Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vine Mutu la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
Pepid
Ce parere aveti se va intoarce Mutu la Dinamo in cazul retrogradarii in serie B a lui Juventus?
bigbobo
In primul rand nu cred ca va retrogada Juve iar in ce-l priveste pe Mutu sansele sunt destul de mici dupa pararea mea dar cine stie ce minune s-o intampla la Dinamo.

HAITA_DINAMO.gif FORZA BINACO ROSSI HAITA_DINAMO.gif
paddy
Nu avem noi dinozaurii nostri, ne mai trebuie si drogati banned.gif
bulddogg
QUOTE(paddy @ 17 May 2006, 13:09) *

mentalitatea tipica a suporterului dinamovist!

Cine dreaq sa mai vina la noi daca avem asa "suporteri"?
crazy_rednwhite
QUOTE(paddy @ 17 May 2006, 13:09) *

credeam k ati terminat cu tampeniile astea...toti de teapa ta.....cu asa suporteri...cine sa mai vina la noi?! bine zis bulddog.... parerea mea e ca voi nici nu meritati ceva mai bun....dar e pacat pentru adevaratii caini... HAITA_DINAMO.gif mutu e caine rosu panala moarte....chiar el a spus ca in tara nu va mai juca decat la dinamo...nu stiu ce e cu anumiti oameni.. 149.gif
anmini
''mentalitatea tipica a suporterului dinamovist! - imi permit sa te completez........care merge pe stadion. ca d-aia din fata televizorului suntem satui.
crazy_rednwhite
credeti ca stand in fata televizorului nu te poti enerva?!...si nu ii poti injura pe jucatori?!...si nu poti sa incepi sa scrii lucruri urate despre ei?!....chiar asa credeti?!...recunosc...nu se compara...senzatiile....dar acuma cu mutu?!..ce aveti?!..ca a gresit omul?!..am mai scris si la ora respectiva, si nu mai vreu sa incepem iar discutia...e cel mai valoros jucator roman la ora actuala...chiar asa am ajuns sa alungam toti cainii ramasi?!....uitati-va la alexa...la petre...niculescu.....MUTU.....si tot noi ne plangem dupa aia...k avem doar "mercenari".....din situatia asta in care suntem toti (echipa si suporterii)...foarte ushor se aluneca spre situatia craiovei...doamne fereste.....ganditi-va inainte sa vorbiti....e foarte ushor sa critici....PACE
Nexus
Nu vine Mutu nicaieri.Hai sa nu speram degeaba.@anmini:daca stau in fata tv inseamna ca nu sunt suporter?In primul rand locuiesc de parte de capitala,dar cand vine Dinamo la Cluj si Bistrita sunt prezent.Si apropo cei care l`au injurat pe Alexa sunt niste dobitoci.
crazy_rednwhite
149.gif de acord cu tine nexus.....ma enerveaza cei care cred ca suporterii adevarati, sunt doar cei care merg pe stadion la fiecare meci..si de obicei tot ei sunt cei care incep sa-i injure pe jucatori, la cate o perioada mai nefasta..imi permit sa spun ca aia care ii injura...si ii ameninta pe jucatori, daca se pot numi suporteri..sunt in cel mai bun caz "suporteri de conjunctura"... 149.gif
Radu10mai
QUOTE(bulddogg @ 17 May 2006, 13:23) *

da ce suporteri avem?? diablo.gif HAITA_DINAMO.gif
paddy
QUOTE(bulddogg @ 17 May 2006, 11:23) *

Sa vina jucatori tineri, dornici de afirmare, nu drogati si figuraniti, uitativa la Danciulescu a dat un singur gol in tot returul , tu macar nici nu stii cite urechi ai, ai vorbit in necunostinta de cauza............
Se pare ca va luat valul pe unii, Mutu nu va mai juca niciodata pt Dinamo, a glumit si el putin, si voi ati halit galusca 010.gif
Ne-am obisnuit sa asteptam reintoarcerea dinozaurilor, in loc sa promovam jucatorii tineri......

