Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lasati DINAMO sa traiasca !
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
pauleta
[b][size=4]Nu stiu daca sunt eu cel mai indreptatit sa deschid un topic din chiar prima mea zi de membru. Da, de membru pt ca citesc zilnic articolele de pe site. In urma meciului cu Fc Vaslui am zis ca trebuie tras un semnal de alarma (oare al catelea?) Parerea mea: campionatul a fost compromis odata cu inlaturarea lui Andone + modificarile succesive de antrenor. Oricum ce vreau eu sa subliniez.. in urma ratarii in mare masura a abiectivelor propuse in acest an vreau ca TOTI CEI CARE AU CONTRIBUIT LA INLATURAREA LUI ANDONE: SA PLECE !!! In frunte cu "ala de la romconstruct" nici nu ii retin numele.. a da, turcu, ala care vroia sa mearga sa vada pe stiaua jucand in finala(ce penibil) si care a fost de altfel pe national la meciul cu Boro. Nu avem nevoie de asemenea oameni, si nu vad de ce nu este inlaturat.

O intrebare si pt voi: Cine raspunde pt ratarea obiectivelor ?? (parerea mea o stiti deja)
POOL
Poi antrenoru in primul rand, sau antrenorii k de obicei si dupa aia jukatorii. Conducatorii nu se simt. thumb.gif
antisteaua
Nu raspunde nimeni. Ce inseamna sa raspunzi? Cum sa raspunzi? Sa spui ca esti de vina? Sau ca ai o parte de vine?
Cu ce ma incalzeste pe mine ca vine oricare dintre actionari sau jucatori sau antrenori si spune asta?

Eu unu astept sa vina andone sau cine o vrea sa vina, sa plece turcu ala si sa se termine campionatul asta ca m-am saturat de behaituri si scuteri si tot
st_an
La cīteva zeci de minute după meci, acţionarul Vasile Turcu a mărturisit că a fost sunat pe telefonul mobil de Ioan Andone, care l-a ameninţat! "Incredibil, sīnt blocat! Mi-a zis că vine cu galeria peste mine, acasă, şi că-mi omoară familia! Nu ştiu de ce a recurs la acest gest, nu reuşesc să-mi revin din şoc! Am depus plīngere la Secţia 6, nu poate scăpa nepedepsit", a declarat Turcu.

gașca slugilor proaste.ro

yupeeee! bv ando! acum urmeaza borcea & netoiu si ai terminat cu ei!
alexyutza
Nu cred in povestile astea... basme nemuritoare.... 010.gif turcu minte cu nesimtire.
Andone e un tip fin de caracter , nu se preteaza el la asa ceva. Daca are ceva cu turcu ii spune in fata , nu trece el la amenintari . icon_lol.gif
marcher
Ia mai lasati-ma,nene cu andone si turcu. Nu joaca nici unul, nici altul. Problema e in alta parte. La pseudo-fotbalistii din teren, pe care ii doare in vrej de DINAMO. Ce vina are turcu, ca ...nush care, e un bou cu tzatze si da-n minge ca si cum ar fi o traista cu par. Rolul conducatorilor, nu-i sa bage mingea in poarta, ca au si ei pacate...asa o fi. Rusinea e insa la circurile din teren. Mari bitongi axe.gif axe.gif axe.gif
criss_id
QUOTE(st_an @ 14 May 2006, 6:41) *
La cīteva zeci de minute după meci, acţionarul Vasile Turcu a mărturisit că a fost sunat pe telefonul mobil de Ioan Andone, care l-a ameninţat! "Incredibil, sīnt blocat! Mi-a zis că vine cu galeria peste mine, acasă, şi că-mi omoară familia! Nu ştiu de ce a recurs la acest gest, nu reuşesc să-mi revin din şoc! Am depus plīngere la Secţia 6, nu poate scăpa nepedepsit", a declarat Turcu.

gașca slugilor proaste.ro

yupeeee! bv ando! acum urmeaza borcea & netoiu si ai terminat cu ei!

