Haita
Jun 5 2006, 05:44 AM
UTA, "Batrana Doamna" a retrogradat in divizia C, datorita nepasarii autoritatilor locale.
Tin sa reamintesc ca echipa UTA este cea mai galonata echipa din afara Bucurestiului, si echipa activa care dupa Dinamo si Steaua are cel mai bogat palmares :6 titluri de Campioana Nationala a Romaniei in editiile: 1946/47, 1947/48, 1950, 1954, 1968/69, 1969/70
si 2 Cupe ale Romaniei in 1947/48 si 1953.
La UTA au jucat si antrenat dinamovisti precum Florentin Petre sau Radu Nunweiller.
Imi pare rau sa vad cum echipa UTA se duce spre C. Credeti ca am putea cere conducerii noastre sa imprumute cativa jucatori tineri la UTA sa-i ajutam sa reintre in B si apoi in A?
PARANOIA
Jun 5 2006, 06:21 AM
O echipa care ar fi trebuit sa fie in DIVIZIA A sau mai nou in LIGA I.
- 6 titluri de Campioana Nationala a Romaniei in editiile: 1946/47, 1947/48, 1950, 1954, 1968/69, 1969/70
- 2 Cupe ale Romaniei in 1947/48 si 1953
- de doua ori finalista a Cupei Romaniei in 1950 si 1966
Jocuri internationale:
- 1966/67 - participa intr-una din grupele "Cupei Balcanice"
- 1969/70 - prima participare in Cupa Campionilor Europeni
- 1970/71 - UTA a reusit marea performanta de a elimina din primul tur pe faimoasa supercampioana(detinatoarea C.C.E.) olandeza Feyenoord Roterdam (30.09.1970)
- 1971/72 - UTA participa pentru prima oara in Cupa UEFA si elimina formatii cunoscute in fotbalul european:Austria Salzburg, Zaglebie Walbrzych, Vitoria Setubal, fiind eliminata de Tottenham Hotspur Londra.
POOL
Jun 5 2006, 08:25 AM
Mda... O echipa cu un palmares bogat a cazut in C. Da a revenit in B o alta echipa "de elita".

FC BAIA MARE.
COSMIN C
Jun 5 2006, 09:05 AM
Chiar e pacat de UTA... Aradul merita echipa in divizia A.... E curios cum orase mai mici se bat pentru promovare, iar UTA a picat in C... E trist...
red_dog 4 ever
Jun 5 2006, 09:13 AM
Aradul īn «A»!
Radu Bichiş
"Bătrīna Doamnă" ar putea fi salvată de Sandu Ion, care s-a īnţeles cu Marius Vizer pentru o fuziune cu Liberty, nou-promovată īn prima ligă
După ce suporterii i-au organizat "Bătrīnei Doamne", la finalul meciului cu Corvinul, 0-1, care a consfinţit retrogradarea īn premieră īn Divizia C, o īnmormīntare īn toată regula, arădenii pot schimba hainele de doliu cu cele de sărbătoare. Omul de afaceri Sandu Ion, care a finanţat gruparea arădeană īn urmă cu doi ani, a ajuns la un acord de principiu cu Marius Vizer, patronul lui Liberty Oradea, pentru o fuziune care va duce Aradul direct īn "A"!
Conform unor surse autorizate, Sandu Ion s-a īnţeles cu Vizer pentru o sumă de 500.000 de euro, rămīnīnd doar să anunţe public īnţelegerea. "Ştiu că există dorinţă şi voinţă din partea mea, rămīne să fiu ajutat şi de alţii concret, că am mai fost singur la Arad. Oricum, joi veţi afla unde va juca Liberty īn Divizia A", a declarat Ion, refuzīnd să dea alte detalii. Omul de afaceri arădean ar fi demarat deja discuţii pentru a-şi creiona staff-ul, unde l-ar dori īn frunte pe Anton Doboş, fostul preşedinte al Politehnicii Timişoara. Vizer mai are şi variantele Pandurii Tīrgu Jiu şi Alba Iulia, dar Aradul pare să aibă prima şansă.gașca slugilor proaste
Antispring
Jun 5 2006, 09:41 AM
Nu cred ca suporterii aradeni vor fi entuziasmati de aceasta eventuala fuziune... Ar fi un compromis jenant pentru ei, dupa ce i-au ironizat atata timp pe timisoreni cu faptul ca au echipa hibrid, de bucuresteni, ca si-au vandut numele, ca-s curve, etc... Era ultimul lucru cu care mai puteau sta in fatza lor... cu faptul ca au onoare si mandrie.
Respect UTA...
COSMIN C
Jun 5 2006, 09:56 AM
Mda....Cam jenant, intr-adevar...Dar cui ii pasa de suporteri?
RED75
Jun 5 2006, 10:07 AM
Credeam ca numai eu simpatizez UTA dar se pare ca aceasta echipa are mai multi adepti printre dinamovisti.
Sa fie culorile, rivalitatea cu Timisoara, dinamovistii care au jucat acolo sau traditia clubului care o apropie de noi?
Succes UTA!
Cai Lun
Jun 5 2006, 10:35 AM
http://www.fcuta.arad.ro/ acesta este siteul lor oficial. Simpatic. Pacat ca este praduita de spurcati...
Insa cel mai activ site al lor este
http://fcuta.zoom.ro/ ...ca si la noi, suporterii lor isi fac datoria...
Chiar nu stiu de unde suntem as ade multi dinamovisti care simpatizeaza UTA.. si mie ii place si chiar mi-a parut rau cand am auzit stirea... sa speram ca vor veni si zile mia bune!...
Haita
Jun 5 2006, 03:18 PM
Am facut un topic la ei pe forum. As ruga atentie la exprimare, daca e sa postati acolo.
http://uta.inext.ro/forum/viewtopic.php?t=...8a7404eb5b2024f
Nexus
Jun 5 2006, 03:25 PM
Pacat de UTA,prima echipa sfert-finalista in Europa din Romania.Aceasta echipa merita mult mai mult dar autoritatile locale si`au batut joc de ei.Frumoasa galerie au, ii urasc pe poli.
marcher
Jun 5 2006, 04:25 PM
QUOTE(RED75 @ 5 Jun 2006, 11:07)

