Cai Lun
May 22 2006, 12:37 AM
Una dintre marile legende ale fotbalului romanesc, Florea Dumitrache, implineste 58 de ani! Cu aceasta ocazie, ii adresam cele mai calde urari de sanatate si viata lunga si cat mai multe prezente in tribuna, acolo unde ar trebui sa serveasca drept model pentru jucatorii actuali!
LA MULTI ANI!
bianco_rossa
May 22 2006, 01:17 AM
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!....

in exemplu bun de urmat pentru toti cei de acum.....
bigbobo
May 22 2006, 07:04 AM
La Multi Ani si toate cele bune va dorim!!!
POOL
May 22 2006, 07:43 AM
LA Multi Ani!!!!!!! Sa traiti bine...
red_dog 4 ever
May 22 2006, 08:42 AM
La multi ani Mopsule.Multumim pentru tot ce ai facut pentru culorile alb rosii.
COSMIN C
May 22 2006, 09:40 AM
La Multi Ani !!!
Esti caine pana la moarte si dincolo de ea, Mopsule !!!
Diabolik_kidd
May 22 2006, 10:26 AM
La multi ani !!! Ai fost si vei ramane intotdeauna caine. Succes in continuare.
nick_REDdog
May 22 2006, 10:42 AM
LA MULTI ANI si MULTA SANATATE!!!Sa aveti parte de tot binele din lume..
reddogforever84
May 22 2006, 11:13 AM
La Multi Ani !
adrivali
May 22 2006, 11:19 AM
LA MULTI ANI NEA FLORICA SI SA FII SNATOS!
ITI TRANSMITE UN SUPORTER CARE TE-A VAZUT JUCAND SI PE CARE L-AI FERMECAT CU TALENTUL TAU!
SANATATE MULTA!
redlady08
May 22 2006, 12:35 PM
LA multi ani Mopsule si multa sanatate.....esti un exemplu demn de urmat de jucatorii de astazi
ReDBullD0G
May 22 2006, 12:42 PM
La Multi Ani domnule Dumitrache...cu mult respect...totul pentru Dinamo!
doaga
May 22 2006, 12:51 PM
LA MULTI ANI MOPSULE!!
Sper sa te mai vedem degustand vinul campionilor pe stadion!
f_rares
May 22 2006, 05:09 PM
La Multi Ani Mopsule!!!

Cu Dinamo pana la moarte
Pepid
May 22 2006, 07:52 PM
La multi ani Florea Dumitrache si tuturor dinamovistilor.
andy-mereudinamo
May 22 2006, 07:55 PM
LA MULTI ANI!!!!
Haita
May 22 2006, 07:56 PM
Mare talent!! A avut nesansa accidentarilor, placerilor vietii si a faptului ca n-a primit educatia care trebuia cand era mic. Dar ce vreti, fentele Mopsului nu se puteau invata din carti ci doar acolo pe "maidan" unde fie iubesti ori iti este frica de minge.
Dumitrache a iubit mingea si Dinamo!
Respectele mele, La multi Ani si sanatate, dl. Dumitrache!
DUMMY
May 23 2006, 01:10 AM
La multi ani ! Multumim pentru tot ceea ce ati facut pentru DINAMO !
iuliu
May 24 2006, 03:30 PM
Cu o intarziere de doua zile recomand tuturor sa citeasca fantasticul articol al lui Nicolae Nicu. Citindu-l , poate ca cei mai tineri vor intelege ce au insemnat pentru copiii sau adolescentii de acum 40-45 ani cei doi adevarati idoli ai gazonului Parcalab si Dumitrache. Fiind probabil cu cativa ani (nu prea multi) mai in varsta decat Nicu , am avut norocul de a urmari pe viu intreaga lor cariera atat la Dinamo cat si la echipa nationala. Si la noi in cartier erau copii care isi lipeau cu mandrie de tricou numarul 7 si mai tarziu nr. 9 si uneori iesea si cate o bataie pentru dreptul de "a fi" Onei sau Mopsul.
Dumitrache a fost singurul jucator dinamovist care a fost aplaudat fara retineri in meciuri de campionat nu numai de noi dar si de stelisti sau de rapidisti si asta spune totul.
Cititi va rog si lista jucatorilor care au jucat in acele vremuri. Adaugati-l si pe Alexandru Satmareanu II si , cu doua exceptii , (Ion Moldovan care nu a fost o mare valoare si valorosul Dragnea care apartine unei generatii viitoare) veti obtine lista unor jucatori de exceptie , care au adus clubului in 16 ani ( 1961-1977) nu mai putin de 8 (opt !) campionate. Si ca talent si spectacol Dumitrache se inalta peste toti.
Desigur Iuliu cel Rau nu se poate abtine sa nu corecteze ceva (uite-asa de-al dracului) . Ion Moldovan si Dragnea au jucat la Dinamo dupa ce Dumitrache plecase deci n-au fost coechipieri cu el. Stoperii rapidisti "terorizati" de Dumitrache au fost pe langa Dan Coe , Motroc si mai apoi Lupescu ( Greavu a fost fundas stanga , fiind si el "terorizat" de Parcalab) Pe de alta parte Nicu a dat data corecta a meciului jucat in cinstea lui Iasin , mai 1971 si nu in toamna cum am scris in articolul meu.
Lovitura de cap a lui Dumitrache a fost intr-adevar deosebita , fiind de fapt o imposibilitate anatomica. In primul rand , in saritura, Mopsul ajungea la inaltime incredibila , lasand "in vale" stoperi cu doua capete mai inalti ca el. In aer el rasucea capul mult intr-o parte (nici pana azi nu inteleg cum nu-si rupea vertebrele de la gat) si apoi readucea capul in fata cu o zvacnire puternica exact cand intalnea mingea. Aceasta miscare dadea mingiei o forta deosebita , de parca ar fi fost sutata cu piciorul si astfel lovitura devenea imparabila. Nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris , pentru mine , ca si pentru Nicolae Nicu , e mai usor , amandoi avem in memorie aceasta lovitura , pe care n-am mai vazut-o la nimeni.
CITITI SUPERBUL ARTICOL AL LUI NICOLAE NICU , INCHIDETI OCHII SI INCERCATI SA VEDETI CU OCHII IMAGINATIEI CEEA CE NOI AM AVUT NOROCUL SA VEDEM PE VIU - FAZELE CREATE DE FLOREA MOPSUL CORSARUL ROIB DUMITRACHE.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.