ZOCCOLO DURO
May 19 2006, 08:32 PM
NU VREAU SA ZIC MAI MULT DECAT CA SUNT ALATURI DE TINE ... VIATA DE CELE MAI MULTE ORI E NEDREAPTA CU NOI DAR TREBUIE SA DEPASIM MOMENTELE GRELE ..EU UNUL,UN SIMPLU SUPORTER DINAMOVIST SUNT ALATURI DE TINE SI SUFAR ALATURI DE TINE.... CUVINTELE SUNT DE PRISOS....CONDOLEANTE CAPITANE .
ALEXANDRA
May 19 2006, 08:44 PM
Petre trebuie sa fi tare , sa sti ca noi suntem cu gandul la tine .condoleante si dumnezeu sa-l odihneasca an pace .
f_rares
May 19 2006, 08:59 PM
Condoleante!!!Dumnezeu sa-l aiba in paza!!
Cu ocazia aceasta e foarte posibil ca in meciul de maine Petre sa nu joace.Dar , la meciul cu National ar trebui sustinut ca la ultimul meci , pentru ca trece printr- o perioada grea datorata decesului.
st_an
May 19 2006, 09:02 PM
Sincere Condoleante Capitane...
POOL
May 19 2006, 09:03 PM
Rest in peace..... Sper sa poti trece peste acet moment greu din viata ta...

Ai tot suportul nostru....
red_dog 4 ever
May 19 2006, 09:07 PM
Acum mai mult ca oricand trebuie sa fii tare sa ai putere sa treci peste acest moment nefericit al vietii.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sigur te va veghea acolo sus in ceruri alaturi de bunul tau prieten Catalin Hîldan.Dumnezeu sa-l ierte.
reddogforever84
May 19 2006, 09:36 PM
La asa vesti prea multe nu sunt de spus..Condoleante !
super dog female
May 19 2006, 09:40 PM
Dumnezeu ne rapeste din suflet, si ne determina sa ne-ntrebam mereu ;"de ce"?Viata este de multe ori nedreapta, dar trebuie sa depasim toate aceste momente tragice, pentru a renaste mai puternici.
Dumnezeu sa-ti odihnesca tatal in pace, tatal Capitanului nostru...Iti suntem alaturi,cu tot sufletul nostru alb-rosu..
Condoleante Capitane...
alexyutza
May 19 2006, 10:03 PM
Dumnezeu sa-l ierte !
Imi pare rau pt Florentin Petre , in ultima vreme a fost incercat de viata maimult decat s-ar fii asteptat oricibne.
Asa cum a depasit de fiecare data momentele grele , sper sa o faca si acum.
Pierderea unei persoane dragi cum e tatal , e greu de suplinit , nici nu se poate.
Capul sus Petrica , noi te iubim si avem mare incredere in tine.
Suporterii sunt alaturi de tine...
antisteaua
May 19 2006, 10:11 PM
Dumnezeu sa-l ierte.
dudu1961
May 19 2006, 10:50 PM
CONDOLEANTE ! PETRE DUMNEZEU SA_L ODIHNEASCA NOI TOTI SINTEM CU GINDUL SI SUFLETUL LINGA TINE .FII TARE!
redlady08
May 19 2006, 10:54 PM
uneori viata e prea dura...si cu cine nu ar trebui....sincere condoleante...ma doare sufletul ca tocmai tie care ai trecut prin multe momente dificile ti se intampla asta....sunt cu inima alaturi de tine si sper sa fii tare inca odata....D-zeu sa-l odihneasca in pace
bigbobo
May 19 2006, 11:18 PM
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Capul sus piticule si bafta multa. Viata merge inainte. Nici nu stii cat de mult TE IUBIM.
Cavecanem
May 19 2006, 11:34 PM
Petre fii tare si iarta-ne! Moartea tatalui tau ne indoliaza si pe noi, pentru ca esti si vei fi mereu de-al nostru! Imi pare foarte rau ca trebuie sa pleci, de-abia astept sa revii! Dupa Catalin, numai tu ne-ai mai ramas!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
anmini
May 19 2006, 11:34 PM
acum, mai mult decat oricand, trebuie sa fii tare. Condoleante. Dumnezeu sa-l ierte!
