Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 10 MAI 1997
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
alexyutza
P.S : Dummy ai uitat o varianta .. Ziua Uniunii europenee ... U.E . 010.gif
Cum ai putut sa uiti tocamai asta ... :PP icon_lol.gif
DUMMY
Nu eu am pus intrebarile ! boxing.gif
red_dog 4 ever
Partea a doua o vrem in giulesti,craiova sau timisoara
anmini
te inseli, cel mai bine ar fi sa o facem pe faru' care e ghencea 2, la cati vin la meciuri cu tricouri cu steaua pe ei........
red_dog 4 ever
Eu unu ma bag.Altcineva?
anmini
stii foarte bine ca am dreptate, de-aia nu te bagi.
scuze, n-am fost atenta. ok, si inel 2 e tot pt faru.:)))))))))))
red_dog 4 ever
Am zis ca ma bag
shushureddog
SA URMEZE fARUL!
bianco_rossa
Ce'am realizat noi..ei n'o sa realizeze.
Ce suntem noi....ei n'o sa fie niciodata..
Ce iubim noi.... va dainui in timp si'n istorie!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
offf..... "ne pare rau" ghencistilor 256.gif ... asta e ..... dak ne-atzi lasat sa ne jukam ku fok ul v-am ars noi tot norokul. diablo.gif 010.gif
alexyutza
010.gif Partea a 2 -a sa fie la Timisoara , daca tot e sa existe si o partea a 2 a.
Ce mult mi-ar place sa particip la asa ceva..... bananasmile.gif
silentdog
stelistule nu o mai arde atat in focuri!!!! 010.gif
EU am fost acolo...asha k nu mai da ascunsa......
10 MAI 1997 ghencea IN FIAMME!!!
Shi ink ceva: ISTORIA S REPETA!!!
Shi acum imi aduc aminte,Doamne cum mai zboara timpul.....
N-a fugit nimeni d frica,am dat inapoi in fata represaliilor jigodiilor in albastru!!!
Oricum tu cred k vorbesti din "poze"....nu stiu dak ai fost atunci acolo,shi cati ani aveai.EU AM FOST,shi p vremea aia aveam 19 ani.....oricum esti ros d gelozie shi invidie.....die bitch!!!
bigbobo
prefer ghencea pt partea a II-a...ma incita mai mult bananasmile.gif bananasmile.gif
ALEXANDRA
DA VREM SI PARTEA A DOUA SI CHIAR SI PARTEA ATREIA A ACESTUI AVENIMENT.
FORTA DINAMO
A CAZUT DIN CER O STEA SI SA PISAT CAINI PE EA
DUMMY
Cine nu si-ar dorii o a doua parte in ghencea...dar sa ne gandim si la urmari, cred ca ne-ar suspenda un campionat intreg 010.gif

DINAMO

[img]http://img69.imageshack.us/img69/2845/love248bh.gif[/img]
Add1ct3d
hai gata ! va rugam lasatzi visatu` icon_lol.gif Partea II ... cu greu mai se poate repeta asa ceva !

parca eratzi impotriva actelor de huliganism tongue.gif acum totzi v-ati "reprofilat" sau ..... crazy.gif

DACA TOT VA BUCURATZI ASA TARE AZI 10 MAI .... HAI SA NE BUCURAM CU TOTZII SI PE 13 MAI :)

DECI LA STADION !!!! REPEJOR .. REPEJOR ....
DUMMY
A trecut si sarbatoarea de 10 MAI !! Incendierea spurcatilor !!

Ne-am adus cu totii aminte de acest moment unic, de incendierea peluzei din ghena, am sarbatorit fiecare cum am stiut mai bine! Sa speram ca de acum incolo vom sarbatorii si o CUPA EUROPEANA , asa ca sa nu mai aibe spurky motive sa supere fanii dinamovisti cu texte ironice de 2 lei !

Multumim ultrasilor care ne-au daruit aceasta sarbatoare! Multumim DINAMO ! HAITA_DINAMO.gif
stefan_dog
Ar fi fost marfa un Ghencea reloaded dar sa fie focu inceput din galeria stelista....sa nu avem noi probleme bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
MosIonRoata
"Ce ziceti de un interviu cu membri
de galerie care au fost in acea deplasare??"

Stati linistiti: se mai poate inca face puscarie
pentru infractiunile savarsite atunici.

