Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultima etapa, cel mai mare blat?!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
nubi1
Ce parerea aveti baieti? Cam murdar campionatul asta si nu pentru ca noi am terminat in genunchi... ci pentru ca jiji berbecali a ajuns sa se laude la TV cum aranjeaza meciurile dar nimeni nu mai are curaj sa spuna nimic. Am ajuns mai rau ca pe vremea lu ceasca cand steaua fugea de pe teren cu cupa...
Eu deplang campionatul nostru... e patetic si nimic bun nu poate iesi din el.
Astept si parerile voastre!
red_dog 4 ever
Blaturi au facut spurcatii tot returul.Sa vazut unde sa jucat corect ca nu au castigat.Cu rrapid au luat bataie acasa la Bistrita la fel si cu noi au facut un egal chinuit
RflaviusD
Inainte de ultima etapa gigi becali ( blacksheep.gif ) a declarat ca <<<AR FACE ORICE SA BATA PE VASLUI SI SA IA CAMPIONATUL.....dar ca nu ii merge cu porumboiu>>>asta cu porumboiu asa o fi dar cu arbitrii ( warning.gif )...jucatorii ( football.gif )...ce nu putea face el nimic... 251.gif dam..dam..dam...
Cai Lun
QUOTE(nubi1 @ 8 Jun 2006, 10:51) *
Ce parerea aveti baieti?

Deci a zis clar BAIETI, da? ...sa nu avem discutii, fetele nu au dreptul sa raspunda! diablo.gif
RflaviusD
verystrange.gif 010.gif verystrange.gif Ai auzit anca....?!?!?ce de treaba e nubi crazy.gif ...
Aragorn
Porumboiu a spus clar ca meciul a fost vandut de jucatorii vasluiului , asa jucau parca erau in transa , blacksheep.gif becali cumpara tot ce poate si actionarii nostrii stau cu mainile-n san . Campionatul urmator daca se joaca in aceleasi conditii blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif vor castiga la pas .Unde este rautatea specifica clubului nostru , cand il vad pe flocea bucurandu-se de locul 3 nu mai stiu ce sa cred .
RED75
E clar ca Jiji nu e genul de om care sa se dea inapoi de la blaturi si interventii prin arbitrii. E un bisnitar versat care stie sa-si atinga scopurile prin orice mijloace. Pina la urma tot or sa se faca de ras.
In ce priveste intrebarea cu cine nerita titlul, eu am raspuns varianta 3 (din pacate)
An`TIN
eu unul nu am ales nimic .... ar fi meritat sportul dc nu ar fi vandut meciurile importante

"rapizii" ... am vazut cu totii ce caracter au , la 2-0 pt spurky au cedat psihic si aiesit ce a iesit .... vorba aia "tigani , ce sa le ceri"
ieseu mult mai bine la capitolul imagine dc bateau jiul(chiar dc nu ar fi luat titlu)
PARANOIA
Daca ar fi fost doar ultima etapa "facatorie" ... n-ar fi fost cine stie ce ... dar cand e aproape un campionat intreg ... chiar k itzi bagi .... in ele de OI si te enervezi !!
red_dog997
Pana la urma trebuie sa ne bucuram putin, si pentru ca oile l-au luat, ca daca nu-l luau oile...Nu ne prindea nici macar Toamna Europeana !
RflaviusD
SI akum sa stam sa-l vedem pe MM cum isi bate iar joc de noi si sa ne puna sa ne uitam la ei cum joaca in liga campionilor...mai da-o-n-colo de cupa uefa...mai bine lua rapid campionatul si stateam noi acasa dar macar nu mergeau spurcatii in CL...
FarfelkugeL
ASA SI? TU TE BUCURI PENTRU BLATURI???????
Iar ajungem ca in trecut, acum o sa faca jiji blaturi cu oile lui si pe urma ii apuca si pe porcea si netoiu sa faca si ei (da' ce domne' eu sunt mai prost sau cum?).
RED75
Cam asta cred si eu: Jiji a dat startul la sezonul de blaturi!
BandiT
si aceste asa zise blaturi , nu va aduc aminte de mijloacele specifice ale lui dinamo din trecut?steaua a facut blaturi cam la fel cum a facut dinamo ptr. ultimele campionatye castigate...dar macar nu s-a facut de ras in europa...
repet: lasati-ne sa ne pregatim de liga campionilor.
bafta voua in uefa.
Mario
Nu stiu ce sa zic, dar mi-e frica de faptul ca oierul sef e in stare sa castige campionatul viitor de unul singur. Se pare ca are la mana mai multe echipe dar si arbitrii.
Nu pot sa nu fac o comparatie la cum am pirdut noi campionatul anul trecut si cum a pierdut Rapidul. Tiganii tot tigani tata. Noi macar am pierdut cu demnitate si am aratat care era echipa care merita sa-l castige in Supercupa.
RED75
QUOTE(BandiT @ 8 Jun 2006, 13:57) *
si aceste asa zise blaturi , nu va aduc aminte de mijloacele specifice ale lui dinamo din trecut?steaua a facut blaturi cam la fel cum a facut dinamo ptr. ultimele campionatye castigate...dar macar nu s-a facut de ras in europa...
repet: lasati-ne sa ne pregatim de liga campionilor.
bafta voua in uefa.

