Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actionarii virtuali
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
RflaviusD
,,,eu p tiriac
radu
eu pe Ahmetov ;)
RflaviusD
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
free ya mind
Daca tot suntem la capitolul vise l-as vrea si eu p Abramovici..:D.......revenind la realitate tiriac ar fi f bun ...dar a zis clar ca nu isi doreste sa vina la Dinamo 256.gif ...nu vrea sa-i fie asociat numele cu actualii nostri conducatori si e de inteles
RflaviusD
atunci sa vina bin laden intai sa scape de actualii actionari si apoi tiriac...:D
free ya mind
rofl.gif ....v goog ideea thumb.gif
alexyutza
Tot pe Tiriac sau pe Abramovici .... icon_lol.gif
speranta moare ultima.... icon_lol.gif
Cai Lun
nono.gif Eu n-as vrea un actionar - conducator absolut la Dinamo! Daca actualii actionari ar fi unii seriosi si profesionisti, Dinamo ar fi una din marile echipe ale estului!
st_an
daca tot e vorba de conducator absolut(dictator gunshot.gif ) eu as zice sa il tranferam pe f.castro sau sa-l inviem pe antonescu..macar asa am scapa de astia din conducere...si intr-un mod cat mai sangeros diablo.gif gunshot.gif
DarkSide
Il propun pe Tito, ca sa se faca jiji partizan si sa umble cu oile prin paduri...
Cai Lun
Si astfel vom perpetua traditia transhumantei... bananasmile.gif
DarkSide
Exact...dar mai mult spre munte...totusi ar fi de folos oile la ceva...nu s-ar mai consuma benzina la tunsul gazonului...evitandu-se poluarea nana2.gif
st_an
si am fi prima tara la productia de masline naturale de oaie...
DarkSide
si de ce nu...am avea fulare cu Dinamo 100% wool...excelente pe timp de iarna
f_rares
Abramovici 010.gif o sa devenim Chelsea estului 010.gif
DUMMY
irinel columbeanu si iubita lui care isi pune geanta in cap ! rofl.gif

Serios acum....eu vreau sa fie Dan Voiculescu sa moara Jiji de oftica !!!
vlad
moggi 010.gif 010.gif 010.gif
RflaviusD
QUOTE(Cai Lun @ 21 May 2006, 15:49) *
nono.gif Eu n-as vrea un actionar - conducator absolut la Dinamo! Daca actualii actionari ar fi unii seriosi si profesionisti, Dinamo ar fi una din marile echipe ale estului!

Cum poti sa scoti o asemenea perla Cai Lun...actionarii nostrii seriosi si profesionistii.... axe.gif 239.gif rockets.gif
catalin74
SORIN OVIDIU VANTU![color=#FF6666]
reddogforever84
Maria Vlas 010.gif
Aragorn
Eu l-as vrea pe virinel , cu monica dupa el .Le-ar arata asta ceva si ar castiga tot !
red_dogvitan
Eu n-as vrea pe cineva in mod deosebit dar as vrea sa scapam de actualii actionari beerchug.gif pana una alta!!! HAITA_DINAMO.gif
red_dog997
Io, dupa ce o sa devin cel mai bogat om din tzara! 010.gif
dumi
Si cam cand se va intampla asta? 010.gif
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif Pai, dupa mine as vrea si maine sa se-ntample, da' daca s-ar intampla, ceea ce nu cred... 010.gif ! As cumpara pe Dinamo, i-as aduce inapoi pe Tamas, Kirita, Mutu, Niculae, si pe multi alti fosti jucatori i-as cumpara inapoi, as face niste cumparaturi de la Steaua si de la Rapid... As pastra toti jucatorii sa joace toata viata la Dinamo, si dupa ce termina i-as inlocuii cu unii tineri, si dornici de afirmare, nu fosti stelisti, sau rapidisti cum cumpara cei de astazi! As face multe lucruri bune, suna bine, nu ??
Asa ca... rugati-va sa devin cel mai bogat om din Romania! 010.gif axe.gif
reddogforever84
Numai sa ne rugam? Nu vrei sa te si ajutam? 010.gif
maccarone2006
Dinel Staicu sau Copos. 010.gif
marcher
N-ai somn? Astia ar fi bomboana de pe coliva diablo.gif
anmini
010.gif 010.gif eu cred ca bombonica ar fi mititelu.
Max
La cate colive se fac an de an...cred ca orice bomboana s-ar porivi.. football.gif

Floriiiiiiiin Caaaaalinescuuuuu... 010.gif
RflaviusD
Mihai Viteazu...:)))) sa moara berbecali de suparare....:)))
snake_warior
Vlad Tepes...ca i`ar fi si mai ciuda la gigi 010.gif

