caine_rosu_turbat
May 9 2007, 10:14 PM
QUOTE(razvan_fcd @ 9 May 2007, 22:55)

IN MAI PE 10 , IN MAI PE 10 , IN MAI PE 10 MEREU VOM PETRECE!!
Ce sarbatoresti nene ??? O fapta de tot rahatu' ? Eu nu sunt mandru de ce s-a petrecut atunci,desi nu pot spune ca m-a deranjat in mod deosebit. Dinamovistii adevarati sunt o categorie mai aparte de suporteri aici in Romania,lasa-ti tembelismele si infantilismele astea de 2 bani !!! Propun inchiderea topicului.....e o idee nefericita....puteti sa ma si injurati daca vreti,m-am saturat de mizerii de genu' asta !
Radu10mai
May 10 2007, 12:01 AM
LA MULTI ANI LA toti DINAMOVISTII!!!!

10 ani de umilintze prin care au trecut spurcatii! NUMAI PE 10, NUMAI PE 10, NUMAI PE 10, MEREU VOM PETRECE!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g5JXkniGAKY arde ghenaaaaaaaaa
razvan_fcd
May 10 2007, 09:13 AM
QUOTE(caine_rosu_turbat @ 9 May 2007, 23:14)

Ce sarbatoresti nene ??? O fapta de tot rahatu' ? Eu nu sunt mandru de ce s-a petrecut atunci,desi nu pot spune ca m-a deranjat in mod deosebit. Dinamovistii adevarati sunt o categorie mai aparte de suporteri aici in Romania,lasa-ti tembelismele si infantilismele astea de 2 bani !!! Propun inchiderea topicului.....e o idee nefericita....puteti sa ma si injurati daca vreti,m-am saturat de mizerii de genu' asta !

si ce insinuezi ca eu nu as fi dinamovist adevarat??dinamovistii adevarati sunt cei care merg la cat mai multe meciuri,care umplu peluzele,peste tot dupa echipa.si daca ai fi fost unul din ei altfel ai fi gandit despre aceasta sarbatoare.asa ca de 10 mai (se implinesc 10 ani de la marelE gratar) HAI SA BEM,HAI SA BEM,HAI SA BEM,TOTI BAIETII HAI SA BEM!!!
djmihaitza
May 10 2007, 10:00 AM
Ca sa parafrazez un slogan pe care l-am citi pe o cutie de bere...de ce trebuie sa existe 10 MAI ?
Pentru ca exista 7 mai....
In ziua aceea noi cei de la Dinamo a trebuit sa ne facem aici cerul albastru si lor acolo cerul negru (de fum) !
nubi1
May 10 2007, 10:08 AM
djmihai... adica tu compari castigarea cupei campionilor cu arderea catorva scaune ale rivalei? Penibil pe bune..
Leaveyou
May 10 2007, 10:14 AM
Oameni buni, poate reușiți să mă lămuriți: de ce sunteți veseli ? Mă șocați și nu înțeleg.
QUOTE(razvan_fcd)
si ce insinuezi ca eu nu as fi dinamovist adevarat??dinamovistii adevarati sunt cei care merg la cat mai multe meciuri,care umplu peluzele,peste tot dupa echipa.si daca ai fi fost unul din ei altfel ai fi gandit despre aceasta sarbatoare.asa ca de 10 mai (se implinesc 10 ani de la marelE gratar) HAI SA BEM,HAI SA BEM,HAI SA BEM,TOTI BAIETII HAI SA BEM!!!
Măi Răzvane de unde ai tu etaloanele astea de măsurat care-i mai dinamovist decât altul ?
Ești cumva misogin ? Poate vor și fetele să bea !
djmihaitza
May 10 2007, 10:16 AM
Daca pe tine te reprezinta 7 mai n-ai decat sa fi sanatoasa, draga mea.
Pe mine nu ma reprezinta performantele periferiei. Si ca mine sunt multi altii (daca nu ma crezi mergi azi la 8 seara in Studio Martin si te vei convinge)
Penibilul e la tine, nu la mine.
nubi1
May 10 2007, 10:20 AM
Am spus eu ca ma reprezinta? Este totusi o performanta nu? Indiferent cine a facut-o... Problema este daca pe tine te reprezinta 10 mai. Incendiator? No thanks!
andyboy
May 10 2007, 11:45 AM
doamnee...astia care nu suporta,nu aprecieaza ziua de 10 mai...nu sunteti frate dinamovisti adevarati,ori sunteti niste oameni din provincie care vede echipa Dinamo doar o data pe an...mai moale..numai pe 10 Dinamo petrece
Leaveyou
May 10 2007, 12:22 PM
QUOTE(andyboy @ 10 May 2007, 12:45)