Credeam ca numai eu simpatizez UTA dar se pare ca aceasta echipa are mai multi adepti printre dinamovisti.
Sa fie culorile, rivalitatea cu Timisoara, dinamovistii care au jucat acolo sau traditia clubului care o apropie de noi?
Succes UTA!
Toate la un loc
FarfelkugeL
Jun 5 2006, 04:38 PM
Respect UTA, si respect suporterilor. VA ASTEPTAM IN "A"!
alexyutza
Jun 5 2006, 05:26 PM
Si mie imi pare rau pt situatie in care a ajuns UTA. Imi doresc sa promoveze in A nu sa se zbata in mocirla din C .
Nascuta in Arad ,mi-am petrecut primii 3 ani de viata printre suporterii acestei echipe , si acum merg in fiecare vacanta in Arad si sunt uimita sa vad ca nu numai autoritatile locale abandoneaza echipa ci si suporterii .
Suporetii UTA dispar pe zi ce treace.
PARANOIA
Jun 5 2006, 05:37 PM
Sunt curios catzi fani/suporteri mai raman cu echipa cand o vezi pe duca .. B ... urmeaza C ..??? R : FOARTE PUTZINI
POOL
Jun 5 2006, 06:03 PM
Sincer si mie imi pare rau pentru UTA... Erau momente in anii trecuti cand FC Baia Mare se batea la promovare cu UTA... Din pacate in anii urmatori ambele echipe au decazut.
alexyutza
Jun 5 2006, 06:09 PM
In Arad sunt mai multi sustinatori ai lui Dinamo decat a lui U.T.A ... culorile-s de vina
Ar putea sa fie sora noastra mai mica . Va imaginati cum ar fi daca ar fuziona Dinamo 2 cu U.T.A ?
Chiar , se poate asta?

Daca nu resusec cine stie ce performanta , atunci macar in B sa ramana 2 .
red_dog 4 ever
Jun 5 2006, 06:22 PM
Deocamdata sunt amandoua in C
coolio
Jun 5 2006, 06:48 PM
Chiar imi pare rau de UTA.Au niste suporteri.....pfffff
Odata cu Uta a cazut in C si echipa din orasul meu Olimpia....asta se intampla numai din cauza indiferentei autoritatilor locale.Sper sa se poate face ceva pt. amandoua.
Respect UTA
Alin
Jun 5 2006, 07:05 PM
QUOTE(alexyutza @ 5 Jun 2006, 18:09)

In Arad sunt mai multi sustinatori ai lui Dinamo decat a lui U.T.A ... culorile-s de vina
Ar putea sa fie sora noastra mai mica . Va imaginati cum ar fi daca ar fuziona Dinamo 2 cu U.T.A ?
Chiar , se poate asta?

