Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andrei Margaritescu pe forumul DinamoMania!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Cai Lun
Dupa ce Florentin Petre a primit intrebarile adresate de suporteri, forumul DinamoMania va ofera acum ocazia sa ii adresati intrebarile voastre lui Andrei Margaritescu!

Va rog si de aceasta data sa va rezumati la intrebari cat mai scurte si la obiect si incercati pe cat posibil sa nu repetati intrebarile puse in mesajele precedente! Numai mesajele interesante, importante si de bun simt vor ajunge sub ochii lui Andrei Margaritescu!
Nexus
Merita echipa actuala mai mult de la suporteri?
larisza
DINTRE ANTRENORII CU CARE AI LUCRAT CU CARE DINTRE EI AI COLABORAT CEL MAI BINE?

ESTI SUPARAT PE SUPORTERII DINAMOVISTI PENTRU CEEA CE AU FACUT COLEGILOR TAI?
Cavecanem
Se poate juca ofensiv cu doi inchizatori? Daca nu, tu pe cine ai titulariza: Pe Alexa sau pe Margaritescu? (eu merg pe mana ta)
redlady08
ce echipa de club de afara iti place si in ce campionat crezi ca te-ai integra cel mai bine?
tussybau
Am auzit ca pe la natrenamente te certi cu Zicu e adevarat??
DAK DA AR FI BINE SA TERMINATI K NU E FRUMOS PT. 2 JUCATORI DE CLASA...
football.gif
rusucristi
ce crezi ca se va intampla din vara cu dinamo?
va mai fi o echipa competitiva sau ..............ca in acest retur
jester.gif
clsdinamo_4_ever
Andrei, vreau sa te felicit pt efortul tau depus pt dinamo si sa joci la fel de bine mereu!!! ( dar numai pt dinamo). am 3 intrebari:
1) care crezi ca a fost motivul pt care nu prea ai jucat in ultimul timp?
2) din vina cui se intampla toate aceste scandaluri la dinamo?
3) care antrenot crezi ca ar putea sa scoata dinamo din criza?
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAI DINAMO!!! tot asa Andrei Margaritescu!!!
alexyutza
Margaritescu eu am auzit ca Andone e cel care te-a adus la Dinamo , el e cel care ti-a acordat sansa de a juva la o echipa de top din Divizia A .
De ce nu ati facut greva si atunci cand a fost demis Andone ? sunteti solidari cu Marin , dar de ce nu ati procedat la fel si in cazul lui Andone, mai ales ca a fost si inca e apropiat de multi dintre voi ?
bulddogg
Daca Dinamo ar urma sa fie condusa de un singur actionar pe cine ai prefera dintre Netoiu, Borcea, sau Badea?
reddogforever84
S-a vazut ca tu esti un jucator de valoare , dar iti trebuie si un antrenor pe masura ( M. Lucescu, Andone) . Cum puteti sa il sustineti pe Flocea ,desi Dinamo nu joaca nimic sub comanda lui ?
ANDRy
[size=7][font=Comic Sans Ms] Marga esti apreciat de foarte multi suporteri !! Tu ce vei face din vara?? Ramai la DINAMO ??
bigbobo
Cat este de importanta relatia ta cu suporterii si respectul acestora vis-a-vis de echipa?...Daca si in ce fel iti influenteaza suporterii randamentul pe teren?...Multumesc mult si sa stii ca esti foarte apreciat de multi dintre dinamovisti.
mrbodo2002
Felicitari Andrei pt jocul tau si pt rautatea din teren!!!Lupti ca un caine rosu adevarat!!!!!!
De ce nu mai joci atat de bine ca pe timpul cand te antrena Ando?De ce nu prea ai jucat in acest retur?E chiar atat de bun Flocea de toti jucatorii vor sa faca greva pt pastrarea lui???Ando si Sapaliga n-au fost atat de buni ca el?
Pt mine esti titular pe postul de inchizator....Esti cel mai bun!!!!!!Felicitari!!!!!!!!!
f_rares
Andrei , vrei sa pleci de la Dinamo in viitorul apropiat la o alta echipa din strainatate , de exemplu?
skypynel
toti jucatorii par a fi impotriva lui rednic tu de care parte esti si de ce?de ce nu il vor(vreti) pe rednic?
Radu10mai
Ce antrenor crezi ca ar putea duce Dinamo in 2-3 ani in grupele Chapions League?
red_dog 4 ever
De ce dupa plecarea lui Ando nu ai mai fost titular?Din cauza lui Alexa?
red_dog77
Ce s-a intamplat cu voi in returul asta blestemat?
Radu10mai
Ne parasesti, si tu in vara?
red_dog997
Din tot lotul lui Dinamo, cel mai mult imi place de Andrei Margaritescu, el este jucatorul meu favorit din Divizia A, si sunt onorat sa vorbesc cu el, aici.
Eu cred ca daca Dinamo ar duce-o mai bine, ai ajunge la nationala foarte usor, pentru ca esti tanar, si ai viitor, sunt sigur ca ai uitat de trecutul rapidist, pentru ca te vad cum joci pe teren, nu dai goluri, dar iti faci treaba de minune, pe postuil tau, si nici nu e cjhiar asa de nevoie, pentru ca dai multe pase decisive, si plus de asta, "golul nu prea e treaba ta", ca sa zic asa...
Te intreb, cand o sa intrii si tu sa-ti scoti tricoul la bataie, la concursul acela, la care Ropotam, si Stefan si-au dat tricourile la bataie?Pentru ca-mi doresc demult un tricou cu tine, dar nu pot sa fac rost de el, pana acuma am toata colectia, cum ar veni, am tricourile tuturor jucatorilor dinamovisti din actualul lot, inafara de al tau si al lui Moti, si poate o sa reusesc sa ti-l iau pe al tau...
Eu oricum iti urez succes pe viitor si nimic mai mult..!

