Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A fi sau a nu fi suporter!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Blu
Fotbalul fara suporteri ar insemna 22 de nebuni care alearga dupa minge pe un spatiu verde.

In DEX suporterul este descries ca fiind o persoana care simpatizeaza si sustine cu pasiune o echipa sportiva.Suporterul modern,insa,este stapanit de dusmania fata de adversar si nu de atasamentul fata de echipa preferata.Anul acesta ne-am facut verzi,galbeni,portocali de ciuda ca Steaua si Rapid au reusit sa obtina performante in Europa.Apoi,frustrati fiind,ne-am intors privirea spre propia echipa care din pacate nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptariilor.Astfel am ajuns sa devastam stadioane,sa vandalizam masini ,ba chiar sa facem amenintari cu moarte.

Acesti oameni care se considera suporteri infocati ai lui Dinamo isi pot justifica atitudinea,pentru ca bineinteles intotdeauna exista o explicatie:conducere incompetenta,jucatori neinspirati si antrenori care motaie in timpul meciurilor.Avand in vedere ca ‘pestele de la cap de impute’,fireste ca cei de la conducere se fac vinovati de haos-ul de la Dinamo,dar suporterii in loc sa ajute echipa sa iasa din pasa proasta,au agravat situatia.Si asta pentru ca ,evident, stim sa castigam ,dar nu stim sa pierdem.

Asadar am ajuns sa adresam cuvinte necuviincioase jucatorilor,dintre care tin sa-i mentionez pe urmatorii :

Incep cu Danciulescu deoarece el este fotbalistul meu favorit,desi multi imi contesta optiunea.Despre Ionel Danciulescu se pot spune 4 lucruri : ca a jucat la Steaua ,ca a marcat 135 de goluri in Divizia A(dintre care 73 pentru Dinamo),ca a iesit fotbalistul anului si ca a fost golgeterul campionatului imbracand tricoul lui Dinamo.Evident cel mai marcant lucru este ca a jucat la Steaua,si este datoria noastra sa-i scoatem ochii pana cand se retrage din activitate.

Voi continua cu Florentin Petre deoarece este singurul care se incadreaza in categoria “simboluri”.Dupa ce a jucat 18 ani la Dinamo ,ni se pare normal sa-l renegam acum pentru faptul ca nu da randament pe teren in timp ce este injurat si scuipat.In loc sa-l apreciem pentru devotamentul sau ,il numim mercenar si-l trimitem la naiba.Nu o sa uit niciodata imaginea cu Petre plangand cu capul in maini dupa meciul cu Vaslui.Nu avem timp sa-i organizam o despartire frumoasa si de neuitat deoarece suntem prea ocupati cu huliganismul.Ar trebui sa luam exemplu de la suporterii lui Real Madrid care au reusit sa creeze o atmosfera emotionanta la ultimul meci al lui Zidane pe Bernabeu.Desi echipa a ratat toate obiectivele in sezonul asta,au reusit sa-si ia “adio” de la Zinedine Zidane intr-un mod onorabil.

Urmatorul pe lista a Alexa,deoarece saptamana asta el a fost in centru atentiei.Dupa ce in iarna l-am venerat si l-am considerat zeu,acum ii amenintam familia si il injuram in cor.La noi e absolute normal sa hulesti un jucator dupa ce a dat un gol de toata frumusetea.Se stie doar “dupa fapta si rasplata”.Deoarece evolutiile lui pot fi apreciate drept satisfacatoare si bune,si nu foarte bune,e firesc sa-i dam acum un sut in fund!

Am ajuns si la Ianis Zicu,unul dintre cei mai contestati si mai constanti jucatori.In ultimul timp l-am facut lenes si indisciplinat,nefiind impresionati de faptul ca e golgeter.Nu conteaza nici ca face majoritatea fazelor de poarta,atata timp cat ne scoate peri albi ratand cu poarta goala.Sa dea Domnu’ sa ne scape Inter de el,ca e prea tehnic si nu are fata de Dinamo...

