Morty
May 7 2006, 02:44 PM
imediat dupa c
e stiua a luat bataie si nesuportand sa scrie de rau numai steaua amaratii de la gazeta au pus acu
ca ci
ca poze incredibile din Stefan cel Mare.... cand spurcatii au pus un baner
cand stadionul era gol.... si asta s-a intamplat acu mult timp...
eu zic sa nu va mai informati de pe gașca slugilor proaste
ca la cat de profesionisti sunt... sunt destule ziare de sport asa
ca putem trai si fara gașca slugilor proaste
alexyutza
May 7 2006, 02:46 PM
Da-i draq.. aia nu suporta sa se spuna ceva rau despre stoia si daca o fac lata atunci arunca cu noroi si in noi .Normal , ce ne mai miram?
spurkati din generatie in generatie.....
Nu am citit regulamentul 3
May 7 2006, 02:52 PM
da-i draq de obositi in frunte cu oainitzoia ala sau cum ii zice...spurktu draq...le e frica sa nu tina cu steoaia ca poate patesc ce o patit dan voiculecu si reporteru ala...si li se duce p păstîrnacul afacerea cu gaazeta lor
cane loco
May 7 2006, 03:15 PM
dupa cum spuneam si in alte topicuri, spurcatii de la gazeta sporturilor nu stiu cum sa isi camufleze simpatiile spurcate, ioanitevici asta sunt convins ca are fundul burdusit de bani de la tot felul de smecheri si mai ales de la razboinicu' stanii jiji berbeacu', si mai e si tolontan tolomac ala cand te uiti la el are o fata de labish obosit zici ca sta toata ziua cu ea in mana, o figura de adevarat stielist.Dar si la pro sport sunt specimene de genul asta si se coordoneaza intre ei ca niste curve versate ce sunt.Ah era sa uit si de asa zisi comentatori tv precum limbricu' ala de la antena 1 sau semibozgorul de gradinescu de la tvr.Probabil ca e timpul sa ii sustinem la stadion pe jucatorii nostri asa cum sunt ei si noi ca Dinamovisti sa fim cat mai atenti la manevrele pe care incearca sa le faca presarii p****ii.O atentie mai mare trebuie sa avem mai ales fata de garcea de la jandarmerie cu astia fac treburile prin care ne prezinta pe noi ca fiind nu stiu cum.
bianco_rossa
May 7 2006, 05:47 PM
ma mir cum aia d la gaze[ta] nu au dat si ei cu pumnu'..in masa....geam.....monitor...

..sau....poate au dat si tin secret...ca sa nu se vada ranile....alea din orgoliu mai ales
Andreea001
May 7 2006, 05:55 PM
bigbobo
May 7 2006, 06:08 PM
Oile au inceput sa se automutileze

...go for it spurcatilor
Uite ce sa intampla la stana cand ciobanu nu-i acasa...
Operatiunea abuz la tendoane va continuaaaaa!!!!
coolio
May 7 2006, 06:41 PM
Noi suporterii nu prea putem sa facem nimik.....
Ar trebui ca Borcica&CO sa ia atitudine shi sa nu mai dea nicio declaratie in presa
Ciobanii din presa urasc Dinamo shi fac de vreo 5 ani buni propaganda stanei lor....
Vor shi ei sa ishi vanda branza shi lana din productie proprie.
Eu am ajuns la concluzia k e mai bine sa nu cumpar niciun ziar pana nu isi vor schimba atitudinea.....asta e tot ce pot face deocamdata
Macar sa nu le bag lor bani in buzunar ca sa scrie mizerii...
Nu verau sa aiba o atitudine pro-dinamo...vreau doar o opinie obiectiva
simt k de cate ori citeam gașca slugilor proaste sau prosteaua imi crestea tensiune shi totul se sfarsea prin ruperea ziarului
POOL
May 7 2006, 06:48 PM
Gazetari de kkt.... Pe Dinamo in fund ati pupat.
crazy_rednwhite
May 7 2006, 07:18 PM
nu numai gazetarii....ci si nefericitul ala de "baleanu"....sau "gradinescu"....e de ajuns sa auzi un meci de-al stelei sau al lui dinamo comentat de ei....si iti dai seama de la o posta despre ce vorbesc.....
Red_Dog
May 11 2006, 09:51 PM
Sunt de notorietate comentariile subiective ale unor comentatori de la televiziunea nationala care, lipsiti de harul exprimarii in aceeasi masura, as spune, cu prezenta profesionalismului au uitat, probabil, ca nu vorbesc singuri la tv si se fac purtatorii unor idei si conceptii potrivit carora, indiferent de joc ( de exemplu steaua-pandurii, steaua-Dinamo sau steaua-halmstads ) totdeauna vom avea "problema" steaua fata-n fata cu restul lumii fotbalistice! In capul lor, daca exista ceva, este numai ce trebuie sa faca steaua, cum trebuie sa joace steaua, ce trebuie sa manance steaua. sa incheie jocu, pardon...sa inchida jocul...innebunidu-ne de cap cat de lung arunca ogararu, cat de des loveste (mingea) paraschiv cu capul si ce lup(tartor) este rad(oi) sa nu mai vorbesc de noul ronal(bostinho) din cimitirul ghencea! Toate fazele discutabile in careul celor dinaintea lor sunt faze de penaltii, bineinteles, asa cum toate fazele de atac ale "inaripatilor" oparita si oberstan iacob sunt exprimate la limita ofsaidului! ..celor doua ture de control (vezi bulevardul ghionea), n-o sa va vina sa credeti stimati cititori ai televiziunii natiunii noastre, nu li se reproseaza decat ardoarea, barbatia si talentul de a degaja fiecaare balon de aer din jurul portii noului bufon al fotbalului militaresc! cu drag pache, mache, emi, gradi si cu ianki vladut!!! steaua- CAM-PIONII
coolio
May 11 2006, 09:58 PM
Este denotorietate comentariile
Un mic dezacord + cateva greseli gramaticale.......
In rest numai adevaruri!!!
Sergiulica
May 11 2006, 10:17 PM
Pai ar fi bine dak doar aia de la tvr ar fi

