Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Netiquette - codul bunelor maniere pe internet/forum
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3, 4
Cai Lun
Pfoama, pana si pe asta l-ai gresit... gunshot.gif
Sezran
pfoama? ce e aia? poama? foame? taunt.gif
Cai Lun
E o interjectie. taunt.gif
paddy
Pai spune bai nene ca e injectie, credeam ca esti limbut..... verystrange.gif verystrange.gif
COSMIN C
BAHH, AR FI KALUMEA, DAK ATI CITI REGULAMENTUL ALA. NEAM INTZELEGE KU MULT MAI BN. DAK NU VRETZI, ASTA E, NOI VOM DA DOJANA, KIAR DAK NU NE FAKE PLAKERE. DEJI E KIAR PAKT K UNI DINTRE VOI SA PLEKTI PREMATUR IN VAKNTZA. UFFF, CMF YO K VOI?
paddy
La topicul AUGH, AUGH , AUGH ai nevoie de ajutorul lui Gerge Pruteanu verystrange.gif verystrange.gif
COSMIN C
Pentru ca au aparut o serie de membri noi, sau pentru ca cei vechi au inceput sa cam uite de existenta regulamentului forumului, mi se pare ca e util sa va reamintesc tututror ca el exista, e in vigoare, nu a fost abrogat, prin urmare, tot ce scrie acolo e litera de lege. Nu va bazati pe faptul ca in tara asta nici o lege nu se mai respecta, noi suntem "comunisti" cum calcati alaturi, cum va ardem. Aviz amatorilor.
red_butterfly
Asa Cosmin fii rau! Stii care e faza...pe mine forumul m-a obisnuit sa scriu corect chiar si pe messenger. Bine aproape corect, mai bag cate un "k" sau mai uit vreo cratima daca ma grabesc. Dar... bananasmile.gif
matador
sincer , mi-a placut faza cu'limba romana la loc de cinste",si sunt perfect de acord,pentru ca asta ne deosebeste in primul rand de stelsti,adica de plebe:suntem mandri de ceea ce suntem su nu suntem romani doarpe certificat,ci si in gandire.adica eu unul ma simt foarte mandru ca sunt roman,,iar acest fapt mi se trage tocmai din excursiile din afara tarii,unde nu am avut nicio problema spunand ca provin din neamul nostru.faza cu interzis scris tip messenger e buna,pentru ca mesajul este mai inteles de cel care scrie decat de el care citeste.
COSMIN C
Nu-mi fac iluzii ca rezolv mare lucru cu mesajul asta, dar incerc totusi.

IN ATENTIA MEMBRILOR NOI A FORUMULUI

Inainte de a deschide topicuri noi, de a posta mesaje, VA ROG INSISTENT , cititi regulamentul forumului. Si mai ales verificati-va pm-urile. Sunt in dreapta sus, scrie in dreptul lor New Messages. Moderatorii va vor indruma, dar daca voi nici macar nu aveti curiozitatea sa le cititi e in zadar. Si atunci vom fi nevoiti sa va stergem mesajele aruncate aiurea prin forum si in caz de "forta majora", sa va blocam accesul in forum.
Siegfried
Mda...
CyberDog
QUOTE(COSMIN C @ 17 Dec 2007, 11:25) *
Violenta limbajului pe un forum nu-i departe de violenta din peluze, (sigur, pastrand proportiile), pe care o condamnam. Vorbim de necesitatea legii, dar incercam sa ne impunem punctul de vedere cam in acelasi fel in care incearca unii dintre cei ce se declara ultrasi sa-si impuna punctul de vedere pe stadion: cu forta. Si daca nu ne convine, sau primim replici pe masura, tipam sa ia moderatorii masuri.

Avand in vedere partea in "bold' a citatului, nu crezi ca e normal ca moderatorii sa ia masuri ?
Din cate imi amintesc eu, acesta e rolul lor pe un forum de discutii, de orice natura ar fi acesta....
The Game
Dar vinovat nu este moderatorul, vinovat este cel care foloseste acel limbaj. Sa nu mutam vina pe cine nu trebuie ...
marcher
Or mai fi si niste polite de platit...
COSMIN C
Cyber, se iau masuri, numai ca nu avem un topic in care sa anuntam cand si cine a primit dojana, bann, etc. Si nici nu am avea timp pentru asa ceva.
CyberDog
QUOTE(COSMIN C @ 17 Dec 2007, 11:53) *
Cyber, se iau masuri, numai ca nu avem un topic in care sa anuntam cand si cine a primit dojana, bann, etc. Si nici nu am avea timp pentru asa ceva.

