Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rock vs. Hip-Hop
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
red_grl_8
hai mey ca ambele genuri muzicale sunt ascultate...fiecare cu parerea lui...mie imi place si rock si hip-hop...si house...de fapt imi place orice melodie care suna bine icon_rolleyes.gif
f_rares
Da , antisteaua.Ai dreptate.Inca se mai asculta rock-ul de acum cativa ani.Si inca foarte multa lume il asculta , si-l v asculta.
Sincer, acel rock imi place .Mult din ce se canta acum are tendinta de a deriva spre hard-rock , sau alte tipuri de rock , ca nu le stiu pe toate 010.gif
Eu sunt de partea hip-hop-ului.Imi place mai mult si asta e tongue.gif
RED75
Eu sunt pentru rock, dar am o varsta la care am invatat sa pareciez si alte genuri muzicale (sau ma rog, sa le accept).
Cineva pe acest topic a subliniat foarte corect, ca piese de pe albumele rock de acum 20 de ani sunt difuzate in continuare cu succes. Parerea mea este ca genul hip-hop (ca si rock-ul) are un mesaj ce merita ascultat, dar sincer, cred ca nu vor exista multe piese hip-hop care vor mai fi ascultate peste cativa ani.
Despre complexitate, parte instrumentala, etc. nu are rost sa comentam pentru ca tine de gusturile si cultura fiecaruia.

Consider ca acest topic ar trebui inchis pentru ca deja s-a ajuns la unele jgniri, si din experienta mea, discutiile pe aceasta tema intre persoane ce nu vor sa accepte ca fiecare are preferintele proprii, ce trebuie respectate, vor degenera in scandaluri, etc.

Eu cred ca atata timp cat n-a aparut nici un manelist pe topic este totul OK si nu are rost sa ne sfasiem intre noi !

HAITA_DINAMO.gif
PEACE !

(& Rock&Roll)
Nexus
Make Love Not War!!!!
Diabolik_kidd
Nu pot spune ca nu imi place rockul pentru ca as minti deoarece si eu ascult rock,insa dintre hip-hop si rock eu unul ascult mai mult hip-hop. Dar vorba aia fiecare cu gusturile lui.
POOL
Cu votul meu, hip hopul conduce... bananasmile.gif nene cert ii ca pentru fiecare sustinator al unui gen muzical, acel gen i se pare cel mai bun, cum si mie hip hopul mi se pare cel mai bun... Imi place rockul ala cantat de Elvis, rock'n'rollul din ani 70, deoarece cel de acum mai mult ma dezgusta..... Cand vad unele "primate" prin parcuri sau pe la televizor, sustinatori ai rockului imi vine nu stiu ori sa le dau cu capul de banci ori sa ma duc de acolo.... Deci fara suparare pentu unii sustinatori ai rockului mie mi se pare o mare porcarie mai ales faza cu imbracatu in negru zici ca in fiecare zi merg la inmormantari...... O sa mai revin cu detalii dupa "obiectiile" voastre... thumb.gif
RED75
Faptul ca fanii se imbraca pe strada in vestimentatia de scena a trupei favorite este de discutat. Acum fiecare se imbraca cum doreste, nu? Dar apropo de hip-hop, tu vrei sa spui ca iti pui la gat 3 lanturi groase de aur cu dolari atarnati de ele sau ca porti cate 3 ghiuluri pe fiecare deget ca unii hip-hoperi mai bronzati?
f_rares
descrierea ta RED75 seamana cu a unor manelisti 010.gif
POOL
Da fiecare se imbraca cum doreste, numai ca unii mai uita sa se si spele asa vreo 2-3 saptamani in cap le cresc paduchi si chestii de genul.... Si ghiulurile si lanturile pe care le vezi la rapperi sunt inlocuite la rockeri cu lantur, cuie, holsuruburi si bormasini si piulite... drunk.gif
red_dog_ditza207
mda...rock-ul vechi...e inca frumos...imi place si mie...si nici eu nu sunt de acord..cu aia care se imbraca in negru....sau sa poarte zgarzile alea la gat...sau mai stiu eu ce...

