Rosso
Mar 14 2004, 02:22 AM
sunt unul dintre cei care s-au saturat sa vada in jur,la meciuri,numai "suporteri" cu mainile in buzunare sau pline de seminte.unde este afectiunea fata de culorile ros-albe cu care se lauda toti cainii?meciu' cu argesu' a pus capac:eram mai multi decat la un meci obisnuit si tot ne auzeam ca dracu' sau dupa doua-trei scandari ne bagam la alune agricole.pana si elyas are dreptate;el care de atatea ori a fost criticat pt modul in care conduce galeria.trebuie facut ceva:un sector separat pt "suporteri" si restul pt cainii adevarati(chiar daca e o masura destul de extrema).eu inteleg ca n-au oamenii bani de abonamente decat la peluza da' sa stea in colturi nu in mijlocu' ei.scuze daca am jignit pe cineva da' pt mine DINAMO inseamna mai mult decat un simplu "spectacol".
skilly
Mar 14 2004, 02:57 AM
Parerea mea este ca galeria celor de la BOYS de 100 de persoane este mai sus ca cea din PCH. Sunt o mana de oameni dar au vointa si sunt adevarati sustinatori ai lui Dinamo. Ati vazut ca in pauza competitionala chiar au facut ceva: au steaguri noi, mai compun un cantec , in concluzie SE AGITA.Si nu se agita pentru ei ci pentru DINAMO.In deplasarile din tara am observat ca sunt nelipsiti.Cred ca ei sunt un exemplu de urmat. Nu de urmat in peluza sud ci de urmat ca ambitie si daruire.Sper sa nu ajungem sa angajam trompetisti care sa sustina pe DINAMO.