Admini
Tu nici nu sti care e capacitate stadionului Dinamo..........
crazy_rednwhite
da...sa vina jucatori tineri...vreo 4 ani sa ne scaldam pe la mijlocul clasamentului..si de abia apoi sa incepem sa emitem pretentii la titlu si prin europa...si dupa aceea...hopa, ca jucatorii nu mai sunt asa de tineri....nu se poate o echipa numai cu jucatori tineri asa...dintr-o data....avem nevoie pe langa 2-3 jucatori tineri si de cativa "dinozauri" cum le spui tu....o sa vezi ca si mutu, si niculae, si poate alti jucatori pe care i-a lansat dinamo(marica, mitea)...o sa revina la dinamo....daca nu o sa incepem sa avem evolutii lungi in europa an de an....chiar daca numai la sf carierei lor...
paddy
QUOTE(bulddogg @ 17 May 2006, 11:23) *

asa de dinamovist ca s-a batut cu pompiliu stoica pentru steagul rapidului. Ce dreaq mah si pasta l-ati facut dinamovist? Ce are el in comun cu Dinamo afara de faptul ca a antrenat aici mercenaru ala de tasu?

Ia zi cap de fier cum ramine cu mentalitatea tipica a suporterului Dinamovist , rindurile de mai sus iti apartin..........Mircea Lucescu mercenar ????...........creierul tau e mic cit un bob de orez , de poate debita asa ceva ...........banuiesc ca locuiesti in Codlea 010.gif 010.gif
marcher
QUOTE(paddy @ 17 May 2006, 14:34) *
Tu nici nu sti care e capacitate stadionului Dinamo..........

Poa sa raspunza aia mai batrani?
radu
Parca ramasese ca nu se fac afirmatii gratuite pe forum.
Si daca vine Mutu ce? Cred ca e mai bun decat Grigorie sau ca jumatate de ehipa insumata. Probabilitatea insa de a ajunge este foarte mica.
anmini
@marcher: lasa-l pe paddy, te rog, cred ca nu mai poate de bucurie ca mi-a dat peste nas.
eu am vrut sa se inteleaga ca m-am saturat de suporterii de tv, si nu ma refer la cei din provincie, si eu tot de la tara sunt. crazy.gif
red_dog 4 ever
Parca daca vine Mutu avem garantat an de an castigarea campionatului si intrarea in CL
marcher
Paddy, sa stii, desi nu-l cunosc, e un tip cu staif, din auzite. Pe el daca-l supara ceva spune. De-asta il faulteaza multi. Si viceversa beerchug.gif
radu
offtopic.gif
anmini
mda, de data asta i-am simtit si eu staiful. adevarat, ce sa zic................chiar de firma..... crazy.gif
eu raman la parerea mea, nu ma intereseaza faulturile.
si ca sa fiu on topic, mutu nu va veni niciodata la Dinamo.
bulddogg
QUOTE(paddy @ 17 May 2006, 15:06) *
asa de dinamovist ca s-a batut cu pompiliu stoica pentru steagul rapidului. Ce dreaq mah si pasta l-ati facut dinamovist? Ce are el in comun cu Dinamo afara de faptul ca a antrenat aici mercenaru ala de tasu?
Ia zi cap de fier cum ramine cu mentalitatea tipica a suporterului Dinamovist , rindurile de mai sus iti apartin..........Mircea Lucescu mercenar ????...........creierul tau e mic cit un bob de orez , de poate debita asa ceva ...........banuiesc ca locuiesti in Codlea 010.gif 010.gif

Exact ce spuneam Dupa unii suporteri, care de altfel mie imi provoaca o mare sila, Mutu nu e dinamovist e doar un "drogat", La fel Stau lucrurile si cu Petre, Niculescu, Alexa, Zicu, Andone, nici astia nu sunt dinamovisti. In schimb uite cine era marele caine: razvan lucescu. Asta e. cu asemenea sustinatori ne meritam soarta.
paddy
[quote name='crazy_rednwhite' date='17 May 2006, 11:31' post='59335']
credeam k ati terminat cu tampeniile astea...toti de teapa ta.....cu asa suporteri...cine sa mai vina la noi?! bine zis bulddog.... parerea mea e ca voi nici nu meritati ceva mai bun....... HAITA_DINAMO.gif mutu e caine rosu panala moarte....

