Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rock vs. Hip-Hop
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
red_dog_ditza207
Doar pentru ca...multi dintre noi au invadat Topicurile pt miss dinamomania cu pareri diferite despre genurile de muzica preferate

Spuneti-va si voi parerea!!
Radu10mai
Parerea mea e ca rock-ul nu prea se mai asculta!

HIP-HOP Rulzz bananasmile.gif
Nexus
Diferenta dintre Rock si Hip-Hop:
1.Rockul se canta nu se vorbeste.
2.Rockul presupune si chitari,tobe,bass,orga etc.
3.Se canta live.
4.Majoritatea membrilor formatiilor de rock au studii muzicale.
5.Rock`ul e printre cele mai vechi genuri muzicale.

Asemanari:
1.Sunt 2 genuri muzicale foarte ascultate.
radu
eu as fi pus in sondaj mai multe genuri ..asta daca tot incepem o discutie despre muzica..
Nexus
Orice,numai fara manele.Eu cred ca aceste 2 genuri muzicale au cei mai multi fani.
DarkSide
Bai Nexus...cine pm (personal mesaj) te minte pe tine k hip hop e derivat din rock...La garla cu tine...
red_dog_ditza207
m-am gandit si eu la asta...o sa fac altul..deocamdata marea problema e...Rock sau Hip-hop...ca..daca nu ma insel discutiile au inceput de aici...

Unii asculta Rock altii Hip-Hop...pana la urma care gen e mai ascultat in 2006?
Nexus
QUOTE(DarkSide @ 31 May 2006, 15:50) *
Bai Nexus...cine pm (personal mesaj) te minte pe tine k hip hop e derivat din rock...La garla cu tine...

cauta si vei afla!!!nu e nevoie de jigniri pentru a intreba ceva.dar de fapt asta tine de educatia fiecaruia.
DarkSide
Cu hip-hop vostru o sa ajungeti toti rrrrrrrrrapidisti...diablo.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif ..Fiecare cu parerea lui...eu cred ca Hip-Hop-ul e mai ascultat in 2006 decat rock-ul...

thumb.gif
Radu10mai
QUOTE(Nexus @ 31 May 2006, 15:44) *
Diferenta dintre Rock si Hip-Hop:
1.Rockul se canta nu se vorbeste.
2.Rockul presupune si chitari,tobe,bass,orga etc.
3.Se canta live.
4.Majoritatea membrilor formatiilor de rock au studii muzicale.
5.Rock`ul e printre cele mai vechi genuri muzicale.

Asemanari:
1.Hip-hop`ul deriva din rock.
2.Sunt 2 genuri muzicale foarte ascultate.

cica rocu se canta live...da sti tu vreo trupa de hip-hop sa faca playback? gunshot.gif
hip-hop-ul se vorbeste? gunshot.gif
majoritatea membrilor f. de roc au studii? care? drogatzii aia ? da exemple.. gunshot.gif
rocu` e printre cele mai vechi genuri? pai asta e problema, ca e expirat! taunt.gif
antisteaua
Eu nu stiu ce veti asculta voi in 2006 ca nu sunt mama omida dar stiu ca eu voi asculta rock. nana2.gif

Imi place mai mult muzica rock decat hip hop-ul si cred ca multi ar placea aceasta muzica daca ar reusi sa o inteleaga. Spre deosebire de melodiile hip hop care se asculta numai un an sau maxim 2 ani, melodiile rock se asculta si dupa 20 de ani si cred ca asta spune totul despre acest gen de muzica.
Nexus
Rock`ul a expirat? 010.gif
Si atunci cum iti explici ca trupe ca Depeche Mode,Amorphis ca vin in Romania?Vin sa cante pentru manelisti?Oricum pe mine nu ma intereseaza ce e la moda sau nu,muzica sa fie muzica nu 'vanturi'.

Foarte bine spus @antisteaua.
Queen,Led Zeppelin etc.inca se mai asculta.Dar in schimb Run Dmc cine mai asculta?Acuma toti copiii asculta Eminem sau 50 Cent...
red_dog_ditza207
Ma in legatura cu cantatu' live...nici formatiile rock nici formatiile hip-hop nu fac playback...
Nexus
Asa e...dar am vazut trupe din astea mai 'mici' de hip-hop care fac playback.Eu de exemplu ascult acuma Da Hood(perfecta combinatie intre rock si hip-hop).
Radu10mai
asa e Nexus, copii asculta Eminem si 50 Cent, dar sunt rapperi mult mai tari decat ei, care nu fac o muzica la fel de comerciala si de aceea nu sunt la fel de cunoscutii, si daca la copii le place hip-hop-ul (asta tu ai zis-o) inseamna ca e la moda, trupele vechi de hip-hop nu le mai asculta nimeni muzica (cu exceptii) fiinca a evoluat hip-hop-il foarte mult, iar artistii noi sunt mult mai buni decat cei vechi!

