dinamodgirl
May 16 2007, 05:37 PM
cam asa se intampla, desi avem jucatori de valoare care merita sa joace la national, dar piti e o

si n-ai ce sa-i faci
super_dog
May 23 2007, 11:23 PM
Bravo Clau, meriti din plin acest titlu de golgheter.
bigbobo
May 24 2007, 08:01 AM
Felicitari Clau pentru titlul de golgheter!!!
Clau_Goool
May 24 2007, 09:03 AM
Titlu pe deplin meritat mai ales dupa 2 boabe in ghena si 4 gloante in teritoriul colorat ... Tine-o tot asa Clau ...
RED75
May 24 2007, 10:29 AM
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 25 Apr 2007, 16:30)

CLAUDIU NICULESCU:"Eu am contract cu Dinamo pana la 34 de ani. Ma rog la Dumnezeu sa ma tina sanatos, sa pot sa-l duc pana la bun sfarasit! Nu mai plec nicaieri de aici, sa fie clar! Am o varsta si nici un ban nu ma mai poate convinge sa plec la alta echipa Dinamo e VIATA MEA, aici vreau sa termin cu fotbalul!"...sa speram ca asa o sa fie Clau, sa nu ne faca conducerea vreo surpriza "placuta" si sa pleci la vara, ca avem nevoie de tine....MULTUMIM pentru tot ce ai facut pentru Dinamo!!!

Sa speram ca va fi asa. Desigur unii dintre noi inca mai tinem minte episodul cu "dezertarea" de dinaintea meciului cu Beitar, dar am sters totul cu buretele dupa golurile din UEFA, Ghencea si Giulesti.
Pana la urma totul pare sa depinda de astfel de mici intorsaturi de situatie. Oare daca in toamna Clau pleca la Timisoara, cum ar fi aratat meciul cu Leverkusen? Sau cele 2 din retur ? Cineva se intreba pe un alt topic cum ar fi fost dubla cu Benfica daca Ganea nu pleca in iarna?
Si nu pot sa ma abtin... daca nu bateam CFR-ul, ce ar fi facut oile acum ?
A nu se intelege ca nu m-am bucurat la golul lui Cristea, dar tocmai imi amintesc de o emisiune in care Andone demonstra cum faza ghinionista in care Lucian Goian a dat pasa aceea si Rapidul ne-a egalat a schimbat total istoria campionatului urmator (noi am pierdut titlul, Rapidul a ajuns in UEFA si a mers pana in semifinale).
bigbobo
May 24 2007, 12:12 PM
QUOTE(bigbobo @ 6 May 2007, 11:12)

Clau No.1...Sper sa nu fie grava accidentarea de aseara si sa mai apuce sa mai dea cateva goluri pana la sfasitul sezonului.
Sper ca 6/6 sa-l cheme la nationala...
Si l-a convocat 6/6 pe Clau gol la nationala. Avem nevoie de golurile lu Clau si la nationala...
POOL
May 24 2007, 12:36 PM
felicitari Clau pentru convocare, daca nici acuma nu te chema la lot, atunci nu stiu cand mai aveai sasnse sa joci la nationala. Erai si tu ca Seedorf.
red_dogvitan
May 24 2007, 02:45 PM
Unul dintre cei mai mari caini cel mai bun jucator din acest campionat si cel mai providential a umilit ciorile si oile acasa la ei cu niste goluri de exceptie,ii doresc o vacanta placuta si casa de piatra!!!!DINAMO4EVER
red_dogvitan
May 24 2007, 02:57 PM
P.S. Si felicitari pentru convocarea la echipa nationala meriti din plin sper sa reusesti cateva goluri!!!
rednorth
May 24 2007, 10:26 PM
O sa-l foloseasca pitzi iarasi aiurea, si apoi iarasi o sa zica , vezi domle, nu da randament.
Hatzu
Jun 20 2007, 03:38 PM
Casa de Piatra Claudiu!!!
super dog female
Jun 20 2007, 03:53 PM
Casa de piatra , Clau!!Sa fii fericit alaturi de Diana!Sper ca aceasta casatorie sa-ti ofere linistea si fericirea atat de necesare si tie si echipei.
dinamodgirl
Jun 20 2007, 04:00 PM
Casa de piatra Clau

, sa fi fericit alaturi de diana!
nicolle_reddog4ever
Jun 20 2007, 04:04 PM
Casa de piatra Clau!!!