Bandit, anul asta i-ati fript pe rapidisti, dar problema e ca Jiji daca a prins gustul aranjamentelor o sa ajungeti de departe cea mai vestita echipa pentru blaturi
radu
ha au inceput behaielile...
coolio
Din pacate stiaua nu va ajunge sa fie considerata echipa "blatuitoare" si asta din cauza faptului ca presa isi va face din nou "datoria". Sa vedeti cum ne vor convinge urmatoarele articole aparute in gașca slugilor proaste si prosport ca meciul de la Vaslui nu a fost nici pe departe aranjat.
Sper sa se faca de rusine in CL ca se le putem da peste gura tuturor celor care au zis ca stiaua a meritat titlul...
bianco_rossa
blaturi au fost si vor fi in continuare..depinde doar cum se vor face....mult mai palmate sau in vazul lumii..
p.s.:...a scris un baiat de pe nick'ul meu:)):))
catalinmv2002
de unde naibii au aparut si stelisti pe forumul asta? nici aici nu scapam de ei?
Steaua a castigat jenant titlul. in retur, juma din echipe s-au predat fara rusine in fata lor: Vaslui, Jiul, Pandurii, Farul, Bacau, Otelul samd.n-am mai vazut d mult asemenea mizerii.
si faza tare e ca lor li separe legitim ca adversarii sa se predea cu ei, ca doar sunt echipa lui peste!
se pare ca au umblat in permanenta la jucatorii adversi ,iar unde s-a putut si la arbitri
echipele care nu s-au dat la o parte, chiar le-au dat batai mari de cap si le-au luat puncte.e clar!
antisteaua
Curat murdar blat coane
Nu inteleg cum pot sa se bucure ca sunt campioana blaturilor, dar ma rog, e tarla lor
stelu67
asta e ,e campioana,la blaturi,la brinza,la oi.Mai conteaza ?
La ora asta nu mai avem ce face!
rednorth
Gresit spus ultima etapa, cel mai mare blat...
Intreg returul a fost unul din cele mai josnice vazute vreodata.
antisteaua
Asa este. Dar ultima etapa a pus capac la toate. L-ati vazut si pe porumb ala de la vaslui? parca era farfuridi: tradare sa fie dar sa o stim si noi
steoaia = CAMPIOANA BLATURILOR 149.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif
redlady08
ce a fost campionatul asta din punct de vedere a blaturile e rusinos...da parca nimic nu se compara cu ce a fost in ultima etapa....numai din declaratiile blacksheep.gif -rului si ti dadea seama de cat a putut el sa faca si la cat e de "inteligent" s-a mai si laudat cu ce a facut 010.gif 010.gif ...sa vedem acuma cine se va sesiza....cel mai rusinos campionat si cea mai murdara cupa....sta v-ar in gat 149.gif
f_rares
meciul Rapidului sigur a fost necurat .oricat , dar nu elimini atati jucatori.!!!! helesteanu nu are ce cauta in Liga I cu astfel de arbitraje!! nono.gif
cane loco
ce naiba e cu spurcatu' asta de bandit sau cum si-o mai zice ce tot spune ca ei au fata de Europa cand au facut manevre vorba cuiva de aici de pe forum mai rau decat faceau pe vremea lui nea satanicu'.Si de ce spune ca Dinamo a facut blaturi cand nu e asa poate ca actionarii lu' peste care stau precum capusele pe spatele lui Dinamo sa fi aranjat unele blaturi in timp, in schimb steoaia a castigat campionate intregi cu arbitrii si cu echipele ei de sclavi de prin tara, cred ca tot palmaresul oilor de dupa revolutie e facut cu manevre.Azi vad ca toata presa spurki exulta de bucurie le-a dat jiji sa pasca iarba multa, s-a vazut care e tactica avand presa cu ei au facut cele mai mari blaturi posibile dar in acelasi timp au activat sclavii presari sa creeze ura si impresia ca Dinamo si alte doua trei echipe fac blaturi peste blaturi, chestia e o simpla manevra de dezinformare mai in urma cu ceva timp n-as fi crezut ca sunt capabile oile de scheme asa elaborate dar se vede ca au multi sclavi in dotare.

