Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LA MULTI ANI...Redlady08!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
bianco_rossa
Ehh….cat am asteptat momentul asta….sa’ti spun de fatza cu toti forumistii..administratorii...moderatorii.. ca esti cea mai tare dinamovista din cate am cunoscut pana acum..(desigur..nu esti singura;).Girl Power thumb.gif ))…o prietena adevarata pana la capat…dar intai de toate un Om cu suflet mare..
Imi pare bine ca am avut ocazia sa te intalnesc si sa te am alaturi din prima zi…remember ce frumos a fost??.eu da;)…Doamneee….si ca pararere aveam despre tine…o simpla fata care tine cu o echipa…cat de mult am putut sa ma insel…tu esti un suporter adevarat..ai demostrat asta de “n”ori….prietenii stiu de ce;)
Acum trebuie sa tii capul sus..sa fii bucuroasa..pentru ca ai ce sarbatori…sa uiti de momentele grele prin care ai trecut…si stii bine la ce ma refer;)
Eu nu pot decat sa’ti urez un LA MULTI ANI din toata inima….sa fii sanatoasa…sa ai parte numai de zile insorite…sa adaugi cat mai multi trandafiri alb rosii in buchetul adunat pana acum si sa ai multa putere pentru a face fata situatiilor care vor aparea in viata!!!
PANA LA MOARTEEEE ..ESTI CAINE PANA LA MOARTEEE!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

La multi ani!!!dragul meu Flory;)…(prietenii stiu de ce)…si stii vorba aia….Te iubim da’ faci cinste?? drink.gif bananasmile.gif beerchug.gif nana2.gif HAITA_DINAMO.gif
am un gaaat..mare si special pentru a sarbatori;)

Faceti loc vin cainii rosii...Frati de sange si onoare...Faceti loc vin cainii rosii...Trupa din Stefan cel Mare
Fie vreme buna....Fie vreme rea...Caini pana la moarte si dincolo de ea...
O echipa glorioasa....Galerie cu renume...Facem impreuna casa....Colt de cer si colt de lume
Noi avem in noi putere....Lacrimi, zambet si vointza...Singura noastra avere...TOTI O SINGURA FIINTZA!!!
Faceti loc vin cainii rosii...Frati de sange si onoare...Faceti loc vin cainii rosii...Trupa din Stefan cel Mare
Fie vreme buna....Fie vreme rea...Caini pana la moarte si dincolo de ea..."
DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO
redlady08
mersi din suflet pt tot....nici eu nu m-am asteptat ca din momentul in care te-am cunoscut viata mea sa se schimbe asa de mult......iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de bine si la bine si mai ales la greu...mi-a aratat de atatea ori, daca mai era cazul ca esti o prietena de nadejde....
dar gata cu vorbele...sa curga berea beerchug.gif beerchug.gif drink.gif drink.gif ...avem noi pentru ce bea thumb.gif
mersi mult sabina:*:*:*...caini pana la moarte si dincolo de ea HAITA_DINAMO.gif
POOL
La Multi ani redlady beerchug.gif .... O dedicatie speciala pentru tine, tinand cont de "numele tau" : Cris de burgh - Lady in red. thumb.gif O supermelodie care iti merge la suflet. nana2.gif
red_dog_ditza207
LA MULTI ANI... beerchug.gif beerchug.gif !!!!...cum pool ti-a facut deja o dedicatie...si cum eu vin de la concertu' Vama Veche..iti dedic melodia "Prietenii"..de pe noul album!!! beerchug.gif beerchug.gif
Cai Lun
Acuma' sper sa nu va suparati pe mine ca sunt sincer... da' va rog eu [rossa si redlady] sa nu mai aveti schimburi d'astea de replici pe forum ca ma podideste plansu'! 256.gif

icon_lol.gif Acum revenind la subiect... LA MULTI ANI! beerchug.gif [de ce nu raspunzi pe mess?? 149.gif ]
rednorth
Pentru o adevarata lady si dinamovista pe deasupra, LA MULTI ANI!!!
Sa fii fericita si sa te bucuri de ziua ta alaturi de prietenii tai.
antisteaua
La multi ani redlady. beerchug.gif
RED75
La multia ani beerchug.gif !
vlad
La multi ani! Sa ne traieshti beerchug.gif da cati ani ai facut ?
PARANOIA
LA MULTZI ANI
red_dog 4 ever
La multi ani si sa fi fericita alaturi de cei dragi beerchug.gif
marcher
QUOTE(vlad @ 9 Jun 2006, 2:08) *
da cati ani ai facut ?

Prea multe vrei sa stii de la fata. Oricum, la multi ani si din partea mea, moldoveanco
anmini
beerchug.gif La Multi Ani!
DarkRed
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita ! La Multi Ani ! beerchug.gif
dumi
La Multi Ani! Sa ai parte numai de bine si tot ce iti doresti sa ti se implineasca !
radu
La multi ani!! Sa ti se indeplineasca cele mai fierbinti dorinte si sa fi fericita alaturi de cei dragi.
Mario
La multi ani! beerchug.gif Sa ai parte numai de bine si multa sanatate! Si nu in ultimul rand Portofelul cat Purcelul!
redlady08
multumesc tuturor pentru urari thumb.gif

@vlad....daca esti asa curios scrie si pe forum cati ani am facut 010.gif 010.gif ...suficienti cat sa-mi fie bine 010.gif

@cai lun....sorry da nu mai eram pe mess la ora aia icon_redface.gif

fac cinste tuturor cu o bere virtuala macar beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif 010.gif .....
andy-mereudinamo
LA MULTI ANI SI FORZA DINAMO!!! HAITA_DINAMO.gif
ALEXANDRA
la multi ani !
COSMIN C
La Multi Ani, Redlady !!! beerchug.gif beerchug.gif
free ya mind
La multi ani,RED Lady!!!!! beerchug.gif beerchug.gif

HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
Mihaaa....lasa berea aia virtuala..ca la mine nu tine......eu mai am rabdare pana maine evillaugh1.gif 010.gif beerchug.gif
redlady08
pai cum pana maine???...da ce are daca bem si azi si maine:p 010.gif 010.gif beerchug.gif drink.gif
FarfelkugeL
La multi ani! sa fii iubita! GIRL POWAH :D
bianco_rossa
ooooo....asa sa fie....cat mai des ziua taaaaaaaaaa 010.gif
reddogforever84
La Multi Ani ! beerchug.gif
Cai Lun
Radu, ce vroiaia sa zici cu... "cele mai fierbinti dorinte"? icon_twisted.gif
red_butterfly
LA MULTI ANI Mihaaaaa!!!!! beerchug.gif
alexyutza
La Multi Ani Redlady08 !
sa ne traiesti dinamovisto , si sa fii mereu la fel de optimista si de devotata celor 2 culori alb - rosu thumb.gif

In cinstea unei dinamoviste adevarate ....beerchug.gif
f_rares
oho...La multi Ani Redlady! beerchug.gif

ca-ntre dinamovisti...multi ani alaturi de Dinamo!!!
Max
La multi ani! icon_wink.gif
redlady08
multumesc inca odata tuturor pentru toate urarile si mesajele primite si va asigur ca intotdeauna voi fi mandra ca sunt dinamovista HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
La multi ani si tot ce iti doresti!!!!
red_dogvitan
LA MULTI ANI RED LADY O ADEVARATA DINAMOVISTA CARE II UREZ DIN TOT SUFLETUL LA MULTI ANI!!!!!!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
alecsa_rd
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
LA MULTI ANI!!!

sorry.gif sory de intarziere... sorry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.