Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Război şi pace
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
marcher
Daca zici ceva off-topic sau daca cineva dupa aici te streseaza, imediat exista cineva sa te dojeneasca sau sa te stearga. Mie chestia asta nu-mi convine, sant un individ care iubeste libertatea cuvantului si-a spiritului. Aici e locul si timpul contrelor. asa ca.... la treaba.
alexyutza
marcher ... ce zici ingropam securea ? 010.gif
P.S : te inseli putin ... la cat m-ai stresat tu deja trebuia sa ai o dojana peste 100 % ... 010.gif icon_lol.gif

sa-i pe restu ' cu legea lor , noi sa fim sanatosi !!
Radu10mai
Apropo de dojana, stie cineva de ce am 20% ?? 149.gif
red_dog77
Da click pe 20-ul ala si o sa afli. thumb.gif
marcher
Alexiutzo...ghinion de nesansa. Baga material ... care traieste, traieste ; care moare, moare 010.gif Aici e chestie de andurantza 010.gif 010.gif
alexyutza
marcher ... nu prea inteleg eu al ce te referi , dar sa zicem ... 010.gif
Eu ma refeream la cu totul altceva , si anume la atitudinea ta fata de mine ( inca de la inceput ) , stii prea bine ce vreau sa zic .

Radu : dojana poti sai ei si pt cele mai banale lucruri ,nu-ti fa griji si eu am tot 20 % si inca aveam 30 % dar a mai scazut .... icon_lol.gif
Sezran
Aveţi de gînd să mutaţi aici răfuielile de la "Regulament de lupte"? Aţi distrus topicul ăla.
COSMIN C
Nu, Marcher nu joaca. Aici, se pare, e vorba de alte rafueli. 010.gif
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 26 May 2006, 18:05) *
Aveţi de gînd să mutaţi aici răfuielile de la "Regulament de lupte"? Aţi distrus topicul ăla.

...si daca ar fi numai ala! Cand vad cum le deturneaza... imi vine sa.. russian_roulette.gif
marcher
Asa boierule, campul de lupta verbala e deschis. Aici nu ne jucam. Odata intrat sant 3 reguli
1. Nu potzi castiga
2. Nu potzi sa faci remiza.
3. Nu potzi nici macar sa parasesti jocul gunshot.gif
free ya mind
010.gif 010.gif Avand in vedere regulile,cam periculos jocul asta..;))
antisteaua
Chiar e bun topicul asta. Ii dau dreptate si lui Sezran pt ca la regulament de lupte vad ca se fac doar ironii care nu au nimic de a face cu regulamentele. Asa ca mai bine ne rafuim aici. Dar am vazut ca au fost cateva contre mai acide pe regulamentul de lupte si v-as ruga sa va mai temperati putin ca e doar un joc si nimic mai mult. Nu de alta dar arata rau cand niste caini se bat intre ei. beerchug.gif
Sezran
marcher, daca mai scrii "sant" (adica sînt) în loc de "sînt" (sau "sunt", fie de la mine), sa vezi ce rafuială îţi dau eu.
radu
Cand am deschis un topic asemanator a fost repede inchis...acum ati ajuns la vorba mea...vreau drepturi de autor
marcher
Sezrane, am luat bataie mai mare decat poate mi-ai da tu si tot nu m-am dezvatzat
Radule, singurul drept pe care tzi-l pot da este ca n-ai nici un drept
radu
Cand o sa impati tu drepturile de autor o sa iti cer parerea..na ca ti-am spus-o!! Eu prefer pacea asa ca razboieste-te cu altii!
COSMIN C
Marcher e Razboinicul Luminii !!! Nu va puneti cu el !!! taunt.gif taunt.gif
marcher
Vad c-atzi pus artileria grea pe mine. Aflatzi ca nimic nu-i mai placut decat sa va pot tzine piept. Fiecare ma ia pe alta parte: unu cu lumina, altul cu drepturile de autor...Eu nu vreau si nu doresc sa ma razboiesc cu nimeni. Daca asta intzelegetzi, aflatzi ca gresitzi. Sant pasnic beerchug.gif
COSMIN C
Alooo, nenea Marcher, tongue.gif , stiu ca esti pasnic ! Tu ai o singura dambla , sssssooooorrrriiinnnaaacccciiiioooo !!!!
D-aia n-ai avut net ieri ! Ti l-au taiat aia de sunt proAndone !!! beerchug.gif beerchug.gif
rednorth
Cosmine, si eu care vroiam sa-l aseman pe Marcher cu ursu carpatin.
marcher
Si tu, fiul meu brutus? 256.gif
POOL
Yo persinal n-am nimic cu nimeni... ca au iei cu mine asta ii alta treaba. drunk.gif
marcher
QUOTE(COSMIN C @ 29 May 2006, 21:09) *
Alooo, nenea Marcher, tongue.gif , stiu ca esti pasnic ! Tu ai o singura dambla , sssssooooorrrriiinnnaaacccciiiioooo !!!!
D-aia n-ai avut net ieri ! Ti l-au taiat aia de sunt proAndone !!! beerchug.gif beerchug.gif

Nu aia, ci alea... Fatuca din iasi si focseneanca mea, ele mi l-au taiat. Taman cand ma pregateam sa le spui palmaresu lu sorinel. argument.gif
marcher
M-am hotarat sa ma retrag din forum, supar prea multa lume. Cand doi itzi spun ca esti beat, te duci sa te culci. LA REVEDERE COPILASI 256.gif , sper sa va fie mai bine fara mine. ADIO 256.gif 256.gif 256.gif
RED75
Marcher, eu cred ca exagerezi !
N-am urmarit topicurile, dar cine te-a suparat asa de rau?
HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
Cum sa parasesti corabia domnule Marcher ? Pai noi ne-adunam aici ca suntem dinamovisti si datorita faptului ca suntem si multi e normal sa avem si pareri si simpatii diferite. Fara tine si fara Mos Ion Roata cu cine s-ar contrazice majoritatea ? Sunt cativa useri care dau sarea si piperul forumului asta iar tu esti unul din ei... asa ca..
RED75
Corect spune RedDog, daca toti l-am vrea pe Rednic sau pe Andone n-ar mai avea nici un farmec sa citim forumul !