...
"Cum nu vii tu Tepes doamne
Ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete
In smintiti (gigi) si in misei (oile lui gigi)" .... 010.gif 010.gif 010.gif
red_dogvitan
MI l-as dori pe TiriAC!!! HAITA_DINAMO.gif
RflaviusD
cine nu-l vrea pe tziriac?sau mai bine spus banii lui...:)))
reddogforever84
Eu l-as vrea pe Tiriac si fara banii lui ca e baiat destept. Dar sa fie SEF !!
hunter
cu siguranta Tiriac daca si-ar pune mintea la contributie in folosul lui Dinamo l-ar surclasa pe oieru cu 2 clase si ar face din club un brand de succes ...ar atrage sponsori care sa ii asigure un buget de nivelul cluburilor din strainatate...

insa deocamdata ne multumim cu Borcea
snake_warior
Hmmm... eu is curios cati suporteri ar mai tine cu Dinamo daca ar venit gigi.....

...nu de alta dar nebunul ala ne-ar face si pe noi de rusine.
doberman
Si eu cred ca Tiriac ar fi solutia perfecta. Dar vad ca a devenit un fel de fata morgana
paddy
El Comandanto pleaca de la Dinamo shocked.gif alta gluma rasuflata 010.gif 010.gif
hunter
nu..ma tem ca nu e gluma...si nu cred ca o sa ne fie tocmai bine ..mai ales ca ii ia pe Alexa si Grigorie
RflaviusD
Da-i incolo ca oricum stateau degeaba pe teren..
paddy
Nu mai dramatiza gogule 010.gif ca nu au facut nici o brinza 010.gif ....Griogorieisi mai aduce aminte din cind in cind ca e pe teren 010.gif ...Alexa in afara faptului ca a ales Dinamo (Netoiu) nu a facut mare brinza beerchug.gif
hunter
da ma....da campionaul nu se castiga cu jucatori de divizia B si cu ciprioti liberi de contract...

in orice caz am mare incredere in Rednic si decat sa joace Alexa si Grigorie slab ca sa il multumeasca pe Netoiu ...mai bine cu jucatori care se daruiesc 100%
RED75
Oricum daca Netzoiu ii vinde la Timisoara dovedeste cat de mult tine la Dinamo.... Pentru el totul este o afacere! Probabil i-ar fi vandut si la Steaua dar pe Alexa nu-l mai vrea JIji
anmini
tu chiar ai crezut ca netoiu tine la Dinamo? crazy.gif lasa ca-l ia rapidu pe grigorie....... 010.gif
RED75
Oricum, dupa cum evolueaza lucrurile Rednic va avea o misune grea, ca sa nu spun imposiila. Buni sau mai putini buni Alexa si Grigorie aveau o experienta in spate. Sa abordezi UEFA cu o echipa de pusti si de noi transferati de prin B care n-au jucat impreuna e deja tupeu.
Ori Rednic e superantrenor ori ne asteapta zile supernaspa... Si aici nu ma gandesc la posibile umiliri de la pescari prin UEFA, ci la meciurile din ghencea si giulesti.
anmini
oricum, noi nu avem actionari la Dinamo..............atata timp cat te bati cu pumnul in piept ca vrei performanta si vinzi jucatorii pe banda...........avem la conducere niste hiene. dupa ce am vazut la stiri azi, cred ca pleaca si niculescu. la danciu inca nu vreau sa ma gandesc......... 256.gif sunt curioasa ce explicatie pompoasa vom mai primi din partea conducerii, de data asta..............sa le fie rusine. 149.gif
RED75
Ne va explica Borcea ca suntem in faza de reconstructie si ca peste doi ani sigur spargem totul in Champions League 010.gif (evident el va spera ca peste doi ani sa-i creasca Rednic macar doi pusti dupa care sa-si traga comisioane grase plasandu-i prin China pe undeva)
red_dog_rahova
borcea.....acelasi tip infect care se crede buricul pamantului....
RflaviusD
QUOTE(RED75 @ 25 Jun 2006, 2:40) *
Ne va explica Borcea ca suntem in faza de reconstructie si ca peste doi ani sigur spargem totul in Champions League 010.gif (evident el va spera ca peste doi ani sa-i creasca Rednic macar doi pusti dupa care sa-si traga comisioane grase plasandu-i prin China pe undeva)

In prima parte(aia cu champions league) cred ca ai dreptate kiar il vad pe Borcea in descriere dar a doua parte oare de ce imi aduce aminte de Netzoiu...?!?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.