Ultimul,dar nu cel din urma,Claudiu Niculescu.Intr-adevar un fotbalist care a dezamagit profound si merita dispretul nostru.Alearga prea putin si da doar goluri importante din lovituri libere.Evident ca am uitat deja,doar a trecut mult timp,de golul marcat la Nicosia care ne-a dat ocazia sa urmarim “Splendoarea din Stefan cel Mare” Dinamo – Everton…

La fel de evident e si faptul ca nimeni nu va lua in seama ce am scris.Poate pentru ca sunt prea mica sau pentru ca sunt fata,si ma uit la meciuri doar pentru ca fotbalistii sunt chipesi.Sau poate pentru ca doar atunci cand cineva injura se gasesc 9-10-11 persoane dornice sa-si exemplifice vocabularul bogat in expresii injurioase…Un mesaj decent nu prea trezeste interesul nimanui.

In loc de incheiere : “Fie vreme buna fie vreme rea, caine pana la moarte si dincolo de ea.” TE IUBESC DINAMO !!!
Cai Lun
Eu sunt unul dintre cei care nu cred ca esti prea mica pentru a avea o parere avizata, care cred ca o astfel de parere poate veni si de la o fata - care nu se uita la meciuri doar datorita aspectului fizic al jucatorilor.

Prin urmare gasesc de cuviinta sa iti mut articolul la sectiunea "Jurnalisti.." - sa vedem cum te noteaza lumea!... thumb.gif
bianco_rossa
Frumos spus.....bine gandit....pana la urma fiecare stie in felul sau cum sa'si exprime admiratia fata de echipa pe care o sustine..multi dintre noi am ales sa protestam returul acesta de campionat pentru ca nu am vazut o echipa omogena....pentru ca nu am vazut vointa de joc din partea fotbalistilor..pentru ca am auzit declararii care nu'si aveau rostul din partea lor...si cate si ma cate.....Desigur ca nu huligalismul si vandalismul era solutia dar trebuia luat ca un semnal de alarma tras de suporteri...Nimeni nu s'a simtit...nu s'a vazut nici o schimbare de atitudine sau de mentalitate.Este adevarat ca presiunea de la club s'a simtit si din tribune,peluze si oficiala..dar lumea s'a complacut....si de aceea s'a ajuns unde s'a ajuns...
Ar trebui sa fie o lectie de viata...ca pe viitor sa ne ferim de situatiile acestea jenante....si sa ne uitam in curtea noastra inainte sa aducem injurii la adresa adversarilor.....
Uniti..poate o sa fim in ultima etapa doar ca sa dea bine pe sticla(daca o sa se intample si asta)....caci....in interiorul nostru tot o sa comentam evolutiile slabe..tactica neinspirata....antrenorii schimbati mai des ca un tricou....conducerea avara care ne'a impins la unele acte de huligalism...si lista continua..
Oricum...bravo pentru articol... thumb.gif
Radu10mai
Blu, daca jucatorul tau preferat e danciulescu mamba.gif cu siguranta nu te uiti la fotbal ca iti plac jucatorii! taunt.gif !
danciulescu a venit la Dinamo, doar pentru ca era prea batran si nu mai era dorit la steOAIA si isi dorea un contract in strainatate, bineinteles pentru bani.Imediat cum a primit o oferta(Asia) a disparut... vampire.gif
Pe Florentin Petre il respect dar cred ca e vremea sa plece, nu numai ca ne ameninta an de an ca pleaca (PENTRU BANI) dar noi avem nevoie de un mijlocaj de banda stanga fiindca piticu` nu mai poate, uitati-va in tot returul asta cate centrari reusite a dat.
Dan Alexa-imi pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat, eu zic ca nu era vinovat de nimic, pentru el am tot respectul si musetel pentru cei care l-au amenintat!
Ianis Zicu- intradevar este lenes si indisciplinat, si mi se pare normal sa fie certat pentru ca este unul dintre cei mai buni jucatorii ai nostrii, dar nu da tot ce poate pe teren.....
Claudiu Niculescu nu joaca nimic de cand...cu Diana Munteanu, adica prea mult sex dauneaza sanatatii! mai "trage" cate o lovitura libera in rest nu prea a jucat returul asta (probabil tot lenea si oboseala...
Sincer nu imi pare rau ca le-a "revopsit" masinile jucatorilor, chiar da bine cu rosu pe ele, singurul meu regret e ceea ce s-a intamplat lui Alexa!
Sper ca jucatorii sa se trezeasca, in caz contrar cred ca ar trebui sa le dam foc masinilor lor.... diablo.gif HAITA_DINAMO.gif