si eu ascult rock...dar pana la o anumita limita... thumb.gif

Si tot hip-hop-ul rullz...!!
antisteaua
Ma fiecare asculta ce-i place, dar cred ca multi dintre voi (cei carora nu le place rockul) nici nu ati ascultat mai multe piese ca sa va faceti o impresie. Sincer sa fiu nici eu nu prea ascult rockul cantat de trupele astea noi. Nicim ie nu mi-a placut rockul din prima pt ca nu il intelegeam. Mi se parea ca e doar o zdranganeala, insa am reusit sa trec peste prima impresie si acum pot spune ca e muzica mea favorita.
Si inca o chestie : am vazut ca discutati pe aici de muzica si vestimentatie. Nu au de a face una cu alta. Muzica e muzica si vestimentatia e vestimentatie. Adica vreau sa spun ca valoarea unei piese nu depinde de felul in care se imbraca iubitorii genului
nana2.gif
doaga
Eu nu inteleg cum pot unii sa compre hip-hopul cu maneaua...sunt curios cat hip hop au ascultat cei care fac aceasta comparatie...eu cred ca in afara de videoclipurile lui eminem si 50cent de la mtv nu stiu altceva...a si parazitii :) sunt de acord ca acum hip hopul este un circ si nici eu nu-i suport pastia cu lanturi pana la glezne si cu grilz in gura insa trebuie sa intelegeti ca hip hopul inseamna mult mai mult decat acesti bagatori in seama care (din pacate) atrag cel mai mult mass media (aici asemanarea cu tziganii nostri manelari..pacat) si tocmai de aceea mie imi plac mai mult artistii mai vechi..iar favoritii mei sunt Gang Starr --celor care tot critica hip hopul le recomand sa asculte GS -o trupa ce a aparut in anii 80 si care a scos album si in 2003 si care se bucura de un respect enorm fiind ''vinovati'' si pentru aparitia altor nume din industrie(ex -MO.P.)
POOL
oK... Nu ii vorba de vestimentatie ( desi nu-mi place deloc) sa zicem prin "dansurile" lor in care am vazut la heavy metal si nu numai ca se dau cu capu de pereti, cap in cap, poi daca vor sa se automutileze pot veni si la mine ca ii rezolv si eu... diablo.gif
Nexus
@pool:nu poti compara ciorile alea din Brooklyn care fura ,violeaza si ucid ,cu rokerii.hai sa fim seriosi si realisti.si ce daca isi sparg capetele si spar chitari?ce e rau in asta?daca ei vor asa...nu am inteles care e faza.
in legatura cu vestimentatia...negrii aia poarta niste pantaloni de zici ca sunt perdele sau saci de faina...

Rock Rulzzz!!! nana2.gif
crazy_rednwhite
cum zicea cineva...orice fara manele...eu prefer hip hopul...rock nu prea ascult...mi se intampla foarte rar.....
alexyutza
Ador muzica rock , nu toate formatile dar e genul meu preferat .
Ascult si hip - hop , sunt multe formatii si interpreti ce merita ascultati , cum ar fii : Eminem , 50 cent , Kanye West , Nelly , DMX , La Familia sau sisu & Puia , DMS ,
E o mare diferenta intre manea si hip - hop , incoparabil !

Tot rock- ul e nr 1 nana2.gif ... parerea mea :D
POOL
010.gif 010.gif La faza cu perdelele m-ai dat gata... nene deci mai proasta imbracaminte ca rockerii nu are nimeni... No offence... Draqului si manelistii au mai mult gust si mai mult simt decat rockerii aia "obsedati".... Si ca sa nu fiu numa' pe ideea de rap, unii "fanI" chiar ma enerveaza ca sunt prea smecherasi inca de mici.... Parerea mea
RED75
Pentru a purta o discutie constructiva, observ ca aici se pune semnul de egalitate intre formatii de rap si hip-hop. Eu recunosc ca nu sunt un fan al genului, deci imi scuzati ignoranta...

Intrebarea mea: Considerati ca HIP-HOP si RAP reprezinta acelasi lucru?

Eu stiam de rap cu mult inainte de hip-hop, la fel cum stiu ca a existat heavy metal inainte de speed sau death-metal
doaga
QUOTE(alexyutza @ 31 May 2006, 22:48) *
Ador muzica rock , nu toate formatile dar e genul meu preferat .
Ascult si hip - hop , sunt multe formatii si interpreti ce merita ascultati , cum ar fii : Eminem , 50 cent , Kanye West , Nelly , DMX , La Familia sau sisu & Puia , DMS ,
E o mare diferenta intre manea si hip - hop , incoparabil !

