Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce se mai intampla cu Alexandru Pacurar - noul golgeter al Corvinului ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
alexyutza
Alexandru Pacurar este unul dintre tinerii fotbalisti care a ajuns in curtea lui Dinamo , dar caruia nu i s-au acordat prea multe sanse .
A debutat cum nu se poate mai bine , reusind sa inscrie un gol de toata frumusetea la meciul de prezentare al lotului impotriva Sportului Studentesc din sezonul 2003 - 2004 .
Din pacate nu i s-au acordat prea multe sansede a juca si in scurt timp , neintrand in vederile asntrnorului , a parasit si banca de rezerve .

In prezent evolueaza pt Corvinul , ocupanta locului 7 , din Divizia B, si e golgeterul la zi cu 23 de reusite !
sunt convinsa ca jocul bun din ultima vreme nu e deloc intamolator , iar Dinamo va trece in aceasta vreme printr-o serie de schimbari . Vom pierde cel putin 2 atacanti poate si pe al treilea in persoana lui Claudiu Niculescu .
De ce nu si-ar gasi si Pacurar un loc in echipa sau macar in lotul largit ?
De ce nu i s-ar acorda o sansa ?
De ce sa lasam un talent ca el sa se rataceasca in subsolurile diviziei B ?

Alexandru Pacurar merita mai mult . football.gif
Care este parerea voastra ?
alexyutza
Chiar nu e nici o persoana interesata de evolutiile lui Pacurar ?? ... urat .... nono.gif ...
E unul de al nostru , nu putem sa-l uitam asa de odata

Pacurare , hai inapoi , Dinamo are nevoie de tine ! beerchug.gif
marcher
sînt gata sa te sustin, ca-ntotdeauna, insa pacurar asta n-a avut timp si spatiu sa arate prea multe. Il mai asteptam
red_dog 4 ever
Pai ii expira imprumutul la vara si se intoarce inapoi.Acum depinde de cine o sa fie antrenor daca il doreste sau iar il arunca cine stie pe unde.
ALEXANDRA
DA AM AVEA NEVOIE DE EL dar cred ca cei din conducere vor opta ca de obicei pe rebuturi aducand jucatori expirati care fac tusa pe la alte echipe .
trebuie adusi jucatori tineri sa facem din nou prformanta ..asta este parerea mea ....
forta dinamo
red_dog 4 ever
nene da Pacurar nu joaca la Bistrita? shocked.gif
ALEXANDRA
da joaca la gloria
PARANOIA
Pacurar ? pizza.gif ... ufff icon_rolleyes.gif nu uita ca Ropotan e un jucator tanar si de viitor ... dar nici acestuia nu i-a fost data o shansa concreta ... si sunt multzi altzii .....
f_rares
Daca e sa analizam situatia...Pacurar e in situatia multor jucatori care evolueaza la Dinamo
N-a fost bagat in seama , la fel la Radu stefan , Ropotan sau Baltoi.Baltoi da goluri pe banda rulanta si el...si inca ceva, lui Mihut i s-a dat sansa sa joace ,si a aratat ca intr-un an poate deveni un jucator de baza la Dinamo

Pacurar evolua bine in tricoul lui Dinamo din cate imi aduc eu aminte.Mi-a placut dorintza lui de joc , si , in momentul de fata , ar trebui sa i se acorde si lui o sansa!
nunweiller
:)
cred ca face bine golgeterul corvinului.
a nu se confunda cu alex pacurar de la bistrita imprumutat de dinamo.
mama, ce confuzie! shocked.gif
catalinmv2002
da, si eu cred ca faceti o confuzie. Pacurar de la Dinamo e imprumutat la Bistrita nu la Corvinul!
altfel, e bine sa lise ofere sanse tinerilor, bineinteles doar celor foarte buni
Diabolik_kidd
Probabil ca ar trebui sa i se acorde cel putin inca o sansa deoarece a dovedit ca are potential in sa cred ca ne amagimn degeaba pt ca in loc sa se reorienteze pe tineri jucatori dupa cum se vede conducerea cauta iar fosile pt a completa LOtul
Cai Lun
Alexyutza.. sterg topicul si uitam toata povestea?.. icon_lol.gif
COSMIN C
Ce va mai place sa stricati bucuria fetelor !!!
Mureati daca o lasati sa se bucure ca l-a descoperit pe Pacurar de la Corvinul....

Nu-i lua in seama Alexuytza, este rai!!! icon_lol.gif
rednorth
Acuma ce-i vreo problema daca este Marius sau Alexandru, atata timp cat is de meserie pacurari amandoi.
FarfelkugeL
Ce rautacios Rednorth ntz ntz ntz :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.