RflaviusD
May 21 2006, 12:20 PM
Cinstit acum... cine credeti ca va lua campionatul? Argumentati putin ca nu se va juca in mod sigur numai pe teren...
ALEXANDRA
May 21 2006, 12:25 PM
steaua -sportul 1-1
cfer - rapid 2-1
forta dinamo
RflaviusD
May 21 2006, 12:27 PM
daca zici tu alexandra...asa ar fi bine sa fie!
radu
May 21 2006, 12:32 PM
Cat optimism reiese din sondal domle...cred ca nici teoretic nu mai avem sanse :D
free ya mind
May 21 2006, 12:39 PM
Hmm...probabil o sa ia iar Steaua..

..depinde d meciu d azi ....dar dak castiga...s-a cam jucat titlul.Sportul e echipa prea mica ca sa emita pretentii..si oricum se gasesc care sa l inchida gura(arbitri ...alea alea.)Inceea ce o priveste p Dinamo mi-e greu sa cred ca mai avem sanse....
red_dog 4 ever
May 21 2006, 01:11 PM
Pana nu mai avem nici sanse matematice eu unul mai sper sa luam campionatul.Daca nu noi atunci Sportul sau rrapid
Cai Lun
May 21 2006, 03:36 PM
Gresit! Mai avem sanse matematice!
DarkSide
May 21 2006, 03:59 PM
Oile fac 23...asta daca baietii din regie nu le baga mortu' in casa
bigbobo
May 21 2006, 04:47 PM
In cazul in care rapidul bate la cluj iar steaua nu castiga cu sportul cele mai mari sanse cred ca le are rapidul...oricum decat steaua mai bine rapidul...In ceea ce ne priveste nu cred ca mai avem nicio sansa chiar daca teoretic cele matematice exista

FORZA BIANCO ROSSI
coolio
May 21 2006, 04:57 PM
Hai sa fim seriosi mai oameni buni!
Numai ne amagin gandindu-ne ca nu iau spurcatii titlul.....
Voi chiar credeti ca stiaua va pierde cu sportul acuma cand toata lumea ii ia pe studenti in serios?!?!?
Hai ca daca era inainte ca sportul sa bata Dinamo poate mai faceau ceva studentii...da asha cand ii ia lumea in serios nicio sansa.
red_dog 4 ever
May 21 2006, 06:02 PM
Pai daca ii arbitraza jegul se salomir ce sanse sa mai aiba
radu
May 21 2006, 06:20 PM
Tot mai credeti?? in cel mai fericit caz iesim pe 3 si jucam in uefa.
Diabolik_kidd
May 21 2006, 06:40 PM
Steaua are cele mai mari sanse la campionat dar matematic dupa etapa asta a reintrat si dinamo in lupta chiar daca numai matematic, dare stiti cum e speranta moare intotdeauna ultima
Oricum ca sa fiu sincer steaua cred ca va lua campionatuyl chiar daca as da orice numai sa rateze steaua titlu 23
POOL
May 21 2006, 07:09 PM
Gata... Au castigat titlul spurkatii...
catzelus_berceni
May 21 2006, 07:53 PM
f_rares
May 21 2006, 08:56 PM
Eu merg pe mana Rapidului.Mai nou , desi spurcatii au castigat cu Sportul , meci arbitrat de fostul junior stelist Salomir , stelistii in loc sa isi vada de meciurile lor si sa se zbata sa castige , acuza pe rapidisti . Ar trebui sa-si avda jocul lor.
rapidul vrea eventul . Vrea sa castige mai mult ca oricand.
RED75
May 21 2006, 09:41 PM
MM se da din nou in spectacol cu tampeniile lui despre comploturile impotriva Stelei.
Din pacate se pare ca vor lua campionatul si, dupa cum joaca in ultima vreme, si la cat de penibili sunt in declaratii si acuzatii, chiar nu-l merita (nu ca l-am merita noi