Nu prea imi vine mie a crede ca Ando l-ar fi amenintat pe Turcu! Andone e un caracter format de nea Mircea asa ca nu are rost sa mai spun eu ceva...
Aragorn
Luni mii de suporteri dinamovisti vor merge la slujba unde vor suporta ironiile si imbecilitatile colegilor de serviciu . Ce poti sa le mai spui dupa caest 1-2 , ca turcu e un imbecil , ca netoiu a mai distrus si alte echipe , ca borcea e semianalfabet si cretin , ca badea e paralel cu fotbalul ? Nu avem conducatori , antrenori si echipa , totul trebuie schimbat si luat de la zero . Umilinta din meciul cu razesii este incomensurabila , ciuca batailor sa castige in Groapa , mai am o speranta : sa castige Sportul campionatul !
marcher
Ne-am invatzat tata, ca boul la jug. Stii cum e aia: daca dimineatza la sculare mananci o broasca raioasa cruda, atunci in tot restul zilei, nimic mai rau nu tzi se poate intampla
pauleta
[size=4]Eu totusi cred ca daca ramanea Ando la echipa eram campioni (parerea mea). Iar Ando a plecat din cauza lui Turcu mai ales si inca 1-2 actionari. Papagalu de turcu trebuie sa plece!! Iar Tiriac sau daca nu Badea.. sa preia pachetul majoritar, asa nu se mai poate.. 9 actionari, 9 pareri, si daca am avea un campionat mai lung am avea si 9 antrenori cred. Penibil..
andy-mereudinamo
Da!!Sa plece turcu un nesimtit kre mereu urmareste mai mult raul decat binele echipei.Sa se mute impreuna cu geovani din Europa si sa ne lase odata pentru totdeauana 149.gif
COSMIN C
Cristi Borcea: "Va spun in premiera: Dinamo ar putea lua calea Craiovei! Suntem multi actionari care ne gandim sa plecam." (Realitatea tv)

shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif
DarkSide
Dak porcea a zis asta stie el ceva...p|$d@ mamii lui de jeg...Cristi Borcea este o mizerie...
RED75
Daca Borcea a declarat asa ceva inseamna ca nu prea mai au ce smecherii sa faca la Dinamo. Majoritatea jucatorilor sun imprumutati sau joaca prea prost ca sa-i dea chiar si prin China...

Daca Ando a declarat asa ceva... Eu zic ca n-ar fi rau sa treaca si la fapte. Go Ando ! Go ! (de familia lui Turcu nu ma leg dar individul analfabet merita un sut in fund)

Si apoi, n-am fost de acord cu gestul celor care au vopsit masinile jucatorilor, dar in situatia de fata, cand Borcea ne anunuta cu nesimtire ca, dupa ce ei au distrus echipa, sa ne asteptam sa ajungem prin B ca U Craiova... Platesc eu vopseaua pentru masina lui Borcica.
predator
pun si eu un kil de vopsea ptr. masina lu turcu...
de porcea se stia ca e cretin si analfabet...
dar acum turcu vrea sa-l intreaca.
afara amandoi.
Radu10mai
sa plece totzi actionarii si sa si ia cu ei si pe alexa, dancilescu, petre, barcauan!
crazy_rednwhite
turcu ala nu se aude?!...eu nu il vad niciodata pe andone sa-l ameninte pe turcu.....NICIODATA...are caracter andone, si el nu intra in polemici de astea...
declaratia lui borcea....habar nu am cum draq sa o comentez....
catalinmv2002
Turcu e un complotist, o mizerie de om. si vad ca i se alatura si alti actionari, care de abia asteptau un pretext sa nu-l aduca pe Andone.pai turcu zice ca l-a pus pe speaker pe Ando si l-a si inregistrat(!), iar in alta declaratie spune ca Ando l-a amenintat si apoi i-a inchis telefonul fara sa apuce sa-i dea replica. dupa ce ca minte, tatarul(pardon ,turcul) mai e si prost rau saracu
ALEXANDRA
nu cred ca andone sa coborat la nivelul lui turcu ,sa-ameninte.
turcule esti un ratat afara cu tine.....rusine dinamo a ajuns de rasul tari din cauza voasta a unor actionari idioti plecati o data .
radu
Macar sa luam calea Craiovei si sa se faca CURATENIE TOTALA as accepta umilinta asta decat sa ne frece ficatii zi de zi an dupa an.
st_an
"Alexa a renuntat la 700.000 de mii de dolari pentru ca sa revina la Dinamo. E un jucator emblematic pentru Dinamo! E o inconstienta iesita din comun! Alexa e un caz cu totul special! Plangea in hohote in vestiar la pauza! S-a ajuns prea departe!"

