Mihai11
May 27 2006, 10:58 AM
Fundasul Cosmin Barcauan nu a mai participat la antrenamentul din aceasta dimineata si nu va mai evolua pentru Dinamo in ultimile doua etape. Barcauan a venit la stadion, si-a luat ramas bun de la jucatori, si-a luat lucrurile ce le mai avea de luat din vestiar si a plecat. Fundasul a avut un conflict cu fanii, acestia vopsindu-i masina. In urma incidentului, Barcauan si-a manifestat expres vointa de a parasi gruparea din Stefan cel Mare la finele sezonului.
....
red_dog 4 ever
May 27 2006, 11:15 AM
Ducase invartinduse.Ori cu el ori fara el tot aia a fost.O mare jigodie care nu mai are ce cauta in Stefan Cel Mare.
bianco_rossa
May 27 2006, 11:32 AM
n'are decat sa plece...ca oricum nu a faut nimic pentru echipa returul acesta...si noi l'am asteptat cu incredere...asa ca....
rednorth
May 27 2006, 11:45 AM
A fost Barcauan la Dinamo?nu stiu de ce dar a jucat de parca n-a fost, iar daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit.
Pe de alta parte, mi-ar parea rau sa stiu ca pleaca din cauza unor evenimente regretabile.Dar sunt convins ca nu asta este motivul real.Oricum ratatrea tuturor obiectivelor se datoreaza suporterilor...asa cum spunea autorul celor o mie si una de butelii.
Mihai11
May 27 2006, 11:52 AM
QUOTE(rednorth @ 27 May 2006, 14:45)

Pe de alta parte, mi-ar parea rau sa stiu ca pleaca din cauza unor evenimente regretabile.
De ce regretabile? Ca acum se arata adevarata iubire fatza de club.. Acum arata vulpea coada ursului.. si fuge....
Oricum, Barca a fost prezent la Dinamo in 2006 doar cu numele.. ca, cu talentul si toate celelalte.. putea sta la craiova`n b.. Regret ca a venit intr-un moment greu pentru echipa, si probabil si pentru el deoarece nu mai juca nici la mineri.. si acum, oarecum oalele i se sparg si lui in cap, precum si lui alexa sau corbu.. sau altzi `veterani`..
Nu avea rost sa vina acum.. si nu avea rost sa plece asa.. asta gandindu-ma la trecut.. Cat despre atitudinea lui fatza de suporteri, si prin faptul ca el era persoana ce apara "jucatorii " de suporteri.. imi pare bine ca a plecat.. Nu avea rost sa se bage-n lupta cu suporterii atata timp cat el nu-si facea treaba pe teren..
Sa plece totzi mercenarii, chiardaca riscam sa jucam cu jucatori de la DINAMO II!
ALEXANDRA
May 27 2006, 12:02 PM
drum bun a venit la dinamo si nu a demonstrat nimic.bine ca a plecat
forta dinamo
bigbobo
May 27 2006, 12:10 PM
A plecat cum a plecat...Asta e...Eu insa nu uit golul lui din poarta spurcatilor din primavara lu 2004...Pacat ca in acest retur n-a mai aratat nimic din jucatorul pe care-l stiam noi acum 2 ani.

FORZA BIANCO ROSSI
radu
May 27 2006, 12:15 PM
Sa se duca invartindu-se...nu merita un cent salariul...a venit cu figuri si a plecat cu coada intre picioare...sa ajunga la liga secunda in Siberia ii doresc...e un nesimtit..treaba jucatorilor e sa joace nu sa de-a declaratii in presa; inca nu au atata scoala sa vorbeasca prin mass media....
SANATATE!!!!
PS..si scuze de OFFTOPIC...au ajuns jucatorii sa isi aleaga actionarii, antrenorii si suporterii....SA PLECE CU TOTII DUPA BARCAUAN..
redlady08
May 27 2006, 12:25 PM
da....era de asteptat sa plece la cat de "bine" a jucat la noi.....da chiar a jucat????...sau mai bine zis pt cine???...ca noua doar defavoruri ne-a adus.....pacat...chiar ma lasase-ma inselata ca a ramas acelasi pe care-l stiam din perioada anterioara petrecuta la Dinamo...se pare ca nu degeaba facea tusa si pe afara....totusi, daca e adevarat, regret ca a plecat din cauza suporterilor desi ca jucator profesionist trebuia sa ramana sa faca fata si la greu alaturi de colegi.
marcher
May 27 2006, 12:41 PM
Ce-i aia barcauan? Vreo boala?
dee_dee
May 27 2006, 12:47 PM
Ihaaaaa party, anyone?
bianco_rossa
May 27 2006, 12:49 PM
party party......dar ar cam trebui si restul sa se gandeaca foarte bine la ce "performante" su avut returul asta..ma refer la marile vedete ca Barcauan...sa'i ia dupa el si pe restu..sa faca o echipa a lor...ca noi degeaba am crezut in ei
red_dog997
May 27 2006, 12:51 PM
"Bărcăuan a părăsit Dinamo
Fundaşul câinilor Cosmin Bărcăuan nu s-a mai antrenat în această dimineaţă şi a decis să părăsească echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Bărcăuan a salutat jucătorii şi-a luat lucrurile şi a plecat. În urma unui incident avut cu fanii echipei care i-au vopsit maşina, fundaşul a declarat că va pleca de la Dinamo. Astfel, el nu va juca în ultimele două etape din acest campionat." Sursa:Prosport.ro
Se pare ca Da, a plecat, s-a saturat si el de toate astea....
radu
May 27 2006, 12:52 PM
Si noi de ei..
COSMIN C
May 27 2006, 12:53 PM
Si cu greva cum ramane?
Se tine si fara Barcauan? Cine-i lider de sindicat?
bianco_rossa
May 27 2006, 12:57 PM
dee_dee
May 27 2006, 01:06 PM
Cum cine-i lider de sindicat? Don Jiji al nostru...cum care Jiji? Netoiu
Dust
May 27 2006, 01:23 PM
mdea mare pierdere....BARCA1....ala e jucator de vaslui
alexyutza
May 27 2006, 01:30 PM
dust : Nici de Vaslui , chiar si acolo sunt fotbalisti care - i iau fata .
Mai bine ca a plecat . Oare ce echipa o sa-l ia pe Barcauan ? Sahtior oricum nu-l mai vrea , si la cum joaca foarte greu se va gasi cineva interesat de servicile lui .
Noi nu pierdem nimic prin plecare lui , echipa nici atat . Sunt destui in lot care in momentul de fata joaca mult mai bine decat el .
Succes pe mai departe ...

