Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gaby
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
bitzu'
:) am fost si eu convinsa d POOL sa ma inscriu:p is Gaby,da mi s spune bitzu', din Baia Mare si sunt cu DINAMO PANA LA MOARTE! SI DINCOLO DE EA! HAITA_DINAMO.gif Click to view attachment
f_rares
esti de-a lui POOL?!?! 010.gif welcome.gif !!!!

Fusta rosie si tricou alb!! thumb.gif vestimentatie demna de o dinamovista!! beerchug.gif
POOL
In sfarsit am reusit sa te conving sa pui si tu poze.... bananasmile.gif thumb.gif
red_dog 4 ever
Bine Pool thumb.gif .Ai o bere de la noi beerchug.gif
alexyutza
Bine ai facut Bitzu ca l-ai ascultat pe POOL.... 010.gif
Trebuie sa recunosc ca tu esti cea mai curajoasa dintre toate , ti-ai pus poza inca din ziua in care te-ai inscris . Felicitari pt curaj , mie mi-au trebuit 9 luni icon_lol.gif pana m-am lasat convinsa !!!
Daca tot ai ajuns printre noi ar fii frumos sa ramai aici . thumb.gif
Wellcome beerchug.gif

Deja suntem 10... se mai inscrie careva ? icon_lol.gif
f_rares
QUOTE(red_dog 4 ever @ 20 May 2006, 10:52) *
Bine Pool thumb.gif .Ai o bere de la noi beerchug.gif

Una si de la mine. beerchug.gif Merita fata icon_lol.gif
bigbobo
Hei hei hei beerchug.gif beerchug.gif ...bravo si felicitari....Pool asteptam sa convingi toate dinamovistele din Baia Mare sa posteze la noi pe forum...Calitate la dinamovistele noastre busted_blue.gif busted_blue.gif busted_blue.gif
POOL
Partea proasta ii ca pana luni nu o sa mai puna poze.... Ii plecata din localitate........ bigcry.gif Si cand ma gandesc ca trebuia sa ma duc si eu........ 149.gif
f_rares
QUOTE(POOL @ 20 May 2006, 20:49) *
Partea proasta ii ca pana luni nu o sa mai puna poze.... Ii plecata din localitate........ bigcry.gif Si cand ma gandesc ca trebuia sa ma duc si eu........ 149.gif

Si ce mai cauti pe forum...fuga dupa ei 010.gif bananasmile.gif
POOL
Nu pot...... bigcry.gif Ca maine "am program" si nu pot........ 149.gif
bitzu'
aici raman Alexyutza:d FORZA DINAMO!! Click to view attachment
crazy_rednwhite
hey....bitzucus.....
beerchug.gif neatza...:P.....nu se putea un caine ca tine...sa nu foloseasca forumul...:P
Cai Lun
In atentia participantei:

Pana in prezent, nici una din pozele atasate nu au legatura cu regulamentul. Daca vrei ca topicul tau sa poata fi votat, citeste regulamentul si fa topicului modificarile de rigoare!
Cai Lun
Acest topic nu este conform cu regulamentul concursului Miss DinamoMania si nu poate participa la concurs.

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.