Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Claudiu Niculescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Sezran
Pareri despre jucatori.
Anonymous
Nu stiu cat este ghinion si cat este vedetism dar Niculescu nu mai joaca nimic. In plus este enervant sa-l vezi ca nu vrea sa alerge la pressing. Mi se pare in ultima vreme foarte static si fara chef de joc.
flaviusO
Pentru mine Claudiu Niculescu inseamna golul ala de pe ghencea. Apropo nu-l puneti pe site?? L-as downloada cu placere...
florin_80
Niculescu nici macar nu se plimba pe teren....el trebuie tractat pentru a se deplasa catusi de putin.Rar mi-a fost dat sa vad atata indolenta....cred ca nu i-ar strica cateva meciuri sa stea langa Andone si incercat si altul.
Anonymous
Claudiu este un jucator extrem de talentat, insa este idolent. Cand intra intr-o pasa proasta, greu mai iese din ea. In ultimele meciuri a evoluat sub orice critica. Eu cred ca ar trebui trecut pe banca de rezerve pentru ca nu se mai poate continua asa. Nu inteleg de ce nu este folosit Baltoi... sau Cigan... :roll:
flaviusO
Nu stiu ce sunteti asa entuziasmati de Cigan. Eu unul nu cred ca e fotbalistul lui Dinamo, cred ca-i al lui Vizer si Borcea si probabil are si el vreo clauza care o sa iasa la iveala in curand. Claudiu Niculescu este un jucator care isi va reveni sigur!
Anonymous
Claudiu isi va reveni, ca si in alte dati cind nu era in forma, numai dupa ce freaca putin banca de rezerve. Sa-l vezi dupa aia cum deranjeaza iar paianjenu.
Anonymous
claudiu poate ca este usor infumurat, dar nu cred ca el a fost multumit ca nu a marcat pana ieri. O sa vedeti ca va renaste N&D, atata cat va mai exista!
StefaN
in locu lu niculescu,eu zic ca ar merita o sansa un pustiu,ca cigan, sa joace 2-3 meciuri,sa vedem ce poate !! si asa niculescu in teren este o mana moarta .....
Anonymous
sa vedem ce va fi in meciul de maine si apoi vom vedea...oricum se pare ca intr=adevar vine si taranul, deci presiune pentru cei doi atacanti titulari va exista, ceea ce e foarte bine!
Anonymous
Da ai dreptate Bozo, se pare ca si Niculescu e constient ca acum trebuie sa traga numai merge cu vrajeala daca vrea sa fie titular cand vine Mihalcea. A promis ca va inscrie cu Nationalul. Sa-l vedem.
Anonymous
haita, abia astept sa vad -voi fi la tribuna 1 in partea dinspre PCH
de altfel meciul de azi este FF important - eu cred ca daca castigam trecem si de partizan!!!:D
nici nu ma gandesc la alternativa icon_evil.gif
englandunited
Claudiu Niculescu unul din cei mai buni atacanti pe care i-am avut in ultimii ani , adevarul este ca am avut aproape numai atacanti buni , este si el acolo pe langa Mutu , Niculae , Mihalcea , Vladoiu.......din pacate Niculescu si Mihalcea au plecat la Genoa intr-o perioada buna a carierei si au avut mai mult de pierdut dupa urma asta.......Niculescu nu mai este ce a fost.....sa-l vedem pe Mihalcea ce mai poate.....oricum eu sunt multumit si asa cu ei , ganditi-va ce saracie este in tara.......
Anonymous
claudiu ar trebui sa stea meciul urmator pe banca, sa se adune si sa joace apoi! Pe de alta parte, daca este adevarat ca divorteaza nevasta-sa de el pe motiv de ruleta si alte alea, atunci ar trebui trimis sa se rodeze un pic cu talnar si cand se trezeste sa vina inapoi la echipa mare!
Albert
Parere foarte proasta
junior
începe să mă pună pe gânduri. păi nu mai slăbește și el o dată. mai mult se plimbă pe teren decăt aleargă.
superdog
QUOTE("Albert")
Parere foarte proasta