ORICE PENTRU HAITA_DINAMO.gif
st_an
bine spus Blu...bv
free ya mind
Chiar f bine spus.......d fapt adevaratii suporteri la greu se cunosc .Cand castiga echipa oricui ii e usor sa fie alturi de ea...dar in impas e mai greu .....Poate spun asta si datorita distantei,nefiind meci d meci la stadion ii privesc altfel p jucatori....
F frumos articol...bvo Blu... thumb.gif
ALEXANDRA
suporteri adevarati ancurajeaza echipa si la bine si la greu ,
"fie vreme buna
fie vreme rea
caini pana la moarte si dincolo de ea.."

forta dinamo mereu pt culori
alecsa_rd
ball.gif chiar si acum, in momentele grele sunt mandra ca sunt caine si nu mi-e rusine sa recunosc asta, nu mi-e rusine de echipa....Pe telefon(de exemplu)am scris dinamo(pe ecran) si toata lumea care se uita ma intreaba: "esti dinamovista???!!" iar mie nu imi e rusine sa recunosc ca da!!...cred ca sunt singura dinamovista din scoala dar niciodata nu as inceta sa tin cu Dinamo, indiferent de umilintele pe care le suport...cand steaia a pierdut acele trei meciuri consecutiv vorbeam cu cineva(care e stelis) si face cica:"mi-a rusine de steaua"...pai stai putin, cum sa iti fie rusine d echipa cu care tii...era clar ca acela care a spus asa nu e un suporter adevarat!! Eu nu am aceasi mentalitate si cred ca nici un suporter adevarat nu are aceeasi parere ca acel suporter...

Astazi din nou impreuna pentru o cauza mai buna si ce conteaza unde si ce conteaza cum cand dupa culori suntem nebuni
Blu
Asta-i spirutul dinamovist Alecsa!!! La mobil am pe ecran poza cu Danciulescu si imnul lui Dinamo ca ringtone !!! Si saptamana trecuta am purtat tricoul lui Dinamo desi am fost intrebata daca nu mi-e rusine de situatia de la club . Am raspuns ca mai rusine mi-e de atitudinea unor suporteri si ca asta e modalitatea mea de a protesta impotriva celor care nu-s capabili sa sustine pe Dinamo "cand e vreme rea".

Va multumesc pentru aprecieri si pentru critici !
g481_shm
frumos articol...dar nu neaparat corect...adica..suporterii nu merita sa fie chiar atat de mult ironizati si gasiti vinovati pt tot ce se intampla la echipa..
eu merg pe stadion mereu si nu ma simt vizat de articolul tau...pt ca si cei care merg la stadion sunt cel putin la fel de dinamovisti ca si tine..cum zice in GSH "suporterii fac lucrurile despre care altii doar vorbesc"....ganditi-va ce ar fi DINAMO fara PCH sau SUD...nu incerc sa le iau apararea..dar au fost multe meciuri castigate cu un IMENS ajutor din partea publicului...s-au facut greseli de ambele parti...dar pana la urma DINAMO SUNTEM NOI TOTI (cum spunea cineva pe alt topic)....asa ca trebuie sa cedeze fiecare pana cand se ajunge la pace...liniste..DINAMO are nevoie de suporteri ca de apa...si noi suporterii avem nevoie de idolii din iarba si de performantele lor ;)
alecsa_rd
HAITA_DINAMO.gif Nu imi va fi niciodata rusine ca-s dinamovista!!
nunweiller
Tot ceea ce ai scris la inceput este adevarat blu. suporterii au constituit un element important in descompunerea echipei din retur. Vad totusi ca in prima repriza de la mioveni se comporta excelent. Totusi, nu se stie ce se va intimpla pina la sfirsitul meciului...
Blu
QUOTE(g481_shm @ 20 May 2006, 17:54) *
suporterii nu merita sa fie chiar atat de mult ironizati si gasiti vinovati pt tot ce se intampla la echipa..