Un asemenea topic a existat si exista si timpul necesasr pentru a posta masurile luate ( te rog nu-mi lua in nume re rau remarca, stiu, e usor sa vorbesc din afara, atunci cand responsabilitatile imi lipsesc ). Pacat ca nu mai exista, era si ( cred eu ) este necesar pentru o buna desfasurare a discutiilor pe forum cat si in comentariile la articole.
Tin sa subliniez faptul ca site-ul e plin de violenta verbala si ( sau ) trivialitati. Stiu ca nu e loja de opera aici, insa daca se doreste mentinerea un dialog normal, intre oameni cu scaun la cap, ceva masuri trebuiesc luate, iar masurile sa fie vizibile, pentru a indeparta orice banuiala care poate sa cada asupra administratorilor si moderatorilor.
Sant constient ca DinamoMania este site-ul suporterilor, iar marea majoritate a suporterilor de stadion sunt obisnuiti sa foloseasca, normal, limbajul "de stadion". Dar, cum paginile de internet nu sunt peluze ( decat virtual vorbind ) iar printre cei care doresc sa isi exprime aici parerile mai exista si suporteri ce agreeaza un limbaj decent, cred ca balanta ar trebui sa incline binisor in favoarea normalitatii.
Poate ca am eu o perceptie gresita despre normalitate. IN acest caz, evident, ma aflu in pozitia de a gresi flagrant, drept pentru care imi cer scuze atat moderatorilor cat si tuturor participantilor la discutii pe forumul DinamoMania.
COSMIN C
Discutie total off-topic, pe care, daca ar trebui sa respect litera cu litera regulamentul, ar trebui s-o sterg frumos si s-o trimit la cos.
Cyber, stiu ca a existat un asemenea topic, dar, fara suparare, timp nu exista, cel putin in ceea ce ma priveste si cred ca stiu destul de bine cum stau cu timpul si ceilalti din echipa.
Suspiciuni? Vor exista tot timpul, e chiar distractiv sa vad ca cei care striga cel mai tare "hotii" sunt exact cei care folosesc un limbaj de-ti vine sa te tot duci. Crede-ma ca stiu ce vorbesc. (nu ma refer la tine in nici un caz). Si aici te rog sa punem punct acestei discutii. O putem continua in privat oricand, sau pe unul din topicurile de la Suport. De ex AICI
marcher
Acu ati vrea sa faceti din noi maici nevinovate....
CyberDog
Poate ca discutia nu e chiar asa de off-topic precum spui, Cosmin. In definitiv, daca tot dorim sa eliminam viorenta fizica si verbala de pe stadioane, cred ca cel mai simplu mod de a ne implica ar fi eliminarea violentelor verbale din acest forum. Timp? Poate ca tu nu ai, dar nu esti singur in echipa.
Asadar, la cos.
In alta ordine de idei, daca as fi dorit sa discutam in particulat subiectul asta, ti-as fi dat un beep.
Am crezut ca e mai constructiv si educativ un dialog pe forum. Am gresit, iarta-ma.

Asa cum scriam mai devreme, o sa-mi indrept atentia catre activitati mai productive si mai interesante pentru mine....