icon_twisted.gif de ce ?
drimacus
superdog ...probabil pentru ca a fost exprimata pe 13 Septembrie ...
junior
a dat gol și a făcut 11 m. poate se mai uită din când în când pe site și-l prinde rușinea
freaka
e cel mai bun atacant din divizia A ca si calitati.dar nu e constant si asta il strica
junior
a dat doua goluri cu Bistritza. este în revenire de forma sa-l vedem in giulesti
1948
este genul de atacant care nu face nimic tot meciu` ... dar are o executie de exceptie si da un gol ... poate doua ... cam asta e ... eu ma multumesc sa nu joace nimic duminica dar sa castigam :)
Anonymous
eu zic ca si-a intrat in forma....ce pana mea, la ce audi si-a luat tb sa faca cinste macar cu 2 goluri!!!
Claauuuu-gooll!!
flaviusO
pana mea bozo?? sigur nu ai gresit forumul?? :P
1948
looool flaviusO ... :)) ce`ai mah cu penele lui ?! :)) nu e rapidist...sper:D
UNGUREANU ROBERT
cred ca e caine dar sufera putin... " parerea mea "
flaviusO
e 100% caine... glumeam... :))
1948
glumeam toti ... da` pana la urma Niculescu tot n`a facut nimic in meciu` cu rapid
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
pana mea bozo?? sigur nu ai gresit forumul?? :P

pardon, am vrut sa scriu ce pixul meu.... :D :D :D :D
flaviusO
mah, nu stiu, da' tot pari suspect :P... parerea mea e ca Niculescu e in revenire mare de forma... in prima repriza a driblat aproape toata apararea ciorilor, la gol a creat culoar, la bara la fel... in a doua repriza l-a driblat bine pe Dolha la offside-ul ala inventat... incepe sa joace...
Anonymous
si apoi l-a scos andone sa-i faca loc taranului, ce pronosticu' meu!
sistem
Claudiu este shi el un juator bun dar totusi are shi el ca toti oamenii momente proste. Nu intzeleg de ce cand Andone a zis ca-l primeste pe Mutu la antrenamentele lui Dinamo el a zis " Daca vine Mutu eu plec la Chelsea." Ce nu-l place pe Mutu sau ce...Dati un rasp plz.
Anonymous
sistem...era o gluma...nu te enerva...
junior
joc bun, 2 goluri și o pasă de gol pentru un atacant este foarte bine. din păcate se pare că nu prea stă grozav cu condiția fizică. și pare cam gras
1948
e un jucator cu niste executii remarcabile ... dar nu intotdeauna
Anonymous
si va pleca la iarna la young boys berna...
junior
ar fi chiar aiurea!!! la cea mai tânără echipă?
1948
lool ... sper sa avem un inlocuitor bun
junior
penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!
penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!
penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!
penibil!!!penibil!!!penibil!!!penibil!!!
1948
da...ai dreptate...se impiedica de minge...poate cel mai nereusit meci din acest campionat pt el
junior
mai grav era sa pierdem poate ultima sansa prin indolentza lui fara margini
doua ocazii cum rar gasesti
flaviusO
nu cred... ambele ocazii au fost la 1-0, iar cand am facut 2-0 s-a vazut ce a iesit... bine ca am castigat... tzeapa iesenilor!!!
junior
QUOTE(flaviusO)
nu cred... ambele ocazii au fost la 1-0, iar cand am facut 2-0 s-a vazut ce a iesit... bine ca am castigat... tzeapa iesenilor!!!

îi ții partea și nu prea merită pentru jocul etalat în acest meci. chiar dacă era la 1-0 se putea face 2 sau chiar 3-0 și altfel intram în repriza a II-a. oricum bine că s-a terminat cu bine :roll:
flaviusO
Clau e un jucator mare si ar fi pacat sa lovim in el... pana si in sezonul asta a marcat cat neaga si oprita la un loc... si nu e un sezon prea grozav pt. el...
junior
dar nu dă nimeni în el. numai că din păcate golurile lui Niculescu anul acesta nu ne-au mai scos!!!
flaviusO
eu zic sa comutam discutia pe golurile marcate de alexandru tudor, ionica serea si cristi balaj pt. steaua!!
junior
nu discut despre niște oameni iresponsbili. pentru mine tudor este cel mai cretin om posibil. nu știu cum se face că tot timpul când ne arbitrează cu castraveții avem eliminat și 11 m împotrivă. iar să dai 2 11 m în 5 (cinci) minute și să elimini și un jucător spun că este prea mult!
flaviusO
si corpodean le calca pe urme...
junior
a greșit omu. dar cum spuneam bine este când se termină totul cu bine.
de ce nu deschizi un subiect cu arbitrajul și aici totuși să vorbim de niculescu?
ești chiar din piatra?
flaviusO
da
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.