Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cat timp va rezista Rednic la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
reddog88
Spune-ti parerea despre Rednic!!!
red_dog 4 ever
Mai deschideti multe topicuri cu Rednica ca deja am inebunit.Nici nu se stie digur daca el va fi antrenorul
rednorth
Bai oameni buni, vi s-au incalzit creierii azi-noapte?
Mai deschid si eu un topic despre mama lu' Rednic?
marcher
Mai bine de surioara mai mica 010.gif 010.gif 010.gif
bigbobo
sau mai bine asa...Va fi fericita familia Rednic? 010.gif 010.gif 010.gif
rednorth
Cred ca te referi la cantaretii aia de muzica populara, ca despre antrenor mai avem un topic, nu?
COSMIN C
Eu zic sa fugiti cat mai aveti timp !!! Ca acus vine Cai Lun peste voi , fluturand regulamentul !!! 010.gif
mihai84
ce bine ar fi daca le-ar prinde nebunia cu topicuri cat mai multe si pe fetele alea de la miss........ verystrange.gif taunt.gif
radu
shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif

Nici nu a venit si deja e plecat... crazy.gif crazy.gif
rusucristi
rednic va rezista mai mult ca ando ca e smecher verystrange.gif

Hai Dinamo HAITA_DINAMO.gif
L3uTzu4eveR
macar se stie sigur ca rednic va fii antrenor ?
FarfelkugeL
EXCLUSIV! / REDNIC E NOUL ANTRENOR!
2006-05-22 16:00:00

Noul antrenor al lui Dinamo este Mircea Rednic! Actionarii au hotarat ca Puriul sa preia pe Dinamo si se vor intalni in sedinta la ora 17:30 pentru a pune la punct detaliile mutarii lui Rednic in Stefan cel Mare.
POOL
Atata timp cat va avea rezultate, el va sta la Dinamo, insa daca ne va duce din infrangere in infrangere.. tay tay
f_rares
Cat ii convine la Dinamo , Rednic va ramane...
Iar conducerea il va tine atat timp cat echipa va juca mai bine decat in acest retur!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.