).
Apoi, conform rezultatelor, Steaua este in inferioritate atat in meciurile directe cu noi cat si cu Rapidul.
Si eu cred ca era mai cinstit sa castige Lucescu Jr. anul asta.
p.s. Dupa cum l-a cosit ala de la Sportul in careu la faza la care Steaua a obtinut penalty de 2-1 nu m-as mira ca Jiji sa fi cotizat putin pe la unii dintre jucatorii Sportului
POOL
May 21 2006, 09:44 PM
POi red, cum te asteptai sa joace impotriva probabilei viitoare echipe....
f_rares
May 21 2006, 09:52 PM
POOL , ce crezi ca s-a facut odata cu scandalul pe care l-au declansat stelistii la adresa lui Serea , dupa arbitrajul prost , dar neintentionat??Serea a fost pedepsit , iar acum arbitriilor le e frica sa nu dea penalty pt Steaua daca e ceva probabil , ca poate ajung si ei in C!!
POOL
May 21 2006, 10:19 PM
Astea is mai mult vrajeli... Arbitrii isi fac treaba indiferent daca le e frica sau nu.... Trust me.
rednorth
May 22 2006, 12:10 AM
Conteaza mai putin cine va fi campioana, dureros si frustrant este modul in care a putut pierde si aborda acest retur echipa noastra, DINAMO.
Cai Lun
May 22 2006, 01:02 AM
daca rapid pierde sau termina la egalitate ultimele 2 etape
daca zdeaua pierde in ultimele doua etape
daca sportul pierde sau termina la egalitate in ultima etapa
daca Dinamo castiga ultimele doua meciuri
May 22 2006, 07:30 AM
anmini
May 22 2006, 07:35 AM
QUOTE(Cai Lun @ 22 May 2006, 2:02)

Vom castiga noi campionatul!!!!

auzi, nu vrei sa propui si niste solutii prin care echipa sa se redreseze pana in toamna? asta in cazul in care rednic nu e vreun magician................
POOL
May 22 2006, 08:02 PM
Cai sincer ma bucur foarte mult pentru extraoptimisul tau.....

Insa am mai spus-o... Nu cred intr-o astfel de minune....
MosIonRoata
May 22 2006, 08:35 PM
Ce-i drept, nu m-am asteptat la Sportul si CFR sa cedeze asa de
usor, dar continui sa cred ca Vasluiul nu pierde acasa in ultima etapa
fie ca va avea nevoie de punct fie ca nu.
Sanatate!
red_dog 4 ever
May 23 2006, 09:00 AM
Daca va veni Mircea Rednic la Dinamo sa vedem daca o sa mai bata stOAIA in ultima etapa daca de ei vom depinde sa jucam intr-o cupa europeana.Eu cred ca nu-i convine lui Rednic sa nu joace in europa asa ca mai bine pierde cu spurcatii.
Cai Lun
May 23 2006, 12:02 PM
Eu cred ca asa cum jiji face "oferta publica de recompensa" pentru cei care iau puncte adversarilor, la fel de bine poate face oferta publica de recompensa si celor care nu iau puncte zdelei! Unde ar fi ilegalitatea? De exemplu, zice asa: "daca pierdeti la o diferenta de un gol cu zdeaua va dau 1000 de E, la 2 goluri aveti 5 mii, la peste 3 aveti cate 10.000!"
In aceiasi ordine de idei spun cat se poate de serios ca, Dinamo, indiferent de situatia echipe si de locul in clasament sau de existenta sau inexistenta sanselor la titlu, ar trebui sa faca si ea astfel de oferte pentru rivalele zdelei. Mi se pare normal sa facem tot posibilul si sa folosim toate mijloacele LEGALE ca zdeaua sa nu ia campionatul. Si asta din moment ce infrangerile lor sunt sarbatorite ca victorii pentru noi.
Pe de alta parte, cred ca in negocierile cu Rednic pentru venirea la Dinamo ar trebui stipulata, fie ca una din conditii, fie ca o clauza financiara, victoria / egalul in fata zdelei din ultima etapa. Este in interesul clubului, mandriei si palmaresului clubului, ca zdeaua sa nu iasa campioana. Parerea mea...
COSMIN C
May 23 2006, 03:23 PM
E musai sa bata pe zdeaua !!!
Deja presa a inceput sa-l manance ...
http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=8840
mrbodo2002
May 23 2006, 04:17 PM
E clar k banii lui jiji sunt la cele 2 echipe din subsolul clasamentului!:((((( Deci...spurcatii vor lua campionatul. O singura sansa mai exista de meci corect: Mircea Rednic sa se bata cu vasluiul in ultima etapa,dar...am indoieli in privinta lui porumboiu;asa ca spurcatii vor castiga acest campionat!:(((((((((((((((((((((((((((((
dudu1961
May 23 2006, 04:25 PM