"Ce reprezinta 10 mai?
Ziua monarhiei
Ziua in care s-a nascut Fred Astaire
Ziua incendierii peluzei din Ghencea
Ziua in care Winston Churchil a devenit prim ministrul Marii Britanii
Ziua invaziei Tarilor de Jos, in WW2"

10 Mai e ziua in care ne revenim dupa ce am
sarbatorit 9Mai-Ziua Victoriei cu cateva sticle de
Stalinskaia Votka.

Sanatate!
crazy_rednwhite
partea a II-a ar trebui sa ramana la stadiu de vis...ganditi-va la urmari....god, nu vreau sa ma gandesc...suspendari de genul......e bine ca avem 10 mai 1997..:)
Gigi tunde oaia
[size=6][b]IN TIMP CE UNII SARBATORESC INCENDII INTAMPLATOARE, NOI SARBATORIM SEVILLA, CE MAI MARE REALIZARE

[size=1]CAM PENIBIL, NU AVETI PERFORMANTE SI VA MANDRITI CA SI-O SACAPAT UNU (PROBABIL IN STARE DE EBRIETATE) TIGARA PE UN SCAUN SI AU ARS CATEVA SCAUNE.MARE MADRIE! ce sa spun, dar se intelege, DAK PERFORMANTE NU AVETI VA GASITIT SI VOI SUBIECTE decat sa frecati menta chiar toata ziua. (CE RUSINE SA FII CAINE... 010.gif )
Nexus
Ce sevilla mai oaie.aia nu e a voastra.Pacat ca au fost englezii suspendati in acel an in cupele europene,ca va invatzau aia fotbal cum v`au invatzat Boro.
Gigi tunde oaia
noi am jucat in SEMFINALE voi v-ati chinuit prin grupe cu echipe de doi lei 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
Sa o punem pe mata capra
Aragorn
Rezultaele catastrofale duc ila concluzii idioate : blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif intra la noi pe forum , hai sa le tundem .
Nexus
In ce semifinale ati jucat voi?Cupa Faurei? 010.gif
paddy
QUOTE(hingherul @ 13 May 2006, 20:38) *
noi am jucat in SEMFINALE voi v-ati chinuit prin grupe cu echipe de doi lei

Se vede ca esti suporterul Zdelei 010.gif ........noi am jucat cu detinatoarea cupei UEFAcu OM daca tu le numesti echipe de doi lei, inseamna ca ai o mare problema ciobanule 010.gif chiar crezi ca peluza a luat foc de la un chistoc 010.gif banuiesc ca nici nu te c.... mata atunci........... fuck.gif fuck.gif fuck.gif
undyng
Ghencea ghencea ghencea is on fire
Whe don`t need no wather let the mother fucker burn
Burn mother fuckers burn
Burn ghencea burn

Eu zic sa folosim asta ca imn ... Bloodhound Gang
Gigi tunde oaia
QUOTE(paddy @ 14 May 2006, 12:22) *
Se vede ca esti suporterul Zdelei 010.gif ........noi am jucat cu detinatoarea cupei UEFAcu OM daca tu le numesti echipe de doi lei, inseamna ca ai o mare problema ciobanule 010.gif chiar crezi ca peluza a luat foc de la un chistoc 010.gif banuiesc ca nici nu te c.... mata atunci........... fuck.gif fuck.gif fuck.gif

Se vede ca esti suporterul Javrelor, (dupa tot ce ai zis) si se pare ca tu ai o si mai mare problema, nu stiu cand a castigat OM cupa uefa de la infintarea competitiei, da noah, se pare ca tu esti destept si poate ne zici tu.Levski-echipa de doi lei, Hereenveen-la fel, da v-am aratat noi cum sa rezolvati calificarea dupa un meci. Ce sa facem, dak va e frica/rusine sa acceptati adevarul...prin asta ai reconfirmat teoria ca suporterii Javrelor sunt niste imbecili needucati
red_dog 4 ever
Mars in canal unde ti-e locul aurolacule.Vedeti ca va convocat ciobanul si cu mm la muls diseara,costa doar 30000 intrarea
SILVIU_99
@HINGHERUL
TU ESTI PROST MAN 010.gif 010.gif SE VEDE CA ESTI STELIST 010.gif 010.gif
PADDY A SPUS CA AM JUCAT CU CASTIGATOARE CUPEI UEFA (ADIK TSKA MOSCOVA LA ORA RESECTIVA)
LEVSKI ECHIPA DE KKT CUM II ZICI U A AJUNS PANA IN SFERTURI
IAR IN LEGATURA CU OM A JUCAT FINALA UEFA IN 2004 SI 1999 SI ARE O LIGA CAMPIONILOR IN PALMARES IN 1991 DACA NU STIAI..
MAI CULTIVATIVA SI VOI NU FITI TOTI PROSTII CA JIJI 010.gif 010.gif
Gigi tunde oaia
010.gif haha ce gluma buna, ma tot intreb de unde iti vin?!
red_dog 4 ever
Asa conducatori asa "suporteri"
Vedeti ca azi se inplineste 1 an de cand mm la batut pe ala.Daca nu bateti pe cfr urmati voi
Gigi tunde oaia
010.gif vai, de unde naiba iti vin asa glume bune... 010.gif GIOVANNI,GIOVANNI unde esti GIOVANNI?
red_dog 4 ever
Mah ati luat alocatia sa va duceti pe stadion.Sau de aia costa biletele 30000 sa-si permita toate blacksheep.gif
mrbodo2002
Eu chiar nu va intzeleg cum reusiti sa va coborati la nivelul oilor!!!Sunt mult prea prosti pt noi.La impartzirea IQ-ului eu au lipsit;nu e vina lor!:D
Doar atat imi permit sa ihi intreb: cine are mai multe victorii in meciurile directe?
Red_Dog
QUOTE(hingherul @ 14 May 2006, 16:42) *
010.gif vai, de unde naiba iti vin asa glume bune... 010.gif GIOVANNI,GIOVANNI unde esti GIOVANNI?

