Anonymous
Mar 25 2005, 07:00 PM
QUOTE(bozo)
cosmin, mi-ai luat comentariul din tastatura!....

:P
pai o sa ti-l dau inapoi, k sunt baiat bun... si apoi sunt dator la tine :P
Anonymous
Mar 25 2005, 07:01 PM
QUOTE(FRONT'48)
iar tie Radule ....am dat "citate" cu speranta ca vei sterge galbenul ala(cartonasul) ...nu da bine galbenul cartonasului langa rosul din poza....rosugalben....cah

:D tin sa remarc totusi fondul pe care scrie FRONT, precum si culoarea crucii, amandoua de pe stema voastra... :P
1948
Mar 25 2005, 10:26 PM
Niculescu e asa cum e ... poate le mai da una stelistilor :)) pai nu putem sa`l comparam cu Marius Niculae...pt ca nu se lupta ... nu alearga dupa fiecare minge ...
englandunited
Mar 31 2005, 06:48 PM
Mi se pare aiurea ca Niculescu sa fie vorbit asa de urat de niste fani dinamovisti , ok nu il placeti , dar cred ca unii au mers cam departe.....Daca si pe Niculescu il criticam si jignim atat cand el este principalul marcator , si cand majoritatii suporterilor le era frica ca daca vom ramane si fara el sansele la titlu vor fi 0 ! In legatura cu comparatia cu Niculae , nu se pot compara , Niculae va ramane in inimile tuturor , el cu Hîldan , Petre si Contra isi dadeau viata pe teren in anii trecuti , dar eu spun ca Niculescu l-a inlocuit foarte bine in acel moment pe Niculae cand acesta a plecat la Sporting , cand Niculae era cel mai bun atacant roman si unul din cei mai buni din Europa la varsta lui , intradevar Niculescu nu mai este ce era atunci , dar nici Niculae nu mai este ce a fost , accidentarile pe care le-au suferit fiecare in strainatate cred a fost principalul motiv ! Raman la parerea ca Niculescu a fost unul din cele mai bune transferuri facute de noi in ultimii ani ! Ca vor unii sau nu Niculescu este unul din simbolurile actuale ale lui Dinamo !
ucu
Mar 31 2005, 08:28 PM
Problema lui Claudiu este ca se considera vedeta echiei iar suporterii si Andone il incurajeaza in continuare cand ar trebui sa i se spuna in fata ca este bun de nimic
Joanna
Apr 1 2005, 01:30 PM
niculescu...e o...bunaciune...iar ca fotbalist..e bun dar e delasator..si cam atat..
Anonymous
Apr 11 2005, 12:11 PM
P E N I B I L ! ! !
Marian
Apr 11 2005, 12:56 PM
Claudiu Niculescu are defecte si calitati... insa din pacate la meciul cu sTEAUA a fost 0.
Dumi-DC
Apr 11 2005, 03:37 PM
Parca lui Niculescu Mihalcea si Zicu le-a stors cineva talentul in Italia si i-a trimis inapoi non-valori Asa joaca Si ei sunt marele nostru trident ofensiv

Bine mai e Grigorie alta catastrofa
junior
Apr 25 2005, 07:45 AM
modest după 7 goluri!!! dacă marca la sfârșitul primei reprize și egala cred că altul era rezultatul...așa jaleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
LoryTzuca
Apr 29 2005, 07:44 AM
sper sa nu enervez pe nimeni acum dar...Claudiu Niculescu arata super super bine , e scumpic shi dulce.mai multe nu comentez
Golden
Apr 29 2005, 11:02 AM
QUOTE(LoryTzuca)
sper sa nu enervez pe nimeni acum dar...Claudiu Niculescu arata super super bine , e scumpic shi dulce.mai multe nu comentez :lol:
cred ca o enervezi doar pe nevasta lu' claudiu niculescu
Dumi-DC
Apr 29 2005, 11:48 AM
Stau si ma intreb oare cand va marca Niculescu si in meciurile importante cum ar fi cele care urmeaza cu Poli si Rapid ca pana acum inscrie numai cu echipe mici in meciuri pe care oricum vad ca le castigam de la 3-0 in sus
nogry_nn
May 1 2005, 02:38 PM
bai fratilor mie clau-gol mi se pare un jucator f bun cand suteaza...doar atat....in rest este un jucator.....mediocru care nu alearga prea mult sau in unele meciuri deloc . atacanti care ii are dinamo acuma nu se compara cu danciulescu.......sal :)
Anonymous
May 1 2005, 11:17 PM
1) e oltean, ergo delasator, puturos si inchipuit...
2) atacant de specia "cu spatele la poarta"
3) campion la devieri si singurul care-i poate lua mingea din prima lui zicu...
altfel cel mai bun executant de lovituri libere din campionat, daca ar si alerga mai mult ar fi ok...
Adinutza
May 2 2005, 05:23 PM
Clau nu e in forma! Asta e clar! Dar eu il iubesc asa cum este el.
Joanna
May 3 2005, 12:27 AM
AULEOOM aici vorbim de fotbal nu de manechine...o fi bunaciune niculescu dar nu se dau adversarii din fata lui daca se spala cu wash&go...
Adinutza
May 3 2005, 03:55 AM
Oare se spala cu Wash&Go?
Dumi-DC
May 3 2005, 10:59 AM
Si la Brasov iar a stat pe teren Asta chiar nu mai are deloc energie in el? Degeaba zicea Borcea ca de la el asteapta totul in returul asta,n-a dovedit mare lucru Niculescu, mai bine il vindea pe el in Coreea si il pastra pe Danciu
Dar speranta moare ultima daca ar mrca si el cu Poli si Rapid si-ar mai spala din pacate
LoryTzuca
May 3 2005, 12:47 PM
lasa ca le spala shi-asha.cu Wash&Go vb fetelor
Cainele
May 4 2005, 12:58 PM