Daca nu resusec cine stie ce performanta , atunci macar in B sa ramana 2 .
Hai sa fim seriosi, acum chiar vorbesti prostii. Pai sezonul acesta cand am cazut in c am avut o medie de 4000 de oameni pe meci. In unele locuri nici in Divizia A nu vezi atata lume. Si totusi noi suntem in C. Dar sa spui ca in Arad sunt mai multi sustinatori ai lui Dinamo e chiar tampenie. Intr-un oras ca Arad, cu UTA, nu pot sa fie mai multi sustinatori ai lui Steaua, Dinamo sau Rapid decat ai UTA-ei. Totusi nu suntem Arges, sau Bacau.
Bafta Miercuri
COSMIN C
Jun 5 2006, 07:16 PM
U.T.A. merita sa se ridice prin propriile-i forte, si cred ca Aradul e un oras ce poate sustine o echipa de divizia A.
Sa nu cadem in penibil vorbind de fuziuni cu Dinamo 2... Fara suparare Alexyutza, Dinamo 2, trebuie sa fie altceva decat a fost in ultimii ani... Pentru Dinamo....
Nu am nimic cu UTA..dar nu vad de ce sa-i jelim...aproape toata lumea care a postat aici isi exprima regretul pt. retrogradarea lor...au retrogradat , sa fie sanatosi daca gasesc sponsori vor promova ...in afara faptului ca au aceleasi culori cu ale noastre nu vad ce ne-ar putea lega de ei.
Nu e nimieni dator sa-i sprijine , mai ales autoritatie , care la nivel national n-au fost in stare sa construiasca nici macar un stadion de Doamne ajuta , ori sa-i mentina in functii pe Belu si Bitang....etc....
Daca Dinamo dispune de jucatori tineri talentati ar fi bine sa-i pastreze , avem nevoie de ei mai mult ca niciodata.
Haita
Jun 5 2006, 07:23 PM
Fuziunea cu Dinamo 2, se poate face dar nu cred ca ar fi benefica. UTA trebuie sa revina in A iar Dinamo 2 n-ar putea intra in A.
Probabil ca cel mai bine ar fi daca i-am ajuta financiar si poate cu niste jucatori tineri sa intre in B si apoi in A.
Cei de la Arad sunt de respectat tocmai ca tin in marea majoritatea cu echipa locala si nu s-au dat cu spurkatii ca restul tarii.
Eu cred ca trebuie discutat cum doresc cei de la UTA sa fie ajutati, si probabil ca am putea discuta si noi cu cei din conducerea de la noi.
Pai..a noastra conducere nu e in stare sa descurce itele in Stefan Cel Mare..d'apai sa mai dea bani la UTA...ce folos?
Haita
Jun 5 2006, 07:27 PM
Eu nu cred ca Dinamo2 poate avea vreun scop in conditiile in care echipa n-are nici un obiectiv "in afara cresterii de tineri jucatori".
Pai cum sa-i cresti daca ei joaca fara vreo motivatie si fara public?
Mai degraba i-as imprumuta la UTA. Acolo ar avea suportul publicului si ar fi motivati, deoarece cei din Arad sunt orgoliosi si obijnuiti cu performanta.
Nu vreau sa te contrazic..se vede ca iubesti UTA..ma bucur ca o poti face

..insa nu vad cu ce performanta sunt obisnuiti?..promoveaza in A din joi in pasti si retrogradeaza la fel de repede precum apune o cometa.
In fine ca sa ma raliez cu voi..doresc sa repromoveze si FCM Targoviste in B..si sa fie sprijinita de Dinamo.
P.S..prin '95 Targovistea a promovat datorita lui Catalin Hīldan si Cezar Dinu...cine stie , cunoaste...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.!
Haita
Jun 5 2006, 07:41 PM
QUOTE(m@x @ 5 Jun 2006, 20:26)

