Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Război şi pace
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
marcher
Cai lune, scriu unii p-aci pe forum, de te doare paru capului cand citesti. Si acu, c-am scris doua vorbe, in spetza folosind sh, tz si sant, nu mai are loc forumul de mine si trebuiesc musai urecheat. Merci.
Cai Lun
Pai da dom'le.. da' "sant"-ul ala imi sare in ochi de vreo luna!.. fara suparare! thumb.gif
marcher
Tot fara suparare, iti spun ca-ti sare-n ochi numa ce vrei 010.gif 010.gif
Cai Lun
Ba imi sare de mai de mult, da' imi reprimam observatia, insa acum a inceput sa imi repugne... 010.gif
marcher
Aoleu! Conform dex, repugnare=dezgust, sila, oroare. Esti chiar asa sensibil , omule?
Cai Lun
Tot in DEX s-ar putea sa dasesti si explicatia "a displacea profund" - care e mai apropiata de sensul dorit de mine in mesajul de mai sus.. tongue.gif
antisteaua
Upgrade complete butcher.gif
marcher
Constat o chestie care nu-mi cade bine deloc: cenzura ochiopelnita. Adica, asa, smechereasca. De ce spun asta, simplu: cand vin unii cu fite-n cap si tranzistori la tender, in speta mielu si bandit-u, care c-o buna cuviinta vecina cu sfidarea ne balacesc prin cocinile intunecatei lor gandiri, unii nu catadicsesc decat sa le ia apararea. Si-atunci cand, in mod normal, vibratiile elucubratiilor emise neaos, iti cotropesc gandirea si te indemna la riposta, pe care eu unul, din teama, nu din jena, nu am aplicat-o, primesti ceva nemeritat. Pe-aceasta cale doresc sa apar cainii adevarati de insultele oitelor si mieilor. DIXIT
paddy
QUOTE(marcher @ 1 Jun 2006, 6:46) *
Cai lune, scriu unii p-aci pe forum, de te doare paru capului cand citesti. Si acu, c-am scris doua vorbe, in spetza folosind sh, tz si sînt, nu mai are loc forumul de mine si trebuiesc musai urecheat. Merci.

Te rog sa nu mai scrii,
Ca te vei molipsi
Si vai de pielea ta va fii....
verystrange.gif verystrange.gif
Am auzit ca matrix e plecat in concediu prenatal 010.gif 010.gif
marcher
Sa-nteleg c-ai scos tunurile, nea paddy?
POOL
Ca sa fiu on topic, acum 1 saptamana cred, s-a semnat pacea Marchpool, prin care eu si marcher am renuntat la Razboiul Rece. beerchug.gif
alexyutza
Marcher tinde sa devina un erou , nu se mai cearta cu nimeni , nici cu mine... 010.gif icon_lol.gif

thumb.gif
POOL
Cred ca o sa ii zic de acum incolo Marcher cel Mare... Merita numele... beerchug.gif
marcher
Aveti chef de contre? Marcher nu doarme. E doar anesteziat 010.gif 010.gif De rednic 010.gif 010.gif 010.gif
paddy
Marcher cel Tepos 010.gif
marcher
Ai cumva vreo problema cu teapa mea? Vezi sa nu te gadil cu ea pe amigdale 010.gif 010.gif 010.gif
antisteaua
marchere esti cel mai adevarat, dupa maresal bineinteles 010.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif de ce oare cred eu ca marcher ar trebui sa simta un freamat de buze pe la bootyshake.gif
maine poimaine poate-l inscaunam, nu-i asa, antisteaua? crazysanta.gif
antisteaua
anmini, prietenii nu se pupa in cur. dar daca poftesti cred ca marcher nu ar fi deranjat
Cai Lun
busted_blue.gif A.R.U. icon_lol.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif vb lui mos craciun, sa vina salvarea......................
antisteaua
mai bine sa le vina mintea la cap la unii
anmini
sper ca la tine te gandesti............... 010.gif 010.gif 010.gif
antisteaua
daca aveai suficienta minte la cap intelegeai la cine ma refeream.
oricum iti spun: ma refeream la tine.
si daca tu ai inceput, am sa-mi permit sa pun punct discutiei.
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