apropo, roacarilor, partidu` va vrea tunsi! 010.gif
antisteaua
Nexus eu mai ascult cateodata RUN DMC sau SNAP. 010.gif Au avut cantece bune la vremea lor care imi plac si acum. Nu spun ca un gen de muzica nu e bun pt ca se asculta de majoritatea numai un an sau doi. Dar spun ca acel gen de muzica care se asculta si peste 20 de ani este cu siguranta bun
silentdog
Ai sa razi dar run dmc ink s mai asculta.....
Eu ascult shi rock,dar imi place mai mult hip hop-ul.
Nexus
E clar...hip-hop`ul e la moda...si prostiile alea de manele.Rock`ul a fost in voga prin anii `80-`90.
red_dog_ditza207
Asa e...dar oricum ..puteti voi sa-mi ziceti mie (astia care ascultati numai rock) ca nu exista formatii care canta rock....care inainte erau super ascultate si acu au fost date uitarii?

Si asta numai pt ca...lumea vrea ceva nou...daca asculti 2 ani la rand acelasi lucru te plictisesti...

Cat despre rap...sunt raperi care sunt inca ascultati..desi nu au mai scos un album de nu stiu cat timp...Cel mai bun exemplu 2Pac thumb.gif
antisteaua
Nu au fost date uitarii. Cei carora le place genul asculta in continuare. nana2.gif
Nexus
Nimeni nu a uitat de rock.Apropo 2Pac-Changes e tare de tot(in rest nu imi place nimic de la el).
nana2.gif
DarkSide
Sa moara Ardealu...La unguri cu voi pentru ca habar nu aveti care e treaba...Va autoinititulati secesionisti si o dati pe muzica ciorilor americane...PATHETIC WIMPS !!!!

Cand cantau roakerii voi nici nu existati...CIORILOR!
Nexus
Sa mor si eu pentru ca sunt din Ardeal? 010.gif
Radu10mai
QUOTE(DarkSide @ 31 May 2006, 16:29) *
Sa moara Ardealu...La unguri cu voi pentru ca habar nu aveti care e treaba...Va autoinititulati secesionististi si o dati pe muzica ciorilor americane...PATHETIC WIMPS !!!!

Cand cantau roakerii voi nici nu existati...CIORILOR!

apropo de rasism 010.gif
red_dog_ditza207
Dark...dragutz ar fi daca nu ai mai jigni...la urma urmei fiecare cu parerea lui nu?
Radu10mai
Lasa-l ca e suparat ca nu ne plac maimutzele care dau din cap! crazy.gif
red_dog_ditza207
Radu..te-am rugat sa le zici altfel nu maimutze..da? 010.gif 010.gif ...si stii si de ce...

Te rog frumos 010.gif 010.gif
DarkSide
Bai...kiar m-am enervat pe faza ca rocku' deriva din HIP-HOP...faza cu ungurii se keama XENOFOBIE, nu rasism... Si rocku' e mai vechi...cu vreo 30 de ani...ce sa inveti oameni care au ca model negrii?!?!?!?
Nexus
Jigniri peste jigniri.Va simtiti mai bine? football.gif
DarkSide
Bai nu...dar ca model avem tiganii nostri...Ce ne trebuie ai lor?
Radu10mai
Eu m-am retras ca am dojeana prea mare.
darkside, era vorba ca ai spus ciori (referindu-te la negrii), nu de unguri! (faza cu rasismul)!

Orice ati zice hip-hop-ul la ora actuala e mai ascultat decat rocu`.Bineinteles in general de persoane sub 35 de ani!

HIP_HOP rulzzzzz
antisteaua
Imi cer scuze, am facut o greseala: se asculta cantece rock si de acum 40-50 de ani. Sa va zic cateva exemple: Chuck Berry - The Twist, Chuck Berry - Johnny B Goode, Chris Montez - Let's Dance, Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire - anii '50 , Doors - anii '60, Elvis Presley - anii 60, The Beatles parca tot prin anii 60, Deep Purple -anii 70, pink floyd - anii 70, metalica anii 80-90, Guns & Roses - anii 80-90. nana2.gif

Muzica rock nu a fost uitata. Muzica rock inca este ascultata. E drept, de mai putini dar inca este si va mai fi ascultata. Pe cand bug mafia sau alte trupe americane de hip hop nu stiu daca vor mai fi ascultate peste 50 de ani. Poate doar cateva piese exceptionale care sunt de fapt rep si nu hip hop.
Nexus
Eu propun sa cititi ''Wolfgang Rumpf-Stairway To Heaven'' ca sa va lamuriti despre rock.
red_dog_ditza207
V-as dedica niste versuri...da nu pot ca imi iau dojana...oricum..nu confundati ce am zis eu...da?