e normal asa ceva?? :( o sa ajungem ca la revolutie...nu vom sti cine in cine trage...
predator
alexa nu trebuia injurat...el a pus suflet in echipa asta..
actionarii pe de alta parte...la puscarie cu ei.
bianco_rossa
HA HA HA..pff....bah da presa asta in afara de mizerii si rahaturi ce stiu sa mai scrie?....de parca Ando e vreun huligan care a facut atatea lusruri incredibile...a dat foc la case...la masini..umbla acum cu sute de baieti de la trupele de interventii...hai sa fim seriosi ca presa nu stie cum sa'si mai creasca raitingul.
Nu le e rusine sa injoseasca asa de mult numele Ando si Dinamo?...toti sunt niste nesimtiti....
Pai cum sa mai vina Ando inapoi daca este tratat in halu asta doar pentru simplu fapt ca a ales sa vada un meci alaturi de cei ce il iubesc?...Toti de la conducere sunt niste..... 251.gif nu'mi gasesc cuvintele care sa'i caracterizeze cel mai bine!
Sa plece si turcu...si porcea si tot neamul lor...sa se duca la F.C. Scuipa in Dunare....si sa faca performanta acolo...
redlady08
inca o data nu-mi vine sa cred ce se intampla la echipa.....conducatorii astia chiar sunt varza.....iar dintre toti Turcu e cel mai penibil...urmat aproape de porcea....cum sa imi pot macar imagina ca Ando a facut ce pretinde ala....pai Ando are caracter si cred ca s-a dat iar cu piciorul la o revenire a sa acasa 149.gif .....desigur nu sunt actionarii vinovati in totalitate pt ce se intampla la echipa...dar cu siguranta au vina cea mai mare....plecati odata si lasati echipa celor care pun cu adevarat suflet pt performantele ei.....oare care ar fi acestia?:(
realak
Vinovatii? ca peste tot avem si noi parte de niste conducatori comunisti, obisnuiti inca dinainte de 89 sa fure pana nu mai pot. Problema acum nu e cat si ce sa fure ,acum sunt preocupati de cine sa fure mai mult. Sunt ca hienele in jurul prazii insa nu realizeaza ca prada lor e viata noastra. Nu au demnitatea sa isi plece capu si sa ne lase, sunt oameni fara caracter, fara principii, perfect adaptati sistemului romanesc de care multi ne-am saturat. Se impart in tabere si se improasca cu noroi unii pe altii. Sa plece Turcu? NU, SA PLECE TOTI. Au uitat ce inseamna Dinamo, ce inseamna cuvantu competitie si performanta. Isi sapa gropi unii altora si trag dupa ei intreaga echipa. Dau vina pe suporteri (Borcea); penibil sa arunce impotenta lor manageriala si greselile lor administrative pe seama acelor oameni care nu gandesc decat cu inima atunci cand merg pe stadion. Odata cu venirea lui Giovani la Dinamo au inceput toate, a stiut cum sa se impuna si se vede si acum. Cu siguranta, undeva in spatele tuturor acestor scandaluri sta si Giovani incercand sa se razbune pt ca a fost inlaturat. Se joaca teatru, se creaza diversiuni, actori talentati, o adevarata telenovela romaneasca se intampla la noi in curte. Asteptam toti sfarsitul campionatului si speram ca se vor rezolva toate apoi, eu nu prea cred. Vor lucra putin la imagine si atat, iar la anu risca poate sa ajungem in aceeasi situatie. Sa speram ca exista si minuni!!! Jucatorii? sunt si ei vinovati, mercenari majoritatea. Nu e vina lor ce a celor ce i-au adus, i-au invatat valorile lor, nu si ce inseamna Dinamo. Venirea lui Alexa ii deranjeaza pe multi, un dinamovist adevarat dupa ei nu are ce cauta in Groapa asa ca se creaza scenarii. Nici macar dusmanii nu ne mai ataca; chiar nu mai contam pe nici un plan in momentu de fata?

ALEXA UNU' DINTRE NOI

Conducere de rahat, pe Dinamo ai ingropat!!!
Jucatori nenorociti, o sa fiti macelariti!!!
Pepid
Cine sa fie de vina decat Borcea&Co. pt ca nu au stiut sa gestioneze rational succesele dinainte si jucatorii ca nu au stiut sa-si pastreze tonusul.E si greu cand la 3 etape se schimba un antrenor si in conducere e haos total,scandaluri intre actionari,amenintari si alte cele.Nu ar da dumnezeu sa plece toti sa vina unii care sa dea dar pentru echipa nu pt ei.
Poate mai putem si noi sa ne bucuram de succese pe linie nu de esecuri consecutive beerchug.gif
Oricum asta nu putem noi decide putem doar indica dar atat pentru ca oricum desi noi suntem pt dinamo pe noi nu ne baga nimeni in seama,e crudul adevar.Ei au banii,ei vor mai multi si asa va fi pana intr-o zi cand vampire.gif Vlad Tepes se va intoarce prin curtea lui Dinamo.
protest.gif protest.gif Eu protestez in continuare la adresa tuturor celor care au dus in groapa un club care reprezinta Romania si pe toti dinamovistii din tara si peste hotare. protest.gif protest.gif

Dar oricum eu sunt si voi ramane caine orice ar fi numai sa nu ajungem si noi precum craiova,ca ne radeam de ei sezonul trecut. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.