Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ela
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
dee_dee
Tot bati moneda cu bunul simt .. am zis io ceva de fata/fete? Is toate frumoase, nah, dar discutiile sunt degeaba ...

El: esti frumoasa..
Ea: mercic, pooop u...

E o parere obiectiva, nu cunosc pe nimeni de pe aici, nu tin partea nimanui, dor spun ce vad si ce ma deranjeaza la forumul asta...
Antispring
Hai, Elutza..... mai baga o poza sa terminam balciu'....
Leaveyou
Stimată concurentă Ela, dacă aveam de gând să vă atribui nota 10 -, acuma mă văd nevoit să scad această notă. Motivul este poza în care aveţi privirea aţintită asupra acelui ..., acelui ..., că nici nu ştiu cum să-i zic. Astfel de poze nu pot să vă aducă decât neajunsuri. Poate reparaţi situaţia cu o poză mai obraznică !
Vă mulţumim că concuraţi !

Nu se poate să fie toate pozele la un loc ca să ne dăm noi cu părerea competent ?
paddy
[quote name='Antispring' date='18 May 2006, 19:29' post='59807']
.... ca doar nu ma uit dupa barbati.

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif Oare ???? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Frumoasa poze beerchug.gif data viitoare incearca sa pui numai cu tine, taie cheliosii din poza ca iti scade nota 010.gif 010.gif
Radu10mai
Paddy, nu sti ca nu e frumos sa te iei de homosexuali? (antispring) taunt.gif
nubi1
Eu as mai pune poze dar vad ca incep sa deranjez lumea.... 256.gif

Spune-ti voi ce fel de poza sa pun si o sa o aveti... va promit. crazy.gif

@dee_dee: ce te deranjeaza pe topicul asta? daca poti fi sincer... icon_rolleyes.gif

QUOTE(Leaveyou @ 19 May 2006, 8:59) *
Stimată concurentă Ela, dacă aveam de gând să vă atribui nota 10 -, acuma mă văd nevoit să scad această notă. Motivul este poza în care aveţi privirea aţintită asupra acelui ..., acelui ..., că nici nu ştiu cum să-i zic. Astfel de poze nu pot să vă aducă decât neajunsuri. Poate reparaţi situaţia cu o poză mai obraznică !
Vă mulţumim că concuraţi !

Nu se poate să fie toate pozele la un loc ca să ne dăm noi cu părerea competent ?

Sunt convinsa ca si tu cunosti oameni ... nu? Deci care ar fi problema?

Hai ca pun una pana aud doleantele voastre...
Antispring
Na poftim.... hal de discutie la paddy si raduzecemai... asta ziceam mai sus.... degeaba fata e frumoasa cand iubaretii n-au nimic in cap. D'aia plangeti ca fatalaii cand va parasesc...
dee_dee
QUOTE(nubi1 @ 19 May 2006, 13:45) *
@dee_dee: ce te deranjeaza pe topicul asta? daca poti fi sincer... icon_rolleyes.gif

Am zis si mai sus, ma deranjeaza discutiile de pe topicurile astea ... am dat un exemplu de dialog mai sus ...

Si da, am fost cat se poate de sincera
radu
Din ce in ce mai greu o sa fie de votat la concurs.. crazy.gif

Dee_dee mai bine ne ai onora cu poze icon_rolleyes.gif
red_dog 4 ever
Da chiar vrem poze sa avem de unde alege
dee_dee
Pai ce fac io aici? Imi dau in cap singura?
Cai Lun
M-am linistit! Ma temeam ca sunt singurul care traia cu impresia ca esti fata!... tongue.gif
POOL
Eu eram aproape sigur k e fata.... 010.gif\
nubi asculta de MAREA MASA a forumului nu de 1-2 mosnegi..
dee_dee
Pai am mai zis undeva pe forum cum ca as fi fata , deci ... thumb.gif

Oricum aia a fost parerea mea, si mi-o mentin. Punct. :)

Puteti sa continuati. :)
paddy
QUOTE(Antispring @ 19 May 2006, 13:32) *
Na poftim.... hal de discutie la paddy si raduzecemai... asta ziceam mai sus.... degeaba fata e frumoasa cand iubaretii n-au nimic in cap. D'aia plangeti ca fatalaii cand va parasesc...

Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place beerchug.gif din pacate Antispringule tu nu faci parte din brigada lui Dumnezeu 010.gif esti pus numai pe misto, cind e vorba de parte feminina, atunci noi ce sa mai credem despre tine......... crazy.gif

Cu ocazia asta mi-am cunoscut si viitori socri 010.gif 010.gif
Cai Lun
Ela, din pacate, pana acum, paddy este singurul premiu pe care il poti castiga cu acest topic! icon_lol.gif [fara suparare! football.gif ]
Daca vrei sa intri in concursul miss DinamoMania, trebuie sa respecti regulamentul. Citeste-l si incearca in cele 5 zile care au mai ramas sa iti actualizezi albumul cu poze de aici... thumb.gif
paddy
Banuiesc ca trebuie sa ma rad pe cap rofl.gif rofl.gif rofl.gif...Click to view attachment
anmini
io as zice sa pui o poza cu tine in costum de baie,.
sa nu uiti casca si ochelarii, plzzzzzzzz 010.gif 010.gif 010.gif
das Reich
ha ha ha ha ha.
ne vedem la bal !
POOL
Ori la spital. drunk.gif starwars.gif
fl0r1nel
cea mai frumoasa dinamovista dintre toate cate am vazut. Mi-o pun la messenger la Display Image. Sper sa fii tu Miss DinamoMania
Cai Lun
Acest topic nu este conform cu regulamentul concursului Miss DinamoMania si nu poate participa la concurs.

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.