Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PussyKat
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
PussyKat
Hmm...cu greu m-am lasat convinsa sa fac chestia asta pentru ca nu ma consider o frumusete...da` fie

Click to view attachment
POOL
Nice pic pussy. thumb.gif Multe pretendente ave m la titlu' MIss Dinamomania/ 010.gif thumb.gif
HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
bine ai venit....BAFTA!!! thumb.gif ..te prinde rosu;)
alexyutza
PussyKat bine ai venit printre noi thumb.gif

P.S : fii un picutz mai activa si pe alte topicuri ... sa te cunoastem mai bine ;)

Asa multe participante la Miss cred ca nu au mai fost in nici un an ... si inca mai e timp sa apara si altele ..... 010.gif icon_lol.gif

beerchug.gif
free ya mind
Welcome PussyKat!!! beerchug.gif
red_dog 4 ever
thumb.gif Se anunta o vara fierbinte 010.gif
PussyKat
Wow...multumesc pentru sustinere...si cand ma gandesc ca sunt singura dinamovista din clasa bananasmile.gif ....ce super e chestia asta...va dati seama cate a trebuit sa suport pana acu` 010.gif
redlady08
bun inceput...tine-o tot asa thumb.gif
red_dog_ditza207
PussyKat impartasim aceeasi..soarta...eu sunt inconjurata de stelisti la mine in clasa...si in scoala...

DECI EU TE SUSTIN!!!...PT CA EU STIU CUM E....SUCCES...SI...MAI PUNE POZE...SA MAI VEDEM SI NOI!!! beerchug.gif
Radu10mai
La voi e inca bine, eu sunt inconjurat de stelisti in tot orasul, nu mai zic de scoala, sau loc de munca! diablo.gif
Pepid
Bine ai venit Pussykat si sedere placuta.
Pacat ca esti singura din clasa cu Dinamo dar asta e.Oile sunt multe dar proaste.Cu timpul le ducem sa le luam blana si se imputineaza.
Oricum FORTZA DINAMO caine pana la moaret si dincolo de ea.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
alecsa_rd
Bine ai vent Pussy thumb.gif !!!! cat mai multe dinamovsite...(cred ca pana la urma o sa inscriu si eu)..
si eu sunt una dintre cei trei dinamovisti din clasa si e foarte greu...dar eu mereu voi iubi echipa asta...stiu cum e..chiar azi sa-u adunat cativa stelisti si au inceput sa rada ca ne-a batut vasluiul si strigau :"dinamo e de ca**t"!... Dar eu mi-am sustinut punctul de vedere si le-am spus ca pot sa faca oricat misto de mine pentru ca mai bine sa fii un dinamovist adevarat decat un stelist care habar nu are cand s-a infiintat steaua!!! ball.gif
si mai pune cateva poze...
free ya mind
Bravo thumb.gif ..great attitude. beerchug.gif e cam greu cu oile astea blacksheep.gif ..stiu si io ....
Si c mai astepti.....pune poze....
f_rares
welcome.Multa bafta cu pozele
Cai Lun
In atentia participantei:

Acest topic nu poate fi validat. Nu respecta regulamentul! Pana pe data de 20 iunie se mai pot face modificari, daca pana pe 20 la ora 24 topicul nu se acorda cu regulamentul, nu va fi admis!

Ar fi de asemenea indicat sa ne dai numele real pentru votare. Iti voi redenumi topicul cu numele real, pentru a putea fi votata...
Cai Lun
Acest topic nu este conform cu regulamentul concursului Miss DinamoMania si nu poate participa la concurs.

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.