Te contrazic...Mutu e mai mult alb 010.gif din cauza fainei, care ii iese din nari 010.gif 010.gif ........ai spus "voi" care voi frate, tu cu cine votezi 010.gif
Voi chiar nu intelegeti ca Dinamo e un SRL....Florentin Petrea fost o exceptie ca a apucat sa joace 18 ani, de acum in 100 de ani nici un jucator nu va mai apuca sa joace atita timp........
Se aduc tot felul de jucatori, la final de contract, cu imprumut, cu japca.........dar niciodata nu au avut rabdare cu jucatorii tineri........foame de bani........ drunk.gif

Aici era vorba despre Mutu, cu ceilanti jucatori nu am nimic , deocamdata nu a fost prins niciunul prizind faina.............
Sila sa-ti fie de tine, tu nu poti sa-ti decodifici nici propile tale mesaje, era vorba de Mircea Lucescu nicidecum de Razva Lucescu, atunci cind cineva il face pe Mircea lucescu mercenar ori e spurcat ori e un suporter de net verystrange.gif
bulddogg
Bai desteptule eu am spus ca singura legatura intre lucescu si dinamo a fost ca mercenaru de tasu a antrenat la noi. De razvan era vorba sa vina nu de tasu, nu s-a pus problema sa vina mircea lucescu ci razvan.
paddy
mercenaru de tasu a antrenat la noi.

NO COMMENT icon_rolleyes.gif
COSMIN C
QUOTE(bulddogg @ 17 May 2006, 15:58) *
Bai desteptule eu am spus ca singura legatura intre lucescu si dinamo a fost ca mercenaru de tasu a antrenat la noi.

"Bai desteptule ", ( expresia iti apartine),e vorba ca-l faci pe Mircea Lucescu mercenar....

Unii dintre noi l-au vazut si jucand la Dinamo, nu doar antrenand....
red_dog 4 ever
offtopic.gif Seful galeriei bacauane, Robert Olandezul, a declarat: "Nesimtitii suporteri ai Stelei ne-au furat bannerele. Va promit ca va fi moarte de om pe stadion."
Hai ca de abia astept sa vad rofl.gif
bulddogg
Asa si care e problema? Daca era mare dinamovist venea la noi dar el a ales banii lui copos. Pe care l-a lasat imediat cand i-a venit oferta de la Inter.
st_an
:))) cel mai tare topic... toata lumea e off-topic aici :)) cu cele mai diverse subiecte!

stiati ca maine o sa fie tot cald afara? :))))
COSMIN C
Eu nu mai zic nimic.
Astept mesajul lui Iuliu !!!! icon_redface.gif
Aragorn
Nu cred ca ajunge Adi la noi.sunt in Italia echipe care platesc si care abia asteapta sa imparta averea lui Juve . Apropo de fiul tatei(razvan.l. ) am ajuns sa ne rugam de ciori ?
f_rares
Se gaseste o echipa mare din strainatate sa-l ia!! tongue.gif
iuliu
Vine Mutu la Dinamo ?
Cand o face plopul pere si rachita micsunele !!
Sau in traducere libera : poate peste vreo zece ani , cand din cauza varstei va fi un jucator trecut si nu va mai gasi loc pe la echipe serioase din Europa.
Pana atunci , chiar daca Juventus va fi retrogradata , nu cred ca Mutu ar avea probleme sa-si gaseasca alta echipa , fie in Italia , fie in alta parte.
Off Topic 1 : fiind printre cei care au urmarit pe viu toata cariera de jucator a lui Mircea Lucescu , ideia de a-l numi mercenar mi se pare o gluma de prost gust. E vorba de un fost mare jucator si antrenor , unul din simbolurile lui Dinamo
Off Topic 2 : Undeva prin stepa ucraineana o echpa de fotbal reuseste sa cucereasca un campionat dramatic , fiind antrenata de un oarecare Lucescu si avand printre jucatori pe Stoican si Marica. De unde imi sunt cunoscute aceste nume ?
COSMIN C
Multumesc , Iuliu !!
crazy_rednwhite
paddy.....eu nu am zis ca mi-e sila de nimeni...si nici nu am pomenit de vre-un lucescu pe topiculasta... offtopic.gif
incepe sa-mi fie sila de tine....u esti ala care nu poate decodifica mesaje...srry....nu eu.... icon_lol.gif hai sa nu incepem sa ne certam toti aici...k niste tembeli....PACE
paddy
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif Gogule citeste mai bine, sau si tu ai probleme cu vezica 010.gif 010.gif mesajul era adresat lui bingo, banuiesc ca nu ai mai mult de 12 ani asa ca te iert beerchug.gif
crazy_rednwhite
credeam ca e pt mine....m-ai citat...si nah....my mistake atunci....si dak aveam 12 ani ce era?! icon_lol.gif ...
hai... beerchug.gif
red_dog77
Chiar daca retrogradeaza Juventus, Mutu nu va veni la Dinamo. Sunt multe echipe care i-ar putea oferi un salariu mult mai bun, intr-un campionat de calitate.
rainman70
poate peste 5-6 ani!
reddogforever84
Nu cred ca Mutu va veni la Dinamo in vara asta chiar daca va retrograda Juventus in Serie C. Oricum , desi imi este antipatic Ivanovici ala de la Fanatik Show , am urmarit emisiunea in care a fost invitat Mutu . A declarat ca pe-atunci a fost cam ultima generatie a lui Dinamo care avea "un caine rosu in piept" ... Trist.. pentru ca e adevarat..
red_dog 4 ever
Actionar la FCD
MosIonRoata
Mutu drogat?! Da Sigmund Freud ala nu lua cocaina? Lua. Si uite ca-l
lauda toata lumea si acu' dupa ce'a murit ... Nu stiu cat e de bine sa
prizezi cocaina, da' s-o tinem acum gaia-matu' cu chestia asta numai pentru
ca analfabetii da jurnalsti au facut mare tam-tam pe tema asta, e vulgar,
oribil si de cel mai prost gust.