s-a vazut si cu crapidu' cum lucreaza berbeacu' ce a fost acolo la petrosani a fost o mizerie care arata cum stau lucrurile de fapt, spurcatii astia ar instiga si la omor ca sa fie ei campionii, asa cum noua ne-au intins capcana aia la constanta asa au facut si cu ciorile din sezonul viitor sa ne asteptam la chestii demne de zona crepusculara.
RED75
Si eu am aceeasi impresie. Jiji este scolit din campania electorala si manevreaza presa prin diversi maimutoi care isi spun ziaristi. Daca juca Dinamo cu Vasluiul toate ziarele urlau ca a fost blat si arbitrul cumparat. Dar acum abia de au difuzat declaratia lui Porumboiu care a spus ca unii dintre jucatorii lui nu au onoare!
marcher
Bai nene, daca e sa-mi para rau de ceva 256.gif e ca n-am batut axe.gif steaua, sportul si vasluiu. Din 9 pct, am luat 1. Cu celelalte 8, eram campioni, iar berbecali juca bananasmile.gif acum sarba-n caruta la cuca-macaii, cu mm-eu lingator de gaoaze. Si-n ultima etapa, frecam florile marului, eventual cu-n metru de bere-n fata, in locatia numita turnul chindiei. Locatia n-are nici o legatura cu nimeni si nimic, pur si simplu, acolo mi-ar fi placut beerchug.gif
marcher
Max-ule am zis io: tu si paddy santeti... esente. De dinamovisti. beerchug.gif
ALEXANDRA
cei mai penibili oameni sunt la steaua ,sunt retardati si suporteri schizofrenici ,de mm ce pot spune la vocabularul pe care il foloseste citeste f mult dexul ,in curand va scrie mm o carte care se va numi: "camioni retardati" .

m..e pt spurcati
forta dinamo

' campioni retardati "

campioni retardati
Nexus
jiji si spurcatii lor o dau pe blaturi.a vazut o tara intreaga ce a fost in ultima etapa.
Mu... stoia!!!
POOL
Fratilor in rezultatul meciului vaslui - steaua au fost implicati si "dinamovisti". thumb.gif
marcher
Zi-le mai, hai, hai
zi-le mai
zi-le mai, hai, hai
zi-le mai.
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
bianco_rossa
m@x...umple'le tata frigideru'....congelatoru'....numai sa nu'ti iei avertisment pe seama lor.... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
oricum...nesimtirea e mare in randul lor...nu vor recunoaste in veci care este adevarara valoarea
nunweiller
"Rapid? Steaua? Contează?

