Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vine Mutu la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
razvan_superdog
Mutu va veni la Dinamo, daca Dinamo va lua campionatul anul asta.
f_rares
Cica daca Juve pica vine Mutu 010.gif Ce gluma buna 010.gif
Cai Lun
O sa vina si o sa fie si actionar.. drunk.gif
MosIonRoata
Domnilor, Juventus retrogradeaza in mod sigur. Problema care se pune
e in ce serie? Serie B, SerieC, Serie D sau Serie E?

Sanatate!
BandiT
QUOTE(POOL @ 17 May 2006, 22:58) *
OOOOOOOOOOOOOOOO.... Nu pentru faza cu Mutu ci pentru ca eu pur si simplu urasc echipa asta si eu eram sigur ca e ceva suspicios cu ei si arbitrii astia...... Orikum eu zic ca merita sa fie retrogradati.... bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Asta ar fi cea mai buna veste pe anul 2006 pentru mine..... bananasmile.gif bananasmile.gif

ar fi o veste mai buna ptr. tine sa retrogradeze juve decat faza cu steaua care nu s-a calificat in finala uefa??
ca si atunci erai superbucuros..
mutu nu cred ca o sa ajunga la dinamo anul asta...
poate peste vreo 2..3 ani da...
dar acum nu !
POOL
Pentru mine da... K dak ati fi ajuns in finala ati filuat-o si mai frumos de la sevilla si era mult mai "dureros" pentru voi. thumb.gif Si cred k dupa finala pe care ati fi pierdut-o ku sevilla, ati fi pierdut majoritatea meciurilor ramase, deoarece jucatorii nu si-ar mai fi revenit d.p.d.v. psihic.

