red_dog77
May 20 2006, 01:11 PM
Sincere condoleante! Cu totii suntem alaturi de tine!
free ya mind
May 20 2006, 01:24 PM
Sincere condoleantze,Florentin......intreaga suflare dinamovista e alaturi de tine.....T iubim si t respectam....
alecsa_rd
May 20 2006, 01:37 PM
Capitane, nu uita un singur lucru : TE IUBIM!!!
bgdn
May 20 2006, 02:28 PM
petre suntem trup si suflet alaturi de tine.... sincer imi pare foarte rau , dar sti in viata trebuie sa stim si sa pierdem, pacat dar asa este , suntem alaturi de tine !
caine85CTA
May 20 2006, 03:07 PM
Sincere condoleante piticule!Pacat ca pleci de la echipa...a fost un an greu pentru tine...sper sa treci peste momentele astea grele!Suntem alaturi de tine cu sufletul!Indiferent de situatie , indiferent ca treci printrun moment greu ca asta sau ca vei juca la alta echipa!Inca o data condoleante!
caine_roshu
May 20 2006, 03:11 PM
PETRE FII TARE SHI SIGUR STIM CA A FOST UN OM BUN ASA CA DUMNEZEU SA AL ODIHNESCA IN PACE.M-A INTRISTAT MULT VESTEA ASTA.DINAMO E CU TINE
alecsa_rd
May 20 2006, 03:15 PM
...asta e ironia vietii...Viata este ca fotbalul...esti fericit cand castigi si cand esti campion si esti foarte dezamagit atunci cand pierzi si te simti inutil, simti ca nu mai ai ce sa faci, ca nu poti da timpul inapoi...da este chiar asa...de multe ori viata iti ofera bucurii, asemenea unei victorii, si ne incearca, punandu-ne in situatii limita, ca atunci cand intalnesti o echipa foarte puternica...poti invinge acea echipa si te simti implinit sau poti pierde si te simti pustiit...dar tu esti un campion si eu sper ca te vei resemna si vei accepta acest "rezultat" pentru ca pur si simplu nu poti da timpul inapoi...dar te poti gandi la ocaziile ratate( ma refer la acel "meci pierdut") si la tot ce a avut bun meciul acesta...Sa te ajute Dumnezeu sa reci mai departe, Capitane...tu esti CAPITANUL...si trebuie sa redresezi echipa si sa o iei de la capat...viata merge mai departe si cu siguranta ca iti va mai oferi multe meciuri ale vietii in care vei pierde, dar vei si castiga...Aceste momente te fac sa apreciezi "trofeele" pe care le ai si cum sa le pastrezi...unul din trofee suntem noi, adevaratii suporteri, adevaratii caini rosi, care te sprijinim...
DUMMY
May 20 2006, 04:34 PM
Dumnezeu sa-l ierte !
DarkSide
May 20 2006, 07:27 PM
Sincere condoleante pentru pierderea suferita! Fie-i tarana usoara!
hxx
May 20 2006, 08:59 PM
Condoleante Florentine! de la Brasov. Un suporter...
radu_reddogforever
May 20 2006, 09:13 PM
Condoleante Capitane!
Vom fi mereu alaturi de tine, dragul nostru capitan. Ne pare sincer rau pentru
pierderea suferita, sper ca iti vei reveni asa cum ti-ai revenit de atatea ori.
Vom fi mereu alaturi de tine, asa cum si tu ai fost alaturi de Dinamo timp
de 18 ani......iti urez succes la TSKA !!!
Red_Dog
May 20 2006, 09:14 PM
Dumnezeu sa il ierte si sa-i fie tarana usoara! iar pt petre: fii tare si joak la adevarata valoare! trebuie sa treci si peste asta!
rednorth
May 20 2006, 10:38 PM
Viata ne este data fara s-o cerem si ne este luata fara sa fim intrebati.
Condoleante Florentine, tie si familiei tale.
g481_shm
May 20 2006, 11:16 PM
CONDOLEANTE Capitane! Sper din tot sufletul sa nu pleci inainte de terminarea campionatului...tu esti cu adevarat un simbol pentru DINAMO si meriti sa pleci cu fruntea sus asa cum ai jucat toata viata...mai joaca odata in "Groapa" si da-ne ocazia sa te aplaudam un meci intreg si sa ne revansam pt trecut.