Am zis clar...hip-hop-ul este mai ascultat decat rock-ul..nu am zis ca rock-ul nu este ascultat deloc...

Si..mie imi place si rock-ul..dar mai mult hip-hop-ul..adica...din 3000 de mel...ascultate pe zi...1500 hip-hop sau rap...50 rock...si restu alte genuri..in afara de manele... thumb.gif
FarfelkugeL
Nimeni nu mai asculta clasici... Adrian Za Uandar Chid, Wally Tornado..
alain nicolski
asta trebuie notata in calendar si marcata ca "bancul prost al mileniului". cica hip-hop ar fi muzica.
cica ar fi un argument "e ascultat de mai multi oameni". contra-argument: si mai multi oameni asculta manele.
e "ascultat" de copilasii cu creierele spalate de propaganda pro-americana cu care sintem inundati permanent.
Radu10mai
si tu esti de la emisiunea: "roacari crazy.gif spun lucruri traznite"? axe.gif axe.gif argument.gif
Nexus
Orice ar fi hip-hoperilor,o sa treaca mult pana sa va comparati cu rockerii.Ii urasc pe aia care ne urasc 149.gif

Burn in Hell!!! diablo.gif
Radu10mai
Da cine va uraste, nene! 010.gif
Nexus
sunt destui.... nana2.gif
Radu10mai
Eu urasc doar manelisti, spurkatzii si "pasarile negre"! beerchug.gif
red_dog_ditza207
eu nu urasc pe nimeni...si eu ascult rock.. dar tot mai mult hip-hop
doaga
QUOTE(Nexus @ 31 May 2006, 16:13) *
Rock`ul a expirat? 010.gif
Si atunci cum iti explici ca trupe ca Depeche Mode,Amorphis ca vin in Romania?Vin sa cante pentru manelisti?Oricum pe mine nu ma intereseaza ce e la moda sau nu,muzica sa fie muzica nu 'vanturi'.

Foarte bine spus @antisteaua.
Queen,Led Zeppelin etc.inca se mai asculta.Dar in schimb Run Dmc cine mai asculta?Acuma toti copiii asculta Eminem sau 50 Cent...

Afla ca nu toti ascultam doar Eminem si 50cent...mai ascultam si Gang Starr, Big Daddy Kane, NWA, Freddy Fox, Das Efx, Planet Asia,Naughty By Nature,Wu Tang Clan,Pete Rock...etc...iar pt cei care spun ca hip hopul este scrict al negrilor pt ca nu cunoscu alt alb in industrie in afara de Eminem le recomand HOUSE OF PAIN
rew
Mai bine comparati hip-hopu cu alte genuri 'de culoare'. Frustrarile sociale ale somerilor 'african-americani' verystrange.gif din Bronx zbierate pe o 'galagie' facuta pe computer sau pe orga, ca si manelele, nu se pot compara cu rocku'.

PS: cica 'cultura hip-hop' verystrange.gif si cind ii intrebi ce-i aia nu pot sa zica decit ca umbla cu pantalonii in vine gunshot.gif
bigbobo
Imi place si ascult la fel de mult si rock si hip hop...Absolut orice mai putin manele...Numai sa fie muzica de buna calitate...Hip hop-ul actual nu ma mai pasioneaza (nu zic ca este rau) insa prefer ceva mai vechi, ceva de genul NWA, Naughty By Nature, KLF, Public Enemy, The 2 Live Crew, Dr Dre, Leaders Of The New School, Cypress Hill, House Of Pain etc...Cand vine vorba de rock ai de unde alege....Metallica, ACDC, SOD, Def Lepard, Korn, Sepultura, RATM, Pantera, Clawfinger si lista poate continua....Muzica buna trebuie ascultata indiferent de genul ei asa ca nana2.gif nana2.gif nana2.gif
red_dog_ditza207
mda...asa ziceam si eu...numai ca mai sunt si rasisti pe aici... thumb.gif
Nexus
Si eu sunt Anti-Negri..KKK
alain nicolski
manele, hip-hop/rap = manifestari ale scursurilor societatii.

ps: bigbobo, cind o sa cinte klf hip-hop o sa zboare porcul si bbnc&co vor dori binele lui Dinamo, nu al buzunarului propriu. din ce ai scris tu se intelege ca toata lista aia e "hip-hop mai vechi". jalnic. nici macar nu se inventase mizeria asta pe atunci.
Nexus
Toti anti hip-hop diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.