Emy2k
May 28 2006, 01:42 PM
Dar care ii vina lui Flocea ca jucatorii se cred la metrorex sa intre in greva? Eu unul as fi de acord cu ramanerea lui pt un singur motiv simplu: la vara echipa o sa-si revina! sunt foarte sigur de asta!
RED75
May 28 2006, 01:53 PM
Problema este ca noi nu vrem doar sa isi revina. Vrem performanta!
Iar Flocea nu poate.
In opinia mea Florin Marin nu poate sa castige un campionat decat daca se fac mishmasuri si jocuri strategice. Despre cupe europene nici n-are rost sa mai vorbim...
juve28
May 28 2006, 02:38 PM
trebuie dat afara impreuna cu multi jucatori.dar nu cred ca daca vine rednic va fi lasat sa faca echipa cum vrea el.tot un boracea sau un netoiu vor face echipa.
mitrana2006
May 28 2006, 02:56 PM
Pai daka tot Borcea si Netoiu o sa faca echipa...macar o sa ne dam seama de acest lucru pentru ca rednic nu cred ca se preteaza la asa ceva si o sa-si dea demisia.[size=1]

deja nu mai suport nici un jucator din lot.sa nu-i mai vad pe nesimtitii astia...niste
cacaciosi[u](cum a zis panduru daka mai tineti minte
reddogforever84
May 28 2006, 03:37 PM
Daca lui Andone ii faceau echipa actionarii si daca antrenorilor ce au urmat le faceau echipa tot actionarii .. echipa de ce nu joaca la fel ? Avem nevoie de un antrenor ca de aer pentru ca altfel lucrurile vor ramane ca acum .. si e de rau.
marcher
May 28 2006, 03:43 PM
Daca ar fi asa cum suna topicul, raspunsul e unul singur: flocea e omul lui netzoiu, netzoiu are majoritatea jucatorilor si la un moment dat e si normal sa vrea sa ii promoveze. Ce-i asa greu de priceput?
Acu sa dam si in netzoiu, nu mi se pare normal. El a facut multe ptr DINAMO. si merita respectat.
Vlad89
May 28 2006, 04:00 PM
Acuma fac si ei greva, dc nu pleaca de la club si gata, il iau si pe flocea cu ei si gata ...ramane cine vrea sa faca treaba la dinamo.
p.s. cand o plecat andone unde o fost greva ???
sanatate
marcher
May 28 2006, 04:02 PM
Cum unde-a fost greva? Pai n-au facut actzionarii greva si l-au ushuit?
redlady08
May 28 2006, 04:14 PM
bine spus Vlad....pentru Ando nu au facut greva....ca de....se pare ca unii jucatori chiar voiau sa plece...si acuma inteleg si de ce...pentru ca lor nu le place munca, sacrificiul pe teren ci doar banii din cont....asa sustineti-l pe Flocea si o sa ajungeti departe....prin divizia C...in cel mai fericit caz

....chiar nu se vede ca cu Flocea asta nu se joaca nimic ....chiar asta se vrea sa ajungem de rasul tuturor????...nu ca acuma am sta mai bine
daca sunteti jucatori si credeti ca meritati sa jucati pentru DINAMO atunci ar trebui sa vorbiti prin teren si nu prin greve si nu mai stiu eu ce manevre....pacat ca va pleca si singurul dinamovist adevarat

ca sigur se va alege praful de spiritul dinamovist cu jucatorii care raman
Pepid
May 28 2006, 04:30 PM
Acum se vede adevaratul caracter al celor care joaca acum pentru Dinamo.Eu sincer nu cred ca toata suflarea a decis pentru ca printre spritari si jucatori care se pregatesc pentru pensie mai sunt si unii jucatori care au aratat ca sunt pentru Dinamo.Nu ii mai enumar pentru ca fiecare sa isi dea cu parerea si sa ii gaseasca el pe cine crede inca capabil sa LUPTE PENTRU CULORILE ALB-ROSII.
Si acum pentru voi cei care va numiti jucatori un mesaj la care ar fi bine sa va ganditi:Ce faceti voi acum patati onoarea tuturor celor care iubesc Dinamo,al tuturor celor care si-au dat viata numai sa vada Dinamo invingand si ma refer aici la fostele glorii ale lui Dinamo care nu cred ca au ajuns vreodata macar sa se gandeasca la aceasta aberatie numita greva.
Nu va da nimeni bani?Nu pe draq,va platesc ca pe regi numai ca sa va vedem cum dormiti pe teren pentru ca nu aveti chef de jucat.Va bateti joc de noi suporterii in primul rand,de voi oricum va faceti de ras etapa de etapa dar faceti de ras SIMBOLUL LUI DINAMO CARE SI-A DAT VIATA PENTRU ECHIPA CATALIN Hīldan. Daca va considerati macar cu un pic de sange alb-ros in vene aveti macar bunul simt sa taceti din gura macar acum cand nu aratati nimic acolo unde conteaza adica pe teren.
Poate ne mai baga si pe noi in seama careva desi pentru ei dupa cum spunea alt membru de pe forum noi nu stim nmic,ei stiu mai bine decat noi ce ii de facut.
Oricum spiritul dinamovist nu va muri niciodata orice ar fi,poate fi otravit de niste canalii dar niciodata nu vor reusi sa ne faca sa disparem.

