Help - Search - Members - Calendar
Full Version: angajare
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2
radu
QUOTE(g481_shm @ 19 May 2006, 0:02) *
PS:nu vreau sa inteleg faza cu sclavii...si cum nu am vorbit nimic de tine chiar nu vad ce rost are sa intervii si tu in cearta...singurul care are dreptul sa ma judece si intr-adevar sa ma vorbeasca si el la randul lui e radu...despre care am spus ca e dictator 010.gif si care intr-adevar se poate razbuna...
deocamdata nici tu nici cosmin nu ati fost implicati de mine in nimic....te simti insultat degeaba...pacat

Am tot citit topicul asta si am un niste comentarii de facut:
1. Era un topic "serios" sau "pe bune" care a ajuns un fel de clona la Regulament de Lupte
2. Eu nu judec pe nimeni iar cei care se simt "amenintati" in vre-un fel de posturile mele au tulburari de personalitate si le recomand cu caldura doctori psihologi
3. Razbunarea e arma stiti voi cui....
4. Aflu cu stupoare ca unii se considera sclavi...astept cu nerabdare impresiile dupa ce se vor angaja, la propriu, la patron.
5. Propun ca acest topic, in cazul in care nu isi revine, sa fie inchis de catre un moderator ca deja a devenit un camp de lupte.
anmini
topicul este unul foarte serios si cai a promis ca azi isi depune CV-ul. daca-l mai conving si pe paddy, va fi cel mai serios. 010.gif 010.gif 010.gif
g481_shm
eu renunt sa mai postez aici...pt m@x: am spus ca ar fi mai bine sa vb la meciul cu nationalul pt ca asa se creaza confuzii si fiecare se simte vizat aiurea...sa vorbesti fata in fata e altceva! inca odata m@x nu inteleg de ce te implici in faza cu vorbitul despre radu...daca ti-a spus cineva ca am vorbit de tine sa aiba curaj si sa posteze aici....sa vedem pana unde pot sa minta unii...
PS: cum i-am spus si lui cosmin eu v-as lasa sa va uitati in forumul nostru protejat...chiar si in arhiva de pe mess pt ca inca imi aduc aminte ce vorbesc..
@POOL nu te speria...imi depun cv-ul aici doar pentru concurenta...nu am de gand sa ma reangajez in fostul killing vopsit...(rosu) 010.gif
anmini
aha, deci ma fac cu 3 catindati........ crazy.gif paddy, cai si g481.....o sa fie un concurs destul de strans... 010.gif 010.gif
p.s. daca mi-aduc eu bine aminte, v-ati cam placut voi la meciul cu vasluiul........asa ca......doar va intaratati unul pe altul, ca doi cocosi. 010.gif 010.gif ( cei drept, de categorie diferita.)
p.p.s. astept cv-ul, g.
paddy
QUOTE(radu @ 19 May 2006, 6:38) *
Am tot citit topicul asta si am un niste comentarii de facut:
1. Era un topic "serios" sau "pe bune" care a ajuns un fel de clona la Regulament de Lupte
2. Eu nu judec pe nimeni iar cei care se simt "amenintati" in vre-un fel de posturile mele au tulburari de personalitate si le recomand cu caldura doctori psihologi
3. Razbunarea e arma stiti voi cui....
4. Aflu cu stupoare ca unii se considera sclavi...astept cu nerabdare impresiile dupa ce se vor angaja, la propriu, la patron.
5. Propun ca acest topic, in cazul in care nu isi revine, sa fie inchis de catre un moderator ca deja a devenit un camp de lupte.

Radule se pare ca tu ai o mica problema 010.gif si ti-as recomana sa te duci la Balaceanca ca esti irecuperabil , si nu ne mai vorbi de sus ca esti prea mic ca sa ne tulburi gunshot.gif te porti de parca ai fi trait in padure..............e un simplu joc dunno.gif si daca nu ti la glume intoarcete in padure.......

Anmini
Vezi ca-ti pling copiii de foame 010.gif
anmini
nu vrei sa le faci tu ceva de mancare? la cat esti de ''important'', fac pariu ca te pricepi si la asa ceva, ca prea le stii pe toate...............
radu
HAITA_DINAMO.gif
anmini
verystrange.gif culmea, ca auzisem ca are unul si prin berceni............... crazy.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif cata rautate...ce ma distrez cand va certati..asa... 010.gif 010.gif 010.gif
anmini
sigurul care se cearta e paddy, piticul morocanos din alba ca zapada. crazy.gif
g481_shm
010.gif 010.gif frate...ce int,epaturi(am pus virgula la "tz") 010.gif poi mai ai nevoie de cv-ul meu...!?nu se rezolva ca in Romania..?!care dintre noi da mai mult..!?eu promit ca daca iau eu job-ul il donez lui paddy...sa fie aproape de tine sefa... 010.gif aa...ce ziceti de mariri de salariu...prime de angajutul lunii...si bonus la angajare.>!?sa fim si noi europeni!
anmini
ce bine-i sta lui paddy cu bolovanul la cap..........asa o sa aiba timp sa faca mancare......... beerchug.gif
red_dog_ditza207
ce rai sunteti...lasa paddy ca de aia exista "pana fermecata"
nu-i asa?
paddy
QUOTE(anmini @ 19 May 2006, 9:53) *
ce bine-i sta lui paddy cu bolovanul la cap..........asa o sa aiba timp sa faca mancare......... beerchug.gif

Bucuria ta va fi de scurta durata drunk.gif peste 4 minute am sa impart bolovani, si ca de obicei voi incepe cu febletea mea..ANMINI....bucataria te asteapta cu drag 010.gif
anmini
010.gif 010.gif nici in visele tale cele mai dragute nu o sa ma vezi pe mine in bucatarie............
da-mi pare bine ca te preocupa soarta mea. crazy.gif crazy.gif nu-i asa ca nu mai poti de dragul meu? 010.gif 010.gif 010.gif drunk.gif
stii, deja vad ca ai inceput sa-mi scrii corect numele..e un progres demn de un asistent personal.:)))))))))))))))))
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ...parca il si vad pe paddy...in bucatarie...paddy...vezi ce mancare le dai locotenetilor...

aah...si lu m@x sa nu ai dai inghetata...ca rugineste...doar e robot acuma..nu? 010.gif 010.gif
anmini
verystrange.gif il lasam doar sa faca, nu si mancam, ca e in stare sa ne otraveasca........dupa atatia bolovani........
red_dog_ditza207
nu cred..paddy e baiat bun....doar daca scapa din greseala 010.gif 010.gif ceva prin mancare...da nu cred ca va otraveste el... 010.gif 010.gif
anmini
da, e o adevarata comoara.................. 010.gif 010.gif 010.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif eh pai vezi....si tu il acuzai pe degeaba 010.gif 010.gif

Paddy...sa-mi faci si mie o prajitura.....si ca sa vezi ca nu sunt rea..poti sa pui si putina inghetata beerchug.gif
anmini
010.gif 010.gif 010.gif ia sa-l intrebi tu pe paddy care-i soarta comorilor............. crazy.gif
red_dog_ditza207
mda...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.