Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actionarii virtuali
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
RED75
Ai dreptate, partea cu China e caracteristica lui Netzoiu thumb.gif . Dar ma indoiesc ca nu l-a invatat si pe Borcica "meserie" ca doar iese banu' 149.gif
RflaviusD
mdaa...asha e...asta e marea problema la actzionarii lui dinamo....pana la urma catzi bani au frate astia?daca aveau intr-adevar bani de dinamo nu mai vindeau jucatori en-gros...unul ca tziriac ar cumpara intr-o saptamana cat au cumparat ei in 5 ani si ar vinde in 10 ani cat au vandut ei intr-un an...
snake_warior
ai perfecta dreptate RflaviusD dar se pare ca noi nu avem norocul unui om ca tiriac....
hunter
QUOTE(RflaviusD @ 25 Jun 2006, 11:58) *
mdaa...asha e...asta e marea problema la actzionarii lui dinamo....pana la urma catzi bani au frate astia?daca aveau intr-adevar bani de dinamo nu mai vindeau jucatori en-gros...unul ca tziriac ar cumpara intr-o saptamana cat au cumparat ei in 5 ani si ar vinde in 10 ani cat au vandut ei intr-un an...

probabil ca jucatori ca Marius Niculae,Marica,Mitea,Zicu,Mutu ( amintesc doar o parte...) nu ar mai fi plecat asa usor(in orice caz nu pe sumele alea de nimic(1-2 MIL) in conditiile in care shtoia cere pe răţoi 11 mil $) si acum formam o echipa cu care sa castigam campionatul usor...
Nexus
Actionarii actuali vor ingropa echipa in curand.De aceea vorbeau de reconstructie(la un sens figurat).Sa moara cu totii!!!Ar trebui facut ceva pana nu e prea tarziu...
RflaviusD
Eu tot zic ca ar fi bine sa vina Bin ladenn la dinamo.... 010.gif 010.gif 010.gif diablo.gif
snake_warior
mda...bin laden ar trimite niste avioane la adversari si dupa aia n-am mai avea cu cine juca gunshot.gif ...deci...ar fi fain 010.gif 010.gif
RflaviusD
Se pare ca scapam de dana savuica 010.gif 010.gif 010.gif sa-si ia si toate caricaturile de jucatori cu el jester.gif
edy
Frate voua va arde de mistouri sinoi ii avem pe mercenarii astia de actionari,
cred ca orice dinamovist si'ar dori sa vina Tiriac la echipa ca actionar daca nu actionar majoritar dar sa fim seriosi de ce s'ar inhama la un club plin de datorii? si cu o imagine nu foarte buna....
imi pare rau ca zic asta... 256.gif
dudu1961
ball.gif VINTU ball.gif (S.O.V)
ScorpyoN
Il Vreau pe Fidel Castro sau pe presedintele Coreei De Nord ... si sa vezi atunci care are tupeu sa se pune cu noi frate diablo.gifdiablo.gif
Revenind la realitate, TIRIAC!!! HAITA_DINAMO.gif
Bai da io ma gandesc: Tiriac nu poate cumpara clubul si apoi sa-i dea afara pe toti "actionarii"?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.