Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cugetarea Zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Cai Lun
Oamenii sunt ca luna si cocosatii: nu-si arata decat o fata.
- Shopenhauer -
Cai Lun
I think, therefore I am dangerous...

G E N I A L A ! ! ! drunk.gif
pinky
"Cea mai obisnuita minciuna este aceea pe care ne-o spunem noua insine." Friedrich Nietzshe
....so true icon_redface.gif
Cai Lun
Poate ca nu ar trebui sa postez asta, dar sper ca totusi nu fortez nota...

Zambetul este al doilea lucru superb pe care femeile il pot face cu buzele... bag.gif
Cai Lun
Avand in vedere ca inca nu m-a banat nimeni pt. cele spuse mai sus indraznesc sa mai postez, dar de data asta va fi ceva mai "ortodox"... >>>

The hardest job kids face today is learning good manners without seeing any. .. TRUE, TRUE... drunk.gif
pinky
"Omul care este brutal de onest se bucura de brutalitate la fel de mult ca de cinste. Posibil ca mai mult." Richard J. Needham
Cai Lun
"Dintre toate formele de a insela pe ceilalti, pozarea (falsei) seriozitatii, este cea care face cele mai multe ravagii".
Santiago Rusińol (1861-1931; pictor si scriitor spaniol)
CyberDog
Nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard ! - vechi proverb romanesc.
Cai Lun
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic! - zice-ti-mi voi cine a zis-o ca eu am uitat... icon_redface.gif
COSMIN C
Nietzsche ?

Atunci cand nu poti obtine ceea ce vrei, trebuie sa faci sa-ti placa ceea ce ai.(Alfred Rotschild)
Cai Lun
Viata este precum ghiatza. Trebuie sa te bucuri de ea inainte sa se topeasca.. [Anonim] thumb.gif
opiated
"M-am lasat de bautura si de femei în 1969, dar au fost cele mai urîte 20 de minute din viata mea".
George Best
FarfelkugeL
Pentru Dinamo !!!

Victoria vine atunci cind curajul conduce.

Sir Samuel Garth
CyberDog
QUOTE(Cai Lun @ 27 Nov 2005, 15:48) *
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic! - zice-ti-mi voi cine a zis-o ca eu am uitat... icon_redface.gif

Pai am zis-o eu, la vreo cateva luni dupa ce m-am mutat in USA.... rofl.gif
Cai Lun
QUOTE(CyberDog @ 28 Nov 2005, 19:13) *
Pai am zis-o eu, la vreo cateva luni dupa ce m-am mutat in USA.... rofl.gif

010.gif si cred ca ai mai si zambit, gandindu-te ca maine poate fi mai rau... mamba.gif
COSMIN C
"Tot secretul in viata este sa imbatranesti fara a deveni adult." – Plutarh
Cai Lun
Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up.
Author : Thomas A. Edison

PS >> Ma tem COSMIN ca ceea ce a zis Plutarh e mai degraba o neimplinire... icon_rolleyes.gif
FarfelkugeL
Vreau sa stiu gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii.

Albert Einstein
caine_berceni
28.11.05 "Ce orizonturi se deschid in fata celui care, in sfarsit s-a hotarat, in mod serios sa moara!" (Milan Furst)

27.11.05 "Toti suntem robii legilor ca sa putem trai liber." (Cicero
Cai Lun
Provocarile fac viata mai interesanta. Reusitele fac viata sa aibe sens... [Joshua J. Marine ]

ATI AUZIT BAI JUCATORII LU' PESTE??? complaining.gif
COSMIN C
"Dezordinea nu se potoleste niciodata de la sine." (Seneca)
caine_berceni
Mort e acela de care nimeni nu-si mai aminteste." (Saadi)

"Rau si ura daca nu sunt, nu este istorie." (M. Eminescu)

"Nu intrebati ce poate sa faca tara pentru voi, intrebati-va ce puteti face voi pentru tara." (John F. Kennedy)
Cai Lun
When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half. [Author : Gracie Allen] icon_lol.gif
COSMIN C
" Cine uită, nu merită." - Nicolae Iorga
Cai Lun
"Cel mai greu pentru copii in ziua de azi este sa invete bunele maniere fara a vedea exemple..." [Fred Astaire] Cat de actual esti, maestre... drunk.gif
Cai Lun
Felul in care un om joaca un meci arata ceva din caracterul sau, felul in care stie sa piarda i-l arata insa in intregime... [Anonim]
COSMIN C
"Nu-mi dati sfaturi. Stiu sa gresesc si singur!" Immanuel Kant
COSMIN C
"Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil drumul acela nu duce nicaieri."

(J.F.Kennedy)
caine_berceni
Răzbunarea... e ceva prea prostesc si neînsemnat ca omul să-si lase constiinta ocupată si coruptă de ea. Chesterton
Rossi
Ignorarea adevarului atrage dupa sine o vesnicie de regrete.
"Always acknowledge a fault. This will throw those in authority off their guard and give you an opportunity to commit more." - Mark Twain
caine_berceni
Cuvintele te invata numai exemplele te pun in miscare.
Rossi
Nu pui temelia libertatii cand... impusti pe cei ce gandesc altfel decat tine.
dinametuu
Anything good in life is either illegal, immoral, or fattening..

Always borrow money from a pessimist. They don't expect to be paid back!
Rossi
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat .
............
Cea mai stranie forma de a indeparta pe cineva este a sta langa el si a sti ca nu-l vei putea avea niciodata.
............
Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara s-o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati
COSMIN C
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

(Will Rogers)
Rossi
FANATICUL este acea persoana care uitindu-si tinta isi dubleaza eforturile.
COSMIN C
Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.

(Voltaire)
COSMIN C
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.

(Kirkegaard)
COSMIN C
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

(Jeanne Wasbro)
caine_berceni
07.02.05 "Consacrarea nu inseamna a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce ii apartine." (Anonim)

05.02.05 "Omul care stie ca are asigurata viata vesnica nu se mai teme de moarte." (William Penn
Rossi
Cand o persoana se afla jos in lumea acesta, un gram de ajutor este mai bun decât un kilogram de predica. - Edward George Bilwer-Lytton
opiated
"Ne cerem scuze suporterilor pentru aceasta infrangere categorica. Dinamo Bucuresti a fost mai buna azi." Jean Fernandez - antrenor Olympique Marseille la conferinta de presa dupa meciul dintre Olympique Marseille si DINAMO BUCURESTI.

HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
QUOTE(opiated @ 14 Dec 2005, 16:47) *
"Ne cerem scuze suporterilor pentru aceasta infrangere categorica. Dinamo Bucuresti a fost mai buna azi." Jean Fernandez - antrenor Olympique Marseille la conferinta de presa dupa meciul dintre Olympique Marseille si DINAMO BUCURESTI.
HAITA_DINAMO.gif

Asta e mai degraba premonitia zilei... icon_twisted.gif
COSMIN C
"Toti isi cer partea succesului, iar infrangerile se trec numai pe seama unuia!" - Tacitus
Rossi
"Invingator" este cel ce se lupta si cistiga, "mai mult decit un invingator" este cel ce cistiga fara sa lupte
COSMIN C
Pe poteci strâmte si abrupte se ajunge la fapte mari.(V. Hugo )
caine_berceni
2.12.05 "Viata-i ca zapada sub un soare de cuptor." (Saadi)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (L.Blaga)
COSMIN C
"Daca vrei sa-ti invingi o slabiciune nu o hrani." (William Penn)
Rossi
Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.