poate -si aminteste cum e sa joace fotbal si nu sa mimeze .
Prin plecarea lui au sansa alti fotbalisti tineri sa joace si sa se afirme .
O plecare benefica pt ambele parti
Mihai11
May 27 2006, 01:42 PM
QUOTE(Dust @ 27 May 2006, 16:23)

mdea mare pierdere....BARCA1....ala e jucator de vaslui
de ce jignesti vaslui-ul?

..
oricum, eraprea

pentru

.. ar trebui

de la

..
p.s. o dau in zîmbăreţi azi..:)
RflaviusD
May 27 2006, 01:45 PM
COSMIN C
May 27 2006, 01:52 PM
QUOTE(redlady08 @ 27 May 2006, 13:25)

regret ca a plecat din cauza suporterilor ...
A plecat din cauza suporterilor? Nu va mai amagiti !! Asta ar insemna ca ne-au respectat vreodata, ca i-a durut ca ne fac sa suferim, ceea ce nu e cazul !!! Du-te Barcauane, si ia-ti si fratii cu tine !!! Faceti greva unde vreti, mergeti acolo unde va puteti alege antrenorul, unde puteti juca asa cum vor muschii vostri, mergeti sa faceti tusa pe bani multi. Si sa nu va mai intoarceti pentru resuscitare in Stefan cel Mare,in veci !
paddy
May 27 2006, 01:59 PM
De ce nu la luat si pe Grigorie cu el

sa vedem cine ii mai urmeaza exemplu
POOL
May 27 2006, 02:08 PM
Sincer Barcauan nu mai ii ce a fost si nu mai avea rost sa continue cu Dinamo, deoarece s-a pierdut prin Ucraina... Banii i-au luat mintile si vad ca nu se mai gandeste la fotbal. Oricum multumim Barca pentru ce ai facut pentru noi inainte de a pleca la Shatior.

Si bafta in continuare indiferent unde o sa joci.
anmini
May 27 2006, 02:16 PM
ii multumesc lui barcauan pentre lucrurile bune pe care le-a facut la Dinamo inainte de a pleca in Ucraina si, MAI ALES, pentru ca a renuntat sa mai joace aceste 2 etape.
p.s. daca tot a plecat, putea sa ia mai multi cu el.......
ALEXANDRA
May 27 2006, 02:17 PM
barcauan treuia sa-l ia cu el pe netoiu ca el la vandut,
rednorth
May 27 2006, 02:20 PM
Poate face si Barcauan un mic efort si ia dupa el toti jucatorii ramasi.
Asta ca sa incepem si noi odata reconstructia echipei, incepand cu niste profesionisti si oameni de caracter.
Ehh...visez si eu !
RED75
May 27 2006, 02:59 PM
Barcauan a facut meciuri bune la Dinamo inainte sa plece la Shatior.
Din pacate, el a fost unul dintre pariurile pierdute de Mircea Lucescu pentru ca, de obicei, acesta are talentul de a transforma in vedete jucatori terminati. In cazul lui Barca nu prea a mers treaba... Nu a crescut deloc in Ucraina.
Totusi este regretabil modul in care ne despartim de el. Eu cred ca mai mult nu mai poate, nu ca nu vrea...
Cum tot este un sezon ratat pentru Dinamo, n-avea rost sa dam cu pietre in Barca. Macar el a facut ceva in trecut pentru echipa.
Achiles
May 27 2006, 05:55 PM
bine ca a plecat
am crezut ca e jucatorul de altadata .... dar ne-am inselat ... a devenit figurant , maestru in declaratii ...DAR ...PETARDA PE TEREN
SI DACA TOT A PLECAT , SA TACA DRAQ DIN GURA SI SA NU MAI DEA DECLARATII AIUREA CARE PUN PAIE PE FOC
SA NU TE MAI INTORCI NICIODATA
DUTE TAREEEEEE BARCAUANEEEEEE
QUOTE(RED75 @ 27 May 2006, 14:59)