SUNTEM ALATURI DE TINE!
DAN RED DOG35
May 21 2006, 12:31 AM
CONDOLEANTE FLORENTIN.DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-I FIE TARANA USOARA
dinametuu
May 21 2006, 02:39 AM
Fii tare , Capitane!
DArkm3N
May 21 2006, 08:45 AM
Florentin....sincere condoleante.Fanii dinamovisti sunt alaturi de tine si speram sa te intorci cat mai curand in aceasta mare familie care este DINAMO.Capitane,nimeni nu va uita cei 18 ani de viata care i-ai petrecut la Dinamo si de aceea vei avea mereu un loc in inima noastra,un loc langa Catalin.Nu uita:te iubim si din nou condoleante.
marcher
May 21 2006, 08:53 AM
rusucristi
May 21 2006, 10:43 AM
Sincere condoleante,dumnezeu sa-l odihneasca in pace
drag_duta
May 21 2006, 11:38 AM
Pierderea unui parinte e un moment greu pentru oricine.Sincere condoleante!
Sergiulica
May 21 2006, 11:49 AM
CONDOLEANTE....fi tare pana la capat pentru ca stiu ca poti e o durere imensa sati piezi un parinte....succes in continuare
pishaman
May 21 2006, 01:41 PM
condoleante Petre Florentin.....
juventinu
May 21 2006, 02:18 PM
CONDOLEANTE PETER.........TREBUIE SA FII FOARTE TARE.......PETRE FLORENTIN TE IUBIM CA SI PE CATALIN.......
MosIonRoata
May 21 2006, 08:24 PM
Dumnezeu sa-l ierte!
adrivali
May 21 2006, 09:04 PM
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI TIE SA ITI DEA PUTERE SA TRECI PESTE UN ASEMENEA SOC.
SA FII TARE SI SA-TI RESPECTI BLAZONUL INDIFERENT UNDE AI FI1
UN SUPORTER CARE TE-A APRECIAT SI TE APRECIAZA CONTINUU!
maria09dinamovista
May 21 2006, 09:04 PM
Sincere condoleante!!!Cred k sunt cele mai grele momente prin care trece capitanul nostru Florentin Petre orice ar fi sunt alaturi de tine iar tu Peter trebuie sa fi tare si sa treci cu brio peste aceste momente grele din viata!!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
BandiT
May 22 2006, 06:59 AM
sincere condoleante!
RflaviusD
May 22 2006, 07:17 AM
Sincere condoleante pentru capitanul lui Dinamo!
FarfelkugeL
May 22 2006, 04:52 PM
Imi pare rau ca nu te-am gasit Sambata dupa ce am venit de la Mioveni.
Sincere Condoleante.
Dumnezeu sa-l odihneasca.
crazy_rednwhite
May 22 2006, 08:21 PM
ce pot sa zic?...condoleante...suntem alaturi de tine....
Pepid
May 22 2006, 08:31 PM
SINCERE CONDOLEANTE PENTRU TINE SO PENTRU FAMILIA TA.
RAMAI TARE CUM AI FOST PANA ACUM PENTRU CA STIM CA AI TRECUT PRIN MULTE MOMENTE DIFICILE.
AI FOST SI VEI RAMANE MEREU IN INIMILE NOASTRE.
ESTI UN CAINE ADEVARAT.
Succes in continuare si tine minte ca toti dinamovistii sunt alaturi de tine
Mineru
May 23 2006, 08:23 AM
Sincere condoleante capitane!! sper sa treci cu bine si peste acest moment greu din viatza ta .... Cat despre viitor iti doresc tot binele din lumee!
red_dogvitan
Jun 7 2006, 09:00 AM
CONDOLEANTE CAPITANE FIE CA TATAL TAU SA SE ODIHNEASCA IN PACE DUMNEZEU SA-L IERTE SUNT ALATURI DE TINE PETRE !! DINAMO 4 EVER CAINE VOI FII PANA VOI MURI!!!
Diabolik_kidd
Jun 7 2006, 10:33 AM
Capitane suntem alaturi de tine in aceste clipe grele.Fii tare deoarece viata ne pune fata in fata cu astfel de lucruri cumplite fara nici un fel de motiv dar cum o spun multi ASTA E VIATA .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.