Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Claudiu Niculescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
1948
ar fi interesant sa vb si despre arbitri ...
Cat despre niculescu ... nu prea mai am ce sa zic ... un atacant mare nu se impiedica in minge cand e singur cu portaru`
junior
QUOTE(flaviusO)
da

ce mai face Ștefan? aveți șanse la promovare?
chiar așa frumos oraș aveți?
cât despre Niculescu îl aștept duminică cu gol! :roll:
flaviusO
mah, Stefan face bine cred, ca doar e primar... sanse la promovare avem cam cate are Dinamo la titlu, poate putin mai multe... da, mah, orasul e frumos, linistit, aer curat... cat despre Niculescu sper sa mai si alerge cu Galatiul...
junior
QUOTE(flaviusO)
sanse la promovare avem cam cate are Dinamo la titlu, poate putin mai multe...

[size=20]mă tu cu cine ții

QUOTE(flaviusO)
da, mah, orasul e frumos, linistit, aer curat...

mă bucur sper să ajung cândva și eu prin Moldova

cât despre alergat, las-o moale că nu suntem la atletism. să dea gol asta ne trebuie că cu driblingurile sale de la Iași ne-a îngropat
1948
junior ... vin`o in piatra neamt mah ca e mijto
flaviusO
QUOTE(junior)
[size=20]mă tu cu cine ții

cu CAMPIONII mah!!
junior
campioni de rahat!!! au fost penuibili la galatzi!!!
flaviusO
auzi mah, parca te bucuri ca am fost penibili :( ce mai e de spus... cand dracu vom repeta perioadele '61-'65 sau '81-'84?? de ce dracu nu reusim sa mentinem titlul in groapa macar un an?? ceea ce ma oftica cel mai mult e ca acesta se indreapta spre stana :( mai bine la tzigani decat la aurolaci :(
Axxis
Parere despre Niculescu: ca superter zic ca-r merita vreo 3 luni de tusa.
Daca in schimb i-as fi antrenor as pune 1 om pe post de servant pentru el - ca are un sut lettttttttttaaaaaaaaaaalllllllllllllllll
junior
QUOTE(flaviusO)
auzi mah, parca te bucuri ca am fost penibil:(

mă bucur cât te bucuri și tu, sau poate nici atât. ce tot o dai cu mah ? ce expresie este asta?
QUOTE(axxis)
as pune 1 om pe post de servant pentru el - ca are un sut lettttttttttaaaaaaaaaaalllllllllllllllll:(

o fi un șut omorâtor dar... în meciuri cu Bistrița sau Apulum!
flaviusO
mah = ma !!! mai tii minte singura noastra victorie in ghena din ultimii 15 ani??
junior
mah o țin. ce gol!!!!!!!! de atunci .... noi vorbim acum de prezent. și prezentul varză.!!!
Anonymous

