milan_bulgar
Jun 3 2006, 06:51 PM
Salut, eu stelist dar se vadea Petre este un om mare, Eu se bucura Fiorentin va joca cu noi si sand digur cu bune joce la CSKA va se revine imediat la nationala Romania. Acest moment urmaresca Dinamo- National si san poarte emocionat. Si tot meu prieteni stelisti spune Petre este bun om si jocator.
Haide nu opunat mine acest moment sand stelist. Eu scrie aceste randuri va spune noi suporteri CSKA asteptem Fiorentin si daca joca bine, voi sigur galeria nostru putea iubit un bun jocator.
Bun venit Petre la noi. CSKA este cel mai mare ecipa bulgara.
ALEXANDRA
Jun 3 2006, 07:06 PM
nu cred ca petre va fi iubit la cska ,mai mult decat la dinamo.bafta petre sa te intorci sanatos pt ca noi te vom astepta cu bratele larg deschise.te iubim si te vom iubi mereu ,
milan_bulgar
Jun 3 2006, 07:16 PM
Este normal, si daca un jocator joca la CSKA 18 an si noi va iubim. Este adevarut Petre va fi la noi cand noi la criza si suporteri boicota ecipa. La stadionul nostru merge putin numar suporteri cau pe voi. CSKA are 1 optie- titlul, cand noi pierdem acest trofei nu este bine pe tot jocatori.
Va fi bine CSKA intepe bine la Europa si suporteri se revina la stadion. Daca joca ecipa bine la Europa, si Fiorentin va fi iubit imediat daca joca bine. Ultimul an la voi Petre este la forma nu poarte buna. Dar este om poarte bun.
red_dog_ditza207
Jun 3 2006, 07:24 PM
milan_bulgar
Jun 3 2006, 07:30 PM
Suporteri Steaua respecta Petre pe factul este unicul dinamovist care nu spun nici una cuvinta rau de Steaua.
ALEXANDRA
Jun 3 2006, 07:33 PM
nu are fata steaua de petre
milan_bulgar
Jun 3 2006, 07:46 PM
La forumul suporteri CSKA se interesiaza Fiorentin Petre este bun sau nu? Acest moment are interes mare va suporteri nostru pe factul trebvue avem buna ecipa la cupa UEFA. Eu spune la tot Petre este bun jocator.
nunweiller
Jun 3 2006, 09:41 PM
milan asta se tot da oaie, dar vad ca are acolo trecut schnautzer. nu-mi place deloc treaba asta. oile cu oile,

