Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Activitatea noastra pe forum
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
BebeMik
Am observat o chestie : postati cam rar pe acest forum..si ma gandeam sa fim putin mai "activi" pt ca pe mirc este mult mai diferit.si pana la urma de ce a fost facut acest forum? ar fi mult mai bine si mai placut sa postam mai des.poate ca nu sunt eu cea care trebuia sa spuna treaba asta, dar pana la urma ar fi trebuit sa o faza cineva.nu este chiar atat de greu sa te loghezi si sa-ti spui parerea..pe majoritatea forumurilor se posteaza mult mai des (nu ma refer la faptul ca ar trebui sa copiem pe ei, dar pur si simplu e prea "pustiu"). ce spuneti? icon_wink.gif [color=red][/color]
BebeMik
poate ca nu sunt eu cea care trebuia sa spuna treaba asta, dar pana la urma ar fi trebuit sa o faza cineva
*faca :)
Cainele
QUOTE(BebeMik)
poate ca nu sunt eu cea care trebuia sa spuna treaba asta, dar pana la urma ar fi trebuit sa o faza cineva
*faca :)

Da ..ai mare dreptate..din punctul meu de vedere... icon_wink.gif
Mihai11
Deci parerea mea este ca nu ar rebui facuta o comparatie inre #Dinamo -irc, si cucuriguboys.net - forum! Canalul este una, si acolo este forum, si poate ca este mult mai pustiu ca aici. Dar canalul, este mult mai activ, in general, discutii plictisitoare, dar se gasesc si unii, care spun ce stiu, si stiu ce spun.. In fine, acesta este punctul meu de vedere.. Mai bine obiectiv, decat subiectiv, nu?
Rosso
daca n-ati observat la noi se discuta foarte mult in raspunsurile la stirile principale ale zilei si de aceea nu mai intra nimeni pe forum.acolo e o afluenta mult mai mare decat in forumurile altor siteuri:se strang cel putin 15 msj pe zi la fiecare din stire.chiar daca se divagheaza de la subiect.acolo ne spunem pasul,acolo deschidem subiecte noi.
BebeMik
Ok, calm, am inteles..era doar o idee, doar o parere. :|
Mihai11
Vad ca daca`ti spui parerea, altii au impresia ca te ataci:):) lol.. eu sunt calm.. relax..
Rosso
:D n-a sarit nimeni cu gura,stati linistiti...imi pare rau daca m-am facut inteles gresit.ii respect in egala masura atat pe cei de pe forum cat si pe cei ce raspund stirilor zilei mai ales ca-s dinamovisti.scuze BebeMik si SirMihai.era doar o propunere sa va alaturati celorlalti.
Anonymous
OK, stiu ca o sa-mi sara lumea in cap, dar o sa "comentez" putin :)

Daca vreti discutii ca pe #dinamo, care a ajuns acum jalnic, cred ca e mai bine sa va tineti discutiile acolo. Daca intr-adevar aveti ceva de spus, sunteti bineveniti aici... si asa cum spune si Rosso, discutiile noastre se duc mai mult pe marginea stirilor si evenimentelor care apar pe site, deci o lasam mai moale cu forumul, chiar daca mie personal nu imi place :)

Pa
BebeMik
Ok ok ... am inteles
Anonymous
Se poate discuta si aici, noi chiar va incurajam orice subiect.

Desi este mai comod sa discutam pe tema fiecarei stiri, avantajul aici este ca subiectul si postarile sunt mai usor de accesat.
Anonymous
QUOTE(Radu)
OK, stiu ca o sa-mi sara lumea in cap, dar o sa "comentez" putin :)

Daca vreti discutii ca pe #dinamo, care a ajuns acum jalnic, cred ca e mai bine sa va tineti discutiile acolo. Daca intr-adevar aveti ceva de spus, sunteti bineveniti aici... si asa cum spune si Rosso, discutiile noastre se duc mai mult pe marginea stirilor si evenimentelor care apar pe site, deci o lasam mai moale cu forumul, chiar daca mie personal nu imi place :)

Pa

Si daca nu`ti place de ce nu faci ceva....?!:)

PA!
Sezran
Andrei, daca ai o propunere, esti binevenit, loc d emai bine este oriunde. e adevarat ca forumul pare cam pustiu, dar eu nu vad o solutie. discutiile legate de subiectele zilnice se poarta pe marginea articolelor. sa le desfiintam (comentariile)? pe forum au ramas subiecte mai generale.
Anonymous
QUOTE(Sezran)
Andrei, daca ai o propunere, esti binevenit, loc d emai bine este oriunde. e adevarat ca forumul pare cam pustiu, dar eu nu vad o solutie. discutiile legate de subiectele zilnice se poarta pe marginea articolelor. sa le desfiintam (comentariile)? pe forum au ramas subiecte mai generale.

Pai nu shtiu ce sa spun .. parca sa le desfiintezi nu ar da prea bine ... dar io shtiu .. sa puneti un script ceva ... care sa ceara "login" pt a posta acolo ... asta ar mai scadea din popularitatea lor ... si poate lumea ... daca tot se logheaza mai posteaza si aici .. :) ...
skilly
Nici varianta cu "login" nu e buna ca o sa "alunge" comentariile.Cei mai multi posteaza acolo ca e mai usor si mai la indemana.Asta nu cred ca e o solutie.
skilly
Eu vad o solutie mutarea rubricii "ultimile postari in forum" din josul paginii undeva mai sus.De exemplu in stanga sub "quiz dinamo".Asa ar fi mai vizibile subiectele pentru mai multi ca nu parcurge toata lumea pagina pana jos.
E doar o propunere care nu stiu daca se poate realiza tehnic ca nu am notiunile necesare dar banuiesc ce se poate face aproape orice.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.