TE IUBESC SI TE VOI IUBI PENTRU TOTDEAUNA DINAMO.
Randy
May 28 2006, 04:52 PM
Jucatorii nu vroiau sa faca antrenament pt. ca nu si-au primit salariile...S-a dus Netoiu sa-i linisteasca... dupa care Netoiu a declarat: "Declaratiile lui Rednic au otravit atmosfera"
hmm... La cum au jucat in acest retur jucatorii ar fi trebuit sa le dea banii inapoi celor care si-au cumparat abonamente... sa ia exemplu de la Sportul, care joaca pe portocale si le-au dat clasa...
Netoiu nu s-a dus sa-i linisteasca, ci sa-i intarate

... FLorin Marin? ce performante a avut la nivel de club in divizia A? a reusit sa evite retrogradrea cu cateva echipe, poate. Este clar ca Fl. Marin este antrenorul de casa al lui Netoiu. Iar jucatorii vor sa-si primeasca pe mai departe salarille mult prea mari fata de valoarea lor, eventual transpirand cat mai putin.
Vor sa faca greva, nu le convine ceva? n-au decat sa plece atunci, cu Netoiu si Turcu cu tot.
redlady08
May 28 2006, 05:02 PM
QUOTE(Pepid @ 28 May 2006, 15:30)

poate m-am exprimat gresit cand am zis de spiritul dinamovist...am vrut sa zic de jucatori si de conducere....la acel nivel m-am referit..caci in inimile noastre, ale suporterilor nimic nu va face sa dispara ceea ce simtim pentru acest club....Dinamo va exista indiferent de murdariile si rautatile la care se vor preta unii sau altii
bianco_rossa
May 28 2006, 05:09 PM
asa'i...pentru ca DINAMO SUNTEM NOI....nu fotbalistii astia care tranziteaza clubul..se lanseaza..si apoi uita de unde au plecat..sau se intorc neste epave care au gura pana la urechi...fara sa arate nimic concret.....
marcher
May 28 2006, 05:15 PM
DINAMO suntem noi, cine? Ia zi tu mie, ce-ai facut tu ptr DINAMO. Ca io unu n-am facut prea multe: am fost la vremea mea in galerie, am incurajat echipa, am mancat bataie.. ce-am mai facut...sa ma gandesc...asa... cam atat.
bianco_rossa
May 28 2006, 05:19 PM
ce'am facut io?....

..pai...am dat bani pentru bilete...am fost in galerie...am incurajat echipa....am achizitionat materiale promotionale..si ce sa mai fac...ca avand in vedere ca sunt fata..nu prea am cum sa joc

.....si in primul rand nu a mea a fost ideea cu strigarea asta....eu am adoptat'o ca sa zic asa.....dar imi s[ui si mie ce a facut barcauan...alexa...danciu....pentru echipa....mai ales returul asta....ca eu la asta ma refeream:P...ca ei au pretentii acum...eu nu am
marcher
May 28 2006, 05:30 PM
Si pentru asta inseamna ca noi sīntem DINAMO? Mai mamicule, sa fim seriosi. Dinamo inseamna puls 200, inseamna viatza si moarte, inseamna bani, inseamna spirit...multe domnitza, multe.
bianco_rossa
May 28 2006, 05:34 PM
dar tu ca suporter..nu faci parte din Dinamo??....eu la asta ma refer..nu la altceva
marcher
May 28 2006, 05:38 PM
Acu, sa nu ne apropiem noi, suporterii, niste merite pe care, poate le-am dori, dar nu ne apartzin. Noi cu... hai DINAMO si d-alea...d-alea tipic suporteristice. Da nu sīntem DINAMO.
redlady08
May 28 2006, 05:44 PM
eu spun ca suntem Dinamo..cel putin noi ramanem fideli aceeasi echipe o viata

pe cand jucatori, conducatori merg unde le este mai bine.....macar din punctul asta de vedere putem zice ca noi reprezentam clubul cu sacrificii mai mari decat ei......asa ca merita sa strigam si ca DINAMO SUNTEM NOI la stadion

