Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cugetarea Zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
cpc
"Ideea ca exista oameni 'perfecti'...care au fie numai parti pozitive fie numai parti negative...te impinge catre mediocritate, chiar incompetenta" (Peter Drucker)

De aceea e bine sa ne concentram sa ne scoatem in evidenta punctele "tari" decat sa le imbunatatim pe cele "slabe".
super_dog
Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Clau_Goool
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Ankutza
"Inteligenta vioaie este un ferment care lucreaza cu atat mai puternic, cu cat e mai rar." - Titu Maiorescu (Critice)
super_dog
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai" (Th.Corneille)
Clau_Goool
"Cerul este un loc pregatit pentru oamenii care se pregatesc, iar cei ce vor intra acolo vor vedea dintr-o data ca nu sunt nici necunoscuti si nici neasteptati."
COSMIN C
"Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur, dar vom trai vesnic prin ceea ce daruim." Douglas M. Lawson
Ankutza
"Individul piere, dar rasa este nemuritoare."
"Moartea, pericolul suprem, stimuleaza viata spre extazul suprem al dragostei."

-George Bernard Shaw-
super_dog
Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat.
Clau_Goool
"Nosce te ipsum!"
nicolle_reddog4ever
Lumea nu-i decat un "nicaieri" universal! De aceea nu ai unde sa te duci niciodata!" (Cioran)
matador
QUOTE(Clau_Goool @ 28 Apr 2007, 20:33) *
"Nosce te ipsum!"

tradu-mi si mie te rog ca nu fac latina la scoala
nicolle_reddog4ever
"Nebunia este introducerea sperantei in logica!" (Cioran)
super_dog
"Nu ma gandesc niciodata la viitor. Oricum vine destul de repede" - Albert Einstein
super_dog
Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face.
cpc
If you don't have anything to say, say it in a complicated way!

(nu am gasit o traducere care sa-mi placa in romana-))
tiby_reddog
'''Cine'i harnic si munceste,are tot ce vrea.
Cine sta si leneveste are tot asa'''
blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif , stiu de ce ........... OARE ???????
Ankutza
"Sentimentul da inteligentei gravitate si caldura." - Dumitru Popescu
Clau_Goool
"E mult mai bine sa nu fie atins cineva de noroi decat sa se spele de el."
super_dog
Cel mai bun mod de a te inveseli este sa incerci sa inveselesti pe altcineva.
Mark Twain
Ankutza
"Efortul constant si determinat este cel care inlatura toate obstacolele si elimina orice rezistenta." - Claude M. Bristol
alessandro_reddog
Nu pui temelia libertatii cand...impusti pe cei ce gandesc altfel decat tine.
Clau_Goool
"Adeseori, blana din garderoba este de vina pentru lupul care da tarcoale usii."
nicolle_reddog4ever
Fii bucuros cand necazurile au ajuns la culme...ori ce ti s-ar intampla, nu poate sa-ti fe decat mai bine....
cpc
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te!
Daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
dudu1961
Oile incete incheie turma , cele prudente stau la mijloc .Magarii sint in frunte .(Valeriu Butulescu )
An`TIN
nu-l am la inimă pe borcică dar îmi place cum sună asta :

"România se teme de Dinamo, așa și trebuie!"
Ankutza
"Frica e a trupului: trupul tremura. Curajul e al sufletului: sufletul n-are cum să tremure." - Barbu Stefanescu de la Vrancea
"In fata curajului teama e o umbră, dar nu a lui." - Marin Voiculescu
nicolle_reddog4ever
"Nu conteaza daca tu crezi ca poti sau nu poti, ai dreptate intodeauna!" (Henry Ford)
super_dog
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"

- Helen Keller
reddog_sv
Winners never quit, quitters never win tongue.gif
reddog_sv
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
help.gif
cpc
It is better to beg for forgiveness than to ask for permission. icon_lol.gif
nicolle_reddog4ever
"Poti dori ceva atat de chinuitor si de tare, incat aptinandu-l nici sa nu te mai bucuri, te-a costat prea mult suflet.' - Lucian Blaga
VargVikernes
"Pain is always more real than bliss, it's in greater supply" Andy Winter (citatul meu preferat)
cane loco
,,Beau, deci exist''- Parazitii.
Clau_Goool
"Daca nu poti sa-l convingi, macar baga-l in ceata!"
super_dog
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
Capirossi
Gandul zilei:

Niciodata nu-ti abtine parturile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier si asa se nasc ideile de kkt.

Cred ca e de m m stoica.
Capirossi
Asta e cugetarea zilei de maine :

" Mama cretinilor e mereu gravida. "

( nono.gif Sa nu ziceti ca eu stiu mai bine )
bigbobo
"Paradoxul homosexualilor este ca, cu toate ca nu pot procrea, se inmultesc permanent" - Tristan Bernard
Ionut Horatiu
Mai bine să fii urât pentru ceea ce esti.. decât să fii iubit pentru ceea ce nu esti !!!

Curajul nu inseamna absenta fricii ... ci puterea de a o stapani diablo.gif
nicolle_reddog4ever
"Obstacolele sunt acele lucruri ingrozitoare pe care le vezi atunci cand iti iei ochii de pe visul tau!"(Henry Ford)
gavros
"Ai grija ce gandesti,
deoarece gandurile devin cuvinte.
Ai grija ce spui,
deoarece cuvintele devin actiuni.
Ai gija ce faci,
deoarece actiunile devin obiceiuri.
Ai grija ce obisnuiesti,
deoarece obisnuintele devin caracter.
Ai grija cum te porti,
deoarece caracterul devine soarta ta."
(Talmund)
dudu1961
"Nu sint pierdute decit acele batalii pe care nu le incepi niciodata " _Mircea Eliade
gavros
"In cautarea adevarului, nu cauta niciodata mai departe de propria-ti inima" ( John Lennon)
The Game
Una clasica spusa de Mister care se potriveste populatiei care a votat pentru "10 pentru Romania" : "F*tu-va in gura sa va f*t de inculti!"
cpc
Cine sunt eu?.... Sunt propriul meu cuvant!
The Game
"Inteligența este aroganță educată" - Aristotel
gavros
"Oamenii se impart în doua categorii: unii cauta toat viata si nu gasesc, altii gasesc si nu sunt multumiti." - M.Eminescu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.