Tot rock- ul e nr 1 nana2.gif ... parerea mea :D

DMS?cine-i ala?
Cai Lun
...cre' ca e ceva de genul BMX, stramosul lu' Montain Bike.. thumb.gif
alexyutza
DMS nu a mai scos nimica cam de un an . Ultima melodie a fost " Candva .. cumva " in colaborare cu Anemona , a mai avut cateva colaborari si cu Cristina Spatar .

Aaa l-am uitat pe Bitza ... thumb.gif
doaga
aaaa...cumva ala care a scos de muuult o melodie cu cristina regina r&b? 010.gif ...daca si ala e hip hop ma arunc de la balcon..fara suparare icon_lol.gif
f_rares
exista DMS...va asigur beerchug.gif Nu sunt prea grozavi pe langa altii , zic eu icon_lol.gif
antisteaua
Red75 din cate stiu eu e diferenta intre cele 2 genuri. rap - ul e o muzica ritmata, pe cand hip hopul nu prea. Plus de asta cand se danseaza rap se folosesc pasi pe cand la hip hop sunt alte miscari.

@ doaga avem si regine pe aici? eu stiam ca exista doar o singura regina, si aia a magiei albe si negre
POOL
red75.... ca sa iti raspund la intrebare, hip-hopul nu este acelasi lucru cu rapul... Hip-hopul cuprinde mai multe "culturo" printre care si cea Mcing(rap).... Rapul este cel mai cunoscut.... thumb.gif Daca vrei ti le enumar si pe celelalte 3: breakdance, grafitti si DJing.
antisteaua
Red75 din cate stiu eu e diferenta intre cele 2 genuri. rap - ul e o muzica ritmata, pe cand hip hopul nu prea. Plus de asta cand se danseaza rap se folosesc pasi pe cand la hip hop sunt alte miscari.
red_dog_ditza207
QUOTE(RED75 @ 31 May 2006, 23:10) *
Pentru a purta o discutie constructiva, observ ca aici se pune semnul de egalitate intre formatii de rap si hip-hop. Eu recunosc ca nu sunt un fan al genului, deci imi scuzati ignoranta...

Intrebarea mea: Considerati ca HIP-HOP si RAP reprezinta acelasi lucru?

Eu stiam de rap cu mult inainte de hip-hop, la fel cum stiu ca a existat heavy metal inainte de speed sau death-metal

E o diferenta intre rap si hip-hop...o diferenta destul de mare... thumb.gif
antisteaua
@doaga avem si regine pe aici ? eu stiam ca singura regina este a magiei albe si negre 010.gif
Max
Hip-Hop=generatia parazitzii=paraziti.. thumb.gif
g481_shm
oh....hip-hop rulz...!si tu ditza nu aveai ce face decat sa faci topic nou:)))astept dojana...+topicul sters!!
POOL
Acum sa nu sarim la gatul lui red75, a spus ca nu se prea pricepe la hip-hop si il intelegem, la fel cum nici eu nu ma pricep la rock si probabl nici nu o sa ma pricep vreodata. drunk.gif
Mihai11
Bine, voi zice-ti ca rock-ul nu a fost uitat.. Dupa mine, nici hip hop-ul nu a fost uitat.. dar nu putem compara hip-hop-ul sau rock-ul de acum 50 de ani cu ceea ce iese azi pe piata.. Putini sunt cei care scot ceva vara parerea impresarilor.. fara a fi necomercial.. adica .. se scoate totul pentru a aduce $ in conturi.. sau se scot piese sa intepe politicienii.. legile.. una alta.. din partea hip hop-erilor.. iar rock-ul, mie tot timpul mi s-a parut impartzit in 2.. rock calm.. unde stai sa bei o bere si sa te simtzi bine..si hard rock unde te zbengui si tot la fel te simtzi bine.. unii.. .. Oricum, nu potzi compara 2 stil-uri de muzica.. !
Max
Pool..asculta si tu..Timpuri noi-Luca..cred ca ii caracterizeaza pe unii dintre voi football.gif
Blu
Foarte multa lume face greseala de a asocia muzica rock cu anumiti indivizi care se imbraca in negru,se machiaza,se tund o data la trei ani si poarta cruci atarnate de gat.Dar sa nu uitam ca hard rock-ul e doar o ramura a rockului.

Carlos Santana si Eric Clapton sunt tot rockeri.