...
bianco_rossa
May 28 2006, 05:47 PM
fotbalistii reprezinta DINAMO prin jocul lor....actionarii...nu stiu prin ce in afara de bani...noi....prin faptul ca ii sustinem..si facem unele sacrificii pentru a fi alaturi de ei....asta nu inseamna nimic?
Mirel_Ratoi
May 28 2006, 05:48 PM
cred ca cel mai bun antrenor la dinamo ar fi andone.ca nu el a lasat echipa pe primul loc dupa ce a plecat?
COSMIN C
May 28 2006, 05:59 PM
QUOTE(radu @ 28 May 2006, 12:41)

Ma uit la sondaj si ma gandesc ca ar trebui pus pe prima pagina si trimis prin SMS la jucatori si "actionari"
Corect ! Dar are si Flocea un vot.....Asta inseamna, cumva, ca unul dintre acei jucatori importanti, s-a inscris pe forum, sa-l voteze pe "domn profesor"?
anmini
May 28 2006, 05:59 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 28 May 2006, 18:19)

ce a facut barcauan...alexa...danciu....pentru echipa....mai ales returul asta....
cum ce au facut, au fost forte preocupati de durerea din cot............noi ne batem capul din cauza lor si pe ei ii doare-n

si de noi si de Dinamo...........

ca sa vezi, domnul barcauan s-a suparat ca le da rednic sfaturi.......poate flocea si netoiu le dau de baut, ca prea-i tin in brate................sa se duca unde-a dus mutu iapa si sa nu se mai intorca. si sa-l lege si pe flocea de caruta............
bianco_rossa
May 28 2006, 06:25 PM
asa...merci anmini;)
POOL
May 28 2006, 08:47 PM
Hmmm... Cred ca ala unu care a votat da ii Netoiu.
anmini
May 28 2006, 08:50 PM

sau vreun stelist............
Max
May 28 2006, 09:05 PM
Elevii isi doresc un profesor care sa nu-i asculte , sa citeasca ziarul in timpul tezei , sa le motiveze absentele .
Muncitorii isi doresc un sef bland , sa nu le taie din ore , sa nu-i penalizeze la salariu ,sa-i invoiasca in fiecare zi .
Jucatorii de la Dinamo si-l doresc pe Flocea.
POOL
May 28 2006, 09:11 PM
M@x ai putea face si o reclama asa... cu nis te faze de genul... Elevii isi doresc prefesori "orbi"
muncitorii isi doresc sef bland
jucatorii de otbal si-l doresc pe Flocea
Ar fi o faza.
f_rares
May 28 2006, 09:14 PM
Marin nu e antrenor cu care sa se faca performanta.El reuseste sa faca o echipa , dar nu una competitiva , una care sa lupte pentru un titlu sau pentru o cupa europeana...asta se vede si in jocul si locul in clasament al echipei.
DAN RED DOG35
May 28 2006, 09:19 PM
Ce faza tare fac si jucatorii greva si auzi pt. ce,sa ramana flocea antrenor in continoare.Oare acesti jucatori au auzit vreodata de vreo performanta a acestui antrenor de copii care cand sta pe banca nici nu ridica capul din pamant sa urmareasca jocul?Daca va ramane asta la echipa e vai si amar de noi ne vom zbate undeva la mijlocul clasamentului sa nu zic de mai rau.Sa plece netoiu,turcu si flocea si sa nu se mai intoarca la Dinamo niciodata ca altfel ne paste retrogradarea peste cativa ani cu astia la club,vom pati ce a patit craiova.
red_dog997
May 29 2006, 03:48 AM
Cred ca isi doresc asta pentru ca Florin e mai lefer cu ei, le permite mai mult sa chiuleasca, si ii lasa mai moale la antrenamente...Mie mi se pare normal sa il doreasca in continuare, pentru ca si eu, as alege sa invat cu profesorul care imi preda mai putin, si ma lasa mai usor...Nu cu cel care ma pune pe treaba cu adevarat!
Cred ca stiti la ce ma refer...
Leaveyou
May 29 2006, 07:37 AM
QUOTE(anmini @ 28 May 2006, 18:59)

cum ce au facut, au fost forte preocupati de durerea din cot............noi ne batem capul din cauza lor si pe ei ii doare-n

si de noi si de Dinamo...........

ca sa vezi, domnul barcauan s-a suparat ca le da rednic sfaturi.......poate flocea si netoiu le dau de baut, ca prea-i tin in brate................sa se duca unde-a dus mutu iapa si sa nu se mai intorca. si sa-l lege si pe flocea de caruta............