Pana la urma retrogradarea lui Juve este cea mai imbucuratoare veste pt mine anu' acesta.... bananasmile.gif bananasmile.gif E k si kum ar retrograda steaua.... bine pe o scara mult mai mika...
cleo_patra
Nu vine eu cred ca glumea. Toata emisiunea am avut impresia asta
COSMIN C
Cu alte cuvinte, isi batea joc de noi, Cleo??? crazy.gif
cleo_patra
Mie asa imi parea. E creu de crezut ca Mutu va veni pe bani putini in conditiile in care mai are de jucat fotbal inca vreo 10 ani.
COSMIN C
Mutu are suflet de dinamovist, nu cred ca si-ar fi batut joc de sentimentele noatre...
De ce nu poti sa crezi ca-l doare sufletul de noi, si vrea sa ne ajute sa iesim din criza?
Hmmm.... Poate ai tu un cui impotriva lui, si d-aia ti s-a parut ....
nubi1
Orice Dinamovist normal il vrea pe Mutu in echipa... dar parerea mea este ca sansele sunt infime. Plus, jegul de giovani inca are radacini la club.
Radu10mai
football.gif Lasati-ma macar sa visez, ce frumos ar fi sa revina Mutu si M. Niculae, am avea cel mai tare atak din vestul europei!!! bananasmile.gif Eu cred ca Mutu o sa vina in caz ca retrogradeaza Iuve, nu vorbeste el aiurea! football.gif
COSMIN C
Normal ca nu vorbeste aiurea. Chiar nu inteleg ce i s-a parut Cleo-patrei ? crazy.gif
nubi1
@radu10mai somn usor!
Giovanni
TREBUIE SA NE RUGAM SA-I RETROGRADEZE PE JUVE.MUTU E SOLUTIA IDEALA LA DINAMO.MUTU=CEL MAI BUN
red_dog 4 ever
Bre ne-a berbecali mata esti? 010.gif parca nu te mai intelegeai cu Mutu rofl.gif
crazy_rednwhite
ar fi prea frumos sa fie adevarat...odata cu el..(daca ar ramane la dinamo mai multi ani)...ar incepe o noua era la dinamo...
redlady08
nu cred ca va ajunge la noi nici in cazul in care va retrograda juve...pai lasa el banii de afara pentru putinul pe care il poate oferi Dinamo...plus neintelegerile care sunt acuma la noi....o fi el dinamovist...da ar fi prea frumos sa se intoarca acuma.....mai tarziu cine stie...dar acuma....
alexyutza
De fiecare data Mutu a vorbit frumos de Dinamo. imi doresc enorm sa se intorca , de cand am aflat ,ma rog in fiecare seara sa retrogradeze Juventus in serie B sau c, oriunde numai sa vina Mutu la Dinamo .
De ce nu-l credem , de ce ne indoim de el ?
Sa avem rabdare si vom vedea ce se va intampla.
Restul dinamovistilor care in prezent joaca in Europa sunt rezervati in privinta unei eventuale intoarceri la Dinamo , punand vina pe suporteri si bla bla .
Da uite ca Mutu , cel pe care il numim drogat , sau eu mai stiu cum, vrea sa se intoarca , nu se ascunde dupa deget ca altii.
Tot respecul pt Mutu !!!
Te asteptam cu bratele larg deschise.... beerchug.gif
HAITA_DINAMO.gif Mutu e o mandrie
BandiT
vise !
treziti-va!
f_rares
Sa visam mai putem si noi Banditule!
alexyutza
E un vis frumos . O particica din mine crede in realizarea lui.
Chiar daca nu ar veni la dinamo nu as fii prea dezamagita pt ca totul e relativ , dar atitudinea lui e de nota 10 ! beerchug.gif
f_rares
macar am un motiv de bucurie , poate vine... HAITA_DINAMO.gif
crazy_rednwhite
bai banditule...la voi nu erau vise sa ajungeti in semifinale?!....daca imi spunea cineva ca sportul o sa fie pe primul loc cu 4,5 etape inainte de final pe primul loc..imi punea serios intrebarea daca e normal, sau nu....fotbalul e frumos pentru ca e plin de imprevizibil....mi-ar placea sa vina mutu, si sageata inapoi la dinamo...sa vezi cum le dam la spurky cate 4 boabe pe meci.... evillaugh1.gif diablo.gif
rednorth
Mutu nu are ce sa caute la o echipa cu un joc si linie de clacament demna de Cupa Uefa Intertoto sau Cupa Sperantei.
Este doar un zvon, chiar daca l-a lansat el, ca multe altele care ne bombardeaza in aceste zile.
Acesta declaratie reprezinta o simpla intentie mai mult decat politicoasa, improbabila in a se implini si nu constituie un proiect realizabil.
Trebuie sa pice Juve, trebuie sa nu aiba oferte, trebuie sa invie Mos Craciun, sa intre Moggi la facultate si multe altele.
Adica, nu a venit el sa joace la Dinamo cand nu avea echipa si se antrena prin parcuri si va intra el acum in lotul dinamovist.
Marmotele inca-s vii...!!!
DAN RED DOG35
vreau sa va reamintesc ca mutu are 26 de ani si poate face fata la orice echipa din vestul europei la ora asta si luati-va gandul si de la sageata ca nici ala nu vine pana nu se impaca cu tasu.si totusi daca s-ar implini visele unora dintre voi sa vina mutu si marius si daca nu vor juca bine 4-5 meciuri la Dinamo ce se va intampla cu ei,vor fi injurati si amenintati cu moartea ca si dan alexa?
Cai Lun
Ba eu cred ca o sa vina! NA! taunt.gif
DAN RED DOG35
rofl.gif rofl.gif rofl.gif ok!ok!cum zici tu
rednorth
Cai lun, cred ca te referi la suporterul acela de pe stadion, cunoscut sub numele de Mutu?
bianco_rossa
eee..cine nu ar vrea ca Mutu sa vina la Dinamo?,..dar sincer nu cred ca se intoarce..a ajuns prea sus ca sa coboare tocmai acum..parrerea mea..
dinamovista11
nici nu as vrea sa mai vina mutu la dinamo...nu avem nevoie de jucatori plic de fitze. nana2.gif
RED75
Sper sa ma insel, dar din cate am vazut eu pentru Mutu conteaza mult prea mult banii. Oricat ne-ar displacea firma de impresariat a lui Becali, Gica Popescu s-a zbatut mult sa-l sustina pe Mutu in scandalul cu drogurile. Si Mutu ce a facut? Le-a dat papucii fara nici un regret.
Parerea mea este ca Mutu a petrecut prea putin timp la Dinamo ca sa fie un caine rosu cu pedigree. Repet sper sa ma insel, dar cred ca este genul de jucator profesionist care ar putea sa ajunga si prin curtea rivalilor la un moment dat!
paddy
QUOTE(nubi1 @ 18 May 2006, 11:16) *
Orice Dinamovist normal il vrea pe Mutu in echipa... dar parerea mea este ca sansele sunt infime. Plus, jegul de giovani inca are radacini la club.

Adica eu sint anormal tongue.gif voi chiar nu intelegeti ca Mutulica va mai juca la Dinamo numai atunci cind va implini 35 de ani crazy.gif .....

