Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo la rascruce
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
nunweiller
dupa 7 ani in care a dominat intrecerea interna dinamo a ajuns intr-un punct mort. in conditiile in care am avut un lot bogat si valoros, precum si relatiile unor persoane ca borcea si giovani am avut un retur dezastruos in urma caruia nu vom mai participa in cupele europene.
cel mai grav fenomen mi se pare a fi pierderea identitatii si a mindriei. cu un actionariat si o conducere defectuoasa, cu cea mai tembela galerie, cu un giovani funerar la conducere dinamo si-a omorit pe rind simbolurile sau mai grav le-a distrus: andone e in cipru frustrat, barcauan, alexa si zicu sint distrusi de galerie, iar glorii ale clubului ca rednic ajung sa fie refuzate de un vestiar care si-a pierdut busola.
capitanul pleaca umilit de conducere si galerie, danciulescu si niculescu par terminati, iar zbaterea lui moti sau cr munteanu provoaca ilaritate in meciuri precum cel cu sportul. in acest timp fotbalisti egali si onesti ca margaritescu sau galamaz isi dreg ligamentele in urma proastei gestionari a antrenamentelor de catre cosmarul flocea, un individ liga care titlul de antrenor pare o gluma desprinsa din filmele cu stan si bran.
in aceste conditii cred ca o noua constructie cu nume ca ropotan, r stefan, pulhac, scarlatache, ilin si altii ar parea o solutie. totusi, si aceasta echipa al carei antrenor ar putea fi mircea rednic s-ar putea ineca in paienjenisul intins de actionari funebri ca turcu, netoiu, busca si toti ceilalti.
poate ca o asociatie a suporterilor dinamovisti cu filiale in toata tara dispusa sa investeasca in noua societate ar putea rezolva problema. 10.000 de suporteri care sa dea 100$ pe an ar insemna 1.000.000 $ adica exact cit sustin ca au investit actionarii nostri in acest an. badea sustinea ca si noi putem deveni actionari si astfel am avea un cuvint greu de spus si am putea bloca actiuni sinucigase precum cele din aceasta iarna. daca ne-am organiza corespunzator putem sa facem un lucru extraordinar(10.000 in tara inseamna cam 250 in fiecare judet).
voi ce parere aveti?
reddogforever84
Eu cred ca teoretic s-ar putea face asa ceva , insa sunt sigur ca cei din actuala conducere a lui Dinamo nu ar fi de acord. Nu ar mai putea sa isi faca jocurile in liniste..
nunweiller
Important ar fi sa ne organizam. in momentul in care am fi organizati am deveni f puternici. la fel si echipa.
valerica
Daca s-ar scoate la vinzare actiuni eu as cumpara.
Cite? depinde de pret?
Care are vreo idee cit ar costa o actiune sa zicem, nu ca as vrea sa cumpar numai una. De curiozitate
Cit despre 100 de dolari pe an nu este cine stie ce, platim acum 20 sa vedem meciurile asa ca 100 nu e cine stie ce.
marcher
Daca-l pune la bursa, baga material 010.gif
f_rares
o idee buna nunveiller...dar nu cred ca s-ar putea realiza.Astea cu suporterii actionari sau asa ceva sunt vorbe-n vant , sa prinda bine la suporteri sau presa.Nu ar fi de accord actionarii , plus ca as crede ca si milionul acela ar disparea pe cine stie ce 'transfer fantastic' crazy.gif .Si tot noi am luat asa-zisa tzapa.
red_dog997
Dinamo are destui bani, inca, si nu are nevoie inca de sprijinul nostru, cercetati mai bine, si veti vedea, numai ca problema este ca bani nu sunt investiti cum trebuie...Nu conteaza cati bani ai, daca nu stii ce sa faci cu ei, la fel este si la Dinamo, au bani, dar nu stiu ce sa faca cu ei...
Alte cluburi din Romania daca ar avea banii lui Dinamo, ar castiga campionate la rand...
POOL
nene e o idee buna, insa ce rost are atata timp cat banii astia vor fi "gestionati" de catre actionari si se vor folosi in scopuri proprii sau se vor folosi prost, adica in magarii. thumb.gif
DAN RED DOG35
buna ideea sunt intru totul de acord sa dau 100$ pe an in afara de pretul biletelor dar acesti bani ar trebui gestionati de unul dintre noi nu de samsarii astia de la actuala conducere.
RED75
Ideea cu suporterii acctionari nu poate fi viabila. Cine ar conduce daca ar fi mii de actionari.?
Eu sunt de parere ca trebuie sa fie un actionar majoritar, care sa detina sa zicem 80% si atunci ar putea fi vandute 20% din actiuni suporterilor. Ar fi un gest mai mult simbolic, dar eu as cumpara actiuni ca sa ajut clubul.