Uite Marcher, fara misto, ideea cu Cartu antrenor nici nu e rea, dar imi repet punctul de vedere, la primul conflict cu actionarii sau cu suporterii (care nu l-ar sustine ca pe Ando sau pe Rednic) si-ar da demisia dupa cum ii stiu eu temperamentul.

Poate totusi te mai gandesti cu retragerea de pe forum !
antisteaua
Stati voi linistiti ca nu pleaca ursul de la miere si cainele de la abator beerchug.gif
Cai Lun
Incep sa cred ca pe DinamoMania e mai interesant sa te retragi decat sa te inregistrezi... icon_rolleyes.gif
alexyutza
Declaratiile astea lui marcher sunt jocuri de culise . lasa , ca stim noi ca asta e o noua tactica de a lui sa fim mai receptivi la ideile lui ... 010.gif
Doar nu iese marcher asa repede la pensie ??? icon_lol.gif
COSMIN C
Cum ramane, dom'le cu declaratia asta?

"Nu va datzi seama cat de trist as fi fara voi totzi. N-as banna pe nimeni, ba din contra, v-as lasa mai zlobozi la gura. Io, dau cu gura, si ma pun... asa, de contra sa va intarat. Insa, nu va-nchipuitzi cat imi santetzi de dragi"

Bag seama, iti suntem dragi, dar mai drag iti e Ssssoooorrriiiinnnnaaaccciiioooo !! crazy.gif crazy.gif
COSMIN C
Marcher a plecat si l-a luat cu el si pe Paddy? shocked.gif shocked.gif
anmini
256.gif 256.gif 256.gif 256.gif eu inca mai cred ca exista Mos Craciun si ca se uita din cand in cand la noi..................
p.s. pana la urma, imi plac si aspiratoarele, ce sa fac, macar sa vina Mosul. promit sa fiu cuminte. 256.gif 256.gif 256.gif
marcher
HAITA_DINAMO.gif Cu un avatar nou, cu o tzeapa si mai groasa, si mai ascutzita, la cererea spectatorilor, a telespectatorilor, a jucatorilor si antrenorilor, a intregii mass-media, marcher-reloaded se intoarce. HAITA_DINAMO.gif Ce mult mi-atzi lipsit beerchug.gif
radu
Vezi sa nu te impiedici si sa cazi in teapa ta!
anmini
010.gif 010.gif 010.gif unde am mai vazut eu scena asta? e ca in telenovele, cand tipa isi prinde sotul cu alta....isi face bagajele, plange, ameninta si in cele din urma ramane..............dragostea e oarba. rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
COSMIN C
Marcher,sper ca Paddy e bine....N-ai incercat pe el.....
marcher
Nu-i ca-n telenovele. Acolo totul se termina cu bine, aci, s-a intors lupu cel rau diablo.gif . Cat despre paddy, n-a fost cu mine, baga material prin alte partzi 010.gif 010.gif
DarkSide
Hai tata marcher recunoaste...Yo te-am convins indirect...Prin Zizuu...
marcher
Azi sant cuminte si aprob tot ce zicetzi: asa este
DarkSide
Tata Marcher, ya vezi tu ce i-am scris lu' Zizuu...in topicul cu cine sa fie antrenor...deci intunecimea mea e mare...
marcher
Crezi ca nush? Monitorizez fiecare miscare 010.gif 010.gif 010.gif
COSMIN C
nush??? shocked.gif

Ce faci dom'le, te-a meditat Zizuu in perioada asta ? icon_lol.gif
radu
Daca il vede Mioara Avram il tepuieste....hihihi
red_dog_ditza207
icon_cry.gif icon_cry.gif marcher...daca vroiai sa vb asa...eram eu aici... 256.gif 256.gif ...mai luam si eu cva bani 256.gif 256.gif

Eu cui mai dau meditatii acu? icon_cry.gif
Nexus
mama...dar chiar e la moda sa fi Vlad Tepes 010.gif 010.gif 010.gif
radu
si mai putin Pruteanu..
anmini
010.gif 010.gif 010.gif lupul cel rau care astazi e cuminte.
marcher
La pauza , m-am curvit si io. Acu, am luat intr-adevar meditatzii de la zizuu si scriu messengereste. Gramatica? Ce-i aia? Vreo boala? Da-o dracu!
Cai Lun
QUOTE(marcher @ 31 May 2006, 13:48) *
Azi sant cuminte si aprob tot ce zicetzi: asa este

Ai un fix cu "sant"... nono.gif ca si [mai nou] cu "tz" is cu "nush"

Santem atentzi, nush ce-o sa se intample ...daca refuzi sa respecti art.1 cod penal din ROI... [mama ce "magistrateste" suna! icon_lol.gif ]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.