Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu cine pica dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
skilly
Ma bucur foarte mult ca nu s-a cxalificat rrapid.Astept cu nerabdare tragerea la sorti pentru finala cupei romaniei sa vad cu cine joaca DINAMO pentru ca nu cred ca nu se mai poate califica in finala.De fapt nu cred ca mai poate pierde cupa.Astept si parerile voastre(ale sustinatorilor lui Dinamo;restul nu conteaza)
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Anonymous
Este adevarat ca sansele noastre au crescut considerabil fara Steaua, Rapid sau Poli.
Adversarele cele mai grele mi se pare in ordine Otelul, Arges si Bistrita.

Sa nu zicem totusi hop pana n-am sarit parleazul.

Hai Dinamo!
skilly
Asta asa e.Sincer mie mi-a placut cum a jucat otelul.Adica a jucat exact ce a trebuit.Sunt periculosi daca au un avantaj cat de mic ar fi el.Parerea mea este ca sorin cartu o sa-i invete sa faca un antijoc perfect daca o sa jucam cu ei.Sper sa-i intalnim in finala.Ar fi mai interesant si o sa fie tot stadionul alb-rosu.Ramane de vazut acum.

=====================FORZA DINAMO================
Cainele
Ma bucur ca tzigani nu s-au calificat (ce rau sunt !!!)..dar sper ca baietzii sa trateze cu seriozitate urmatoarele 3 meciuri pe care le mai avem pana luam Cupa ROMANIEI. 8)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.