In Antalya, Niculescu s-a tuns arborand o noua frizura...
Ciciocle
poate asa da mai bine cu capul! :D
stevengerrard
Da gol in Ghencea...
raluca
ma abtin de la comentarii. sper sa-i vina ideile mai repede si sa dea gol mai bine. outfit-ul conteaza mai mult sau mai putin, conteaza ce face cand are mingea la picior (respectiv la cap).
1948
a fost un gol superb ... sper sa repete faza si sezonu` asta :)) si nu numai
ghrasanu
este preferatul meu
Sabin
Claudiu este un jucator talentat. Din pacate i-a intrat in cap ca este vedeta si in meciurile cu echipele mici parca de-abia alearga pe teren. Imi place de el cand jucam cu echipele importante, atunci cand se vede ca pune osul, si imi vine in minte acum meciul cu Universitatea Craiova din tur. Nu mi se pare deloc normal ca un jucator precum Claudiu sa fie de 100 de ori mai iubit decat un jucator ca Danciulescu, cu sigurantza mult mai valoros ca el... Si totusi, nimeni nu executa mai bine celebrul "M*** stiaua" decat Claudiu...
bibishte
clau-gol e iubit in ciuda lenei sale pentru ca da gol cu spurkatzii, e tehnic, e bine facut, da gol cu spurkatzii, cand s-a intors din italia a fugit de la tzigani ca sa vina la noi, da gol cu spurkatzii shi cu real madrid.
1948
da...era imposibil sa nu plece si el...s`a dus de tot N&D`ul nostru
reddogforever
Despre Clau am o parere destul de buna. Cateodata ma exaspereaza cu ratarile lui, dar altadata dovedeste ca se stie cu balonul. Ca si om, cred ca are caracter...
Anonymous
ma mira f. mult ca printre tot felul de stiri legate de declaratii prin aeroporturi nu a reactionat nimenila ceea ce i s-a intamplat lui claudiu la craiova! Este o rusine! Ar tb facuta plangere penala impotriva celor care au comis fapta, inclusiv acuzarea faimosului "postas" pentru instigare la violente!!
Olteni cretini! icon_evil.gif icon_evil.gif
englandunited
Niculescu nu joaca la Steaua.....ca altfel jar mancau ! :x
Ciciocle
Imi pun mari sperante in Niculescu in vederea meciului cu stiaua din ghena. Deja visez noaptea numai lovituri libere. La asta trebuie sa se gandeasca si Clau-gol, sa nu bage in seama niste zgarieturi de pe masina ;) Hai Dinamo! Forza Clau-gol! Sa-i invatam fotbal pe obraznicaturile astea de stelisti.
dynamic
Atunci cand apare vreun articol pe pagina principala, aproape toate comentariile sunt pro niculescu si sunt f.f.f. putini aceia care au ceva de spus impotriva acestuia. E curios faptul ca aici majoritare sunt comentariile care nu il prea lauda pe niculescu.
Pentru mine, cl. niculescu nu mai este de mult un jucator de fotbal.... el este orice altceva: un manelist, un papitoi, un macho, orice altceva, dar nu fotbalist. Practic, el este jucatorul pt. care va trebui sa traga toata echipa de acum incolo, pt. ca pana acum cel care tragea pt. el era DANCIULESCU!!! Sa vedem cat va dura pana isi va da seama si Andone ca niculescu este o mana moarta! Eu sper, totusi, sa plece macar in vara...
Cainele
Niculescu pare sa-si fi revenit la forma care l-a consacrat.Sper sa nu fie doar o iluzie de-a mea.
@:Bozo: referitor la ce s-a intamplat la CRAiova iti dau dreptate...din pacate n-am avut net zilele acelea...
Referitor la idiotul solemn nascut la posta si denumit dupa foarte multa gandire...Postasu' cred ca ar fi meritat o interdictie pe terenurile de sport si un concediu pe masura la penitenciarul de maxima siguranta din Craiova...sau de ce nu o excursie la "glumetzi"...
...ca sa vezi dom'ne ce fac ultrasii desculti... :flame:
Anonymous
Tare mi-e sa nu se confirme zicala 'la pomu` laudat sa nu te duci cu sacu`' ...
Cainele
QUOTE(cosmin)
Tare mi-e sa nu se confirme zicala 'la pomu` laudat sa nu te duci cu sacu`' ...

bate in lemn...in tablia mesei...cand bei bere icon_twisted.gif
Anonymous
ma dau acum cu capu` de birou... stii giful ala simpatic...
1948
fiti si voi mai optimisti ... :)) le mai da unu Niculescu si in ghencea
reddogforever
Eu as vrea sa le dea vreo trei nu unul. :P Si e in stare sa o faca...
Anonymous
o fi stiut vreodata ca fotbalul e sport de echipa? sau ca trebuie sa si alergi e teren, nu sa stai sa astepti vreo lovitura libera? la astea, jos palaria, se pricepe, dar sa tinem o momaie pe teren doar pentru 2-3 momente dintr-un meci...
ucu
Mai bine il lasa Borcea sa plece
Anonymous
a fost pe teren sambata?
de ce?
Anonymous
Andone: "Niculescu este cel mai în formă atacant din țară" ...
exista doi atacanti Niculescu la noi si eu nu stiu???
Anonymous
QUOTE(cosmin)
Andone: "Niculescu este cel mai în formă atacant din țară" ...
exista doi atacanti Niculescu la noi in tara???