Red 75
Corect ceea ce spui tu thumb.gif prea putin a jucat la noi ca sa fie considerat "CIINE ROSU" dar de, unii se agata de faptul ca a jucat la Dinamo si a ajuns mare "vedeta" gunshot.gif mai mult prin ziarele de scandal decit pe gazon banned.gif

Am vazut ca cineva spunea ca firma lui maciuca BEEcali, la sustinut pe Mutu cind avea probleme cu prafurile..........GRESIT.......au incercat sa-si protejeze investitia ......Giovani a fost obligat de o anumita persoana sa mearga alaturi de Mutu, pina in pinzele albe......... si a incercat sa protejeze numele firmei de impresariat Bisnitarul S.A ......numele celui care la cununat spune totul banned.gif trebuia sa-si asigure spatele de cei care te fac de la briu in jos 010.gif
alexyutza
Am auzit ca pe fir au intrat si mai multe echipe din Turcia .
La stirile sportive am auzit chiar ca i s-a facut o oferta de la o formatie turceasca ,insa fara a preciza despre care e vorba .
Daca juve intra-adevar retrogradeaza , atunci se va da o mare bataie pe Mutu . Sper sa nu uite ce a promis si sa se intoarca la Dinamo .
Orice s-ar spune despre el , inca e cel mai bun atacant roman , e cea ce are nevoie Dinamo !!!!

Hai MUTU beerchug.gif
RED75
Nu se duce Mutu in Turcia. Are inca potential pentru un campionat mai puternic.
Si apoi, turcoaicele nu exceleaza... 010.gif
Max
Daca vine Mutu la Dinamo , n'ar trebui sa mai plece Flocea... thumb.gif
POOL
Hmm.. De ce?? Ca sa poata face si Mutu ce are chef?? 010.gif
Max
Exact.. tongue.gif
crazy_rednwhite
QUOTE(dinamovista11 @ 18 May 2006, 23:53) *
nici nu as vrea sa mai vina mutu la dinamo...nu avem nevoie de jucatori plic de fitze. nana2.gif

te auzi ce vorbesti?...numai ma enervez cand citesc asemenea posturi...cati ani ai tanti?!..Dinamo ar avea mare nevoie de Mutu,oricand, mai ales la ora actuala... se vede k tu nu intelegi fenomenul fotbalistic..
alecsa_rd
QUOTE(alexyutza @ 18 May 2006, 15:02) *
Sa avem rabdare si vom vedea ce se va intampla.
Restul dinamovistilor care in prezent joaca in Europa sunt rezervati in privinta unei eventuale intoarceri la Dinamo , punand vina pe suporteri si bla bla .
Da uite ca Mutu , cel pe care il numim drogat , sau eu mai stiu cum, vrea sa se intoarca , nu se ascunde dupa deget ca altii.
Tot respecul pt Mutu !!!
Te asteptam cu bratele larg deschise.... beerchug.gif
HAITA_DINAMO.gif Mutu e o mandrie

bine zis alexyutza thumb.gif
crazy_rednwhite
QUOTE(alecsa_rd @ 31 May 2006, 19:05) *
bine zis alexyutza thumb.gif

thumb.gif
bulddogg
Ar fi cel mai bun lucru care ni s-ar putea intampla, dar din pacate, la momentul actual sansele nu cred ca sunt mai mari de 1 %. Chiar daca Juve ar retrograda, probabil ca Adi va continua acolo, in fond nu e vorba decat de un sezon in care va juca in serie B, va fi titular si va arata de ce e in stare. Poate insa peste cativa ani il vom mai vedea din nou jucand pentru Dinamo.
crazy_rednwhite
el chiar a declarat, ca in romania, va mai juca numai la dinamo...
Nexus
la Dinamo o sa vina,dar asta peste vreo 5-6 ani cand o sa mai treaca pe la cluburile mari din Europa.sa fim seriosi,voi ati lasa 2 mil de euro pentru 200 de mii?
f_rares
Pai in primul rand o sa primeasca oferte bune de la alte echipe mai mari decat Dinamo , unde o sa aiba un salariu de ceva milioane
POOL
Hai nene eu n-as credea ca Mutu ar veni la Dinamo acuma, nici daca as fi rupt in gura. drunk.gif
free ya mind
QUOTE(crazy_rednwhite @ 31 May 2006, 19:18) *
el chiar a declarat, ca in romania, va mai juca numai la dinamo...

Mda..fraza asta am mai auzit-o noi.Toti zic asa si d fapt se duc acolo unde-i contractul mai mare.Dorinel Munteanu cand juca in Germania zicea ca Dinamo e echipa lui de suflet,ca la Dinamo vrea sa-si incheie cariera..si nici n-a stat prea mult p ganduri sa semneze cu spurktii.Astea cu echipa de suflet,amintiri alea alea sunt povesti de adormit copii sunt prea putini care mai tin cont de chestii din astea...
red_dogvitan
MI-AR FI PLACUT UN ATAC CA PE VREMURI MUTU-NICULAE DAR ASTA E POATE CINE STIE IN VIITOR SPER SA SE INTOARCA SI SA ISI TERMINE CARIERA LA CLUB!!!!
PARANOIA
Mutu ?? Vise

Niculae ?? Vise .....

Momentan jucam cu ce avem !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.