Pai..a noastra conducere nu e in stare sa descurce itele in Stefan Cel Mare..d'apai sa mai dea bani la UTA...ce folos?
Nu cred ca la Dinamo problema au fost lipsa banilor ci mai degraba cearta dintre actionari care toti se vor sefi.
Ar fi un win - win situation daca ii ajutam cu bani si cu niste jucatori tineri. Pentru s-ar creste niste jucatori, iar pentru UTA ar reveni in B si apoi in A-unde-i locul.
QUOTE(m@x @ 5 Jun 2006, 20:35)

Nu vreau sa te contrazic..se vede ca iubesti UTA..ma bucur ca o poti face

..insa nu vad cu ce performanta sunt obisnuiti?..promoveaza in A din joi in pasti si retrogradeaza la fel de repede precum apune o cometa.
In fine ca sa ma raliez cu voi..doresc sa repromoveze si FCM Targoviste in B..si sa fie sprijinita de Dinamo.
P.S..prin '95 Targovistea a promovat datorita lui Catalin Hīldan si Cezar Dinu...cine stie , cunoaste...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.!
Stiu de Targoviste. Pe acolo a fost Cornel Dinu. DAr nu se poate compara Targoviste cu UTA. Uta a fost campionana, a castigat Cupa, ne-a reprezentat in UEFA, au o traditie.
Dar vezi tu faptul ca acei jucatori (Dinu, Catalin) au jucat impreuna la o echipa care isi propunea ceva(PROMOVAREA cel putin) a contat pentru crearea caracterul lor. La ora actuala nu prea mai vine din spate, deoarece tinerii n-au o motivatie si nici un suport din partea publicului. Una e sa joci cu 10 000 de fani din ARAD meci de meci si alta e cu 20-30 cat se aduna la Dinamo2. Parerea mea...
Asta ar fi dorinta mea...asa cum tu iti doresti ca UTA sa revina..insa nu inseamna ca's obligat sa te sustin ...nici tu pe mine.
Haita
Jun 5 2006, 07:48 PM
E corect sa fie asa. Fiecare sa-si sustina idea proprie...
Oricum, parerea mea este ca n-ar fi rau sa ajutam UTA.
Ai mare dreptate in ceea ce spui..dar vin si te intreb...daca acei jucatori de la Dinamo ce vor (daca) ajunge la Arad or sa devina idolii suporterilor ardeleni , ce sa va intampla cand vor trebui sa revina la clubul de unde au plecat ?..
Iti spun din proprie exp..din ce am auzit in tribunele stadionului targovistean , atunci cand , Catalin si Dinu au revenit ca adversari..au fost huiduiti , si bineinteles Dinamo injurata..de ce ?...pt ca le-au fost furate sperantele acelor suporteri atunci cand lumea le era mai draga..
Eu zic asa..daca au retrogradat sa faca tot posibilul sa revina cat mai repede si daca se poate pe forte proprii..satisfactia tuturora va fi cu mult mai mare.
P.S..Dinu a copilarit si a jucat la Tgv..abia apoi a ajuns la Dinamo...
Alin
Jun 5 2006, 08:12 PM
Nu se pune problema ca la UTA sa joace jucatori imprumutati. Sa va dau un exemplu, acum in iarna, un jucator de la Poli Iasi 2 a fost in proble la UTA, dadea cate 5 goluri pe meci in amicale dar cand s-a aflat ca nu poate fi cumparat, doar imprumutat a fost trimis acasa. Asta nu e o strategie de viitor cu jucatori imprumutati. Pe langa acest lucru UTA are niste juniori foarte talentati care sunt la un pas sa fie campioni nationali.
Pana la urma se pare ca astazi s-au semnat actele intre Liberty Salonta si UTA si din sezonul viitor UTA va juca in Divizia A.
Alta metoda demna de toata jena...sa cumperi sau sa fuzionezi..la urma urmei mandria de a fi promovat va apartine?
Haita
Jun 5 2006, 08:21 PM
Asta cu fuziunea, nu stiu ce sa zic....voi stiti mai bine ce simtiti fata de asemenea act.
Insa si daca intrati in A prin fuziune, tot va trebuie sa aveti jucatori.
Chestia cu imprumutul se face pe 2 ani sau asa ceva, ca sa va puteti si face si voi o strategie..
QUOTE(m@x @ 5 Jun 2006, 21:18)

