Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Video batarie suporteri finala "cupa Bulgaria"
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
milan_bulgar
Salut,
acest an eu urmaresc situatia care de acest moment nu urmareasca la stadion BG. Finala "Cupa Bulgaria" CSKA- Cerno more (Varna) 3:1.
La finala prima repriza suporteri din Varna inteput merge de sectorul apropie care este suporteri nostru si intepe nervoz suporteri nostru. Avea mic batae de aceste 2 grupe. Acest moment de tot tribune suporteri CSKA trerup cordonul cu bodigarde si merge prin teren la sectorul suporteri Cerno more. Acesta batae eu nu vezi de acest moment la stadion bulgar. Aprope 10 minute suporteri nostru batut suporeri de Varna, are mare numar ranite suporteri de la Varna. Suporteri Cerno more este vinovat, pe factul nu este posibil galeria de provinta iesi la Sofia se bate cu suporteri nostru si tot suporteri CSKA nu se batae. Noi castiga "Cupa Bulgaria", dar noi suporteri CSKA nu se bucura. Pierdem titlu la campionat de cel mai uram pe noi ecipa Levski.
Meu YM: milan_nikolov

Iata si video de incident:
http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?q=19691
rednorth
Oh, vechiul meu prieten....
Personal iti multumesc ca ne mai pui la curent cu ce se mai intampla prin fotbalul apropiat noua, cel din Bulgaria.
Dar neputand sa-ti trec cu vederea posturile tale anti-Dinamo de pe forumul stelei, vreau sa-ti reamintesc ceva, asa de-a naibii...

Forta Levski...
Nu-mi plac ipocritii, nu-mi place tska...
Tu si echipa ta nu insemni nimic pt noi...
la revedere!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.