. = punct
Cai Lun
busted_blue.gif Alooooooooooooo!!! Cum gata?! icon_evil.gif Eu abia ma incalzisem, pregatisem toata trusa de dojane, avertismente, atentionari si banuri si voi... ma lasati balta?! diablo.gif Bineeeeeee... lightning.gif
anmini
010.gif cred ca-i e frica.................... football.gif
antisteaua
Marite Cai Lun, fii bland si nu arunca fulgerele maniei tale asupra noastra. Promit ca ma revansez si la prima intalnire vorbesc cu fratele marcher sa vina cu tepusa lui ca sa frigem pe ea niste pui de crevedia si sa ti-i oferim drept ofranda.
vinul il da preasupusul tau m@x drink.gif
Cai Lun
popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
antisteaua
sa nu uit: promit ca puii sunt controlati impotriva N5H1 010.gif
anmini
1. observ ca un singur bootyshake.gif nu-ti ajunge, ai nevoie de mai multe...........
2. m-as gandi de doua ori inaine, daca as fi in locul tau...........gripa aviara e in floare............
3. acu, ca esti sef de trib, vad ca o lasasi mai moale..........
4. te-as ruga sa nu mai vb in numele meu, decat daca recunoaste marcher ca esti neam cu el. 010.gif 010.gif 010.gif

QUOTE(antisteaua @ 12 Jun 2006, 0:01) *
sa nu uit: promit ca puii sunt controlati impotriva N5H1 010.gif

te-au pacalit aia cand ti i-au dat spaga la controlul garzii.................... 010.gif 010.gif

010.gif spre norocul tau, unii mai si dorm. pentru spectatori: VA URMA.................. si sigur nu va fi cu happy-end. beerchug.gif
Cai Lun
Pfffffffffffff 251.gif parca a mfi la telenovele!... cand ti-e lumea mai draga... incep stirile cu violuri si omoruri... 010.gif

Abia astept episodul de maine! bananasmile.gif rofl.gif
COSMIN C
Dar nu ne spuse ora... Tare ma tem sa nu-l pierd.... Poti aranja de-o reluare? drunk.gif
antisteaua
anmini daca nu poti percepe valentele unei discutii exhaustive mai bine renunti 010.gif . Vad ca ti-ai epuizat arsenalul si incepi sa sa te dai in barci cu acuze aiurea in tramvai.

Ti-am spus ca prietenii nu se pupa in cur. Eu nu practic sportul asta. Daca vrei sa exersezi in continuare acest sport cred ca marcher e disponibil in continuare. Daca nu iti ajunge mai are si o tepusa libera pentru pui de crevedia.
Nu vorbesc in numele tau pentru ca nu il cunosc si nici in numele intregului popor.
Nu sunt sef de trib. Sunt doar cel ce se ocupa de treburile gastii. atata tot. la noi in gasca nu a existat si nici nu exista nazism sau alte forme de conducere totalitare. Am lasat-o mai moale pentru ca mi-a picat net-ul dar am vorbit cu baietii sa le duc 3 pui de crevedia si m-au rezolvat.

Sa nu uit: informeaza-te mai bine si verifica din trei surse. Nu lucrez la Garda Financiara si nu iau spaga. SUNT INCORUPTIBIL si ma mandresc cu asta.
f_rares
cat costa abonamentul la televiziunea asta...parca m-as baga beerchug.gif
marcher
Offff, ce rau imi pare. Am lipsit la apel ca scolarul chiulangiu. Nici o problema dar pentru curiosi, gen anmini, sugerez o documentare mai profesionala in momentul unei afirmatii. Asta ca sa nu nimeresti ca musca-n curu calului ( nu al calului meu, ci a lui vlad tepes) 010.gif
anmini
of, cat o fi plans ala micu' si cat si-o fi tocit buzele ca sa-i iei apararea..................saracu'...............fiind topicul tau, n-o sa-i dau raspunsul aici, nu de alta, dar sa nu-l deranjez pe tepes icon_lol.gif icon_lol.gif ............il va primi in regulament de lupte. diablo.gif
antisteaua
tanti anmini mergi si preda abecedarul la aia mici si pe mine lasa-ma sa-mi vad de ale mele
red_dog 4 ever
axe.gif axe.gif axe.gif
Ce se intampla pe aici? shocked.gif
anmini
QUOTE(antisteaua @ 12 Jun 2006, 8:18) *
tanti anmini mergi si preda abecedarul la aia mici si pe mine lasa-ma sa-mi vad de ale mele