doamnee...astia care nu suporta,nu aprecieaza ziua de 10 mai...nu sunteti frate dinamovisti adevarati,ori sunteti niste oameni din provincie care vede echipa Dinamo doar o data pe an...mai moale..numai pe 10 Dinamo petrece
Ce pot să spun ? Probabil că tu ești un
dinamovist adevărați. Iar dacă este așa spune-mi de ce sărbătorești tu data de 10 Mai.
Radu10mai
May 10 2007, 12:31 PM
mai, daca nu va place 10 Mai, nu mai stricati topicul, mergeti si sarbatoriti ziua floarea soarelui, sau a semintelor de bostan! LA MULTI ANI PENTRU TOTI DINAMOVISTI care inteleg ce inseamna 10 Mai!!!!!
Ashtray
May 10 2007, 02:44 PM
QUOTE(andyboy @ 10 May 2007, 12:45)

Iar incepem cu cat de dinamovisti suntem... ce are daca eu sunt din provincie si vad Dinamo pe viu doar o singura data pe an? Inseamna ca nu sunt "caine" si ca nu am voie sa ma bucur de 10 mai?

Face cine ce vrea! Daca nu vrei sa sarbatoresti arderea ghenei, nu o face...asta nu inseamna ca nu esti dinamovist.
Cat despre "sarbatoarea" in sine...mai bine nu ma pronunt.Poate iau vreo piatra virtuala in cap
ALEXANDRA
May 10 2007, 04:38 PM
QUOTE(Radu10mai @ 10 May 2007, 13:31)

mai, daca nu va place 10 Mai, nu mai stricati topicul, mergeti si sarbatoriti ziua floarea soarelui, sau a semintelor de bostan! LA MULTI ANI PENTRU TOTI DINAMOVISTI care inteleg ce inseamna 10 Mai!!!!!
bravo sunt total de acord cu tine in privinta zilei de 10 mai .
la multi ani dinamovistilor din toata tara .
cane loco
May 10 2007, 05:01 PM
pentru mine 10 Mai inseamna o zi cu adevarat speciala, cand spurcaciunile au fost efectiv terorizate de ceea ce a avut loc, auzeam atunci spurcati ca nu le venea sa creada asa ceva, unii se pare ca fugisera cu taxiurile in ziua aia, se scapasera pe ei de frica gandindu-se ca cine stie ce surprize surprize ii mai asteptau.Desi nu se stie cu adevarat ce s-a intamplat acolo daca a fost ceva pregatit sau nu, oricum ramane un moment cu adevarat tare pentru suflarea Dinamovista.
mihaiul90
May 10 2007, 05:05 PM
Astazi se implinesc 10 ani de cand le-am dat foc spurkatzilor

Asteptam cu interes imaginile video de la show-ul din aceasta seara

La Multi Ani 10 Mai !
soreen20
May 10 2007, 05:31 PM
hmmm...sarbatoare?nene sarbatoare ar trebui sa fie ziua in care s-a infiintat echipa sau ziua in care am ajuns in semifinala cupei campionilor...nu o dovada de huliganism pentru care ne blameaza toata lumea...pm sa va vad cand o sa jucam in ch.league (sper sa jucam) pe ghencea...atunci o sa mai aveti tupeu sa-i dati foc?...nu vedeti ca ziarele amintesc mereu de 10 mai ca sa ne faca de ras...sau sunteti prea naivi pentru a va da seama?
Hooligans
May 10 2007, 08:02 PM
sper sa nu jignesc pe nimeni dar trebuie sa zic ca adevarati suporteri ai lui Dinamo sunt cei din Bucuresti,ei sunt mereu aproape de echipa,merg meci de meci cu echipa,iar noi cei din provincie ne rugam ca echipele noastre fanion sa promoveze ca sa vedem pe Dinamo,bravo suporterilor din bucuresti sunteti cei mai tari bravo bravo bravo
nuova guardia tot respectul
marcher
May 10 2007, 09:06 PM
Daca taceai... filosof ramaneai.
red_dog_rahova
May 10 2007, 09:09 PM
@Hooligans...nu sunt de acord cu tine..desi sunt din Bucuresti....sunt atatia suporteri din provincie care au fost la mai multe meciuri ca mine...si te asigur eu ca am fost la destule meciuri....asa ca n-au acoperire vorbele tale...
Capirossi
May 10 2007, 09:21 PM
Radu10mai
May 11 2007, 08:25 AM
QUOTE(Hooligans @ 10 May 2007, 21:02)

sper sa nu jignesc pe nimeni dar trebuie sa zic ca adevarati suporteri ai lui Dinamo sunt cei din Bucuresti,ei sunt mereu aproape de echipa,merg meci de meci cu echipa,iar noi cei din provincie ne rugam ca echipele noastre fanion sa promoveze ca sa vedem pe Dinamo,bravo suporterilor din bucuresti sunteti cei mai tari bravo bravo bravo
suportere, tu sti macar cine e Nuova Guardia?
COSMIN C
May 11 2007, 08:28 AM
Vorbeste ca sa nu adoarma.
red_dog997
May 11 2007, 07:35 PM
QUOTE(Hooligans @ 10 May 2007, 21:02)