ba lighioana spurcata pleak mah d aici!!! azi ai produs ceva lapte, lana? aaa ...ai fost la muls d berbeci?? Du-te in **** matii la oile tale ku ciobanul vostru d stana jiji ex-mihai viteazul, ex-razboinicul luminii, actualul vladut tepes!!! CEAUSEII dreak!!! blacksheep.gif
marcher
Ba, io acu o saptamana, dupa ce boii aia doi, rimel si vacarash, si-au taiat deshtele in geamurile ardealului, am intrat de curiozitate pe fcstOAIA. Baiat civilizat, voiam pur si simplu sa vad ce au ( adica daca si-au dat, doamne ajuta, duhul). Si ptr informatiza voastra, va spun ca mi-au tras in sut in gaoz, de nu m-am vazut. P-astia de ce dracu ii lasa moderatorii zlobozi prin site?
COSMIN C
QUOTE(marcher @ 14 May 2006, 19:52) *
.... voiam pur si simplu sa vad ....

Si , cand colo, marmota invelea ciocolata..... 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
QUOTE(undyng @ 14 May 2006, 12:22) *
Ghencea ghencea ghencea is on fire
Whe don`t need no wather let the mother fucker burn
Burn mother fuckers burn
Burn ghencea burn

Eu zic sa folosim asta ca imn ... Bloodhound Gang

thumb.gif
crazy_rednwhite
spukatul asta cred ca nici nu vede ce scrie....mamaaaaa.....ce oameni!!!!
tazz870
eu sunt d acord cu ce au facut ultrasi cu stadionul stelei. blacksheep.gif blacksheep.gif
sa speram ca o sa urmeze si partea doua vorba ta alexyutza.
ULTRAS FOR EVER!!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
si sper sa isi revina si echipa k nu mai suport..........ma doare sufletul cand vad ce fac actionarii astia
bigbobo
Melodia asta cu burn....ar fi minunata...Avem pile la CNA?...Sau o punem cu bipuri? 010.gif 010.gif
red_dogvitan
UN LUCRU FRUMOS S-A INTAMPLAT LA ACEA DATA SI CRED CA ISTORIA SE Va REPETA!!!!! HAITA_DINAMO.gif
RflaviusD
Ar fi bine sa se repete dar deocamdata noi nu prea avem voie nici cu fumigene:(((((
ScorpyoN
La cati stelisti sunt la federatie si liga ... cred ca daca ar fi Ghencea Part2 ne-ar trimite in Divizia B .
Si sa-l vad pe jiji cum dispera ca ii arde stadionul 010.gif
BandiT
daca as sti ca dinamo ar fi retrogradata in b sau c , si mie mi-ar place sa arda ghencea....
bafta!
radu
Si eu daca as putea fi moderator te-as trimite printre oile tale.
rednorth
Si eu daca as fi procuror la DNA m-as autosesiza si as cere retragerea ultimelor doua titluri ale stelei si retrogradarea acesteia in serie C.
La noi caracatita e mai lunga decat prin alte parti...dar pe forum poti visa macar.
Asa ca pe urma, putem repeta 10 mai ca sa ramana ei si parliti si retrogradati.
BandiT
inca o data , bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.