N-am spus ca suporterii sunt vinovati pentru tot ce se intampla la echipa.Critic doar atitudinea lor fata de jucatori si modalitatile prin care-si exprima nemultumirea.Si faptul ca in momentele mai zbuciumate se uita toate realizarile anterioare.Se pare ca pe intuneric toata lumea e cuprinsa de sentimente de neincredere vizavi de tot ce-a fost pe lumina!

N-am sustinut nici o clipa ca Dinamo nu are nevoie de suporteri.Ba chiar din contra,Dinamo ARE nevoie de sustinerea fanilor!!!!De PCH,de Sud si de Nord!Si iti dau perfecta dreptate,e nevoie de LINISTE!!!

Vad totusi ca in prima repriza de la mioveni se comporta excelent.

Mi-a crescut inima cand am auzit incurajari din partea galeriei!!!
nunweiller
QUOTE(g481_shm @ 20 May 2006, 17:54) *
frumos articol...dar nu neaparat corect...adica..suporterii nu merita sa fie chiar atat de mult ironizati si gasiti vinovati pt tot ce se intampla la echipa..
eu merg pe stadion mereu si nu ma simt vizat de articolul tau...pt ca si cei care merg la stadion sunt cel putin la fel de dinamovisti ca si tine..cum zice in GSH "suporterii fac lucrurile despre care altii doar vorbesc"....ganditi-va ce ar fi DINAMO fara PCH sau SUD...nu incerc sa le iau apararea..dar au fost multe meciuri castigate cu un IMENS ajutor din partea publicului...s-au facut greseli de ambele parti...dar pana la urma DINAMO SUNTEM NOI TOTI (cum spunea cineva pe alt topic)....asa ca trebuie sa cedeze fiecare pana cand se ajunge la pace...liniste..DINAMO are nevoie de suporteri ca de apa...si noi suporterii avem nevoie de idolii din iarba si de performantele lor ;)

Ceea ce spui tu este perfect valabil. Dupa 6-7 ani de umilinte Dinamo bate rapidul lui m lucescu in giulesti cu 4-1 declansind o reactie de orgoliu nemaivazuta pina atunci in Romania(coregrafia, scandarile si relatia cu jucatorii asumarea cu mindrie a titulaturii de "ciine rosu"). Totul arata altfel decit la ceilalti si cred ca erau momente unice si in Europa.
Insa, in momentul actual, suporterii au contribuit esential la scaderea spiritului de lupta al jucatorilor si au dat jos de pe soclu jucatorii care reprezentau dinamo numai prin simpla rostire a numelui lor(Alexa si Barcauan sau Zicu) - oameni care au facut pe Dinamo temuta in tara si in strainatate. Adica nu era de ajuns un actionariat timp, a aparut si o reactie necontrolata a suporterilor.
Remarc totusi comportamentul deosebit al suporterilor la Pitesti: desi echipa e la pamint, au cintat tot meciul, au fost orgoliosi si mindri, alaturi de capitanul echipei aflat la greu. Au cintat imnul echipei si au aplaudat si suturile de nemicati ale jucatorilor. Felicitari si continuati la fel! Sper ca la meciul cu national sa fie la fel.
Blu
O echipa de fotbal inseamna jucatori , conducere si fani !!!

Conducerea trebuie sa fie perspicace si sa urmareasca intotdeauna interesul echipei .

Jucatorii trebuie respecte culoriile clubului , sa evolueze la cel mai inalt nivel si sa nu se lase niciodata invinsi.