dar din pacate avem mult mai multi comentatori spukti oricum noi tre sa le dam peste nas sau nu cu fotbalul pe care il vom practica.....SPER sa fie unul de inalta calitate
predator
May 12 2006, 06:32 AM
cand o sa joace dinamo bine si o sa aiba rezultate internationale , atunci o sa aiba si presa favorabila...
exemplul : rapidul , care desi nu e steaua , are presa buna.
Cai Lun
May 12 2006, 09:55 PM
Asta e adevarat, dar cand vine vorba de zdeaua, astia au presa favorabila indiferent daca joaca bine sau joaca prost... aici e problema... si pe deasupra, cand e joaca prost, tot noi suntem de vina!
rainman70
May 12 2006, 10:45 PM
Pe Coolio l-ati angajat pe post de corector? Sau e cumva George Pruteanu camuflat? Aici era vorba de altceva totusi........
La ce fel de comentarii ne putem astepta cand majoritatea sunt stelisti in presa?
Cai Lun
May 13 2006, 02:06 AM
QUOTE(rainman70 @ 12 May 2006, 23:45)

Pe Coolio l-ati angajat pe post de corector?
...face fiecare ce poate...
coolio
May 13 2006, 08:07 AM
Pe Coolio l-ati angajat pe post de corector? Sau e cumva George Pruteanu camuflat? Aici era vorba de altceva totusi........
Daca totzi am scrie asha ar parea k esti pe un forum de genul "Tziganomania"
Va place sa criticati pe altii dar voi cand gresiti sa nu va spuna nimeni nimik.......
...face fiecare ce poate...
Chiar nu am inteles ce vrei sa spui...da no.....dak esti bun sa mai dai shi alte explicatii!!
Cai Lun
May 13 2006, 02:23 PM
Fiecare face ce poate, scrie cum poate, cat poate... daca poate...
Important e sa nu ne indepartam de la subiect...
rednorth
May 13 2006, 03:27 PM
Un presedinte de club calculat, ar fi "investit" ceva si-n presa asa cum au facut si altii.
Macar daca nu iti poti face prieteni, dusmani sa nu ai prea multi.
Deja atitudinea proshteaua vizibila in cotidianele de sport si emisiunile de profil, a devenit deranjanta, chiar si pt altii care nu au mintea prea inflacarata si nu cred in teoria conspiratiei.
cane loco
May 13 2006, 05:43 PM
sa-i vedeti pe toti spurcati astia presari si de la tv ce o sa se screama in ultimele etape, sa faca totul sa-i prezinte pe spurcati bine mersi, deh oitele trebuie sa pasca linistite drumul pana la titlu.O contributie insemnata poate chiar mai importanta o vor avea fluierici cu siguranta jiji berbeacu' s-a dus si la astia cu punguta cu euro cum s-a dus ca un taran prost ce e la aia de la bistrita.
predator
May 15 2006, 07:30 AM
faza cu jiji urmarind bistritenii prin oras cum este: prosteaua sau antisteaua?
ideea e ca jurnalistii cauta senzationalul , si daca nu il gasesc , atunci il inventeaza...
si intrebarile din interviuri sunt puse tendentios.
bigbobo
May 16 2006, 05:08 PM
Cat or parea gazetarii de prosteluta, macar de aia au ce sa scrie...La noi oricat s-ar chinui nu ar avea nimic bun de pus pe hartie in afara circului fara de sfarsit de la Dinamo
COSMIN C
May 17 2006, 11:48 AM
Cai Lun
May 17 2006, 12:53 PM
Nu imi imaginam ca voi citi asemenea randuri in vreun ziar din romania! BRAVO LOR!
red_dog 4 ever
May 17 2006, 01:17 PM
Excelent articolul reflecta din plin realitatea
reddogforever84
May 17 2006, 06:43 PM
Un articol excelent ! Intradevar rar se vede asa ceva.
coolio
May 17 2006, 09:52 PM
Nu stiu de ce dar articolul acesta m-a intaratat si mai tare........
mai bine nu il citeam si nu aflam toate mizeriile astea.
Odata cu acest articol am aflat k toate mesajele trimise celor de la gazeta sunt justificate.
POOL
May 17 2006, 11:35 PM
Cel mai tare articol despre spurki a fost atunci kand i-au fakut pe toti in toate felurile, am crezut k pik pe jos cand il citesk..... A fost fara indoiala cel mai tare articol scris vreodata despre spurki.... Nu mai retin exact data si titlu... La ora mi kam somn.
Luc1one
Jun 1 2006, 07:44 PM
Eu personal, cred ca cei de la cotidianu gazeta sporturilor au depasit orice masura in ultimul timp,este adevart la Dinamo sau produs foarte multe lucruri neplacute in ultimul timp,dar jurnalisti respectivuli cotidian nu au facut decat sa profite de acest lucru si atace tot cea ce inseamna Dinamo,ca urmare ultima "stire" a lor cum ca suporterii dinamovisti vor face un protest in fata sediul ligii national de fotbal.
Mie sila de voi domnilor jurnalisti ai gașca slugilor proaste...
Era sa uit....cand preluati si voi un articol de pe site-ul dinamomania specificati si voi sursa de provenienta a respectivului articol...si incercati sa nu-l mai "imbogatiti"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.