era vb de forma de cozonac...
FRONT'48
un simplu angajat al clubului,care daca nu isi primeste banii poate foarte usor sa-si schimbe locul de munca in ghencea...ca angajat....merge...isi face treaba....
Anonymous
daca din 2 lovituri libere da un gol eu unul sunt multumit...la 2 din 2 poa' sa faca antrenament si o data la 2 zile icon_lol.gif
Anonymous
incepi si tu ca jiji???
ce te faci daca n-o sa aiba lovituri libere?
FRONT'48
s-ar putea sa deranjeze ce zic acum....dar mie tiganul asta nu-mi place deloc...!!!
ce claugol....o fi danciulescu spurcat dar i-a dat lectii de fotbal lui niculescu....asta e doar parerea mea....daca tot vrem sa spunem adevarul ,parerea mea e ca niculescu e varza cu carne....ca da si el un gol din an in paste....Pai il comparam pe asta cu M.Niculae de exemplu?...nu pot sa cred ca suntem atat de aberanti ...Claugol in sus clau gol in jos...un tigan bashinos care are doar impresii in cap....nu pot sa cred ca-l umflam atat....imaginea lui Dinamo are din ce in ce mai mult de pierdut din cauza caracterelor acestor jucatori...NUMAI IMPRESARI....acum imi vin in cap cuvintele lui radu....mai bine mandri de juniorii nostrii decat cu mercenarii astia....Acum vorbesc de caracter iar ca fotbalist ...niculescu cea mai mare petarda.....
Anonymous
pe mine nu ma deranjeaza... deloc. In mare am cam aceeasi parere, doar ca nu o afirm sus si tare ca deh... daca se trezeste vreun samantar cu ouale la stadion... :D si apoi nici nu vreau s-o supar pe Stefa :P
Anonymous
Cam aceeasi parere o am si eu... dar ne cam incanta cand da goluri cu steaua :)

Incepe sa-mi placa Cristi... baga citate din mine :)
Anonymous
la mai mare :D [adik si pe stadion :P ]
FRONT'48
eu sunt de parere ca e bine sa fii alaturi de echipa(cosmine sau tu radule stiti bine asta )dar..... cand acesti jucatori dau niste declaratii incat iti este rusine ca imbraca tricourile echipei tale, cand au in cap doar manele si bautura, cand fac de ras prin comportament Dinamo, deci nu mai vorbesc de valoarea in teren .......deja mi-e sila...si toata lumea CLAUGOL....moloz......Cum am spus nu ma deranjeaza foarte mult ca nu joaca mai nimic dar cand vezi ca mai este si impresar, mai este si infumurat, numai figuri in cap...simp ca inebunesc....Asta nu inseamna ca la meci nu voi sustine echipa ....fiindca iubesc prea mult culorile astea.....dar nu voi striga niciodata claugol.... icon_lol.gif si poata asa veti intelege si ca in PCH fiecare e liber sa strige ce vrea ....nimeni nu este obligat de Elias sau alt om sa faca ceva ce nu-i place....
Anonymous
eu unul, cand strig claugol inainte ca el sa execute o lovitura, o fac in ideea k 'haide mah, da golu asta!'
nu o fac pentru celebrarea lui, ci ca sa pun presiune pe el, desi el o poate lua si ca o incurajare... s-o ia cum vrea, numai sa marcheze, macar din libere, daca din actiune nu poate.
FRONT'48
intr-un timp,cred ca stiti si voi, de exemplu la Lazio icon_lol.gif , acum ceva ani, nu se scandau numele jucatorilor...se sustinea echipa, si doar echipa...evident ca lucrurile s-au schimbat de atunci dar....cred ca asa este mai corect...la felul in care se comporta ei ,numai mercenari sunt,nu sunt acele" bandiere" dupa care toata lumea ultras plange.
nu este normal sa le scandam numele...ca sa nu mai patim cum a fost cu danciulescu la noi a fost cel mai iubit, dupa asta cel mai urat ca a plecat la spurcati, iar dupa asta...s-.a intors la noi...
SE PARE CA DI CANIO A RAMAS SINGURUL DINTRE BANDIERE DIN LUMEA FOTBALULUI....MAI ESTE SI BASTARDUL ALA DE titti...... icon_lol.gif
Anonymous
daca incerci sa ma provoci sa-ti raspund cu aceeasi moneda ... n-ai sa reusesti. Oricum, totti e totti...
FRONT'48
iar tie Radule ....am dat "citate" cu speranta ca vei sterge galbenul ala(cartonasul) ...nu da bine galbenul cartonasului langa rosul din poza....rosugalben....cah icon_evil.gif
Anonymous
cosmin, mi-ai luat comentariul din tastatura!.... icon_idea.gif :P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.