Voi ati facut niste calcule sa vedeti ce ne avantajeaza pe noi ca sa jucam macar in UEFA eu cred ca nu ! Si mai avem si meciuri grele , noroc cu Piti ca nu ne-a luat jucatori in SUA.,decit unu parca.
anmini
May 23 2006, 09:55 PM
sa jucam ce in uefa? decat sa ia steluta campionatul, mai bine stam acasa. si asa, la ce jucam acum, am face doar figuratie acolo...........
alexyutza
Jun 3 2006, 02:07 PM
Din pacate ... spurcatii
Traiasca inflritoarele blaturi ... huo jiji huo
bigbobo
Jun 3 2006, 07:52 PM
Din pacate ei...DA...E la ei...In mod normal am pierdut un titlu care ne era la indemana...Multumim conducerii pentru neputinta de a gestiona o criza care s-a adancit de la o zi la alta...Sa speram ca la anul sa avem un an de vis!!!
bianco_rossa
Jun 4 2006, 12:39 AM
mdea...spurcatii campioni mai nou...numai ca nu merita...pentru ce sa ridice ei cupa deasupra capului..pentru faptul ca nu joaca mai nimic...ca stau cu fundul in poarta imediat ce inscriu?...pentru ca au bani si cumpara meciuri..pentru non combat...sau noroc??....pentru ca au niste jucatori care sunt "mari valori"(presteaza un meci doua...apoi..liniste si pace)
nu merita nimic.....
marcher
Jun 4 2006, 12:49 AM
Pana in ultimul minut,pana in ultima secunda nimic nu-i castigat de spurcaciuni. La vaslui a pierdut el mohamed, d-apai nea jiji.
bianco_rossa
Jun 4 2006, 01:31 AM
vasluienii sunt scapati...au nevoie de bani...e clar ce se intampla
MosIonRoata
Jun 6 2006, 07:28 PM
Da' nu-i nevoie sa piarda la Vaslui! Daca face egal si Rapizii
bat la Petrosani, Rapizii vor avea titluri Nationale tot atatea cate
sunt punctele cardinale.
Sanatate!
mrbodo2002
Jun 6 2006, 08:23 PM
Sincer,cati mai cred ca spurcatii se vor impiedica la Vaslui???Eu nu cred asa ceva!!!Inca un sfarsit de sezon in care va trebui sa induram mizeriile spurcatilor si a conducerii clubului nostru!!!Asta ne e soarta momentan;probabil mai rau de atat nu se putea.......:((((((((((((((((((((((((((((((
RED75
Jun 6 2006, 11:44 PM
Si daca steaua nu se impiedica la Vaslui, poate ca Flocea ramane la echipa ca doar ne-a dus in Uefa nu?
catzelus_berceni
Jun 7 2006, 08:12 AM
zi doamne fereste red75!!as prefera sa nu jucam in uefa ,insa sa ia rapidu campionatu!in ce situatie suntem pusi......comentam cine ia campionatu,iar noi suntem iesiti din calcul!!!

!am incredere ca vor venii si timpuri mai bune...sper...

forza dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POOL
Jun 7 2006, 09:18 AM
Nu stiam cand sa o zic, da' acuma o spun hai.... Daca va uitati bine, in toate campionatele mari din europa, echipa care a fost si anul trecut campioana a iesit si anul acesta.De exemplu: in spania, franta, germania, anglia, italia, grecia, olanda sa zicem si ucraina si rusia deci cred ca si la noi va iesi steaua in proportie de 90%.

totusi mai sînt si unele mici exceptii de la regula: de exemplu Portugalia, Belgia.
Diabolik_kidd
Jun 7 2006, 10:31 AM
Cu tyoate ca nuy imi doresc acest lucru oile sunt campionane din nou si in acest sezon.
Asta e
Noi oricum ne meritam soarta la ce conducere avem
free ya mind
Jun 7 2006, 11:00 AM
Panda_18
Jun 7 2006, 11:00 AM
Eu personal tin cu ciorile in lupta pt tiltu!! Prefer sa nu jucam noi in UEFA decat sa ia spurkatii titlul.
ganditi-va cum ar fi sa bata steaua si sa si pierdem la timisoara!!! So, think again!!!

e nr 1!!!(la anu poate....

)
red_dogvitan
Jun 11 2006, 05:39 PM
CAMPIONATUL CARE TOCMAI S-A INCHEIAT A FOST CASTIGAT DE SPURCATII AIA DE STELISTI DAR NU MERITAU SA IL CASTIGE AS FI VRUT SA IL CASTIGE SPORTUL ARATAND O REVENIRE FANTASTICA IN ACEST RETUR REPREZENTAND DUPA PAREREA MEA ECHIPA RETURULUI !!! muşeţel STEAUA!!!! DINAMO IS MY LIFE!!!
Cai Lun
Jun 11 2006, 07:46 PM
Cum "prietenii nostri" din liziera cimitirului Ghencea si-au adjudecat si anul acesta titlul, cred ca nu mai este nimic de spus in acest topic...
TOPIC INCHIS!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.