Chiar asa, ne parasesti si tu din vara??Cumva??Sper sa nu faci asta...Bafta!
yoana
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif Pe ce loc crezi ca va termina DINAMO campionatul?
Ce antrenor ai prefera sa vina la vara?
veteran9
Imi place foarte mult de tine cum joci.Evolutiile tale din teren imi aduc aminte de Regretatul Catalin Hîldan,aceeasi daruire si acelasi spirit de sacrificiu. De ce vreti sa lucrati in continuare cu Florin Marin atat timp cat nu aveti rezultate bune cu el pe banca? Multumesc anticipat!
maria09dinamovista
Cu ce antrenor ai vrea sa colaborezi in continuare la Dinamo?Pentru a lua campionatul anul viitor mai avem nevoie de jucatori? esti unul dintre cei mai buni jucatori de la Dinamo tine-o tot asa,bafta in continuare in tot ce faci!!Sunt alaturi de voi!!Forzza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
larisza
e adevarat ca borcea ti-a promis anul trecut o masina daca ajungeai la echipa nationala? HAITA_DINAMO.gif

cu care din jucatorii de la echipa te intelegi cel mai bine?
ALEXANDRA
crezi ca dinamo ar trebui sa mearga in uefa ?

crezi ca este benefica greva voastra ?
alexyutza
E adevarat ca nu mai prinzi echipa din cauza faptului ca ai ajuns la Dinamo datorita lui Andone ? 251.gif
Ai reusit sa ne impresionezi din vara anului 2004 cand ai reusit un meci de zile mari cu Manchester , ai fost unul dintre cei mai buni din lot si inca esti . Sper sa ramai mereu la fel de serios si de muncitor !
Mult succes ! beerchug.gif
Meriti mult mai mult decat postul de rezerva , esti mai bun si decat Alexa !
red_dog997
Pentru mine Margaritescu e cel mai bun, nu ca as zice eu asa pentru ca este preferatul meu, ci pentru faptul ca imi place foarte mult cum joaca, asta chiar daca n-o face ca alti jucatori din Divizia A, sa zicem ca este in primii 10 in Divizia A, asta e parerea mea, si daca esti mai bun ca Alexa, nu stiu ce sa zic, dar oricum statutul de rezerva chiar nu-ti sta bine...
Si inca doua intrebari:Ai face si tu ce a facut Alexa in iarna? Adica ma refer la faptul ca, daca Steaua ti-ar face vreodata o oferta mai mare decat a lui Dinamo(asta daca ar fii cazul), ai accepta-o? Daca Da, de la ce suma in sus?
A doua: Pe cine ai vrea antrenor la Dinamo, din vara, asta inafara de Andone?
mitrana2006
Andrei eu am auzit ca tu nu ai mai jucat in acest retur din cauza lui gigi netoiu,deoarece acesta i-a impus lu' flocea sa-l bage titular pe postul de inchizator pe alexa.
Te intreb:-E adevarat acest lucru?
-Si de ce,cand Ando a fost dat afara aiurea de niste dobitoci(si stie toata lumea ca nu merita acest lucru un fost jucator al lui Dinamo,care era cu echipa pe primu loc si avusese ca obiectiv accederea in grupele UEFA,obiectiv pe care il indeplinise)nu a- ti facut greva,asha cum vretzi sa facetzi acum pentru un antrenor de divizia B,dupa parerea mea???