Ce vorbesti ? ... doar cei care sunt in Bucuresti ? Asemenea tampenie nu am auzit de la un dinamovist in viata mea ! ... sunt foarte multi care nu sunt din Bucuresti si sunt de zeci de ori mai suporteri decat cei din Bucuresti, eu nu inteleg ce-i concurenta asta intre suporteri, ar trebui ca nimic sa nu mai conteze atunci cand doi oameni tin cu aceiasi echipa de fotbal, nu stiu ce sa zic, dar sa stii ca ar trebui sa-ti rectifici chestia asta pe care ai spus-o acuma, e chiar cea mai mare tampenie pe care am putut s-o aud de la un suporter dinamovist, Dinamo nu inseamna numai Bucuresti, sunt de doua ori mai multi suporteri dinamovisti in provincie decat in Bucuresti, ar trebui sa fie logic pentru tine lucrul asta. Toti cei care tin cu Dinamo sunt cei mai buni suporteri din tara asta, nu conteaza ca nu fac dovada ca tin cu Dinamo, ci prin simplul lucru ca spun ca tin cu Dinamo devin automat suporterii lui Dinamo, de aici si pana la "a fi suporter adevarat" e o cale destul de lunga, dar despre asta ar trebui discutat in alt Topic, pentru ca aici de vorbeste despre 10 Mai 1997!
Imi cer scuze de la moderatori pentru ca tot ce-am scris eu acuma, aici este OFF TOPIC, dar ceea ce a spus acum "Hooligans" ma face sa fac asta.
Hooligans
May 14 2007, 12:05 PM

scuze tuturor hai Dinamo hai Romania
oaie ratacita
Jun 10 2007, 09:49 AM
Vai de mama voastra nene! In lipsa de mari realizari voi sarbatoriti incendierea peluzei... Sunteti patetici! Se vede ca nu cunoasteti acel sentiment de satisfactie suprema pe care doar STELISMUL ti-l poate oferi si va multumiti cu bucurii minore precum aceasta "sarbatoare". In rest Dinamo nu v-a oferit NIMIC!
gavros
Jun 10 2007, 09:52 AM
inca o FECALA la noi pe forum
crysstyan2002
Jun 19 2007, 05:37 PM
QUOTE(xyz_NIGHTMARE_zyx @ 10 Jun 2007, 10:49)

acel sentiment de satisfactie suprema pe care doar STELISMUL ti-l poate oferi
de cand au inceput oile sa aiba sentimente ?

mergi la stana cu sentimentele astea si lasa-ne pe noi in pace !!
tussybau
Jul 8 2007, 08:02 PM
Mie sarbatoarea asta mi se pare o prostie. Cum poti sa sarbatoresti faptul ca ai dat foc casei adversarului tau ? Poate ca sarbatoarea aceasta are o semnificatie doar pentru acei "hooligans" din 1997, pentru mine, suporterul dinamovist de rand nu are nicio semnificatie mie mi se pare o prostie aceasta sarbatoare, dar in fine nu sunt eu cel care trebuie sa judece ceea ce s-a intamplat
Radu10mai
Jul 11 2007, 10:43 AM
Tu nu judeci pe nimeni, dar deja i-ai catalogat "hooligans" pe cei care au dat foc la stadion, si sunt multi suporteri "de rand" pentru care inseamna ca: "in Mai pe 10, in Mai pe 10, in Mai pe 10, mereu vom petrece....". Daca nu sti de ce, nu spune ca e o prostie, pentru tine poate e o prostie, pentru altii insemna ceva!
Leaveyou
Jul 11 2007, 01:53 PM
Radule asta a zis și el că lui i se pare o prostie.
marcher
Jul 18 2007, 01:56 PM
Arderea peluzei nu a reprezentat in nici un caz un act de huliganism ci o adevarata si sfanta datorie civica. Ca n-a iesit curatenia chiar cum trebuia, ii iertam pe vajnicii dinamovisti. Pentru curajul lor, nimeni nu trebuie sa-i uite vreodata.
VargVikernes
Jul 25 2007, 09:00 AM
Eu din cate stiu a fost clar premeditata. Au aprins o groaza de fumigene inainte ca sa nu se vada cine da foc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.