Ăăăăă, īn referire la Mutu, nu este frumos s-o faci pe Consuelo iapă ! Chiar dacă este mai bine făcută, pur şi simplu nu este frumos !
haiduc
May 29 2006, 12:07 PM
Neţoiu, cu jucătorii lui, + antrenamentele lejere, care-i fac să dea 10% randament pe teren şi 90% īn discoteci - iată 2 motive demne de luat īn seamă.
dog48
May 29 2006, 12:16 PM
De ce??????La inmormantare de la Popesti am discutat vreme de cateva minute cu jucatorii noi dragi,stiti?ce ne-au spus despre Florin Marin?auziti ca este un antrenor bun si le-a loat aparare atunci cand toata lumea se lua de ei(dupa meciul cu Bacau,steaua,rapid,Iasi,.........)si ca mai nou la DINAMOnu se mai fac antrenamente tactice sau fizice,ci doar fac antrenamente de placere se joaca si ei cu mingea dar stiti de ce?CA SA LE REVINA PLACEREA DE A JUCA FOTBAL(pai pana acuma ce faceau jucau cu forta,ii obliga cineva???????)!!!!!!!!PACAT DE EI CA SUNT TINERI,MULTI SI PROSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo lor!
COSMIN C
May 29 2006, 12:34 PM
Frumos....Se antreneaza de placere si joaca in scarba....
Vladimir
May 29 2006, 02:23 PM
Debutez si eu pe forum ca nu mai suport sa vad cum isi bat joc looserii astia de noi...e culmea tupeului sa zici ca faci greva ca vine Rednic si te da afara.Ar fi trebuit sa stranga toti din dintzi si sa lupte sa traga de ei,sa arate ca au valoare de Dinamo,sa il faca pe Rednic sa nu renunte la serviciile lor...Ma mira doar un lucru,lor le place tensiunea care exista acum la club?Am criticat aspru pe cei care au trimis mesaje de amenintare lui Alexa dar acum parca asta ar trebui...mesaje de genul"Rednic sau muriti"...Ei nu se gandesc ca galeria si asa fierbe?Sez asta a fost turul si suntem totusi sus in clasament,dar sez viitor se ia de la 0,ne sparge craiova ne rupe timisoara nu mai zic nimik de steaua si rapid,ne vor da tenis,nu se gandesc "valorosii" nostri jucatori ca sunt sanse f mari ca faza cu masinile vopsite sa le ramana in minte ca o amintire hazlie fatza de ce va urma in conditiile mai sus amintite?
Nu sunt sanse f mari ca Flocea sa ramana antrenor si pt sez viitor,dar daca o va face,nu va sta f mult pe banca,se ia Dinu de el si iar incepe sa boceasca si pleaca...oriicum ma bazez pe un lucru,Flocea pare un tip nu prost,nici destept,asa mediu,si cred ca are destula minte sa gandeasca despre Dinamo ca nu e nici Petrolul nici Ceahlaul,unde sa mearga cooperativa,sa fie toti multumiti cu locu 10-12 si probabil se va gandi ca daca ramane risca sa moara pe fond de stres...
Turcu asta ce face?Nu mai placea?Ameninta ca pleaca,era lingaul lu Becali acum vad ca si-a gasit alt fund de pupat,cel al lui Netoiu...Am ajuns sa am o boala pe acest personaj mai mare decat pe Jiji si pe sluga sa mihaela...ei macar ne sunt antipatici ca sunt stelisti,dar ei nu fac avere pe spatele lui Dinamo,cum face acest semicimpanezu(la cum arata sunt mici sanse sa se traga din 2 parinti homo-sapiens)...
rusucristi
May 29 2006, 04:06 PM
afara cu totii care nu sunt jucatori profesionisti . Daca le este frica de un nou antrenor inseamna ca nu sunt barbati . Atunci sa plecati la cratita poate acolo va pricepeti.Noul antrenor indiferent cine va fi acela trebuie sa faca o restructurare dar repede. IAR ACTIONARII NETOIU TURCU BORCEA SA PLECE DRACULUI CA EI AU ADUS DINAMO IN HALUL ASTA.
crazy_rednwhite
May 29 2006, 04:24 PM
Doamne fereste de flocea...daca mai ramane inca un an la echipa...eu zic ca ne ducem de rapa.....cine nu e de acord cu rednic..dintre jucatori, sa plece...eu asta nu am mai auzit-o, sa impuna jucatorii antrenorul....ce dracu se intampla la noi?!?!?
f_rares
May 29 2006, 04:35 PM
Asta numai la noi se putea intampla.Asa cum jucatorii il aveau la degetul mic pe Ion Marin.