Numai bine si sanatate maxima!
COSMIN C
Mda....Am zis "sau pe un alt topic" si am dat si link. Dar se pare ca e mai simplu sa ne suparam imediat. In fine, cum vrei tu. Sanatate si sarbatori fericite.
The Game
Cred ca ne-am saturat cu totii de toate jignirile, injuraturile si circurile de la televizor. O discutie civilizata nu se mai intalneste asa de des in ziua de azi. Desigur, o mica ironie nu strica niciodata ...
marcher
Deja mi-au dat lacrimile si-am inceput a citi "codul bunelor maniere"...
radu
Conservatorii, anarhistii si ironicii pe forum. Greu de impacat toti. Dar facem o lege a la Mitica si rezolvam problema. Civilizatia peste tot si in orice timpuri a fost impusa prin forta. Cand discutia e lasata mai liber lumea ne considera deplasati cand o tinem in frau suntem comunisti. Niciodata nu o sa fie lumea multumita. Pana la urma cel care vrea sa lase o impresie placuta si de seriozitate asupra sa scrie cat trebuie, ce trebuie si unde trebuie.
CyberDog
Cosmin, uite ca scriu si AICI, unde mi-ai indicat.
Eu nu ma supar. Nici n-am de ce....
Observ insa ca tu te superi daca cineva isi permite sa atraga atentia echipei de moderare asupra faptului ca "moderarea" postarilor si comentariilor nu este vizibila. Stiu cat de mult este de lucru. Imagineaza-ti ca n-am uitat.
Dar ceea ce citesc in forum si in comentariile la articole depaseste orice limita.
Evident, ceva nu este cum ar trebui sa fie. Ce? Nu stiu, voi stiti mai bine....
O sa-mi spui ca acelasi tip de comentarii de regaseste si pe forumurile ce apartin marilor cotidiene de sport din Romania. Si nu le sterge nimeni.
Da, dar aia sunt infometati de reclama si ii doare in posterior relativ la continutul comentariilor, atata timp cat caunterul de la trafic se invarte in favoarea business-ului care le da de mancare. Mai ales ca au disclaimere privitoare la continutul mesajelor postate de vizitatori si se folosesc de asta in cazul in care cineva i-ar da in judecata. Acelasi tip de disclaimer exista si la DinamoMania. din cate cunosc. Dar......
Vreau sa cred ca nu se intampla acelasi lucru si la DinamoMania. Sigur, reclama este "sufletul comertului", iar site-ul trebuie sa se autointretina din ceva.
De aici si pana la a lasa postate neatinse injuraturile gastii de nesimtiti este diferenta ca de la cer la pamant.
Chiar nu-i pasa nimanui?
Exista probabil teama ca odata ce userii ce nu respecta limbajul normal in dialog ar fi eliminati din ecuatie, site-ul ar suferi de pe urma unui efect de domino, multi dintre obisnuitii comentariilor renuntand la a mai vizita site-ul.
V-ati gandit vreo clipa la cati vizitatori si useri cu account pierde site-ul datorita limbajului violent si indecent?
Personal, nu pot sa ignor realitatea ce se vede cu ochiul liber.
Sigur, nu ma obliga nimeni sa citesc comentariile tampite ale unora. Doar ca este extrem de greu sa le evit, ele regasindu-se peste tot in site.
COSMIN C
"O sa-mi spui ca acelasi tip de comentarii de regaseste si pe forumurile ce apartin marilor cotidiene de sport din Romania. Si nu le sterge nimeni."

Cyber, sper sa nu te dezamagesc prea tare, nu citesc comentariile de pe forumurile marilor cotidiene de sport din Romania. ( de fapt nici nu cred ca mai avem cotidiene de sport in Romania dar asta e alta discutie). Prin urmare n-o sa-ti dau raspunsul asteptat.

Nu am spus ca nu scapa multe comentarii alaturi de drum, (ma crezi sau nu, lipsa de timp chiar e un motiv serios, nu numai in cauzl meu, ci si in cazul celorlalti) pentru ca inteleg ca tu te referi la comentarii, comentariile la articole, nu la cele din forum. Unde chiar exagerezi daca spui ca depasesc orice limita. Poate ca avem pareri diferite despre moderare, nu contest, dar nici nu voi baga pumnul in gura la orice "derapaj" al cuiva. Inca mai cred ca ne putem intelege ca oamenii si am preferat sa aplanez, chiar daca n-am facut-o la vedere, decat sa inchid topicuri, sa dau bannu-ri sau sa sterg conturi. Un user atentionat si adus pe "calea cea buna" e un castig, un cont sters e o pierdere. Nimeni nu-ti garanteaza ca in locul lui nu se inscriu doi care sa-ti faca de o mie de ori mai multe probleme.

Nu stiu unde ai vazut tu ca m-am suparat. Ma supar foarte greu.... spre deosebire de altii.
marcher
Uite d-asta tinem noi la tine. Tot forumul daca nu te iubeste. te respecta. Si asta e mare lucru.
CyberDog
Cosmin, ce raspuns crezi tu ca asteptam? Si de ce faci distinctie intre comentariile la articole si postatile de pe forum? Eu cred ca nu exista nici o diferenta intre ele, atat timp cat ambele categorii sunt publicabile ( si publicate ) pe site.
In fapt, nu mi-ai dat nici un raspuns ci ai evitat diplomatic raspunsul . N-ai negat ce am afirmat eu, iar asta imi da de gandit....
COSMIN C
Fac distinctie pentru ca stii foarte bine ca nu e acelasi lucru. In forum deja putem vorbi despre o comunitate. Cei care intra zilnic in forum au ajuns in general sa se respecte, stiu ca par vorbe mari, chiar sa se cunoasca. La naiba, nu stiu de ce iti spun lucruri pe care le stii foarte bine.