Madrid.Dinamo.Constanta
May 19 2006, 11:37 PM
condoleante ...fi tare toti suntem alaturi de tine si de familia ta in aceste momente grele... fi tare
reddog17
May 19 2006, 11:47 PM
Asta e viata..crunta :(dar cu sprijinul suporterilor si a colegilor trebuie sa treci peste acest necaz..!! Sunt alaturi de tine si ca si mine, cei mai multi dintre noi sufera odata cu tine !! Sincere CONDOLEANTZE !!
bianco_rossa
May 19 2006, 11:47 PM
Sincere condoleante Florentine....Viata te'a lovit crunt inca o data..trebuie sa fii cu capul sus si de data asta..deoacere viata continua din pacate fara cei care ti'au dat viata..care te'au crescut si au suferit alaturi de tine cand ai ptrecut prin grele incercari.Noi...suporterii dinamovisti care pana mai ieri te alungam oarecum de la club...si iti adresam cuvinte nelalocul lor...noi ne intoarcem astazi cu fata spre tine..pentru ca iti intelegem durerea si nu vrem sa crezi ca te;am uitat....Multe pesroane au fost de partea ta de'a lungul timpului si asta e mai important..nu cei care au spus unele cuvinte la nervi...
Trecerea in nefiinta a tatalui tau ne marcheaza intr'o masura si pe noi...chiar daca o mare parte nu l'au cunoscut.....merita respectul nostru numai prin simplul fapt ca te'a crescut in spirit de fotbalist...
De acum cuvintele o sa ramana..iar amintirea tatalui tau va trai prin cei apropiati dar si prin suporterii dinamovisti...
Sincere condoleante inca o data...si Dumnezeu sa'l odihneasca in pace....
crina
May 19 2006, 11:52 PM
Sper sa treci peste acest moment greu, desi va fi dificil. Sincere condoleante! D-zeu sa-l odihneasca in pace! Stiu ca esti un om puternic si vei reusi sa depasesti orice obstacol. Suntem alaturi de tine si te iubim.
red_dog_till_death
May 20 2006, 12:30 AM
Condoleante sincere suntem alaturi de tine viata niciodata nu e dreapta cu cine trebuie curaj Petre Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau. Deja treceai prin momente grele acum trebuie sa fie tare dificil sincer sufar alaturi de tine cum desigur cred ca fiecare caine din tara sufera. 18 ani la Dinamo ai tot respectu meu!
Blu
May 20 2006, 12:38 AM
Se pare ca a fost nevoie de o tragedie pentru a ne aminti cine este Florentin Petre ! Sincer imi plange sufletul cand ma gandesc prin ce trece omul asta . Ma bucur insa ca macar in al 12-lea ceas ne aratam respectul si devotamentul fata de capitanul nostru .
Din pacate se pare ce meciul cu Vasluiul a fost ultimul pentru el la Dinamo.Si stie toata lumea cum s-a terminat.E trist,e foarte trist !!!
Condoleante Florentin Petre !Adevaratii dinamovisti te iubesc si vor fi intotdeauna alaturi de tine !!!
milanisti
May 20 2006, 12:41 AM
CONDOLEANTZE si taria pe care o ai in tine te va face sa depasesthi aceasta perioada nefasta....totzi dinamovisthii de toate varstele sunt alaturi de tine , nu esthi singur, suferintza ta e si a noastra......
buzzy
May 20 2006, 12:57 AM
Petre, sunt pt tine ca si majoriatea care au scris aici necunoscut pt tine!!! sincer imi pare rau, Dumnezeu sa Il odihneasca in pace pe tatal tau!!! vreau sati urez succes carierei tale si sper din tot sufletu sa ramai la dinamo! ca si multi nu sunt f. bucuros cum merge echipa acum, dar te respect, si ai fost si esti un capitan a lui Dinamo adevarat!!! Cand ma intorc la vara in romania, sper sa te gasesc tot cu echipa pe stadion!!! salutari din Marea Britanie, Alex B(buzzy)
tazz870
May 20 2006, 01:40 AM
Petre sincer imi pare rau pt tine.Dumnezeul sa-l odihneasca in apce pe tatal tau.Vom fi mereu alaturi de tine chiar daca vei pleca de la DINAMO si oricand vei fi primit cu bratele deschise acasa,in Stefan cel Mare.Iti doresc tot binele din lume dar sper sa ramai la DINAMO.
red_dog_ditza207
May 20 2006, 02:11 AM
Condoleante!!!..Odihneasca-se in pace!!!