Sa iti dea Dumnezeu numai sanatate si fericire alaturi de diana si sa ai cat mai multe succese cu Dinamo!!!
reddog88
Jun 20 2007, 04:51 PM
Casa de piatra + 1000 de copiii
POOL
Jun 20 2007, 05:32 PM
Casa de Piatra... Multe fericiri alaturi de Diana.
redlady08
Jun 20 2007, 06:17 PM
poate acuma ca e om asezat la casa lui vom vedea evolutii din ce in ce mai bune
mihaiul90
Jun 20 2007, 06:30 PM
Casa de piatra Claudiu! Fii in continuare cel mai bun !
cpc
Jun 20 2007, 07:22 PM
Casa de piatra si numai bucurii in noua viata cu Diana...cred ca multa lume suspina insa dupa Claugol burlac
tudor_spartanu
Jun 20 2007, 09:27 PM
casa de piatra !cat mai multi copii!sa fii fericit!si bafta la Dinamo!
dumi
Jun 20 2007, 09:42 PM
Casa de piatra, multa sanatate, fericire alaturi de Diana si la cat mai multe bucurii in tricoul alb-rosu
bigbobo
Jun 21 2007, 11:03 AM
Casa de piatra Claudiu si multa bafta in viata!!!
ALEXANDRA
Jun 21 2007, 11:16 AM
casa de piatra si fericire din plin
biancap78
Jun 21 2007, 12:49 PM
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 20 Jun 2007, 17:04)

Casa de piatra Clau!!!

Sa iti dea Dumnezeu numai sanatate si fericire alaturi de diana si sa ai cat mai multe succese cu Dinamo!!!
Vai claudiule ce ai facut...ti-ai dezamagit cele mai mari admiratoare....Casa de piatra...chiar daca nu se mai poarta....si multi copii care sa fie fotbalisti si sportive...
nicolle_reddog4ever
Jun 21 2007, 02:36 PM
Bianca...pe mine nu m-a dezamagit Clau, doar ca mie nu imi place Diana(as fi preferat sa fie alta

) da' lui trebuie sa-i placa nu mie si lui ii place...asa ca ma bucur pentru el si ii doaresc numai bine...si lui si Dianei
POOL
Jun 21 2007, 02:39 PM
Cine?? Fosta lui nevasta? Aia ii un pic dusa din cate am auzit.
nicolle_reddog4ever
Jun 21 2007, 02:49 PM
Lidia in nici un caz...nu stiu daca e dusa da' stiu ca vrea sa profite pe urma copiilor ca sa scoata cat mai multi bani de la Clau...da' asta nu e treaba mea si nici nu mai comentez ca daca nu ma insel sunt off topic
reddog_sv
Jun 21 2007, 03:38 PM
Casa de piatra Claudiule multa sanatate, fericire, alte sute de goluri pentru noi si sa te vad retragandu-te de la Dinamo cu copiii in brate
red_dogvitan
Jun 21 2007, 04:01 PM
Casa de piatra ii urez lui Claudiu Niculescu impreuna cu Diana Munteanu multa sanatate si fericire!!!
kitty_dinamo
Jun 21 2007, 04:18 PM
casa de piatra,Clau !!! chiar daca nu prea-mi place de Diana...in fine,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
dinamodgirl
Jun 21 2007, 04:35 PM

nu esti singura, dar nu noua trebuie sa ne placa ci lui...Inca o data Casa de Piatra!
gilutza_d
Jun 21 2007, 09:42 PM
casa de piatra si copii la fel de frumosi ca tine
Justme
Jun 21 2007, 10:21 PM
Casa de piatra! Sper ca insuratoarea sa-i priasca la fel de mult ca lui Mutu, care a devenit cel mai tare din Seria A dupa ce s-a casatorit
mihaiul90
Jun 22 2007, 01:28 AM
Vad ca majoritatea fetelor o displac pe Diana Munteanu

