Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LA MULTI ANI....Radu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
bianco_rossa
Iti urez un sincer LA MULTI ANI!!!....multa sanatate..fericire...si tot ce'ti mai doresti tu sa ti se implineasca thumb.gif

p.s. .... poate sarbatoresti si tu azi....si uiti de bolovanii aia...ca deh..o data faci in viata 28 de ani 010.gif
La multi ani inca o data....si petrecere frumoasa....aa....si spor la pus bolovani(numai sa nu uiti de unde ai plecat 010.gif tongue.gif )... beerchug.gif
redlady08
La multi ani si multa sanatate......ai grija cum petreci azi beerchug.gif .....si poate faci si tu cinste, macar virtual 010.gif
marcher
beerchug.gif O dai la metru?
Max
Radule..sa traiesti o mie de ani..si poate bei si tu cu noi o bere la metru taunt.gif ..daca nu bei , o bem noi..doar ai vaz ce palnii avem..i love you boro.... beerchug.gif
red_dog_ditza207
LA MULTI ANI!!! mai..sa traiesti..sau mai bine zis...sa ne traiesti...!!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
Cai Lun
RADU! NU UITA! ASTAZI ESTE ZIUA TA! beerchug.gif
rednorth
La Multi Ani Caine!
Cuvintele prea multe strica.Bafta acolo unde esti si alaturi de cine esti, adica de noi.
Si stii vb aia, "Hai sa bem, hai sa bem, pt Dinamo hai sa bem!!!Doar azi e ziua ta dar sa fii fericit toata viata!
alexyutza
La Multi Ani Radu !!!
Vezi ca asteptam sa ne faci cinste . 010.gif

Sarbatoritule , unde esti ? Fa-ti simtita prezenta..... beerchug.gif
nunweiller
La multi ani Radu!
Care Radu? Radu fotograful?
radu
Multumesc tuturor...... beerchug.gif beerchug.gif azi pot da o bere nu ca aseara si o si pot bea....fara sa mai suflu in fiola..prietenii stiu de ce 010.gif 010.gif
Multumesc ca va ganditi la mine si sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....

Multumesc cainilor: Monica, Eugen, Dan, Adi, Ovidiu, Radu, Alexandra, Anca, Claudia, Mihaela,Bogdan, Cosmin si tuturor celorlalti pe care i-am omis aici..

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ALEXANDRA
la multi ani ! multa sanatate
Diabolik_kidd
La multi ani radu si tot ce iti doresti~~~!!!~~~ beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
red_dog 4 ever
Si din partea mea la multi ani beerchug.gif
g481_shm
La multi ani Radule beerchug.gif !!Macar acum sa bem si noi egal tongue.gif
glumeam....sincere felicitari pentru aniversare...vb lu' ditza...SA NE TRAIESTI!
Add1ct3d
La Multzi Ani lu` Nea`HITLER.
alecsa_rd
La multi ani!!! Cuvintele sunt de prisos beerchug.gif
CyberDog
La Multi Ani Radu!
Si sanatate maxima.

Bafta multa si noroc in viata!
POOL
Happy birthday!!!1 Sorry for "intarziere".... Dai o bere 010.gif beerchug.gif
anmini
La Multi Ani celui mai simpatic robot din forum! beerchug.gif
red_butterfly
010.gif
QUOTE(radu @ 4 Jun 2006, 10:18) *
Multumesc tuturor...... beerchug.gif beerchug.gif azi pot da o bere nu ca aseara si o si pot bea....fara sa mai suflu in fiola..prietenii stiu de ce 010.gif 010.gif
Multumesc ca va ganditi la mine si sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....

Multumesc cainilor: Monica, Eugen, Dan, Adi, Ovidiu, Radu, Alexandra, Anca, Claudia, Mihaela,Bogdan, Cosmin si tuturor celorlalti pe care i-am omis aici..

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

nu vreau sa pierd ocazia sa-ti mai zic o data LA MULTI ANI!!!!
da' ce zici de aseara k ai baut una , oricum 010.gif
HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
La Multi Ani !! beerchug.gif
radu
Multumesc inca o data...si ca sa fie tacamul complet astazi vreau sa imi cer scuze celor pe care i-am suparat si jignit de cand ne cunoastem si fie ca sezonul ce vine sa dovedim ca NOI SUNTEM DEASUPRA TUTUROR!!!!!!!!!!
marcher
QUOTE(radu @ 4 Jun 2006, 10:18) *
sper ca din sezonul ce vine noi toti cei care practic am infiintat "brigate Dinamomania" pe stadion sa ne inmultim si sa ne apropiem....

Pana la moarte
Esti caine pana la moarte...
paddy
La multi Ani axe.gif 010.gif beerchug.gif.....Click to view attachment
dumi
La Multi Ani beerchug.gif thumb.gif
Nexus
La multi ani!!!Se vede ca esti caine pana la moarte!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
f_rares
La Multi Ani Radule!!! beerchug.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.