Petre fi tare...sa poti sa treci peste asta...imi pare rau..sincer...te admir foarte tare...
Sa stii ca te sustinem pana la capat!!!
skypynel
May 20 2006, 03:06 AM
dumnezeu sa-l ierte,si sa iti dea putere sa treci peste asta
laur
May 20 2006, 05:47 AM
Condoleantze Petre, vei trece prin momente tare grele. Tatal meu a decedat luna trecuta shi avea doar 62 ani. Sa le fie tzarana ushoara.
De undeva de-acolo, de sus, sa fii convins ca te urmareste. Sunt convins ca a fost mandru de tine, incearca sa-l faci in continuare.
Dumnezeu sa te ajute cum te-a ajutat de-atatea ori!
neghinitza
May 20 2006, 07:35 AM
condoleante.....odihneascase in pace....sunt sigur ca sus in ceruri e fericit pt k are un fiu ca tine kre la facut mandru.....tzineo tot asa chiar dak pleci d la dinamo

Rest In Peace......
mpdinamo
May 20 2006, 07:55 AM
Condoleante capitane! Suntem langa tine . Odihneasca-se in pace !
ULTRA_TEI
May 20 2006, 08:08 AM
Desi in ultima vreme te-am criticat aspru, ingrop securea. Sincere condoleante, Florentin. Dumnezeu sa-l ierte.
Taranu24
May 20 2006, 08:37 AM
Sincere condoleante capitane,toti dinamovistii adevariti sunt alaturi de tine.
graffer
May 20 2006, 08:57 AM
CONDOLEANTE CAPITANE!!
dinamovista87
May 20 2006, 09:01 AM
Piticule trebuie sa fi tare pentru ca sunt sigura ca asta ar fi vrut si el....dumnezeu sa-l odihneasca....si nu uita k dumnezeu ii ia mai intai pe cei buni,condoleante!
reddog_dinamo_alex
May 20 2006, 09:18 AM
CONDOLEANTE,CAPITANE.ESTE GREU,TREBUIE SA TRECEM PESTE ASTA.SUNT DINAMOVIST SI SUFAR IMPREUNA CU TINE.DUMNEZEU SA-L IERTE.......................................
rainman70
May 20 2006, 09:52 AM
condoleante. fi tare Florentine!
DiliBili
May 20 2006, 09:56 AM
Condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Ovidiu - CAINE PAN' LA MOARTE
May 20 2006, 10:18 AM
FI TARE CAPITANE; DE ACOLO DE UNDE ESTE ACUM, TATAL TAU ITI VA FI MEREU APROAPE. JOACA CUM AI JUCAT SI PANA ACUM (CU DARUIRE TOTALA) SI TATAL TAU SE VA BUCURA.
CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.
Mario_ptm
May 20 2006, 10:27 AM
Dumnezeu sa il odihneasca pe tatal tau Florentin! Tata l-a cunoscut pe 'nea Caisa si, mi-a spus ca era un om deosebit, de un caracter aparte... SINCERE CONDOLEANTE DIN PARTEA INTREGII MELE FAMILII!
Florentin, te rugam nu pleca mai devreme de terminarea campionatului... vrem sa te mai vedem macar o singura data pe Stefan cel Mare si sa te aplaudam si sa iti multumim asa cum se cuvine unui jucator precum tine!!! Dinamo nu cred ca va mai avea prea multi jucatori ca tine de acum incolo...
Mario
May 20 2006, 10:46 AM
Sincere Condoleante!
Dumneazeu sa-l odihneasca!
dinamovista_mady
May 20 2006, 11:08 AM
[b]sincer imi pare rau.de curand am trait pe pielea mea ce ai patit tu si sincer este foarte greu sa iti revii,dar trebuie sa o faci pentru mama ta,sotia ta,pentru patrick si dennis.ei au nevoie de tine si tu de ei.iti urez bafta in continuare si sincere condoleante.