In nici un caz nu o sa cumpar actiuni cat timp banii vor fi gestionati de Borcea si Netoiu ! diablo.gif
undyng
Mi se pare prea perfect ... dar sigur va gasi conducerea o metoda sa ne strice fericirea ... Eu as fi dispus sa dau
nunweiller
din sondaj observ ca ca doar o persoana nu e dispusa sa sustina financiar dinamo.
asta inseamna ca putem sa ne organizam juridic. nu cred ca e obligatoriu sa vorbim de la inceput despre bani, ci trebuie sa fim cit mai multi intr-o organizatie. ideea este sa sa votam cite un sef pe organizatie judeteana, iar cei alesi sa aleaga un reprezentant. ar fi nevoie de un statut, de niste reguli de functionare. ma bucur ca majoritatea considera ideea viabila. ar trebui sa incepem sa o punem in aplicare.
astept in continuare pareri si sugestii. cele ale moderatorilor sau ale reprezentantilor galeriei ar fi repere importante, deoarece ei au deja o forma de organizare concreta.
rednorth
Cu un singur lucru nu sunt de acord din articolul tau si cred ca jignesti prea multa lume, denumindu-ne"cea mai tembela galerie".
Toti de aici facem parte mai mult sau mai putin din galeria lui Dinamo.
E posibil poate, sa parem tembeli si nemernici in fata celor din birourile lui Tiriac sau ale lansetei sporturilor dar apelativul este pe cat de neadevarat pe atat de exagerat iar faptul ca ai spus-o si public devine si dureros.
Nu as vrea sa urmeze apoi replici si platitudini de genul, "vezi ca n-am generalizat, sunt si oameni cumsecade etc".Abia atunci ai deveni tembel, vorba ta.
bianco_rossa
pai iti dai seaama ce ar fi daca am fi noi actionari?..la cati suporteri sunt...care mai au si fonduri...ar fi o debandada totala..nu conteaza ca am pune pe cineva "sef"..fiecare are ideiile lui..mai nastrusnice sau nu si nu am ajunge la minic constructiv cred...dar as sustine echipa daca as avea cu ce..
Asta chiar nu se poate...parerea mea....e un mareeee vis
nunweiller
QUOTE(rednorth @ 2 Jun 2006, 13:18) *
cred ca jignesti prea multa lume, denumindu-ne"cea mai tembela galerie".

sa zicem ca prima parte a interventiei este "artistica". totusi, nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni. am avut si alte interventii pe forum in care mi-am exprimat parerea despre galerie. dinamo a pierdut puncte cu stadionul fara spectatori sau au fost meciuri de cosmar in care petre a fost injurat 90 de min la el acasa. la pitesti, in sfirsit a fost o galerie puternica si orgolioasa, fara nevroze inutile. si aici au trebuit ca unii sa il injure pe daouda, iar capitanul istoric petre isi va lua "la revedere" pe stadionul astra. daca sint oameni care se considera solidari cu cei care au atacat jucatori simbol ca petre si alexa sau care au sters pe jos cu barcauan si zicu eu imi cre scuze, dar nu voi putea sa fiu alaturi de ei niciodata.
in alta ordine de idei, credeti ca ne putem organiza intr-un fel sau altul?
rednorth
Acuma, nu ca ne vorbesti ca borcea & co, care pun in carca suporterilor atat necalificarea in Ch L cat si destinul tragic al mamei omida.
Dinamo a pierdut meciurile doar pe mana jucatorilor ei si a proastei pregatiri pe care au facut-o in intersezon; mai sunt si alti factori la fel de importanti in nr de cel putin 9.
Nu "tembelii" mentionati de tine pot fi numiti tapii ispasitori pt rezultatele echipei.
Dinamo trebuia sa bata Otelul, Iasiul, Vasluiul, treziti din somn la 3 dimineata si pe mlastina si pe nisip, in orice conditii.
Nu incerca sa deturnezi discutia , facandu-ne sa ne simtim culpabili si vinovati pt niste gesturi discutabile si pe care dupa cum dovedesti, nici tu nu le cunosti.( ex.injuraturile la adresa lui Daouda).Vorbesti fara ca tu sa fi fost prezent la Mioveni.
Poti tu indica pe cineva de aici care i-a sustinut pe forum pt acele gesturiTocmai de aceea nu este corect si cred ca nici indicat ca tu sa pui deja concluzii si sa imparti sentinte la adresa galeriei dinamoviste.Altminteri te faci indirect si pe tine tembel.
Desi nu cred, poate iti amintesti cum a fost aplaudat fudasul ivorian si cum i-a fost scandat numele de catre Pch, imediat dupa incidentul de la Saftica.
Tu chiar nu-ti dai seama ca "tembelii" nu pot fi organizati , doar daca prin absurd devine cineva devine liderul lor si poate vorbi pe aceeasi limba cu ei.
In rest organizarea despre care s-a mai discutat de nenumarate ori pe forum, cred ca va avea aceleasi sanse ca si Fundatia fotbalistilor.
anne
AI DREPTATE LA FAZA CU "TEMBELII"NU POT FI ORGANIZATI. jester.gif
marcher
DINAMO la rascruce? Ce rascruce nene, n-ai zis bine. Trebea " DINAMO rastignita pe cruce", erai mai aproape de adevar
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.