La comentarii e alta poveste. Sunt persoane care se inregistreaza acum, arunca o injuratura si pa. Poate nu mai scriu niciodata, sau mai scriu cand au chef iar sa injure. Nici macar nu le pasa ca le dai bann, nu pierd nimic, ce mare lucru.
Iarasi, spun lucruri pe care le stii. Dar de atunci s-au mai inscris numai vreo 5000 de membri noi. Sunt in general 250 de membri online in orice moment al zilei.

Ce nu am negat? Insinuarea cu reclama? Ar conta? Daca eu iti spun ca nu ma retine nimic, decat lipsa de timp, sa sterg toate porcariile, ma crezi? Nu ma crezi. Si atunci? Cui foloseste toata discutia asta?
CyberDog
Cui foloseste?
Da, buna intrebare Cosmin.
Poate, celor care si-ar dori un site al suporterilor dinamovisti curat.
Oricum, daca e o discutie nefolositoare din punctul tau de vedere, eu am sa incerc sa o fac uitata.
COSMIN C
Esti culmea, vorbim impreuna si ne intelegem separat. Daca raspund nu e bine, daca nu raspund, am ceva de ascuns. Vad ca stii mai bine decat mine si cum stau cu timpul ( ai spus mai sus ca timp exista) si care ar fi motivele pentru care inca mai sunt mesaje nepotrivite la comentarii. Atunci mai au vreun rost raspunsurile mele? Mie mi se pare ca nu.
CyberDog
Am spus ca timp exista , La timpul trecut.

Nu am afirmat ca tu, Cosmin, trebuie sa-ti faci timp. Nu am afirmat ca stiu cum stai cu timpul.
Am facut doar niste supozitii si am indraznit sa pun cateva intrebari mai mult sau mai putin pertinente ( la care mi-ai raspuns indirect ).

Repet, nu am facut AFIRMATII. Desi, poate, acestea ar fi fost necesare.
COSMIN C
Ti-am raspuns indirect. Asta-i buna. Daca pui intrebari si nici nu te intereseaza raspunsurile, pentru ca tu crezi ca stii dinainte care sunt adevaratele raspunsuri, eu imi rezerv dreptul de a considera discutia inchisa.

PS. Si intr-adevar ai dreptate, din afara intotdeauna se vad lucrurile altfel, si cei care stau pe margine mereu au solutii pentru tot si pentru toate.
CyberDog
Buna, buna, foarte buna!
Se pare ca vorbesc singur, precum televizorul. Ma temeam ca asa o sa se intample.
E simplu si eficient sa inchizi pravalia. Extrem de traditional. Ma steptam totusi macar la un "Inchis pentru Inventar"!

Inca un PS: Te-ai gandit ca uneori, din afara lucrurile se vad mai clar?
COSMIN C
E posibil Numai ca, si asta e la fel de traditional, cand e vorba de facut ceva, in general, gasim motive si ne dam loviti. Toti ne dam cu parerea despre orice, dar de facut lasam pe altii sa faca.

N-am inchis pravalia. Pur si simplu am retinut ideea si gata. Am acaparat noi topicul si nu-i frumos. Sa-i lasam si pe altii sa-si spuna parerea. De exemplu pe cei care considera ca forumul asta e o adevarata inchisoare si ne acuza de prea multa cenzura.
CyberDog
Cosmin,
Cele ce erau e facut de catre mine s-au facut la timpul lor. Asa ca nu am fost si nu sunt membru in categoria celor ce se dau loviti. Dreptul de a-mi da cu parerea e deja un drept castigat aici. De aceea vorbesc.

