Sergiulica
Jun 9 2006, 07:21 AM

Mutu

haideti sa fim seriosi voi chiar credeti povestea asta??? nu zic ca nu mias fi dorit sa vina dar lucrul asta e imposibil

......
Achiles
Jun 10 2006, 01:34 PM
Mutu o sa vina la Dinamo cand o sa prinda banca de rezerve a unei echipe vreo 2 ani ...
sau daca nu , o sa vina cand o sa aiba 32-33 de ani ....
Nexus
Jun 10 2006, 01:40 PM
Nu o sa mai vina niciodata la Dinamo.Asta e clar!!!
alexyutza
Jun 10 2006, 10:17 PM
Ce se mai aude despre retrogradarea lui Juve ??????
Mi se pare mie sau " mega scandalul" s-a aplanat prea repede ?
Ma rog in fiecare noapte sa cada in B sau oriunde altundeva , numai sa vin Mutu inapoi .
Mutu Mutu Mutu
antisteaua
Jun 10 2006, 10:25 PM
Alexyutza nu-ti mai face iluzii ca nu mai vine mutu inapoi.
free ya mind
Jun 10 2006, 10:28 PM
Poa' sa pice Juve si in div z da nu-l vad eu p Mutu in romania prea curand,cel putin in urmatorii 5 ani.Asa ca Mutu inapoi la Dinamo e doar un vis frumos ...din pacate...
Red_Dog
Jun 10 2006, 11:13 PM
nu cred ca Mutu ar mai putea veni la DInamo....poate la 34 de ani

insa e fain sa visam

...nu faceti mai bine un topic cu jucatori care ar trebui adusi la Dinamo?...ar fi interesant
POOL
Jun 10 2006, 11:13 PM
Juve sa retrogradeze, nu e mare lucru, da' Mutu la Dinamo acuma, ii o minune.
catalin74
Jun 20 2006, 12:00 AM
Hai sa fim seriosi! E ca si cum as visa eu ca ma insor cu Tawny Roberts!
alexyutza
Jun 20 2006, 03:44 AM
... si eu cu Orland Bloom ? atunci e de rau

....
Juve - Serie c Serie C Serie C !!!!
Vino Mutu in prima divizie !!!
Achiles
Jun 21 2006, 02:35 AM
QUOTE(alexyutza @ 20 Jun 2006, 4:44)

... si eu cu Orland Bloom ? atunci e de rau

....
Juve - Serie c Serie C Serie C !!!!
Vino Mutu in prima divizie !!!

"Dosarul Serie A: Juventus in B, cu 9 puncte penalizare
Decizia dosarului telefoanelor ascultate din Serie A se afla de marti pe mana procurorilor. Propunerea a transpirat deja in presa. Este vorba ca Juventus sa fie retrogradata in Serie B si sa fie penalizata cu 9 puncte.
Dosarul se afla la procurorul Saverio Borrelli.
Ceea ce este sigur este ca Juve se va duce in B. Penalizarea de puncte va fi dura, se vorbeste de 9 puncte.
Milan, Lazio si Fiorentina risca, de asemenea, retrogradarea cot la cot cu Juve."
alexyutza
Jun 21 2006, 11:35 AM
E bne si in Serie B , ce mai e perfect , numai sa vina Mutu la noi1
Sper sa se faca dreptate chiar daca sunt foarte multi bani la mijloc si interese . Asa cum a fost retrogradat milanu ' , asa sa pateasca si Juve.
Mutu Mutu
radu
Jun 21 2006, 11:55 AM
Vise...Mutu se va reintoarce la Dinamo dupa varsta de 30 de ani..
FarfelkugeL
Jun 21 2006, 12:14 PM
Chiar in Serie C mai nou..
paddy
Jun 21 2006, 12:53 PM
QUOTE(radu @ 21 Jun 2006, 10:55)

Vise...Mutu se va reintoarce la Dinamo dupa varsta de 30 de ani..
Ce dracu sa mai facem cu el atunci, poate sa-l impaiem

( cu faina ) ....
alexyutza
Jun 21 2006, 01:13 PM
paddy , ca de obicei , tu nu uiti si nu ierti nimic !
Ce ai tu cu faina omului ..?
hunter
Jun 23 2006, 12:10 PM
daca Mutu va reveni la Dinamo putem sa facem cum a zis Borcea...le dam celorlalte echipe 10 puncte avans si incepem campionatul sa fie mai echilibrat
oricum Mutu spre deosebire de altii mereu a vorbit frumos de Dinamo si in perioada cat a fost la noi juca mereu cu ambitie...cu toate astea vad ca mai sunt oameni pe aici care il contesta
nubi1
Jun 26 2006, 01:25 PM
Mutu se duce la Fiorentina. Juve se duce in B. Celelalte implicate sunt penalizte la puncte.
Cam asta au anuntat astia azi.
doberman
Jun 26 2006, 03:47 PM
Chiar daca nu mergea la Fiorentina tot nu ar fi venit la Dinamo sa joace pe 80.000 euro pe sezon.
BandiT
Jun 28 2006, 06:44 AM
deci Mutu nu vine la dinamo...clar.
peste cativa ani poate , dar acum in nici un caz!
crazy_rednwhite
Jun 28 2006, 01:12 PM
stim toti ca nu mai vine...acum cand se bat pentru el fiorentina, si cu bayern....
RflaviusD
Jun 29 2006, 05:12 PM
Ar fi mai bine pentru el daca s-ar duce la Bayern...campionatul italian e puternic dar Bayern e echipa de renume...
Diabolik_kidd
Jun 29 2006, 05:30 PM

mda sunt de acord cu tine flavius.Sper sa ajunga la o echipa la care sa joace si sa revina la forma care l-a consacrat nu conteaza neaparat renumele acelei echipe
RflaviusD
Jun 29 2006, 05:32 PM
poi atunci sa vina la Dinamo...ar fi bun un cuplu de atacanti Ganea -Mutu..dar iar visez...
Diabolik_kidd
Jun 29 2006, 05:37 PM
HMM nu prea cred ca o sa vina la dinamo chiar daca joaca la o echipa de ........oricum daca imi amintesc o declaratie a lui cum ca nu este exclus ca la sfarsitul carierei sa joace la steaua ......nush ce sa mai cred despre el
RflaviusD
Jun 29 2006, 05:48 PM
Kiar a declarat asta???:-O
Diabolik_kidd
Jun 29 2006, 05:57 PM
DA nush in ce context s-a intalnit cu jiji la un meci si l-a intrebat stapanu oilor daca vine sa joace la steaua si el a declarat ca orice este posibil
snake_warior
Jun 29 2006, 06:05 PM
mai fratilor....io tin minte ca l`am vazut de ceva timp la tv pe mutu zivand ca daca cumva retrogradeaza tampenia aia de echipa atunci el vine la Dinamo.... asa a zis el atunci numa` ca amu zice ca nu mai vine.... si oricum el are pretentii la un salar mare si astia is zgarciti si nu cred ca ii dau chiar DACA ar fi sa vina.....
...deci stati relax ca nu`l vedem pe mutu la noi niciodata.
RflaviusD
Jul 24 2006, 05:01 PM
Mutu este jucatorul Fiorentinei (stiu ca nu mai e o noutate) asa ca nu stiu ce rost mai are acest topic!Sunt multe persoane care l-ar dori la echipa dar nu cred ca asta se va intampla in viitorii 5 ani.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.