Iti urez un sincer LA MULTI ANI!!!....multa sanatate..fericire...si tot ce'ti mai doresti tu sa ti se implineasca
p.s. .... poate sarbatoresti si tu azi....si uiti de bolovanii aia...ca deh..o data faci in viata 28 de ani La multi ani inca o data....si petrecere frumoasa....aa....si spor la pus bolovani(numai sa nu uiti de unde ai plecat )...
redlady08
Jun 4 2006, 12:39 AM
La multi ani si multa sanatate......ai grija cum petreci azi .....si poate faci si tu cinste, macar virtual
marcher
Jun 4 2006, 12:45 AM
O dai la metru?
Max
Jun 4 2006, 12:48 AM
Radule..sa traiesti o mie de ani..si poate bei si tu cu noi o bere la metru ..daca nu bei , o bem noi..doar ai vaz ce palnii avem..i love you boro....
red_dog_ditza207
Jun 4 2006, 12:57 AM
LA MULTI ANI!!! mai..sa traiesti..sau mai bine zis...sa ne traiesti...!!!
Cai Lun
Jun 4 2006, 01:09 AM
RADU! NU UITA! ASTAZI ESTE ZIUA TA!
rednorth
Jun 4 2006, 02:19 AM
La Multi Ani Caine! Cuvintele prea multe strica.Bafta acolo unde esti si alaturi de cine esti, adica de noi. Si stii vb aia, "Hai sa bem, hai sa bem, pt Dinamo hai sa bem!!!Doar azi e ziua ta dar sa fii fericit toata viata!
alexyutza
Jun 4 2006, 08:08 AM
La Multi Ani Radu !!! Vezi ca asteptam sa ne faci cinste .
Sarbatoritule , unde esti ? Fa-ti simtita prezenta.....
nunweiller
Jun 4 2006, 08:30 AM
La multi ani Radu! Care Radu? Radu fotograful?
radu
Jun 4 2006, 09:18 AM
Multumesc tuturor...... azi pot da o bere nu ca aseara si o si pot bea....fara sa mai suflu in fiola..prietenii stiu de ce Multumesc ca va ganditi la mine si sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....
Multumesc cainilor: Monica, Eugen, Dan, Adi, Ovidiu, Radu, Alexandra, Anca, Claudia, Mihaela,Bogdan, Cosmin si tuturor celorlalti pe care i-am omis aici..
ALEXANDRA
Jun 4 2006, 10:43 AM
la multi ani ! multa sanatate
Diabolik_kidd
Jun 4 2006, 10:46 AM
La multi ani radu si tot ce iti doresti~~~!!!~~~
red_dog 4 ever
Jun 4 2006, 01:57 PM
Si din partea mea la multi ani
g481_shm
Jun 4 2006, 02:01 PM
La multi ani Radule !!Macar acum sa bem si noi egal glumeam....sincere felicitari pentru aniversare...vb lu' ditza...SA NE TRAIESTI!
Add1ct3d
Jun 4 2006, 02:57 PM
La Multzi Ani lu` Nea`HITLER.
alecsa_rd
Jun 4 2006, 03:19 PM
La multi ani!!! Cuvintele sunt de prisos
CyberDog
Jun 4 2006, 06:10 PM
La Multi Ani Radu! Si sanatate maxima.
Bafta multa si noroc in viata!
POOL
Jun 4 2006, 06:35 PM
Happy birthday!!!1 Sorry for "intarziere".... Dai o bere
anmini
Jun 4 2006, 06:43 PM
La Multi Ani celui mai simpatic robot din forum!
red_butterfly
Jun 4 2006, 07:05 PM
QUOTE(radu @ 4 Jun 2006, 10:18)
Multumesc tuturor...... azi pot da o bere nu ca aseara si o si pot bea....fara sa mai suflu in fiola..prietenii stiu de ce Multumesc ca va ganditi la mine si sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....
Multumesc cainilor: Monica, Eugen, Dan, Adi, Ovidiu, Radu, Alexandra, Anca, Claudia, Mihaela,Bogdan, Cosmin si tuturor celorlalti pe care i-am omis aici..
nu vreau sa pierd ocazia sa-ti mai zic o data LA MULTI ANI!!!! da' ce zici de aseara k ai baut una , oricum
reddogforever84
Jun 4 2006, 07:33 PM
La Multi Ani !!
radu
Jun 4 2006, 08:23 PM
Multumesc inca o data...si ca sa fie tacamul complet astazi vreau sa imi cer scuze celor pe care i-am suparat si jignit de cand ne cunoastem si fie ca sezonul ce vine sa dovedim ca NOI SUNTEM DEASUPRA TUTUROR!!!!!!!!!!
marcher
Jun 4 2006, 09:10 PM
QUOTE(radu @ 4 Jun 2006, 10:18)
sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....