Voi sta in continuare pe margine chiar daca unii considera asta o rusine. Chestia e ca uneori, ca si in fotbal, e foarte important ca pe margine sa ai pe cineva care sa mai strige din cand in cand la jucatori. Daca respectivul mai si cunoaste cate ceva in sportul asta, cu atat mai bine pentru echipa.
cpc
Cyber, Cosmin,

Imi dau si eu cu parerea citind toata conversatia voastra de pana acum. Ambele pareri sunt pertinente si fiecare crede ca detine adevarul absolut, dar de fapt vorbiti acelasi lucru....sa se faca curatenie la comentarii atat pe forum cat si pe site.

Sincer pe forum mie mi se pare ca este ok, in limita bunului simt si eventualele abateri se corecteaza.
Pe prima pagina este intr-adevar de lucru...dar nimic nu este perfect. Sincer mi-ar placea sa gasim solutii la problema decat sa tot vorbim cum a aparut, de ce si cand.

Cauze se gasesc mereu si evident sunt juste.
Hai mai bine sa facem ceva si sa vedem rezultate.

p.s. da e adevarat ca totul se vede mai bine de pe margine, dar satisfactiile cele mai mari le ai in teren, cand joci cu adevarat si te lupti. Nu e o rusine sa stai pe margine e pur si simplu o alegere.
CyberDog
Pai hai sa vedem terenul de joc.
Avem asa:

In poarta, 1 Administrator : Cosmin C. Pe post de Lobby Three, trebuie sa apere suturile trase de catre adversari, din toate pozitiile. Apararea nu il prea ajuta, asa ca trebuie sa se descurce singur, cum poate. Refuza transferul.

In defensiva: 2 Moderatori ( DiliBili, Radu ) si 2 Administratori ( Adrian, Florin ).
Primii doi reusesc ocazional sa mai opreasca cate un atac ( atunci cand intra pe terenul de joc ). Seamana doua picaturi cu perechea Stoican - Galliquio. In rest, prezenta sporadica pe terenul de joc, implicatii minime in strategie, rezultate sub asteptari.
Adrian si Florin, isi arata prezenta doar in spatele ultimilor fundasi. Uneori, in spatele portarului, fiind de aceea extrem de apropiati de peluza. Se ocupa cu respingerea atacurilor verticalizate, directe. Rezultatele se vad doar pe prima pagina DinamoMania, atat la propriu, cat si la figurat.

La mijloc: 1 Administrator ( Cai Lun ), 1 Moderator ( Discobolus ), 1 Global moderator ( Haita ).
Pe post de Jolly Joker, Cai Lun este bagat intotdeauana la mijloc. Fiind liber de contract, a fost adus la echipa de un fost antrenor cu ochi buni pentru juniori. Este constiincios in joc si obraznic atunci cand ajunge in fata portii., Joaca pe orice post este chemat sa joace. Uneori mai si marcheaza. Purtatorul banderolei de capitan ( aia de colonel i-a fost retrasa la transfer ), Discobolus, acest Cornel Dinu al DinamoManiei, apare pe post de moderator cu functie de administrator delegat si director tehnic. Cu o pozitie centrala ( GMT - 6 ), antreneaza si joaca in acelasi timp. Aflat in deplasare tot timpul, reuseste sa lanzeze cate un atacant pe an. In rest, conduce din umbra.
Haita, fost mare atacant central, obisnuit mai ales cu terenurile ude, s-a retras la mijloc si are prezente sporadice pe terenul de joc. Preia mingile lejer, le da un aer inteligent si le lanseaza catre peluze, doar-doar o sa dea careva cu capul ( de sus ) in ele.

In atac : 1 Administrator ( Rew ), 2 Moderatori ( Bascanu, dmihaița )
Rew ataca intotdeauna decisiv si dur, la obiect. Nu tine cont de adversar si bine face. Joaca din ce in ce mai rar, insa atunci cand o face marcheaza spectaculos.
Bascanu si djmihaița nu fac fata in atacul DinamoMania. Trebuie transferati la DinamoMania 2.

Rezerve: 3 Moderatori ( Cartea de Gramatica, crysstyan2002, Yoda )
Banca de rezerve are un singur manz ( crysstyan2002 ), insa si ala cu drept de joc doar intr-un colt al terenului, la antrenamente.
Cartea de Gramatica si Yoda n-au mai atins mingea de ceva timp si terenul de joc le-a devenit total necunoscut.