NU IMPUN EI ANTRENORUL
Si , antrenorul actual trebuie schimbat.Nu vom face performante cu el.
nunweiller
May 29 2006, 07:00 PM
1. Jucatorii il vor pe Andone, nu pe asta. Asta e doar praf in ochi pentru presa aruncat de netoiu.
2. Nu imi dau seama cine l-a votat pe flo si de ce? Ar fi frumos sa ne expuna motivele aici. E al doilea cancer la Dinamo dupa giovani. Sa ne aducem aminte de meciurile cu steaua sau sportul sau jiul cind de-abia mai aveau loc in careul propriu jucatorii nostri. Omul pustia holdele si otravea fintinile. Poate ne expui motivele pentru care l-ai votat. ... ?
marcher
May 29 2006, 07:15 PM
Care andone? Ala de la nicosia? Lasatzi-l
DarkSide
May 29 2006, 07:23 PM
crazy_rednwhite
May 29 2006, 09:39 PM
si eu zic...ca cel care l-a votat sa-si expuna motivele aici...sa intelegem si noi....o sa respectam parerea lui..
DarkSide
May 29 2006, 09:41 PM
Pai ala era netoiu...s-a stabilit !!!!
anmini
May 30 2006, 07:35 AM
<<"Dacă ne vom califica īn Cupa UEFA, e posibil ca Florin Marin să rămīnă şi din vară. Vom juca şi pentru dīnsul!", susţin jucătorii.>>( gașca slugilor proaste)
n-ar fi mai bine sa va luati voi de manuta si sa plecati toti de la Dinamo?

mai bine invatati sa jucati pentru voi, pentru suporteri si ,mai ales, pentru DINAMO...............primadonelor.......
bulddogg
May 30 2006, 07:56 AM
QUOTE(anmini @ 30 May 2006, 8:35)

<<"Dacă ne vom califica īn Cupa UEFA, e posibil ca Florin Marin să rămīnă şi din vară. Vom juca şi pentru dīnsul!", susţin jucătorii.>>( gașca slugilor proaste)
n-ar fi mai bine sa va luati voi de manuta si sa plecati toti de la Dinamo?

mai bine invatati sa jucati pentru voi, pentru suporteri si ,mai ales, pentru DINAMO...............primadonelor.......

Pentru care suporteri, nene? Pentru oligofrenii aia care le-au vopsit masinile sau infractorii care le-au amenintat familiile? Pentru derbedii care injura meci de meci? Ce au aia in comun cu DINAMO?
anmini
May 30 2006, 08:03 AM

in cazul asta, sa ramana toti, in frunte cu flocea.........sa mai facem si noi niste figuratie prin europa, ce zici?asa cred ca ti-ar conveni mai mult.
p.s. echipa actuala, conducerea si antrenorul ce au in comun cu DINAMO? sau oi fi vreun pui de actionar si tu?
bulddogg
May 30 2006, 08:09 AM
Pai daca nu stii ce au jucatorii in comun cu Dinamo iti spun eu: in primul rand au un tricou alb rosu in care au jucat si si-au rupt picioarele pe teren pentru aceste culori!
anmini
May 30 2006, 08:10 AM

cred ca ne-am uitat la alte meciuri, sincer.
p.s. ma refer la retur.
Cai Lun
May 30 2006, 10:45 AM
QUOTE(bulddogg @ 30 May 2006, 8:56)

Pentru care suporteri, nene? Pentru oligofrenii aia care le-au vopsit masinile sau infractorii care le-au amenintat familiile? Pentru derbedii care injura meci de meci? Ce au aia in comun cu DINAMO?
Nu. Pentur suporterii ca tine. Sau matale nu servesti dinamovism??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.