Datoria faniilor este sa incurajeze echipa si pe jucatori indiferent de situatie.Nu trebuie sa fie neaparat multi , dar infocati si fideli.

In vizunea mea jucatorii sunt motorul echipei in timp ce fanii pot fi considerati benzina...
Pepid
Excelent articol,toata stima pentru cuvintele pe care le-ai scris pe forum.Sunt total de acord.De-a lungul timpului am fost obisnuiti sa tot castigam si astfel nu putem suporta esecul sau cel putin unii nu pot.Noi trebuie sa ne aducem aminte ca jucatorii pe care noi ii hulim acum ne-au adus nenumarate bucurii dar bineinteles e adevarat ce se spune ca binele facut se uita repede.Trebuie sa ne aducem aminte cu adevarat ce a insemnat in special Petre pt Dinamo un jucator care 18 ani de zile si-a dat viata pentru echipa la care a jucat,a fost calul de bataie al conducatorilor de-a lungul timpului la Dinamo si a fost mereu intermediarul dintre suporteri si echipa cand conducerii ii era frica sa incerce sa rezolve o situatie mai delicata.
Si-a dedicat cu adevarat o viata de fotbalist pentru culorile alb-rosii culori pe care parerea mea ca le adora la fel ca noi suporterii.Putea de mult sa isi i-a talpasita de la Dinamo cand ceva rau se petrecea si au fost destule momente de acest fel dar el a ales sa ramana in continuare doar pentru ca este unul dintre putinii jucatori care nu joaca pentru bani ci pentru prestigiul echipei si din dragoste fata de colectiv,culori si suporterii care acum au ajuns sa il huleasca.
In aceste momente grele pentru el fac un apel la toti dinamovistii sa uitam un sezon care pentru noi s-a incheiat sisa ne luam adio de un simbol al lui Dinamo asa cum se cuvine.
Cat despre restul contestatilor Zicu,Danciulescu,Niculescu sa nu uitam ca si ei au format ani buni cel mai bun atac din divizia A fie ca Dinamo a luat titlul sau nu.Sa incercam sa ne amintim momentele frumoase pentru ca in acele momente acestia si-au aratat adevarata valoare.Eu sunt si voi fi mereu alaturi de echipa fie ce o fi si sunt sigur ca mai sunt multi altii care gandesc la fel chiar daca bineinteles cu totii in clipa de fata nu avem de ce sa ne bucuram,poate doar de faptul ca tinem cu totii cu cea mai frumoasa echipa din Romania,DINAMO BUCURESTI.Sa fim mandrii si sa tinem capul sus si sa nu uitam ca: HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif ``NU MOR CAINII CAND VOR SPURCATII`` HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
thumb.gif tongue2.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Pepid @ 24 May 2006, 17:23) *
``NU MOR CAINII CAND VOR SPURCATII``

Poti sa le zici pe nume: OI.
Blu
Cainii nu mor niciodata !

Cainii traiesc , lupta , se zbat si cand e nevoie renasc din propia cenusa ! Cainii exista !!!

Hai sa nu omoram spiritul dinamovist !
alecsa_rd
Bine zis Blu thumb.gif ball.gif
Blu
icon_redface.gif
marcher
QUOTE(Blu @ 24 May 2006, 23:29) *
Cainii nu mor niciodata !

Cainii traiesc , lupta , se zbat si cand e nevoie renasc din propia cenusa ! Cainii exista !!!

Hai sa nu omoram spiritul dinamovist !

Mamica si taticu, stiu ce zace-n tine?
Blu
De abia astept sa-mi spui tu ...
anne
Bravo fato! thumb.gif Esti o mandrie pentru noi fetele.Dar totusi sunt curioasa cati ani ai?Cat despre pasiunea ta pt.Danciulescu,ce sa spun,gusturile nu se discuta dar cred ca sunt jucatori care arata mai bine-ex.Alexa football.gif Oricum BRAVO!!!
Blu
Buna Anne!Bine ai venit pe forum,ca vad ca esti membru nou.

