miel
Jun 10 2006, 01:57 PM
@red_dog 4 ever
Pai am deja rezumatul meciului
M-am impacat cu ideea, totusi e o semifinala..cred ca si tu te mandresti cu semifinalele jucate de echipa ta...asta e , a pierdut vorba aia marele Milan o finala de la 3-0 sau anu trecut in semifinala UEFA dintre Alkmaar si Sporting, cand a dat Sporting gol in prelungirile prelungirilor...
COSMIN C
Jun 10 2006, 01:59 PM
Bun, acum impaca-te cu ideea ca nu esti dorit aici. E asa de greu?
coolio
Jun 10 2006, 02:01 PM
stiaua ta a prins in Uefa numai echipe cu nume mari aflate intr-o forma slaba.Acestui fapt se datoreaza "onoranta prezentare" a stelutei in competitia mai sus amintita.Cand au dat si ei de o echipa cat de cat bunicica (BORO) s- a vazut adevarata valoare.
aaaa. shi sa nu uitam ca Dinamo nu s-a dus mai departe din cauza unui mare ghinion ........"ultimul minut"
Cai Lun
Jun 10 2006, 02:58 PM
Ma bate gandu' sa inchid acest camp de lupta.. Asa ca mai bine reveniti la subiect cat mai avet itimp!...
red_dog_rahova
Jun 10 2006, 03:10 PM
despre campionat pot spune ca in ultimele cinci etape, stoia a blatuit tot fiind "obositi" dupa parcursul european si despre dinamo spun ca a fost cea mai mare deziluzie.
RED75
Jun 10 2006, 03:20 PM
Eu cred ca n-ar fi rau sa fie inchis topicul. Miel saracu' pare un partener de discutii destul de civilizat si n-are rost sa ne varsam dracii cu blaturile lui Jiji pe spinarea lui. Asta e domnu Miel! Ai nimerit intr-o perioada proasta pe forum... Dar parca si tu o cauti (iti dai seama ca atunci cand intri si critici pe forumul advers intr-o perioada ca asta trei sa fi putin sado-maso !?)
COSMIN C
Jun 10 2006, 03:49 PM
Da, da, inchide-l, la urma urmei, titlul lor, borsul lor, blatul lor...
POOL
Jun 10 2006, 04:08 PM
In legatura cu umblatul la arbitrii, jiji nu a umblat la ei.
PS: au fost destul jucatorii, care erau transferati cu o zi inainte de meci in ghencea.
sheickhu
Jun 10 2006, 04:12 PM
Am o propunere pt jiji si mihaela ,sa trimita tricouri de campioni si unor jucatori de pe la Vaslui,Sportul,Bacau,Otelul etc ca doar au pus si ei umarul....
rednorth
Jun 10 2006, 05:06 PM
Pai nu-i nevoie, le-a trimis deja catorva jucatori programul de pregatire pentru perioada vacantei, pt a se integra mai usor in lotul sampioanei si sa nu aiba socuri la debut.
Un circ facut mai pe fata, atat la nivel declarativ cat si practic, nu am mai vazut.
Sunt asa de infecti si tari pe pozitii incat nici macar nu se mai ascund de asemenea interventii prin mass-media.
marcher
Jun 10 2006, 05:53 PM
Din pacate, si-o spun cu mare regret, conducatorii nostri sînt mai slabi decat ai lor (n.a.- a zdelei). Si financiar, si imagine ,si desteptaciune, si golanie, si intelepciune... Au cazut in plasa teribila a non-combatului media si dupa cum s-a vazut, a fost o alegere proasta.Acest campionat a fost castigat de smecheri. Si aia n-am fost noi
Max
Jun 10 2006, 06:01 PM
QUOTE(miel @ 10 Jun 2006, 14:43)

Aceasta discutie cu cine merita sau cine nu campionatul, cine face blaturi si cine nu face...o sa existe la nesfarsit..
Eu zic ca ma pricep destul la fotbal ca sa-mi dau seama ca meciul de la Vaslui a fost unul amical (e o diferenta fata de blat)...niste lucruri nu inteleg:din moment ce Steaua a fost campioana blaturilor, cum ziceti voi, cum mama naibii n-a facut unul tocmai cu echipa unanim considerata ( de presa si suporteri), inclusiv de catre unul dintre reprezentantii de marca ai lui Dinamo ,Cornel Dinu, care a lansat celebrul " Jenel", drept cea mai corupta echipa din ultimii ani Gloria Bistrita si daca Steaua a mimat fotbalul in majoritatea partidelor, cum de a prins doi ani consecutivi primavara europeana?
Cineva zice ca Steaua are "sateliti" in Divizia A uitand ca Dinamo a luat un titlu datorita Universitatii Craiova patronata de Netoiu!
Hai mai bine sa ne uitam la Campionatul Mondial !
Go England

Ba , da' mare prost esti

...pai Craiova a batut pe Natiolnal in ultima etapa (si nu cred ca ar fi fost meciul aranjat)..asa cum Vasluiul ar fi trebuit s-o faca cu steaua matii..
red_dog 4 ever
Jun 10 2006, 06:07 PM
mielule unde esti nene acum ca au intrat greii la propriu si figurat

Acum sa te vad cum te arunci in declaratii
cane loco
Jun 10 2006, 07:18 PM
bai miorita laie te-ai taiat la......omlete cand ai intrat pe Dinamomania, mai nene voi berbeaci astia de la stoia chiar nu aveti ce face, zburdati de bucurie la stana lu' jiji ca ati luat inca un campionat in stilul vostru caracteristic, sa dea bunul Dumnezeu sa fie lasat Rednic sa faca o echipa cat mai tare si sa va batem in jocurile directe si sa va demonstram ca nu noi am facut blaturi, ci voi le-ati facut dintotdeauna, ati ramas aceiasi spurcati comunisti a disparut nea satanicu' ati gasit voi alte metode si alte panarame care sa va protejeze renumele artificial.Va dati mari ca ati facut multe cacareze in cupa uefa dar a venit Boro si v-a adus cu picioarele pe pamant, Dinamo daca disparea bijnitaru' de becali la timp si nu disparea Andone cu siguranta ajungeam mai departe ca turma voastra.Cai Lun are dreptate sa inchidem topicu' asta ca poate se inchide si capacu' de canal la mielu' asta.
Cai Lun
Jun 10 2006, 08:28 PM
Bine dom'le! L-am inchis!..ca si asa nu erati nici unul interesati de subiect...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.