Fotbalul, ca sport în sine, a rămas cu totul în afara discuţiei în ultimele două runde ale campionatului nostru agitat. N-a mai fost loc decât pentru istericale şi bani într-o Divizia A controversată pe final.
Marius GEANTĂEra minutul 10 şi deja în cameră se auzise propunerea, pe cât de uluitoare, pe atât de adecvată: ”Să se ia Top 300, să se vadă ce bogătaş posesor de echipă de fotbal e primul şi să i se decerneze din oficiu titlul de campioană, fără a se mai juca vreun meci”. Adevărate vorbe, pentru că nu mai are chiar niciun sens să se joace nişte meciuri doar pentru ca atârnătorii de la Ligă şi cretinii arbitrajului să-şi justifice averile fabuloase. Finalul de campionat nu merită mai mult de-o flegmă, întinsă uniform pe obrazul tuturor, de la campioana de facto la cea morală şi de la oamenii de onoare la cei care nu stau pe burtă în faţa nimănui până nu apare o ofertă mai bună. Ce să mai spui? Că Steaua şi-a luat chiar toate măsurile, de la arbitrii meciurilor de miercuri de la Vaslui şi Petroşani şi până la adversarii lor şi ai giuleştenilor, pentru a fi sigură că va lua campionatul? Că Adrian Porumboiu şi Mircea Rednic ar trebui să tacă dracului şi să se ascundă în codri de ruşine în loc să deschidă gura în direcţia fotbaliştilor, pe care i-au acuzat că ar fi blătuit fără ştirea lor? Asta, pe când pentru Heleşteanu şi Colţescu nu cred că s-a inventat vreo pedeapsă, nici măcar cea promisă de Daniel Niculae. Are dreptate Moldovan să se ducă unde o vedea cu ochii, dar nu în România. Mizeria a pătruns atât de mult în fiinţa noastră, încât n-o mai putem separa de normalitate. Judecăm strâmb, ne comportăm aberant, ajungem să considerăm că accesele neanderthaliene ale lui MM sunt virtuţi care au dus Steaua spre al 23-lea titlu de campioană, suntem dispuşi să uităm prea uşor neghiobia şi grobianismul, îmbătându-ne a nu ştiu câtălea an la rând, cu ideea că vom avea o echipă în grupele Champions League. E o perspectivă care, personal, nu mă interesează, pentru simplul motiv că în marile universităţi europene studenţii cu carenţe educaţionale nu pot fi eminenţi, ci numai nişte banale curiozităţi ale istoriei."

Marius Geanta
miel
Aici e un site al Suporterilor dinamovisti sau al celor care urasc Steaua? Pt ca de 2 luni incoace numai asta e grija tuturor: sa piarda Steaua.
Nu e posibil asa ceva nicaieri in lume : sa te proclami suporter al unei echipe dar sa nu-ti pese daca aceasta se califica sau nu in cupele europene!
Unii pe aici isi faceau schimburi de fisiere cu ultimul gol al lui Maccarone...chiar nu realizati cat de jos ati ajuns..echipa voastra nu va poate oferi o bucurie mai mare decat cea oferita de adversarii Stelei...aici ii dau si eu dreptate lui Viorel Moldovan..in ce tara traim.....
Performantele din ultimii doi ani ai Stelei nu sunt rodul intamplarii...au fost precedate de sezoane de seceta, s-a pastrat cam acelasi lot, s-a ajuns doi ani consecutivi in primavara europeana,fapt ce da incredere oricarui jucator, in fotbal nimic nu e intamplator...trebuie sa ai rabdare si vor veni si rezultatele..asta nu intelegeti voi si vedeti peste tot aranjamente, voi credeati ca daca ati adus jucatori cu "nume" gata , s-a rezolvat si soarta campionatului...pai Inter a avut vedete peste vedete si nu mai ia un titlu din 1989!
Nu pot insa sa nu recunosc ca ultimele 2 meciuri ale noastre au fost dubioase,dar nu sunt de acord cu ideea ca nu avem forta de a ne califica in CL pt ca avem valoare europeana, demonstrata in ultimele 2 sezoane.
djmihaitza
@miel
Unii pe aici fac si schimb de tricouri cu Maccarone.....te invit campionatul viitor pe stadionul Dinamo sa il vezi pe al meu....
Acelasi Inter are suporteri carora le pasa mai putin daca n-au mai luat un titlu din 1989, dar care se bucura mai tare cand AC Milan, AS Roma sau Juventus pierd indiferent ca o fac in Europa sau in Italia.
Eu oricum n-am inteles cu ce echipa fraternizezi.....si oricum nu ma intereseaza....."Pentru noi sunteti niste OI!"
miel
Pai io nu zic ca nu or fi si prin strainatate suporteri care se bucura de insuccesele rivalilor..problema e ca , cel putin pe siteul asta..nu am vazut pe nimeni sa fie preocupat doar de echipa Dinamo..sa nu-l intereseze ce fac altii
djmihaitza
pai domnu' behaitor nici nu aveai cand sa vezi lucrul asta tu fiind inregistrat de 3 zile, asa ca te rog nu-ti da cu parerea in probleme care te depasesc si PARASESTE-NE !!!!
marcher
Mai blanosule, tu crezi ca preocupa pe cineva rezultatele voastre? Nu mai pot eu de turma voastra si cu atat mai putin, de ce matrapazlacuri faceti voi prin liga pitoreasca a lui mitica. P-aci, daca n-ai cetit bine la intrare, e DINAMOMANIA, nu suhatie, sta-v-ar drobu-n gat sa va stea.