ciinii cu ciinii.
COSMIN C
Jun 3 2006, 09:44 PM
Milan, ai o datorie la noi.... De pe un alt topic, inchis.... Sa zicem ca acolo n-ai avut timp sa raspunzi... Poate o faci aici.
Prin urmare, ne injuri sau nu pe forumul stelistilor?
bianco_rossa
Jun 4 2006, 12:52 AM
Petre?...nu o sa fie nicaieri mai iubit ca la el acasa....desi au fost mici certuri....astea se rezolva in familie..s'a vazut clar la meciul de la ploiesti...aveti grija cum va coportati cu el..indiferent ca sunteti spurcati sau ciori....merita respectul vostru numai pentru sufletul pe care il depunde atunci cand joaca....sa ajunga altul ca el...mult timp va trece
Casa lui e in Groapa....
Pentru Petre nicaieri nu va fi ca si in Stefan cel Mare ! Aici e casa lui ! Sper insa ca bulgarii o sa-l aprecieze si o sa-l faca sa se simta bine. Ii doresc numai bine acolo , dar sper sa se intoarca cat mai repede la Dinamo ! Inca nu-mi pot imagina echipa fara el .
@milan_bulgar ... de ce nu aveti si voi o sectiune in limba engleza pe site-ul suporterilor ?
http://www.cska.net/index.php 
nu inteleg nimic ! as vrea sa vad care e atmosfera acolo si cum e asteptat petre .
redlady08
Jun 4 2006, 01:13 AM
iubit????...pai cine poate sa tina la el mai mult decat noi....dinamovistii, pai impreuna cu Piticul am fost o familie....am petrecut 18 ani impreuna, cu bune si rele.....acesti ani nu vor fi uitati NICIODATA.....voi sa aveti grija sa-l respectati si sa stiti ca are cine sa-l iubeasca acasa.... PETRE te asteptam oricand cu drag in Groapa.
Cai Lun
Jun 4 2006, 01:43 AM
Milan, daca mai intri o singura data la noi pe site si incepi sa vorbesti despre steaua si despre suporterii lor, iti promit ca va fi ultima instigare pe care o vei mai face!
SPUNE-NE PAREREA TA, NU A STELISTILOR!
alexyutza
Jun 4 2006, 08:25 AM
milan_bulgr : Sper sa-l iubiti pe Petre asa cum merita . E normal sa nu fie asa de indragit ca la noi , in stefan cel Mare si in toata tara , dar el e un om care "sfinteste locul ". Daca voi l-ati primi bine , durerea despartirii de Dinamo si de suporteri ar fii mult mai mica . Petre e un fotbalist de mare valoare , un caracter deosebit , investeste multa pasiune , ambitie , dragoste si sacrificiu la fiecare meci de fotbal la care joaca .
Se lupta pt fiecare minge , alearga pana la epuizare , cati fotbalisti mai sunt ca el ??
Noi nu mai avem nici un alt jucator in lot care sa se ridice la nivelul lui .
Petre te iubim ... suntem cu tine mereu !!!
milan_bulgar
Jun 4 2006, 09:47 AM
QUOTE(Blu @ 4 Jun 2006, 1:04)

Pentru Petre nicaieri nu va fi ca si in Stefan cel Mare ! Aici e casa lui ! Sper insa ca bulgarii o sa-l aprecieze si o sa-l faca sa se simta bine. Ii doresc numai bine acolo , dar sper sa se intoarca cat mai repede la Dinamo ! Inca nu-mi pot imagina echipa fara el .
@milan_bulgar ... de ce nu aveti si voi o sectiune in limba engleza pe site-ul suporterilor ?
http://www.cska.net/index.php 
nu inteleg nimic ! as vrea sa vad care e atmosfera acolo si cum e asteptat petre .
http://inside.cska.bg/en/http://forum.cska.bg/viewforum.php?f=22&si...e0d249355ced777Acest este forum pe limba engleza. Dar nu trebvue are avtar cu emblema diferita de CSKA, daca dorite se registra are posibilitatea avete avtar galeria vostru, dar emblema nu.
milan_bulgar
Jun 4 2006, 01:59 PM
Eu transmit tot care voi scrie la forumul nostru.
rednorth
Jun 4 2006, 02:07 PM
Transmite-le din partea mea si Forza Levski.
Veti avea un jucator prea bun pentru echipa voastra.
milan_bulgar
Jun 4 2006, 02:32 PM
М**е Levski. Este albastru PIGS. Tu este mare suporter levski de mac care levskari batut voi??? Very Happy
bianco_rossa
Jun 4 2006, 02:36 PM
levski batut la noi??

tu vazut ce noroc avut levski in acel meci??
milan_bulgar
Jun 4 2006, 02:42 PM
da, este asa, eu suportat voi la acest mec.
ALEXANDRA
Jun 4 2006, 03:21 PM
pe forum la voi numai spurcati (stelisti) ,
alecsa_rd
Jun 4 2006, 03:25 PM
PETRE NU VA PUTEA SA FIE ATAT DE MULT IUBIT CUM ESTE LA DINAMO!!!...Eu ii doresc noroc, bafta si sa isi indeplineasca visul de a juca in strainatate...eu sper sa se simta la fel de bine cum se simte andone in cipru...si sa fie foarte linistit pentru ca sunt sigura ca este satul de atatea scandaluri! respect piticule!!!!
Cai Lun
Jun 4 2006, 03:45 PM
Milan, cand te-ai inregistrat prima oara pe DinamoMania vorbeai mai corect romana...
milan_bulgar
Jun 4 2006, 06:30 PM
QUOTE(ALEXANDRA @ 4 Jun 2006, 15:21)