Eu am 19 ani si tin cu Dinamo de 4 ani.Pe Danciulescu am ajuns sa-l indragesc in timp,deoarece in perioada in care am inceput sa urmaresc meciurile lui Dinamo, N&D facea legea pe teren. Si m-a impresionat gestul lui de a refuza oferta din Franta de la Nanntes,pentru a juca cu Dinamo in Cupele Europene.Aspectul lui fizic nu are nici o legatura cu pasiunea mea pentru el .

Daca as vorbi de jucatori cara arata bine,l-as mentiona pe Zicu.Sau cel putin mie el imi place.Dar evit sa discut aici despre cat sunt de atragatori unii fotbalisti,pentru ca as fi criticata de unii si altii.

Eu sunt o fana a fotbalului si a fotbalistilor talentati.Ma impresioneaza mai mult un dribbling reusit decat o freza "trendy" sau mai stiu eu ce.

Bineinteles mai admir si eu aspectul fotbalistilor din cand in cand...dar de obicei cei care-mi plac cum arata sunt si niste fotbalisti extraordinari ( ex. Ballack , Lambard , Raul , Casillas ... ) .
red_dog_ditza207
Bravo Blu...frumos articol... thumb.gif

Intrebarea e...suntem sau nu suporteri adevarati prin comportamentu nostru?..

Eu zic ca da...si nu toti se duc pe stadion doar din dusmanie pentru echipa adversa...
Eu ma duc mereu pe stadion...si nu cred ca ma duc doar pentru ca urasc Vaslui-ul...sau nu cred ca am fost la derby doar pentru ca urasc SteOAIA....cred ca mai sunt si dinamovisti adevarati pe stadion...acolo...in PCH...SUD..sau Tribune...nu conteaza...
Dupa mine nu conteaza daca te duci in PCH..SUD sau la Tribune...

Eu...de obicei la meciuri merg in PCH...dar nu pt ca acolo merg prietenii mei....sau...mai stiu eu ce alte motive...
Pur si simplu simt ca...atunci cand cant...pe stadion...flutur fularul...o fac pt ei...ma simt mai aproape de echipa in PCH...

Asa ca...despre suporterii dinamovisti...nu ar trebui sa se vorbeasca urat...pentru ca...nu ei au adus echipa la starea in care e...nu ei au facut din echipa mult iubita...si cu performante stralucite...o echipa pe care nici un suporter dinamovist nu o mai recunoaste...

Blu...mi-a placut articolul tau...ai abordat bine problema... beerchug.gif
Blu
E foarta frumos ca mergi la stadion ca sa te simti mai aproape de echipa.Asa ar trebui sa faca toata lumea.Fiecare vizita la stadion ar trebui sa fie un prilej de sarbatoare,ocazia de a te intalni cu oameni care au aceiasi pasiune ca si tine...Si cand echipa marzheaza sa strigi din tot sufletul tau de dinamovist "Hai Dinamo!" si nu ..." musetel steaua"... de ce sa ne intoxicam mintea cu steaua in loc sa ne imbatam de fericire...

nu zic ca in alte tari nu e asa...mi-am expus doar punctul de vedere.

sper ca nu-i departe ziua in care stefan cal mare sa fie plin meci de meci, sa cantam de bucurie si sa fluturam entuziasmati stegulete.si mi-e dor si de euforia meciurilor cu sahtior sau everton....
Cai Lun
QUOTE(Blu @ 28 May 2006, 1:08) *
De abia astept sa-mi spui tu ...

Iti spun eu... o dinamovista in adevaratul sens al cuvantului! thumb.gif
red_dog_ditza207
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

"Cand luptati pt dinamo sa v-aduceti toti aminte...ca nimic nu-i mai presus de mandria de-a fi caine"
Blu
Cai Lun , thanks ! You made my day ! icon_smile.gif

"Cand luptati pt dinamo sa v-aduceti toti aminte...ca nimic nu-i mai presus de mandria de-a fi caine" -> asta-i valabil pentru toata lumea ... jucatori,suporteri si conducere !
Blu
Dupa ce i-am criticat cand nu am fost de acord cu atitudinea lor , acum ca au facut un gest atat de frumos mi se pare normal sa le recunosc meritele .