Aoleo, si stai ca n-au dat m@x si paddy de tine ca te beleau diablo.gif
dudu1961
149.gif O.K am inteles ca uriti Steaua ca uriti Rapidul ,dar ca sa nu iti vezi interesul e strigator la cer!In primul rind Sportul nu avea fata de UEFA de fapt nu merita apoi daca nu se intimpla jocul rezultatelor noi eram PA . SI nu vad de ce din vina unui neica nimeni (Giovani b)sa nu ne calificam noi intr-o cupa, ca pentru tot ce s-a intimplat la DINAMO nu exista decit un SINGUR VINOVAT_parerea mea--altfel noi am fi fost campioni si nu mai existau atitea discutii.Faptul ca acum Rednic e injurat si facut in toate felurile mi se pare o lipsa crasa de civilizatie si de bun simt -si-a vazut INTERESUL care e problema voastra oameni buni! beerchug.gif BRAVO REDNIC! te asteptam sa-ti vedem valoarea football.gif
rednorth
Interesul nostru nu era sa participam in cupa Uefa, la halul in care ne-am prezentat in acest retur.Pt mine si pt multi de aici , aceasta participare este una rusinoasa,fiind obtinuta intr-un mod lipsit de orice demnitate, de-a dreptul hilar si umilitor.Singurii care au interes sa participe in Uefa, sunt actionarii care trebuie sa-si mai arate marfa pe tejghea.
Noi nu uram Steaua, noi iubim pe BORO.
p.s a inceput hegemonia "smardoilor" si a suboamenilor din fotbalul romanesc.
miel
@marcher: ce pot sa-mi faca cei doi de care zici tu, decat sa ma injure ca la usa cortului? Ca doar voi sunteti,cum va place sa va considerati, cei mai culti si cei mai frumosi suporteri...orice argument al vostru incepe cu m...e Steaua
Suporteri adevarati.....v-ati injurat anul asta toti jucatorii non stop, inclusiv pe Florentin Petre, le-ati vopsit masinile, i-ati amenintat, ati umplut stadionul de doua sau trei ori tot campionatu si, ce e cel mai important, nici macar nu v-ati uitat la meciul Poli-Dinamo(decisiv pt echipa voastra) din moment ce toata lumea comenteaza despre meciul de la Vaslui lucruri de amanunt, de genu ca cutare jucator a tras numai peste poarta, ca altul nu stiu ce a mai facut, ca portaru a sarit la penalty special in coltul opus..
Cai Lun
Miel, personal TE FELICIT! Nu esti doar unul dintre cei mai de admirat rivali care au intrat pe forumul nostru, ci unul dintre cei mai valorosi mebri ai DinamoMania! Te felicit pentru mesajele de mai sus! CINSTE TIE!