nu pot sa-ti spun decat ca esti patetic. ma asteptam la ceva mai mult de la tine. 010.gif 010.gif
antisteaua
tovarasa anmini mai intai analizeaza sensul cuvantului patetic si apoi sa faci afirmatii.
Mai multe nu zic din respect fata Cai Lun si fata de toti cei care intra pe forum. In plus nu intru in discutii cu mahalagioaice. De data asta m-am lasat dus de val dar cred ca e mai bine sa ma opresc aici.. Daca vrei poti sa vorbesti in continuare la bec.
anmini
perfect. ma bucur ca ti-ai luat jucariile si ai plecat. drum bun!
red_dog 4 ever
Cred ca mai bine incetati amandoi ca va paste o suspendare si ar fi pacat
POOL
Frumoase "contre". Imi adce aminte de cele intre mine si marcher. starwars.gif
marcher
rofl.gif rofl.gif rofl.gif Ca bine le mai zici pool-ule.
Anmini, iti dau cuvantul de om, ca n-am discutat cu nimeni, nu mi s-a plans nimeni de nimic. Ar fi culmea. Ce-s eu, mama ranitilor?
Cai Lun
QUOTE(red_dog 4 ever @ 12 Jun 2006, 9:36) *
Cred ca mai bine incetati amandoi ca va paste o suspendare si ar fi pacat

Nu e adevarat. Pot sa isi scoata si ochii atata timp cat respecta regulamentul! Topicul a fost initiat pentru asa ceva. Asa ca ia nu mai comenta nici tu ca ne suparam si noi! 010.gif Si asa, nu vezi ca nici ei nu vor sa se mai certe? 256.gif Pai ce facem, stam pe uscat?! complaining.gif De fapt nu inteleg nici de ce s-au impacat Pool si Marcher!... icon_lol.gif
POOL
Poi s-a terminat "cearta". Nu vad de ce nu ne-am baga crazy.gif
tussybau
Mesaj pentru suporterii care intra pe acest topic:SA STITI K PE SITEUL ASTA AR TREBUI SA VB. DESPRE CEA MAI BUNA ECHIPA...DESPRE DINAMO!!!ASA K HAIDETI SA VB DESPRE ASTA!!!
MESAJ PT. DAN ALEXA:
NOI TE IUBIM, DANE, IUBESTE-NE SI TU SI IARTĂ RĂUTĂTILE LUMII. Echipa si suporterii au nevoie de tine, iar tu ai nevoie de Dinamo. Nu dezarma în fata nedreptătilor. Tu, viitorul nostru căpitan, nu ai această învoire. Ai încredere în NOI. Nu mor câinii când vor prostii!
anmini
@cai: eu nu ma mai cert, ca mi-a zis antisteaua sa analizez cuvantul patetic. si la toate analizele mi-a dat ca e sinonim cu antisteaua. 010.gif 010.gif 010.gif
@pool: asa, pune si tu niste paie pe foc. da cand i-ai lasat gasca, nu-i mai ajunge nimeni la nas........
@tussybau: ia du-te tu si scrie in dana alexa, si lasa-ne pe noi cu tepele noastre...........
radu
verystrange.gif 010.gif

Bai Dan Alexa cand intri pe forum sa cauti in topicul asta ca ai un mesaj... crazy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.