Barcauan a facut meciuri bune la Dinamo inainte sa plece la Shatior.
Cum tot este un sezon ratat pentru Dinamo, n-avea rost sa dam cu pietre in Barca. Macar el a facut ceva in trecut pentru echipa.
E NA
DAR DINAMO NU A FACUT NIMIK PT EL ?
CAND A VENIT LA DINAMO ERA UN NIMENI ...DINAMO LA FACUT CAMPION SI MILIONAR IN $
Mihai11
May 27 2006, 06:46 PM
Mergea si el luat in calcule.. ** [4.55%]
-------------------------
Este o pierdere, dar oricum il pierdeam din vara ** [9.09%]
------------------------
Sunte-ti culmea.. Chiar culmea.. Ce calcule?.. A venit la Dinamo, si maestru` Andone l-a facut jucator, l-a reprofilat, i-a gasit pozitia perfecta.. Pentru ca el o viatza intreaga nu si-a dat seama ca nu`i sta bine in atac.. Apoi, a plecat de la Dinamo.. Da.. in timpul lui la Dinamo, el a facut multe, sau, alaturi de el s-au facut multe.. O aparare catusi de cat stabila, era omul ce era in careul opus la cornere, cum dealtfel a si dat cateva goluri... Si s-a dus si el.. La mina de AUR la mrtzii lor de mafiotzi.. Si ce a facut acolo? A facut exact ce a facut Zicu la "inter" (haha).. si ce a facut Dinamo? i-a oferit o a 3-a sansa de relansare.. El la Dinamo a fost adus de niste oameni orbi, care nu au luat in considerare perioada in care el a frecat tusha... o perioada care dealtfel si-a spus cuvantul in retur-ul 2006. Cum l-am dat noi, cum l-am primit? La fel ca si altzii, a fugit dupa hartii colorate.. Bravo! Ma rog ca totzi mercenarii de la Dinamo sa faca asa, sa plece, si sa-si rateze cariera.. Sa le creasca copii mari si sa-i intrebe: "Tati, dar tu de unde ai bani?" .."Pai am jucat fotbal.." .. "Nu`i adevarat, ca baietzii la scoala rad de mine, ca zic ca tu ai frecat tusa".. mdea.. stofa de regizor.. :)
Hai, Barca.. da cu praf de mers.. saumai bine zis.. fugi cu tancu la rusi.. Si daca tot te duci la ei, nu te du cu mana`n "rect".. Mai ia si catzi tov. cu tine..
rainman70
May 28 2006, 09:51 AM
a contribuit cat de mult a putut la " performantele " lui Dinamo din retur.Sigur nu-i vom simti lipsa. GO PLANET!!!
felix
May 28 2006, 11:11 AM
Pentu mine Barcauan va ramane jucatorul care la Timisoara, acum doi ani, se arunca la sacrificiu pentru a bloca incercarile disperate de egalare ale "slugoilor".
Despre prestatiile de anul asta atat am de comentat: Ce inseamna Barca suporter pentru tine? Sa-ti laude jocul chiar atunci cand tu esti praf?
Max
May 28 2006, 11:20 AM
Sa fie sanatos!
marcher
May 28 2006, 03:46 PM
El e baiat bun, da cred ca nu-l mai tzin balamalele. Crede-tzi ca degeaba lustruia banca la donetk?
f_rares
May 28 2006, 09:40 PM
Drum bun si cale batuta
daca ar fi jucat cum ne-am asteptat cu totii , mi-ar fi placut rau ca pleaca ,dar asa...lasa sa stea la ucraineni
Radu10mai
May 29 2006, 10:35 AM
Sa mai vina la Dinamo, cand isi ia din nou masina noua!
free ya mind
May 29 2006, 08:49 PM
crazy_rednwhite
May 29 2006, 09:48 PM
mi-a facut placere cand a declarat ca nu a regretat ca s-a intors la Dinamo....a prins si el o perioada mai poroasta,,,nu fiti asa de aspri cu el....
Nexus
May 30 2006, 06:34 PM
Sa nu mai vina.El nu e fundas,e atacant(asa o sa ramana in veci),chiar daca nu a jucat rau ca fundas.
Ba da ii pare rau ca s-a intors pentru ca altfel nu facea daclaratii pripite.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.