Ma bucur ca am redevenit galeria cu care Dinamo se poate madri si ca ne-am despartit de Petre intr-un mod atat de calduros. Acum Petre poate pleca cu inima impacata spre Bulgaria , de unde sunt convinsa ca ne va sustine cu ardoare. Nu va mai fi jucatorul noastru dar cu siguranta va fi cel mai inflacarat suporter .

In conditiile in care am jucat "in exil" , felicitari galeriei si sa continuie tot asa . De oameni din astia avem nevoie pentru a redeveni ce-am fost !

Si astept spectacol si la Timisoara ! Nu vom avea o galeria numeroasa , dar sper ca una foarte galagioasa ! HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
Dar niciodata nu am fost altii decat cei care au fost la meciuri saptamana de saptamana....doar pentru ca am fost nervosi..tristi..suparati nu inseamna ca ne'am schimbat.....tot timpul am iubit echipa si jucatorii talentati si devotati..chiar daca nu am recunoscut in momentul acela si le'am intors spatele...o faceam de fatada..doar ca sa le aratam pentru a nu stiu cata oara ca ei sunt inima noastra..ca noi pentru fotbal si in special Dinamo traim...
Din punctul meu de vedere...de cate ori am strigat alaturi de peluza.."nu meritati tricoul rosu sa'l purtati.." nu am facut'o cu ura...am facut'o pentru ca a trebuit tras un semnal de alarma...dar numai eu stiu in ce stare ajungeam acasa...si ma inchideam in camera....
O spun sus si tare ca noi suntem intradevar suporteri......
Blu
Cu siguranta se putea protesta si in alt fel . Dar sper ca totul sa fi fost doar un episod negru din istoria moderna a lui Dinamo si sa nu ne mai confruntam cu o situatie de genul asta.

Miercuri vom trage o linie si o sa vedem in ce ape inotam . Si dupa aia vedem cine vine , cine pleaca si ce-i de facut . Va fi cu siguranta o vara "fierbinte" pentru noi . Dar pana la sfarsitul lui iulie avem timp sa ne linistim , sa ne limpezim mintile si sa gandim la rece . Apoi o luam de la capat spre vremuri mai bune ...
red_dogvitan
A fi un suporter adevarat inseamna a tine cu echipa ta de suflet la bine si la rau numai la bine cand se fac doar performante!!! beerchug.gif
Blu
Urmatorul pe lista a Alexa,deoarece saptamana asta el a fost in centru atentiei.Dupa ce in iarna l-am venerat si l-am considerat zeu,acum ii amenintam familia si il injuram in cor.La noi e absolute normal sa hulesti un jucator dupa ce a dat un gol de toata frumusetea.Se stie doar “dupa fapta si rasplata”.Deoarece evolutiile lui pot fi apreciate drept satisfacatoare si bune,si nu foarte bune,e firesc sa-i dam acum un sut in fund!

Eu am scris asta , dar trebuie sa recunosc ca acum imi vine mie sa-i dau un sut in fund sa zboare inapoi in China . Nu mi-am schimbat pozitia fata de atitidinea suporterilor,consider in continuare ca a fost o dovada de lipsa de educatie si de devotament , dar mi-am schimbat parerea despre acest presupus mare dinamovist Dan Alexa . Chiar daca si-a aratat adevarata fata , nu trebuie sa incepem sa-i amenintam familia sau sa savarsim alte acte de huliganism . Ar trebui doar sa ne aratam indignarea si dezamagirea si sa-i aducem aminte ca a fost primit ca un zeu . Desi intr-un fel cred ca nu merita nici 2 vorbe din partea fanillor adevarati ...

In momentul de fata as prefera sa fim o echipa de mijlocul clasamentului , linistita , cu suporteri care se bucura la fiecare victorie si care merg pasnici la meciuri fara asteptari prea mari ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.