Alta metoda demna de toata jena...sa cumperi sau sa fuzionezi..la urma urmei mandria de a fi promovat va apartine?
Si asta cu fuziunea, nu e dorita de suporterii lui UTA, dar se pare ca e aranajta de conducere si primarie. Ce sa faca suporterii?
Ca si la noi se decide peste capul lor. Ganditi-va cine a semnat actele Vizer, prietenul lui Borcea.
Alin
Jun 5 2006, 08:21 PM
Ce poti sa simti cand pur si simplu dispare echipa pe care o iubesti...
samael
Jun 5 2006, 08:24 PM
salutari!
m@x are dreptate. nu vad de ce ar trebui sa ne jeleasca lumea. am ajuns in C, si acum, prin aceasta barbarie, in A, din cauza noastra, a indolentei si a nepasarii noastre. ar fi fost frumos sa revenim in A cu forte proprii, si nu cumparind locuri ca la piata. asta e o rusine care pe multi dintre suporterii adevarati ai UTA-ei ii va indeparta pentru totdeauna de stadion. ma bucura si ma intristeaza totodata interesul vostru. au ajuns suporterii altei echipe sa fie mai interesati de UTA si de posibilitatea de a o ajuta, decit mare parte din aradeni si din oficialitatile orasului.
in rest, multumiri pentru vorbele frumoase.
05.06.2006 - a murit o legenda!
Haita
Jun 5 2006, 08:27 PM
Sa inteleg ca fuziunea este pecetluita deja?
UTA nu va disparea niciodata asa cum nici ASA Tg. Mures n'a disparut..asa cum nici Chimia Rm. Valcea nu a facut-o..sunt undeva la fund in mocirla diviziei C ori in div judeteana..insa daca esti suporter adevarat niciodata nu-ti vei inlantui sentimentele fata de echipa favorita..Mai vad cateodata la tv. batrani , unii dintre ei octogenari , ce ,,bantuie'' prin tribunele stadionului cotroceni urmarind cu interes meciurile Nationalului , insa daca-i intrebi cu cine tine..ei iti vor raspunde scurt..,, cu Progresu' ''.
Antispring
Jun 5 2006, 08:31 PM
Macar faceti si voi ceva.... intalniti-va undeva cat mai multi sa aratati ca nu vreti fuziune... ca vreti mandrie si onoare... ca vreti sa muriti cu capul sus.
Mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi....
samael
Jun 5 2006, 08:36 PM
de citeva minute, sau zeci de minute, UTA a murit. aceasta abjectie, care este fuziunea cu salonta, a ucis UTA.
eram o legenda datorita istoriei si onoarei. acum nu mai sintem nimic.
despre manifestari si altele, noi o sa facem. dar oricum e prea tirziu. din cauza unor jigodii pentru care a juca in A fara merit este preferabil decit sa joci in C pe valoare dar cu capul sus.
dar o sa-i ajunga pe ei odata blestemele noastre...
COSMIN C
Jun 5 2006, 08:46 PM
Slabe sperante, Samael.... Si noi asteptam sa-i ajunga belestemele, pe ai nostri, dar....se pare ca sunt imuni....
Pacat, mare pacat....
Cai Lun
Jun 5 2006, 08:49 PM
QUOTE(Haita @ 5 Jun 2006, 20:23)