Asta e clar gelozie

pentru ca tipa e super-ok si in plus de asta l-a adus pe Claudiu intr-o forma exceptionala si ar trebui sa ii fim recunoscatori pentru cele 8 goluri din Cupa UEFA, pentru dubla cu steoaia si pentru acel quattro din meciul cu rapid
nicolle_reddog4ever
Jun 22 2007, 10:56 PM
La Multi Ani, Clau! Iti doresc din tot sufletul sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate si Dumnezeu sa faca lucrurile sa mearga cum este mai bine pentru tine. O viata cat mai frumoasa alaturi de Diana si cat mai multe succese in tricoul lui Dinamo. LA MULTI ANI!!!
@ Mihaiul_90...daca imi aduc eu bine aminte, la inceputul relatiei lor toti o injurau pe Diana pentru forma proasta in care era Clau, acum toti sunt de parere ca e super-ok tipa pentru ca
l-a adus pe Clau intr-o forma excelenta....eu una nu sunt geloasa pe Diana desi Clau e febletea mea de mult, mult timp...pur si simplu nu imi place Diana si desi nimeni nu o sa ma creada mie nu mi-a placut niciodata...nici inainte sa aiba vreo legatura cu Clau....da' el e fericit cu ea asa ca le doresc numai bine....
mihaiul90
Jun 23 2007, 02:35 AM
La multi ani Claudiule, iti urez multa fericire si in sezonul viitor sa depasesti norma de anul asta
@Nicolle, Cand nu era in forma nu cred ca i se "datora" Dianei Munteanu, pe atunci avea probleme cu vechea nevasta... Bine nici acum n-a scapat de lipitoare

dar macar a reusit sa isi faca ordine in viata.
matador
Jun 23 2007, 07:17 AM
La multi ani claudiu si iti doresc sa fii din nou golgetter anul acesta. bafta
bigbobo
Jun 23 2007, 07:39 AM
La Multi Ani Claudiu si bafta multa!!!
Clau_Goool
Jun 23 2007, 09:52 AM
No hai cu "La multi aniul!" golgheterule! Sper sa ai inca un sezon de exceptie, sa misti paianjenul portilor adverse de cat mai multe ori si sa intri cu Dinamo in Liga Campionilor. In ceea ce priveste casatoria cu coana Diana, iti urez sa ai multi fotbalisti in familie care sa execute la fel ca tine, daca nu mai bine loviturile libere ... Sa ne traiesti mult si bine, Clau-Gol !!!
dudu1961
Jun 23 2007, 01:18 PM
CASA DE PIATRA ! Mai mult noroc in noua casatorie ! Sper sa-ti fie mintea la fotbal si nu la Diana ! ______Printre cei care au contestat relatia am fost si eu ,recunosc , dar ma enerva ca nu mai facea nimic pe teren . Asta e mea-culpa ! Inca odata tot binele din lume si la cit mai multe goluri !
red_dog 4 ever
Jun 23 2007, 02:01 PM
La Multi Ani casa de piatra si sa formati o familie fericita cu cat mai multi copii
dumi
Jun 23 2007, 03:24 PM
La Multi Ani ! Multa sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de Dinamo !
tudor_spartanu
Jun 23 2007, 03:37 PM
LA MULTI ANI CU SANATATE SA ITI DEA DOMNUL TOT CE DORESTI!ZILE SENINE SI FERICIRE LA MULTI ANI SA TRAIESTI!la multi ani Claudiu sa ai parte de tot de iti doresti alaturi de sotia ta diana si la Dianmo sa demonstrezi inca o data ca tu esti captanul!sa joci cat mai bine sa dai o caruta de goluri sa ne duci in liga!!!!!bafat si un calduros la multi ani!
POOL
Jun 23 2007, 03:44 PM
Happy birthday Clau!!!
cpc
Jun 23 2007, 04:15 PM
La multi ani si o nunta de vis maine!!
Fie ca toate evenimentele fericite din aceasta saptamana sa-ti dea forta si incredere sa dai tot ce-i mai bun pe teren!!!
Sa duci Dinamo in UCL
reddog_sv
Jun 23 2007, 05:35 PM
LA MULTI ANI CLAUDIULE, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti(mai putin sa pleci de la Dinamo)
doggie
Jun 23 2007, 06:07 PM
La multi ani frumosi! Iti doresc sanatate, sa nu te accidentezi, sa joci la fel de bine ca sezonul trecut (daca se poate si mai bine nu ne suparam:) )si nu in ultimul rand casa de piatra!
MILITARI red dog
Jun 23 2007, 06:26 PM
La multi ani CLAU ! casa de piatra si sa ne duci in CL
gilutza_d
Jun 23 2007, 06:27 PM
la multi ani clau! sa ai parte de multa sanatate si de un sezon cel putin la fel de bun ca precedentul.
bigbobo
Jun 23 2007, 06:31 PM
A avut o saptamana plina...Nunta, ziua de nastere, antrenamente...Abia astept sa inceapa sezonul si sa-l vad la lucru si implicit intreaga echipa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.