Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Război şi pace
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
radu
pisica mea mananca canari...:))))))))))
Cai Lun
Domnule marcher, sincer sa fiu, de multe ori am inceput sa iti raspund, dar de si mai multe ori m-am lasat pagubas... Acum insa, nu ma mai abtin, pentru ca trebuie sa mai si terminam balciul. Am sperat sa ai la urma si ceva maturitate la activ, dar m-am inselat. Nesimtirea dumitale ma uimeste. Este crasa si la fel de "groasa" precum slanina unui porc de 200 de kg. Personal regret ca te-am cunoscut. Sincer. Te apreciez ca dinamovist, insa ca om... trebuie sa spun ca mentalitatile noastre nu au nimic in comun. Nici nu mai stiu cat timp a trecut de cand ai inceput sa ma jignesti cu aproape fiecare mesaj pe care il scrii. Dumneata chiar iti imaginezi ca varsta pe care o ai ma impresioneaza? Ai varsta pe care o ai, dar degeaba. Pentru mine esti o deziluzie profunda. O dezamagire din punctul de vedere al educatiei, bunului simt si inegrarii in societate. Presupun ca te enerveaza cuvintele mele si probabil le consideri o nesimtire din parte unui "putoi" care ti-ar putea fi copil. Dar, pe langa faptul ca nu ma intereseaza acest aspect si pe langa faptul ca nu dau nici doi bani pe filozofia dumitale de viata, trebuie sa te dezamagesc si sa iti spun ca incepand din acest moment nu mai ai nici dreptul la replica pe DinamoMania.

Topicul este inchis, pentru ca nu are nici o legatura cu ceea ce promoveaza DinamoMania - adica dinamovismul. Orice alt topic de aceasta natura va fi inchis. Conform regulamentului acestui forum >> Nu se acceptă subiectele de discuţie menite să provoace scandal. Toţi participanţii (nu numai iniţiatorul) se află în culpă. Cel mai sănătos este să le ignoraţi, dacă apar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.