Eu cred ca trebuie discutat cum doresc cei de la UTA sa fie ajutati
Eu as zice ca ar fi trebuit sa aducem intai in discutie DACA suporterii din arad doresc ca UTA sa fie ajutata [de Dinamo sau de altcineva...]
alexyutza
Jun 5 2006, 08:51 PM
Cel mai dureros e ca compatimim mai mult pe UTA pt ca retrogradeaza in C , decat pe Dinamo 2.
COSMIN C
Jun 5 2006, 09:02 PM
Alexyutza, n-are absolut nici o legatura una cu alta....
rednorth
Jun 5 2006, 09:36 PM
Eu unul ma bucur de fuziunea celor doua echipe si nu o vad ca un gest umilitor.
Pai hai sa comparam fulgeru =>rocar=>aek=>poli tm si cumpararea locului de div A de la Baia Mare de catre bacauani cu fuziunea a doua echipe din acelasi judet.
Pana la urma si o parte din banii administratiei locale care au ajutat la promovarea Salontei, au provenit din fondurile si bugetul atribuit judetului Arad .
Deci daca s-a hotarat unirea celor doua echipe, nu pot decat sa ma bucur si voi tine pumnii echipei aradene, nu numai in derbyul cu fanariotii din Banat cat si in restul meciurilor.
UTA merita sa revina in Divizia A, pt ca nu au fuzionat cu Urziceniul sau Ceahlaul, echipe complet paralele cu viata fotbalistica din Arad.
Cat despre lectii de cinste si onoare , nu are nimeni ce sa le dea.
Dar poate fanii locali stiu mai bine si ar trebui sa discute mai mult ei, exprimandu-si parerile.
DAN RED DOG35
Jun 6 2006, 08:32 PM
Nu stiu de ce ziceti voi ca este un gest umilitor sa fuzioneze doua echipe,e fuziune oameni buni,nu au cumparat loc in div.A ca scarbele alea de la bacau,si sa va mai intreb ceva, stie careva cum a luat fiinta DINAMO?din ce echipe s-a nascut DINAMO?
POOL
Jun 6 2006, 09:12 PM
Da Bacaul a cumparat locul de la patronul de pe atunci al lui FC BAIA MARE Schorsh, care acuma vinde si locul gloriei 2 in Divizia b celor de la cfr cluj pt a-si face si ei un cfr 2.

Nemernicul draq...
QUOTE(DAN RED DOG35 @ 6 Jun 2006, 21:32)

Nu stiu de ce ziceti voi ca este un gest umilitor sa fuzioneze doua echipe,e fuziune oameni buni,nu au cumparat loc in div.A ca scarbele alea de la bacau,si sa va mai intreb ceva, stie careva cum a luat fiinta DINAMO?din ce echipe s-a nascut DINAMO?
Acu ce faci cumetre..ne ducem sa-l dezgropam pe Burebista?...las-o dracu de vrajeala...cum ar veni sa retrogradeze steaua spre ex si sa fuzioneze cu dinamo?..doar sunt din acelasi oras.
samael
Jun 7 2006, 01:13 PM
DAN RED DOG35: "Nu stiu de ce ziceti voi ca este un gest umilitor sa fuzioneze doua echipe,e fuziune oameni buni,nu au cumparat loc in div.A ca scarbele alea de la bacau,si sa va mai intreb ceva, stie careva cum a luat fiinta DINAMO?din ce echipe s-a nascut DINAMO?"
e umilitor pentru ca aceasta fuziune s-a realizat pentru singurul motiv de a fenta competitia sportiva si pentru a juca (1 an? poate doi?) in divizia A. daca nu poti sa ajungi pe merit in A, stai in mocirla B-ului sau in cloaca C-ului. asta ti-e valoarea! dar sa dai cu piciorul la spiritul de fair-play care guverneaza (sau ar trebui sa o faca) un club de fotbal pentru citiva frustrati care vor sa joace in divizia A este o oroare. si inca fuziune cu oradenii! daca ar fi fuzionat cu o echipa, sau doua din Arad, in scopul de a pune bazele unei echipe puternice a Aradului si de a incepe reconstructia fotbalului de calitate in oras, nu as fi zis nimic. ar fi trebuit fuzionat cu echipa din esalonul cel mai mic, dezvoltat clubul si facut performanta. asta ar fi singura varianta cit de cit onorabila de fuziune. dar asa...
sincer, si va spun asta ca suporter al UTA-ei, de acum nu mai sintem cu nimic mai buni ca bacaul, bistrita, sau ce ati mai indicat voi pe aici. cu regret...
Cai Lun
Jun 7 2006, 01:21 PM
Asta cu fentarea competitiei este intr-adevar bine zisa.. pentru ca, la o adica.. fuzionezi cu zdeaua si zici ca ai iesit campion...
st_an
Jun 7 2006, 09:28 PM
peste toate chestiile de onoare si mandrie, un lucru e sigur: UTA e in A!
chestia cu fuziunea se va uita in maxim un an. UTA va redeveni o echipa redutabila si va aduce fanii pe stadion prin felul in care va juca! fiti siguri ca nu vor ramane doar 1-2 ani in A(sau Liga I)! avem nevoie de echipe valoroase pentru ca apar ca dupa ploaie, prea multe deseuri si rahaturi de echipe(ex. poli aek, forex, urziceni, national etc.)
bine ati revenit in A! nu va simtiti umiliti! capul sus!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.