pe forum la voi numai spurcati (stelisti) ,
De ce nu facete tropic Dinamo?
Nu este asa, acest moment eu vorba mai bine limba romuna.
rednorth
Jun 4 2006, 06:35 PM
Forza Levski!!!Felicitari pt campionatul castigat impotriva lui Cska, clonele stelutei noastre.
Pana cand nu-l vad pe Florentin imbracand tricoul vostru imi permit sa mai fiu ironic.
Eu mai astept scuzele tale pt faptul ca desi intri pe forumul nostru , ne-ai injurat echipa pe altele.
POOL
Jun 4 2006, 06:39 PM
Mdeah... Sincer imi pare rau ca Petre a ales CSKA. Mai bine mergea la Levski, daca avea oferta si salar apropiat. Cat despre CSKA =

bulgare
marcher
Jun 4 2006, 09:53 PM
Ma, cum dracu-l suportati pe "bulgaroiu" asta. Asta-i spurcaciune deghizata si vine sa ma frece la icre cu romana lui stricata. Mai pierd si timpul sa-i citesc tampeniile
paddy
Jun 4 2006, 10:24 PM

Stai linistit Marcher, e o cunostinta mai veche de-a noastra, ultima data a trecut Dunarea inot ca sa-l vada pe Mustata impaiat la Antipa

.....a invatat romaneste uitinduse la tvr Romania pe timpul lui ceasca

emisiunea preferata fiind "Mihaela" ....

Castravetii sau facut frate
Nexus
Jun 4 2006, 10:39 PM
mama...dar asta ce cauta pe aici?dupa ce ne injura bine mai posteaza si pe forum...pacat
milan_bulgar
Jun 4 2006, 11:52 PM
QUOTE(POOL @ 4 Jun 2006, 18:39)

Mdeah... Sincer imi pare rau ca Petre a ales CSKA. Mai bine mergea la Levski, daca avea oferta si salar apropiat. Cat despre CSKA =

bulgare

Levski dorez Moti, daca levski are banilor cau CSKA, va scanda si "Bye bye Moti", dar Levski nu are bani care dorez dinamo.
Voi trebvue se bucura eu aic, Si va se bucura cand eu respecta voi, daca jocate la UEFA. Are sanse putine pe factul Timisoara urasc voi si Sportul va bate Gloria.
COSMIN C
Jun 5 2006, 12:03 AM
QUOTE(milan_bulgar @ 4 Jun 2006, 19:30)

Nu este asa, acest moment eu vorba mai bine limba romuna.

"Eu din Sofia, mare suporter CSKA. Stiu romuna de iubire Steaua."
Ce zici Milan, iti mentii declaratia de mai sus?
rednorth
Jun 5 2006, 12:04 AM
Tu vorbesti cu noi sau ne injuri?
Eu chiar nu-nteleg de ce te chinui asa de mult.
Eu inca sper ca poate Petre o fi semnat cu cerneala invizibila contractul cu maradonistii astia din sudul Dunarii.
POOL
Jun 5 2006, 12:14 AM
Mda gandirea logica si matematica tipic stelista... 4 clase si adio scoala.... Defapt pe acolo nu stiu ce scoala se face... probabil doar de ciobani si drumari...
Raul*7
Jun 5 2006, 01:20 AM
Lasati mai omul in pace, ca se straduie . Sunt altii pe aici care-s romani si fac niste greseli de te doare mintea .