facem un threat pentru gospodine ? si unul pentru cat de frumos e jucatorul x?
LoryTzuca
May 4 2005, 02:14 PM

daca insishti....
Joanna
May 4 2005, 03:37 PM

Caine eu sunt de acord..deoarece mi se pare jenant sa vb despre faptul ca e frumos si nu mai stiu cum..aici e vorba doar despre fotbal..nu despre aspectul fizic al jucatorilor.....
Adinutza
May 4 2005, 11:19 PM
Cine a zis ca e frumos? Eu am vazut ca i s-au atribuit alte "calitati" ca: puturos, inchipuit, tigan....si cred ca cineva a zis si ceva de "bunaciune". Eu una am zis ca il iubesc asa cum e el...adik...puturos, inchipuit, tigan si chiar "bunaciune".....Bineinteles ca toate astea nu au nimic de-a face cu binele echipei si degeaba o fi Clau bunaciune daca in teren nu prea misca.
junior
May 5 2005, 08:43 AM
din păcate iarăși a intrat într-un con de umbră!!!!!!!
se pare că și-a cam terminat bateriile...pentru acest sezon!
Adinutza
May 5 2005, 04:29 PM
Nasol.....si acum mai e si suspendat pentru meciul cu Bistrita....
Donika_Dinamovista
May 5 2005, 04:49 PM
Niculescu e intradevar un jucator bun....dar mai are si el momentele lui proaste...nu tot timpul e in forma! Trebuie sa-l iertam si sa il lasam sa ne arate ca nu a scazut!
Sau poate are aere de macho man.....cine stie...de cand cu sora lu' Luciu.... :P
mari_the_d0g
May 5 2005, 05:35 PM
niculescu, daca n-ar exista loviturile libere, ar fi cu adevarat o nulitate. ar trebui sa fie si in fotbal ca la hochei sa-l bagam doar la lovituri libere. in rest nu alearga deloc, sta doar in fata portii la pomana,nu e bataios, sta numai cu spatele la poarta, iar faza de la meciul din ghena a fost de cascadorii rasului.
junior
May 5 2005, 08:50 PM
QUOTE(Adinutza)
Nasol.....si acum mai e si suspendat pentru meciul cu Bistrita....
mersi atunci s-a cam terminat cu campionatul!!!!!!!!!!
Donika_Dinamovista
May 5 2005, 09:56 PM
asa e.....nu face mai nik pe teren dar e bun la ceva......trebuie sa recunoastem ca e foarte bun la lovituri libere.....dar in ultima perioada nu a fost in forma......si inca ceva....cine aude Niculescu

......stie ca e vorba de un jucator bun......parerile sunt impartite!!!!
Adinutza
May 6 2005, 12:44 AM
Hmm....si unde mai pui ca Petre, Badea si Iordache sunt accidentati si cica Pulhac ar fi suspect de entorsa......Acum ramanem si fara Clau....bine ca doar pentru un meci. Sper ca baietii sa se mobilizeze si sa faca in asa fel incat sa fie bine.
Ciciocle
May 6 2005, 01:21 AM
nici nu stiti ce bucuros sunt ca e suspendat. as fi si mai bucuros daca l-ar suspenda pana la sfarsitul campionatului. poate asa vor capata o sansa si baltoi sau tibi moldovan.
COSMIN C
May 6 2005, 08:07 AM
Se pare ca lui Baltoi i se va da , dar nu o sansa ci ...o amenda...
Anonymous
May 6 2005, 09:35 AM
hai sa lamurim o chestie: nu va mai luati de fete...parerea despre un jucator il cuprinde cu toate aspectele...daca ne-am referi numai la cat alearga unul pe teren parerile despre seme l-ar propulsa direct la nationala..

