Imi pare bine ca am avut ocazia sa te intalnesc si sa te am alaturi din prima zi…remember ce frumos a fost??.eu da;)…Doamneee….si ca pararere aveam despre tine…o simpla fata care tine cu o echipa…cat de mult am putut sa ma insel…tu esti un suporter adevarat..ai demostrat asta de “n”ori….prietenii stiu de ce;)
Acum trebuie sa tii capul sus..sa fii bucuroasa..pentru ca ai ce sarbatori…sa uiti de momentele grele prin care ai trecut…si stii bine la ce ma refer;)
Eu nu pot decat sa’ti urez un LA MULTI ANI din toata inima….sa fii sanatoasa…sa ai parte numai de zile insorite…sa adaugi cat mai multi trandafiri alb rosii in buchetul adunat pana acum si sa ai multa putere pentru a face fata situatiilor care vor aparea in viata!!!
PANA LA MOARTEEEE ..ESTI CAINE PANA LA MOARTEEE!!!!
La multi ani!!!dragul meu Flory;)…(prietenii stiu de ce)…si stii vorba aia….Te iubim da’ faci cinste??
am un gaaat..mare si special pentru a sarbatori;)
Faceti loc vin cainii rosii...Frati de sange si onoare...Faceti loc vin cainii rosii...Trupa din Stefan cel Mare
Fie vreme buna....Fie vreme rea...Caini pana la moarte si dincolo de ea...
O echipa glorioasa....Galerie cu renume...Facem impreuna casa....Colt de cer si colt de lume
Noi avem in noi putere....Lacrimi, zambet si vointza...Singura noastra avere...TOTI O SINGURA FIINTZA!!!
Faceti loc vin cainii rosii...Frati de sange si onoare...Faceti loc vin cainii rosii...Trupa din Stefan cel Mare
Fie vreme buna....Fie vreme rea...Caini pana la moarte si dincolo de ea..."
DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO DI-NA-MO