Eu in general numai rock ascult,dar nu hard sau metal.Ci rock gen Yhgwie,Steve Vai sau paul Gilbert.Cine a auzit de ei , stie despre ce vorbesc...
RED75
Blu: dupa parerea mea Malmsteen canta tot un fel de heavy metal cu influente speed.

m@x buna ideea cu Timpuri Noi, pacat ca Artanu nu a continuat
Nexus
nu conteaza ca e trash,speed,doom sau power,conteaza ca e muzika(si nu o fac doar sa castige bani).Pacat ca nu se mai asculta atat de mult rock ca pe vremuri,dar oricum rock`ul nu va muri niciodata.apropo:nu oricui ii place rock`u...
POOL
Mda... Ascult ce vreau si ce imi place, nu toate formatiile fantoma. thumb.gif
Blu
RED75 : Nu te contrazic , deoarece intr-adevar Yngwie e cam cel mai "heavy" din tot ce ascult eu. Oricum , primele piese ale lui pe care le-am ascultat au fost "Dreaming " si " Crying" si mi-ai placut atat de mult incat acum am toata discografia Yngwie Malmsteen. In plus ca de la el a inceput pasiunea mea pentru rock ! Desi nu am contiunat pe aceeasi linie , ci am dat-o pe acustic si clasic ... si punk (cand imi amintesc ca sunt la varsta adolescentei 010.gif ) .
Max
QUOTE(POOL @ 1 Jun 2006, 0:11) *
Mda... Ascult ce vreau si ce imi place, nu toate formatiile fantoma. thumb.gif

verystrange.gif inseamna ca ai ascultat-o rofl.gif
Nexus
@blu:asculta niste black metal nu ti`ar 'strica'....Cradle Of Filth iti recomand. nana2.gif
Blu
QUOTE(Nexus @ 1 Jun 2006, 0:16) *
@blu:asculta niste black metal nu ti`ar 'strica'....

ai tu sentimentul asta ?
Nexus
'sentiment'?ce e ala?
Blu
Un proces afectiv care reflecta atitudinea emotionala a omului , ca sa-l citez pe prietenul meu "Dex" .
Nexus
mersi@blu....am vazut ca ai scris asta''deoarece intr-adevar Yngwie e cam cel mai "heavy" din tot ce ascult eu'',si ma gandeam sa iti dau un sfat,sa asculti ceva mai tare ca Yngwie...
POOL
m@x n momentul in care ai facut postul, nu o ascultasem, insa am ascultat-o acuma si ii penala melodia.... 010.gif Oricum nu mi se potriveste. crazy.gif
marcher
Doamne, daca am ajuns sa punem rockul, vis-a-vis de hip-hop, am ajuns rau. Nu sînt un fan al rockului, insa hip-hop-ul,cel putin ptr mine, e jalnic. Argumentul versurilor pline de adevar si taioase ale hip-hop-ului. pica. Gemetele,urletele, injuraturile si suduielile,imi pare rau, nu e muzica.
DarkSide
Tata marcher...stiam ca esti cu mine...Si pentru toti pustanii ca mine "In the dead of nights LOVE BITES"
ForzaLazio
La mine in Pitesti multa lume asculta hip-hop(sau rap...nu stiu diferenta...scuze)mai ales cei d varsta mea de clasa a 7a care nu prea au vreun viitor si dupa o melodie de la bug mafia baga un guta si altii care asculta PARAZITII(pe care ii respect si eu ca au mesaj)...insa sunt si altii,ca mine,care asculta ROCK.Si aici sunt 2 categorii:unii care asculta formatiile mai vechi(JUDAS PRIEST.IRON MAIDEN,MANOWAR,METALLICA si altele)si mai sunt altii care asculta noul val(SYSTEM OF A DOWN,RAMMSTEIN,SLIPKNOT)...personal prefer formatiile vechi,insa,dupa mine,cei mai tari sunt RAMMS+EIN!!!!nu am vorbit d punkeri si de cei care asculta linkin park sau depeche mode- formatii care nu au legatura cu ROCKul!!!!ROCK RULzZz!!! nana2.gif
DarkSide
Mai yo sunt ascultator de heavy clasic...Dar si pe Rammstein ii iubesc...Si pentru voi toti rapperi...RUN DMC A FOST LANSAT DE AEROSMITH...desi stiati deja asta...=))
alexyutza
rock-ul conduce detasat !!
Mai da' multi rockeri mai suntem pe forum .... nana2.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.