-------------------------------------
Hai sa nu mai vorbim de greselile altora ...
milan_bulgar
Jun 5 2006, 09:44 AM
QUOTE(COSMIN C @ 5 Jun 2006, 0:03)

"Eu din Sofia, mare suporter CSKA. Stiu romuna de iubire Steaua."
Ce zici Milan, iti mentii declaratia de mai sus?

Tu nu intelege limba romuna?

Haide nu vorbi de nume acesta, moderatur se nerveze.
COSMIN C
Jun 5 2006, 09:49 AM
Nu, tu te faci ca nu intelegi limba romana. Altfel i-ai fi raspuns lui Rednorth pana acum...
Dar vad ca te fofilezi....
Treaba ta, oricum stim ce-ti poate pielea... Pe mine nu ma impresionezi... Deloc....
milan_bulgar
Jun 5 2006, 09:55 AM
IGNOR pe mine, si cauta mine cand septemvrie joca Romania- Bulgaria.
Daca voi dat ignor nu are problema. Care dorez vorbi cu mine va vorbi si voi trebvue stie, la YM eu are mai mult de 100 prieteni dinamovisti, care cauta ma, si dorez vorba cu mine. Acest forum fara mine nu a castiga nimic.
Are un moment care, nu scrie aic, si tot dinamovisti cauta ma.
Are mare posibilitatea pe voi, bulgar care vorbeste romuna, macar si cu gresale.
COSMIN C
Jun 5 2006, 10:00 AM
O, daaaaa.... Asteapta sa te cautam !!!
O sa ti se lungeasca urechile de atata asteptare !!!

Sau poate nu....Ai grija ce-ti doresti...
anmini
Jun 5 2006, 10:08 AM
radu
Jun 5 2006, 10:35 AM
Ma dar rai ati devenit!! Ultrasilor hihihi...
Pana la urma e mai cuminte decat alte oi de pe aici.
anmini
Jun 5 2006, 10:42 AM

ha, pai parca e prea cuminte, tocmai de-aia...........daca nu pune castravetii bine, il jupoi.
Gabriel
Jun 5 2006, 12:12 PM
In afara de CSKA Moskva , CSKA Sofia si Crvena Zvezda mai stiti si alte echipe surori ale stelei?
DarkSide
Jun 5 2006, 12:20 PM
Hmmm....Steaua Rosie Belgrad?
bianco_rossa
Jun 5 2006, 12:34 PM
QUOTE(radu @ 5 Jun 2006, 11:35)

Ma dar rai ati devenit!! Ultrasilor hihihi...
Pana la urma e mai cuminte decat alte oi de pe aici.
bine zis multe oooooiii..si unde mai pui ca se si chinuie sa vorbeasca corect
milan_bulgar
Jun 5 2006, 04:48 PM
QUOTE(anmini @ 5 Jun 2006, 10:08)

Care este situatia cu mamaliga? Castraveti are la tot lumea.
anmini
Jun 5 2006, 04:50 PM
milan_bulgar
Jun 5 2006, 10:01 PM
Haide, eu STOP ve nerveze. Va mucumite pe mine cand Steaua bate Vaslui si castiga campionatul, azi urmareasca pe stiri sportivi jocatori dorez Steaua campion, bravo. :))
Supcesc la UEFA (daca se calificate)
Voi priteni meu si va dati tropic la engleza de Fiorentin Petre
http://forum.cska.bg/viewtopic.php?t=5594Registrare de aic:
http://forum.cska.bg/profile.php?mode=register&agreed=trueEu va urmareasca azi la National tv de la ora 23:00 Petre.
pa
Si FORZA S****A :))
anmini
Jun 5 2006, 10:03 PM
POOL
Jun 5 2006, 10:06 PM
nene termini odata cu steaua p..i mele??? Daca ai chef sa vorbesti despre steaua dute pe forumul lor.
anmini
Jun 5 2006, 10:09 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.