Mutu ar face bine sa stea la Juventus Torino chiar si in Serie C pentru ca ar avea
salariu mai mare decat la noi si pentru ca Divizia A este un spital de nebuni
in care jurnalistii sunt lasati sa-si faca de cap in loc sa fie pusi in camasi de forta.

Sanatate!
POOL
thumb.gif mosule.... Maradona n-a tras??? Care ii faza??? A gresit omul, bine c a avut taria sa treaca peste si nu s-a adancit in ele ca alte "personaje" (un lucru pe care eu il admir la el).....
De venirea la Dinamo, zic ca e doar o "acoperire", adica presa ii concentrata pe lucrul asta, in timp ce el semneaza cu oe chipa din spania sau Italia..... thumb.gif
Diabolik_kidd
Mutu nu s-ar intoarce la Dinamo chiar daca juve ar fi retrogradat si in serie C sigur isi va gasi o alta echipa la care sa se duca asa ca ne facem iluzii degeaba.
bogdan.patrick
Cred cu adevarat ca Mutu se va intoarce la DINAMO !

aaa...Era sa uit, probabil urmeaza stirea care va confirma existenta lui Mos Craciun !

Pentru mine e clar, miroase a manevra "securisto-comunista" (cum ar zice primul oier al tarii). O intoxicare plecata din birourile uneia din cele 9 tabere ale actionarilor.

Chiar asa, inghitim galusca cum ne este servita?
nunweiller
E o smecherie cu declaratia asta. De-abia astept sedinta actionarilor. Sa stim si noi ce viitor are echipa.
DUMMY
Nu vine Adi la DINAMO pentru ca Juve nu va fi retrogradata... busted_blue.gif
Diabolik_kidd
Corect dummy eu unu cred ca juve va fi retrograda la fel cum cred ca mutu va reveni la dinamo (adica niciodata)
RED75
Cred ca declaratia cu revenirea la Dinamo i-au sugerat-o "supergazetarii" de la gașca slugilor proaste care nu mai stiu ce tampenii sa inventeze ca sa-i bage lumea in seama
Max
...'dea Domnu sa retrogradeze Juve......... football.gif
POOL
OOOOOOOOOOOOOOOO.... Nu pentru faza cu Mutu ci pentru ca eu pur si simplu urasc echipa asta si eu eram sigur ca e ceva suspicios cu ei si arbitrii astia...... Orikum eu zic ca merita sa fie retrogradati.... bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Asta ar fi cea mai buna veste pe anul 2006 pentru mine..... bananasmile.gif bananasmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.