Asadar avem 14 jucatori ce ar trebuie sa fie implicati direct in jocul echipei.
Mai trebuiesc?
radu
Mi-as fi dorit sa fiu Goian dar daca nu se poate asta e!
anmini
Stimate Cyber, urmare a analizei minutioase a siteului nostru - pe care am incercat sa o inteleg din punctul de vedere al unui chibiț, ca altceva nu esti, din moment ce nu vrei sa te asezi la masa, dar ii stresezi pe cei care joaca - am ajuns la concluzia ca te afli in ipostaza vulpii care nu ajunge la struguri. Pana una alta, noi formam o echipa si, slava Domnului, cum n-a disparut Mania dupa plecarea ta, nu va disparea nici in urma "criticilor" tale. Cum am mai gestionat anumite situatii, vom reusi s-o facem si de data asta, si de acum inainte.

In rest, numai bine!
CyberDog
Stimata anmini,

"Analiza" se referea la echipa de moderare, care cuprinde 14 adminstratori si moderatori, ce nu au timp indeajuns sa curete site-ul de ceea ce trebuie curatat. Nu este o "analiza" a site-ului, dar poate n-am scris eu indeajuns de romaneste pentru o profesoara.
Chibiț, nechibiț, cam stiu despre ce vorbesc. Daca matele te simti stresata, incearca Sovata, e aproape.
Strugurii la care crezi ca eu nu reusesc nu ajung nu ma intereseaza. Sunt total neapetisanti. N-ai priceput ABSOLUT NIMIC.
Atitudinea mea fata de DinamoMania afost si ramane in continuare ACEASTA.
Criticile mele au un scop onorabil, spre deosebire de interventia dumitate care se doreste un atac la persoana.
"Pana una alta, noi formam o echipa si, slava Domnului,....." Nu imi amintesc sa iti fi vazut nick-ul in echipa de moderare. De ce te gaseti tocmai dumneata sa "iei pozitie", nu pricep?! In calitate de chibiț oare?
anmini
doglaugh.gif exact. cum le stii tu pe toate.........
COSMIN C
Ai depasit limita Cyber. Da, Anmini are tot dreptul sa se considere din echipa. Nu ai habar despre ce vorbesti. Crezi ca le stii pe toate, dar nu le stii.
CyberDog
Bine. Stergeti-mi contul daca nu va convine! Asa este, s-au schimbat foarte multe pe aici si nu in bine!!!!!
Sa fiti sanatosi!
DiliBili
Da, s-au schimbat multe:
- pe vremea cand erati moderator dumneavoastra, se scria ca pe messenger (daca nu ma credeti, uitati-va in arhiva), membrii Mania ( putini cati erau pe atunci) se injurau ca la usa cortului... se respecta ceva pe atunci???!!. Acum se respecta, zic eu, iar meritul este al lui Cosmin si al echipei.
- erau de cel putin 10 ori mai putine topicuri si articole.

PS - dupa atatia ani de DinamoMania nu stiti ca nu se citeaza mesajul anterior?
- daca vreti sa va dau raportul zilnic al activitatii mele pe DinamoMania, atunci nu e nici o problema vi-l dau amanuntit... sa traiti!
- chestia cu stersul contului e cam puerila, nu vi se pare?

Semneaza
Stoican un pic drogat
cpc
Cyber,

Sincer acum daca stai pe margine si comentezi e una dar apoi in toiul discutiei te superi si pleci e altceva.

Eu am crezut ca este o discutie in care toti ne respectam si putem sa vorbim serios sa rezolvam ceva. Se pare ca fiecare ia personal cate ceva ....(ma rog...)

Caracterizarile tale au fost foarte "plastice" ca sa zic asa pentru cineva din afara si evident reprezinta doar parerea ta...cu siguranta toti din echipa de acum vor sa "joace" cu adevarat si cu pasiune...intotdeauna un ochi avizat din afara e binevenit, dar e foarte important ca sfaturile sa ajunga unde trebuie si in forma care trebuie.

p.s. ce a fost in trecut ramane acolo, important e ce facem in prezent...."Show must go on"
marcher
Eu nu stiu care-i mai vechi, mai batran, mai postareț sau mai frumos. Cert este ca aici daca nu-ti place...nu stai. Eu nu-i dau dreptate nici lui cosmin, nici lui cyber...fiecare avand argumentele proprii. Important e sa se reuseasca echidistanta fata de toti membrii forumului, unde unul nu este mai egal decat altul.
Eu nu sustin un forum ultra-cenzurat, cum vrea cyber pentru ca devine o monotonie cumplita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.