:roll:
niculescu cred ca a cautat cartonasul in meciul cu poli ptr ca oricum urmatoarele 2 meciuri sunt mult mai dificile pentru echipa (finala cupei si meciul cu rapid...).
problema se pune daca golurile date din actiune sunt din greseala sau chiar mai are si stofa de atacant...
Joanna
May 6 2005, 12:13 PM
eu zic ca la niculescu ...e acea caracteristica a talentelor romanesti...are talent cu carul..dar nu vrea....nu are vointa ...talentul lui + o vointa de fier..gen cea nemteasca...uhaha..ce jucator ar fi..clasa mondiala...
Adinutza
May 6 2005, 02:53 PM
Multumim Bozo pentru sustineri! Ai dreptate! E mai important sa-l avem pe teren in finala Cupei si la meciul cu rapid......Poate chiar a cautat caronasul galben....Si daca da...atunci bine a facut.
junior
May 6 2005, 04:06 PM
nu la căutat el!!!! nu îl duce chiar așa mult capu...
dacă ții minte faza...atacul era chiar de roșu direct...deci :shock: noroc ca arbitru nu avrut să rupă echilibru din teren...
eu am mare încredere în Mihalcea!!! și de ce nu Grigore
Adinutza
May 6 2005, 09:14 PM
Am tot vazut de ce e in stare pe teren....Acum ramane de vazut cum e fara el in teren si daca o sa se simta absenta lui. Cert e ca in ultimele meciuri s-a simtit absenta lui Petre...
Donika_Dinamovista
May 6 2005, 11:39 PM
Intr-un fel....absenta la Bistrita o sa-i faca bine.....adik o mica vacanta...poate isi revine...sa joace mai bine la celelalte meciuri..
mari_the_d0g
May 7 2005, 10:43 AM
QUOTE(Donika_Dinamovista)
Intr-un fel....absenta la Bistrita o sa-i faca bine.....adik o mica vacanta...poate isi revine...sa joace mai bine la celelalte meciuri..
sigur................e obosit saracu' de el :roll: :roll:
Adinutza
May 7 2005, 02:14 PM
Pai....de la atata alergat......cred si eu ca a obosit!
Adinutza
May 7 2005, 07:38 PM
Si totusi...s-a vazut ca a lipsit in atac...
mari_the_d0g
May 7 2005, 09:23 PM
ce s-a vazut ba frate? ma tot f...ti la creier! niculescu vb lui jegu' ala de giovani, n-a alergat in retur nici pentru un singur meci! el sta numai in fata portii si ateapta sa primeasca mingii pe tava, si cateodata si pe alea le rateaza..in afara de lovituri libere nu s-a remarcat cu nimic in acest retur, asa ca mai lasati-ma dracu' cu niculescu....
pinky
May 7 2005, 10:21 PM
Sunt total de acord cu tine mari_the_d0g!!Si ce ma enerveaza cel mai tare la el nu e faptul ca rateza ca un imbecil cateodata si cu poarta goala ci faptul ca de cate ori are mingea la picior o freaca atata pana o pierde...deci ma exaspereaza cand face asta :flame: Nu e omu asta in stare sa faca un dribling,el golurile din actiune le da,cum a zis si mari,doar daca e servit pe tava
Azi nu i s-a simtit absolut deloc absenta si eu cred ca ar trebui sa i se dea o sansa si lui Tibi Moldovan care a aratat ca vrea sa joace de cate ori a avut ocazia!!!
Donika_Dinamovista
May 8 2005, 02:36 AM
QUOTE(mari_the_d0g)
ce s-a vazut ba frate? ma tot f...ti la creier! niculescu vb lui jegu' ala de giovani, n-a alergat in retur nici pentru un singur meci! el sta numai in fata portii si ateapta sa primeasca mingi pe tava, si cateodata si pe alea le rateaza..in afara de lovituri libere nu s-a remarcat cu nimic in acest retur, asa ca mai lasati-ma dracu' cu niculescu....

Si eu iti dau dreptate si poate multi iti dau dreptate....! Dar nu ar trebui sa folosesti tonul asta ........pentru ca parerile sunt impartite!
Adinutza
May 9 2005, 06:40 PM
Parerea mea!
ZOCCOLO DURO
May 11 2005, 09:10 AM
senza zingari !!!
Eraser111
May 18 2005, 02:56 PM
de fugit nu fuge...de pasat nu paseaza...de driblat aprope deloc...un lucru stie : sa dea gol de oriunde si oricum (lovituri libere superbe, executii imprevizibile, cu capu, singur cu portaru...da gol de unde vrei si de unde nu vrei)
ZOCCOLO DURO
May 18 2005, 03:04 PM
.........mare fotbalist......
dar tot am boala pe el...
attos
May 19 2005, 09:27 AM
niculescu e un atacant veritabil...s-a vazut rrapid...d c nu aleagra pt ca e varf...shi joak shi varf impins...shi daca se retrage shi el...numai avem oamneinin tatac...aja...shi joku lu dinamo e pa extreme...shi minega la el ajuge mai rar...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.