Multumesc HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Nu stiu ce ai putea sa-l intrebi pe un jucator serios, modest, care isi face datoria pe teren de fiecare data , un jucator care nu apare la rubrici mondene sau prin alte scandaluri.
Mi-ar placea sa devii urmatorul capitan al lui Dinamo, esti singurul care dovedeste asta meci de meci.
Crezi ca in momentul de fata este unitate intre colegii tai de la echipa sau sunteti si voi divizati precum sunt actionarii?
Care a fost echipa romaneasca preferata din copilaria ta?
Ce campionat extern , crezi ca ti se potriveste?
anne
Ce parere ai despre conducerea clubului?
Pepid
Ce parere ai de reactia suporterilor la adresa echipei,e justificata sau nu dupa parerea ta?O parere ca jucator al echipei Dinamo si alta parere in calitate de dinamovist dupa cum ai demonstrat de atatea ori ca esti.
Multumesc.
lukdinamodog
CREZI CA VEI REUSII SA PORTI BANDEROLA DE CAPITAN ATATA TIMP CAT LA PURTAT FLORENTIN?
POOL
Marga, au fost unele momente inca care nu iti doreai sa fii la echipa???
De ce nu il acceptati pe rednic, sau mai bine zis cine nu il accepta???? (pe jumatate stiu raspunsul da' vreau sa ma conving)
bianco_rossa
dupa parerea ta....in cati ani se va ridica Dinamo acolo sus?...
si inca una...cate meciuri fara cartonas ai la activ?? 010.gif (fara suparare..era o glumita)
Red_Dog
Marga am si eu o intrebare. Cu cine v-ati inteles mai bine...sau mai bine spus pe cine preferati...Andone, F.Marin sau I.Marin?...sper ca o sa bateti la Timisoara! Vin sa va vad la lucru thumb.gif
red_dog997
Unde vezi pe Dinamo peste 1-2 ani ?? ;)
fanik
hey,maestre! te respect enorm pt tot ce faci la dinamo. esti unul dintre putinii kre isi dau viata pe teren.
am inteles k in trecut ai jucat si pt rapid..unde te-ai integrat mai bine? regreti faptul ca ai parasit giulestenii?
multa bafta in cupe la anu!! sg o sa dai macar 1gol...
Diabolik_kidd
Eu nu am decat o singura intrebare:
Ce se intampla cu tine in ultima vreme (mai ales de cand a revenit Alexa) nu mai prinzi echipa?si nu ma refr la meciurile in care esti suspendat sau accidentat c doar la acelea in care nici cand jocul echipei nu merge chiar daca esti pe banca de rezerve ramai acolo tot meciul. Ce se intampla?
Angel
Crezi ca meriti sa fii capitanul lui DINAMO?(da sau nu,fara alte explicatii)
alexyutza
Dupa venirea lui Rednic , crezi ca situatia de la club se va linistii ?
bogdan jumara
DE CE CREZI CA CEI CARE AU REVENIT LA ECHIPA NU SE POT ADAPTA?
red_dog 4 ever
Mai raspund jucatorii la intrebari?
pctelnet.ro
dle margaritescu, ai fost totusi contactat de dinamomania pt a raspunde intrebarilor sau scriem aici ca prosti?
Raikkonen
Ce trebuie Dinamo sa faca sa-si depaseasca rivalii la anul si sa ajunga macar in saisprezecimile Cupei UEFA?
Cai Lun
Mie mi se pare ca scrie destul de clar.. 50 de intrebari.. cand se aduna numarul acesta, inchidem topicul si mergem cu haria la el... nu mai intrebati aici de pomana...
valy_sheva
Cred ca nu mai e cazul sa te laud ca te-au laudat multi pana acum asa ca e cazul sa-ti dau niste sfaturi (sper ca nu te superi si te rog sa tii cont de ele)
1. inteleg ca ai rautate in joc (la fel are si ropotan), dar incercati sa atacati jucatorul advers in asa fel incat sa nu va accidentati si voi (ala poate sa-si rupa si piciorul ca nu conteaza). te-am studiat destul de mult si in felul in care ataci e posibil sa ramanem fara tine.
2. am vazut ca returul asta ai avut cateva suturi de la distanta, nu ti-au iesit atat de bine asa ca sper sa-ti perfectionezi sutul cu niste antrenamente in plus ca nu strica
3. nu stiu daca iti place sau nu gatusso de la milan, dar incearca sa-l urmaresti macar la doua meciuri ca sa vezi ce inseamna intradevar daruire pt o echipa si astfel iti zic sigur ca vei fi mult mai apreciat.
Sper ca vei tine cont de aceste sfaturi pe care sper sa le transmiti mai departe colegilor tai.
Mult succes! HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Andrei Margaritescu a raspuns - verificati pagina principala!

Topic Inchis! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.