Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De ce nu se da voie cu torte pe stadion?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
milan_bulgar
Este nebunia. Voi nu avete nimic de federatia vostru. La tot lume este normal si ultrasi putea foloseste voie de torte la Romania nu. Si la noi la BG noi dat foc stadionul levski, dar putem folosim torte si acest moment. Federatia vostru morta fotbalul, acesta este spectaculul fotbalul.
Este curioz suspenda ecipe pe scandare, la tot lumea se scanda tot.
FRF si LPF = Causescu.
Voi trebvue protesta de libertatea cau suporteri. La tot europa la Romania nu are voie de torte.
Eu va scrie acest mesage la tot forumi romun, si voi trebvue se reuni tot suporteri cau situatia cu arestat suporteri Dinamo la BG.
Eu cau om care iubesc fotbal romun, regreta la tribune vostru nu are shou cu voie cu torte. Aceste decizie morte fotbal romun, si suporteri nu este suporteri.
pa.
alain nicolski
no, fugi ca vine jivkov sa tunda oaia cu ceafa groasa care injura Dinamo pe forumul oilor.
radu
Cred ca sunteti cam rai. NU e frumos..si apropo de integrare s-ar putea ca bulgarii astia sa fie un pic peste noi la multe capitole inclusiv la platit jucatori de fotbal..
Mario
Permite-mi sa te contrazic Radu. Amfost in Bulgaria si sunt departe de noi la multe capitole.
POOL
Mda... Si eu am auzit la fel de la niste prieteni. thumb.gif
milan_bulgar
Nu este problema Bulgaria sau Romunia mai buna tara. Eu vorbi de acesta federatia vostru nu dat dreptori care are tot suporter la Europa.
Pepid
Ba baieti el nu se referea ca e mai buna Bulgaria decat Romania el se lua de frf si lpf care restrang drepturile suporterilor ale celor care pana una alta fac specatcol in tribuna cand nu prea ai ce vedea pe teren si nu numai.La asta se referea el si are dreptate.Pai cein alte tari si mai ales in italia le-a interzis galeriilor sa foloseasca tortele?Nu.Ei bine la noi e interzis.
Nu ne apropiem de o dictatura din partea forurilor dar nici departe nu suntem.
Vom vedea ce va urma. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
marcher
Pai ce ma tata, voi avetzi vreun corleone sau vreun nash? Romanica e unica: ce intra nu mai iese, aici nu e valabila legea aia cu nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....
Nexus
Pai...pe voi si cu tarnacoape va lasa pe stadion....iar in legatura cu Bulgaria,vai de mama lor cei care traiesc acolo.
Radu10mai
daca este in europa o tzara mai nasoala decat Romania, cu sigurantza e bulgaria crazy.gif
Si totusi, ar fi tare sa ne lase iar cu tortze pe stadion, numai cand ma gandesc, ce spectacole coregrafice mai trageam, de mureau spurkatzii! icon_rolleyes.gif
rew

Un steag de 2 bete la un meci din Olanda prin care ultrasii cer legalizarea tortelor. Din pacate, idioti care interzic spectacolu in tribune mai au si alte federatii din Europa.
alain nicolski
nu e voie cu torte pentru protectia suporterilor. sint mult prea multi idioti care cred ca rolul tortei e sa si-o infiga unde nu intra soarele. aprinsa. si apoi sa execute dansuri rituale.
Cai Lun
Aveti grija ca pentru xenofobie va luati zboru'.! 149.gif Abtineti-va de la calificativele pe care unii dintre voi le-ati folosit mai sus, altfel facem curatenie temeinica si ireversibila!
rednorth
Vedea-ti-as inchis topicu asta bulgarule, pana cand ai sa vii pe aici si ai sa recunosti ca ai fost un dobitoc cand injurai Dinamo pe forumul stelistilor.
Nexus
Bine zis @reddnorth...suporterii lu cska sunt mioare
Max
Pai , hai sa-l injuram si noi..sa-ti aprind torte in loc de lumanari .
Antispring
Nicaieri in Europa nu-s permise tortele... Dar daca reusesti sa intri cu ele si le aprinzi, se considera greseala oamenilor de ordine si nu vor actiona, mai ales cand e mai multa lume.

Adica bulgaroiul asta a injurat Dinamo si mai are voie sa intre aici? Se ia de liga si federatia noastra, sa se uite in gradina lor (nu in aia cu zarzavaturi)... ce haos a fost anul asta la fina cupei lor... ii concureaza pe albanezi la organizare.

ЦСКА СВИНЕ
Cai Lun
Gata, m-ati convins sa il inchid. Nu rezistati unei discutii civilizate, se pare....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.