Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo este viata noastra
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
mariusik_09
SA NU UITAM:DINAMO ESTE VIATA NOASTRA
Toti zic astazi ca Dinamo este o echipa de oameni fara caracter,o echipa framantata de luptele interne la nivelul conduceri,dar sa nu uitam ca Dinamo este Dinamo si o iubim!!!Aceasta Dinamo care cica nu e buna de nimic ,dupa parerea unora,a batut in toamna pe Everton cu 5-1,pe Rapid cu 5-2,pe Tska Moscova cu 1-0,nu inteleg de ce Steaua ar fi mai buna ca Dinamo??Poate din cauza ca a ajuns in semifinalele Cupei Uefa ???Nu in nici un caz ,pt ca a ajuns acolo cu mult noroc!!!Pe cine a batut :pe Herenven(putea sa o invinga si Dinamo ,dar numai ghinionul facut ca meciul sa se termine la egalitate),apoi Betis (o echipa de locul 19 in Spania),apoi Rapidul(pe care nu a invinso in niciu un meci pana la urma)si ultimul meci in care sa vazut adevarata valoare a echipe ,cel cu Middlesbrough(unde sa nu uitam ca "marele"răţoi s-a bagat cu fundul in poarta)!!!Nu inteleg inca ceva la Dinamo, poate sunt prea mic nu stiu dar e ciudat!!!In Anglia,campionatul e ca si mort de doi ani de cand Chelsea castiga tot,si sa luam o echipa mare cum ar fi Liverpool,ca exemplu:Liverpool a castigat in Anglia in ultimi doi ani doar un trofeu(Cupa Angliei,anul asta) si totusi la stadion vin 30.000 de oameni la fiecare meci,si cred ca nici unul nu injura echipa!!!Alt exemplu in Spania:Real Madrid.La Real s-au facut investitii mai mari ca la Dinamo si echpa nu merge deloc (Nici un trofeu in ultimi doi ani),si la fiecare meci vinn 30-40.000 de oameni si iarasi nu se injura ca la Dinamo.OARE DE CE???La noi nu pot veni 30.000 de suporteri,dar macar 10.000 sa vina si sa ajute echipa si la bine si la rau!!!Daca avem (noi suporteri) un copil (al nostru),si ia o nota proasta il uram,si il injuram???NU !!! La o adica ,la o echipa de fotbal ar trebui sa fie o mare familie,si jucatorii ar fi ca niste copii,asa ca .....De ce sa ii amenintam si sa ii injuram???Pe Alexa,Petre,Niculescu,Munteanu(Toti),Barcauan,si multi altii-acestia sunt jucatorii nostri,au gresit si ei ca doar sunt oamenii ,dar au facut sigur mai multe lucruri bune!!!Va spun sincer:Nu am tinut niciodata cu Steaua sau Rapid,dar admir la ei suporterii(mai ales la Rapid),care sunt alaturi de echipa si la bine si la rau!Noi de ce nu putem fii asa??? HAI SA MEGEM PE STADION,SA SCANDAM PENTRU DINAMO,SA-I INCURAJAM ,SA-I AJUTAM CAND E NEVOIE DE NOI,SA UITAM TOT CE S-A INTAMPLAT ,SA-I FACEM SI PE JUCATORI SA UITE CE S-A INTAMPLAT (MAI ALES FAZA CU AMNINTAREA LUI ALEXA SI CU MASINILE LOR),SI ASA ECHIPA IN MOD SIGUR ISI VA REVENI !!!!DINAMO ESTE VIATA NOASTRA ,ESTE RELIGIA ,SI LA BINE SI LA RAU !!!!!!!!!

P.S.:
suporter = provine din limba engleza de la "suport" si inseamna - a incuraja, a ovationa pe cineva (SI NU A INJURA SAU A AMENINTA CUM LE PLACE UNORA SA CREADA) S A N U U I T A M A S T A ! ! ! ! ! !
g481_shm
eu unul am mers la stadion mereu cand s-a putut....un articol frumos si mai ales ca sunt 100% de acord cu tine...poate ne strangem si noi 15 000 la meciul cu national..ca e ultimul a lu' petrica in Groapa...ce ziceti!?
Pepid
Si eu sunt de aceeasi parere.E si normal sa fii suparat cand ceva nu merge la echipa dar totusi trebuie macar un pic sa ne tinem frustrarile si sa incurajam echipa si la bine si la rau.Nu poate fii totdeauna bine mai vin si perioade nefaste si atunci ce vom face? Vom huidui si injura tot timpul? Daca ne terorizam proprii jucatori si nu ii suntinem mai ales in momentele grele sa nu ne asteptam sa mai vina cineva la Dinamo si aici ma refer atat la investitori cat si la jucatori.Trebuie sa avem rabdare si sa ne aducem aminte ca am facut un juramant moral fata de propria persoana si fata de echipa pe care o sustinem ``FIE VREME BUNA FIE VREME REA CAINI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA``.Asta trebuie sa ne aducem aminte inainte de a face ceva ce vom regreta mai tarziu.Asa ca haideti cu totii sa strangem randurile si sa ne incurajam echipa fie ce o fi.Sa isi aduca toti aminte de Dinamo asa cum a fost si este in realitate O MARE SI FRUMOASA FAMILIE.

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif Valoarea unui om rezida in ceea ce da el si nu in ceea ce este el capabil sa primeasca. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Asa ca haideti sa aratam caracter si sa dam tot ce putem pentru echipa noastra si vom vedea dupa aceea adevarata rasplata.
red_dogvitan
DinAMO este viata mea si trebuie sa fii optimist in privinta echipei de suflet deoarece unele persoane considera ca tin cu o echipa doar cand aceasta face performante dar cand echipa are un sezon mai slab incepe sa ii huiduie pe jucatori sa-i injure etc nu mi se pare normal acest lucru 149.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.