Parafrazand reclama >> Daca toti am gandi la fel de intens si lucid.. ce viata de suporteri am avea! Felicitari inca o data, chiar m-ai impresionat! beerchug.gif
RED75
laudabil dar sa nu exageram cu virtutile mieilor !
@ Miel Degeaba ne acuzi pentru ca tu nu ai cum sa stii ce simtim noi. Si clublul tau si al nostru sunt conduse de niste retardati penali, dar tu macar te poti consola cu niste meciuri prin Europa datorita penalului care va conduce echipa. Furia noastra provine din ceea ce simtim la adresa celor care manjesc acum culorile clubului si se numesc actionari!
miel
beerchug.gif Cai Lun
@ Red75 e pacat, acum daca tot ati ajuns intr-o cupa europeana, sa nu profitati si cine stie, poate reuseste si Dinamo o semifinala sau mai mult si o sa vedeti cum se schimba si perceptia "taranilor" la care va tot referiti voi, pt ca eu sunt convins ca popularitatea Stelei nu e rodul aparitiilor lui Jiji ci rodul meciurilor europene ;daca s-ar fi datorat exclusiv lui Becali ar fi avut asta mult mai mult de 5 % in sondaje, ceea ce oricum e ingrijorator ,ca numai de un asemenea personaj nu ducea lipsa Parlamentul nostru!
nunweiller
Cai Lun, nu inteleg interventia ta in care ai incurajat mielul sa atace membrii acestui forum. In nici un caz nu cred ca cei care intra pe aici nu sint interesati de soarta lui dinamo. mai mult, am intilnit o gramada de interventii serioase pe acest forum, iar oamenii de pe aici chiar sint interesati de soarta lui dinamo(de trecut, prezent sau viitor). unii dintre noi au mincat bataie la meciul cu poli(vezi alexyutza), iar interventiile injurioase(destul de putine) le poti cenzura sau exclude.
este fals ca nu ne-am uitat la meciul cu poli. insa meciul de vaslui a fost o mizerie de care dinamo a fost acuzata de indivizi ca miel ani de zile. de aceea reactiile noastre vizavi de aceasta partida mi se par firesti si normale.
nu traim intr-un mediu septic in care reactiile noastre sa fie extrem de corecte sau legate doar de echipa noastra facind abstractie de adversari in conditiile atacurilor permanente ale acvestora asupra noastra.
mie personal posturile lui miel mi se par jignitoare atita timp cit eu personal am atacat anumite comportamente ale galeriei si ale sustinatorilor lui dinamo si am observat ca in majoritate membrii acestui forum au sustinut echipa si s-au delimitat de comportamentele extremiste. miel confunda toti membrii dinamomania cu citiva dintre noi care pot avea anumite iesiri omenesti.
cu atit mai mult ma mira felicitarile adresate de cai lun lui miel. este al doilea post al tau care ma mira dupa cel "la nervi" in care dragul nostru moderator sustinea ca dinamo ar trebui sa cistige anii viitori campionatul folosind metode neortodoxe(blaturi si scandaluri, precum steaua).
parerea mea.
Cai Lun
Deptul la opinie este o libertate pe care eu personal nu o ingradesc nimanui. Nici macar mie. Eu sunt in primul rand un membru al acestui forum si am, deci, dreptul la opinie. Am gasit de cuviinta sa il felicit pe miel pentru ca este primul stelist care intra si spune lucrurilor pe nume. Comparand mesajele lui cu mesajele altor membri, nu pot sa nu observ ca ele vin din partea unui om care stie ce are de spus si nici nu o spune cu rautate. Nu am gasit nimic neadevarat, nimic fals si nimic rauvoitor in mesajele lui.

Nu inteleg, nunweiller, de ce ai impresia ca miel ataca membrii acestui forum. Mie mi se pare ca ataca mai degraba ideile si din moment ce lansezi o idee, esti dator sa ti-o aperi. V-am mai spus ca acest forum nu este unul exclusivist si ca dinamovistii sunt egali in drepturi cu orice alt microbist care se inregistreaza aici.

Chiar si miel a pus la indoiala soliditatea ultimelor doua rezultate ale zdelei in acest campionat. Mie nu mi s-a parut ca ar face vreo confuzie. Insa nu sunt eu in masura sa iti spun ce a vrut el sa zica... pot insa sa iti spun ca nu am nici cea mai mica obiectie la adresa meajelor lui.

Cat priveste mesajul "la nervi" pomenit de tine, imi sustin in continuare punctul de vedere, chiar daca a ma ralia 100% acelor idei ar insemna sa incep il injur si eu pe miel...
Spre deosebire de marea masa a mesajelor din acest forum, cele ale lui miel au mai multa consistenta si seriozitate. Asta este o constatare... Insa este bine ca multi dintre voi s-au simtit atinsi de mesajul meu, desi, recunosc, tocmai la voi NU ma refeream...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.