Renata_Red
May 20 2006, 11:14 AM
[font=Times New Roman][size=7][b].. Condoleante Florentine suntem alaturi de tine...Dumnezeu iti va da puterea sa mergi mai departe
JOHNBAGHE
May 20 2006, 11:35 AM
CAPITANE SINCERE CONDOLEANTE!!!SA-TI DEA DUMNEZEU PUTERE SA TRECI CU BINE PESTE ACEASTA PERIODA NEAGRA.NOI SUPORTERI DINAMOVISTI SUNTEM ALATURI DE TINE SI TE IUBIM CU ADEVARAT PT CA ESTI SI VEI FI INTOTDEAUNA UNUL DINTRE SIMBOLURILE ECHIPEI PE CARE O IUBIM
Achile
May 20 2006, 11:37 AM
Hai sa fim alaturi de baieti in momente grele..sa ii sustinem..si sa lasam trivialitatile..sa ne respectam capitanu si sa fim alaturi de el in aceste momente grele!!dumnezeu sa il aiba in paza..si noi..sa avem grija ca macar in ultimele zile petrecute la dinamo..petre sa se simta ca in familie!!Pentru ca pana la urma dinamo a fost..este si va fi familia lui..!!!Petre..sincere condoleante..si dumnezeu sa il odihneasca..!
Drackusor
May 20 2006, 11:44 AM
Condoleante CAPITANE! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
alecsa_rd
May 20 2006, 12:07 PM
Nu inteleg de ce viata este atat de nedreapta cu cine nu trebuie...E pacat ca a trebuit sa se intample tragedia asta tocmai in acest moment de tensiue...Cum a mai spus-o cineva de aici, eu sunt ca ceilalti, un necunoscut pentru tine...dar sa stii ca suntem alaturi de tine daca nu in persoana, macar cu sufletul si cu inima...Viata, in ultimul timp, te-a pus la multe incercari, iar tu ai trecut peste ele mereu...acesta stiu ca este un moment mult mai greu dar tu trebuie sa fii tare!! Tatal tau merita condoleante prin simplul fapt ca este tatal tau...al capitanului nostru!...eu, crede-ma, sufar alaturi de tine si nu inteleg si nu voi intelege niciodata de ce ni se intampla astfel de lucruri..Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta perioada grea...totul are un anumit sens...dar cateodata este mult prea dureros...Imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau...Dar trebuie sa te resemnez si sa te consolezi cu gandu ca va fi alaturi de Catalin si ca te va veghea de acolo de sus...Nu il poti aduce inapoi...singurul lucru pe care il poti face este sa te gandesti la momentele fericite pe care le-ai petrecut alaturi de el si la faptul ca el va fi mandru de tine de acolo de sus...condoleante...
Dinamo 4 ever
May 20 2006, 12:08 PM
Sincere condoleante, Capitane. Suntem alturi de tine. Suferim alaturi de tine. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Va fi oricum altrui de tine de acolo de sus.
dogy48
May 20 2006, 12:31 PM
parca nici nu imi vine sa cred.FLORENTIN, fii tare! noi iti suntem alaturi.Condoleante CAPITANE! speram ca vei intra macar 5 minute la ultimul tau meci in groapa...
PT TOTI CAINII ADEVARATI: la meciul cu national umpleti stadionul! pt capitan! merita!
red_grl_8
May 20 2006, 12:31 PM
doamne....ce prost mi-a picat aceasta veste....in momentu de fata am si eu problemele mele personale si sunt foarte suparata...si multa lume care ma cunoaste stie cat inseamna Florentin Petre pt mine :( plang :(((( doamneeeeee:(((( e ciudat sa-ti zic chiar eu...dar te rog mult fi tare...si SINCERE CONDOLEANTE!
Sheva_C
May 20 2006, 01:10 PM
Condoleante! Sunt(em) alaturi de tine! E greu, viata nu e mereu cum ne-o dorim. Fii tare in continuare!
alleex_oz
May 20 2006, 01:11 PM
Petre fii tare !!Cum esti si pe teren!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.