Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutati-ma
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
TimoN
Imi pare rau daca asta nu e corect forum..dar imi cer putin ajutare voi. Eu sunt din Finlanda si locuiesc in Bucuresti. Imi place Dinamo foarte mult si cred ca suporterii Dinamo sunt cei mai buni in Romania si echipa e super tare.

Am intrat la competitie de foto si va rog frumos, dati-mi poza mea nota 10!!! E un poza din meci cu Dinamo si CSKA.

Aici este link-uri: click asta si dati 10!

http://kuvakilpailu.seura.fi/galleria_yksi...4&sort=2&sivu=1

And I dont speak romanian so well...if the text i wrote wrote, did not make any sense...dont worry....just click on the link above, please. And give a 10 (and 1 to all other pictures... :)
DUMMY
bananasmile.gif 10 for u !
TimoN
Multumesc frumos!!!

And U can give a note to my romanian skills on this forum...and you can be honest about that :-)

But please give 10 to my picture.

You can see more pics from the match at http://www.forzahjk.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1133474013
radu
Beacuse you like Dinamo you have a 10 from me. Good Luck!
Your romanian isn't so bad as you say we can understand you and you should keep post in romanian.
alecsa_rd
10! 10! bananasmile.gif

hi oameni buni, voteti shi voi k doar e cu Dinamo baiatu asta! 10!
FarfelkugeL
Dog real nice :D RED DOG? thumb.gif

Andreea001
...frumos catelus.....i-am dat si eu un 10...chiar sunt frumoase pozele...sper sa castige....

p.s. de ce nu il faci rosu pe catelus? 010.gif ....
djmihaitza
QUOTE(TimoN @ 10 May 2006, 1:16) *
Multumesc frumos!!!

And U can give a note to my romanian skills on this forum...and you can be honest about that :-)

But please give 10 to my picture.

You can see more pics from the match at http://www.forzahjk.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1133474013

De ce in link-ul pe care ni-l dai apar poze de la meciurile spurkatilor postate de tine......, adica zdiaua ????

Nu prea stiu finlandeza si de aceea intreb.
TimoN
QUOTE(djmihaitza @ 10 May 2006, 11:26) *
De ce in link-ul pe care ni-l dai apar poze de la meciurile spurkatilor postate de tine......, adica zdiaua ????

Nu prea stiu finlandeza si de aceea intreb.

Nu stie ce inseamna spurkatilor....dar daca ai intrebat de ce am trimit poze din meci stelei...pentru ca prietenii mele m-au rugat.
FarfelkugeL
NO PICTURES WITH steaua !!!
paddy
I give you only 9 thumb.gif I was going to give you 10 if you wouldn't put those fotographs with "Spurcaciuni" .... 010.gif 010.gif
FarfelkugeL
"Spurcaciuni" = SHEEPS..
crazy_rednwhite
u got a 10....for dinamo..;)...uniti....;))
f_rares
10 from me beerchug.gif
DAN RED DOG35
Timo sper ca esti cu inima alaturi de noi nu de stelisti,cred ca tu ai vazut ca avem valoare la toate capitolele fata de ghencisti.Iti dau un sfat,nu te lua dupa Mihaela sa ti cu steaua ca gresesti

10 10 10 beerchug.gif
bianco_rossa
nice job...10 all the way
Nexus
Ti-am dat 10 dar tot nu inteleg ce cauta spurcatzii pe acolo.
DAN RED DOG35
hai ca iti spun eu,il cunosc pe baiatul asta intamplator.chiar e finlandez si are o prietena romanca,care e stelista,baiatu a fost la mai multe meciuri in Bucuresti la cele trei echipe si dupa cum vedeti a ales DINAMO in ciuda faptului ca viitoarea lui sotie e stelista dar sa speram ca o va convinge si pe ea sa tina cu Dinamo. Bravo Timo sper sa nu ne dezamagesti HAITA_DINAMO.gif
crazy_rednwhite
nice story.....speram sa aiba un happy end...adik sa fie copilul lor caine roshu....;))
Xcentric
10
red_dog997
Ti-am dat zece ! HAITA_DINAMO.gif
Ratacitu
Interesant!

Totusi cu pozele steliste ma gindesc sa nu fie vre-o lucratura?
Nexus
si eu ma gandeam la acelasi lucru....
Cai Lun
Hai ca puteti sa il ajutati si daca topicul e inchis...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.