Help - Search - Members - Calendar
Full Version: roxana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
roxana
am deschis topicul asta sub amenintari.... icon_frown.gif Click to view attachmentClick to view attachment
anmini
bravo cui te-a amenintat. frumoase poze..........si.......... decente. beerchug.gif
Radu10mai
Roxana dupa parerea mea tu esti cea mai dragutza, dar sa mai vedem poze cu tine......de pe stadion nu ai? thumb.gif
COSMIN C
Roxana, Roxana ....

O bere cui te-a amenintat!!! beerchug.gif
Radu10mai
Mersi Cosmin!
anmini
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif la asa ceva, dau si eu bere. bravo tie, radu........ne mai ridicam si noi nivelul cu roxana.
DUMMY
cat mai multe feteeee bananasmile.gif

Cai Lun .. sa inceapa concursul !!!
antisteaua
Da si mie imi place. Si mai e si cu mine in gasca. Inca un motiv de mandrie. Asa asa cat mai multe dinamoviste! Sa se delecteze si okii nostri.
O bere dau si eu 010.gif
Radu10mai
deja m-ati imbatat! crazy.gif drink.gif drink.gif drink.gif beerchug.gif
DUMMY
beerchug.gif ma primiti si pe mine? ca vad ca se lasa cu bautura beerchug.gif
drinks_wine.gif drinks_wine.gif drinks_wine.gif drinks_wine.gif drinks_wine.gif
Radu10mai
Bautura drink.gif fete, fotbal football.gif ..ce poti sa-ti doresti mai mult?
felicitari Roxana pentru "curajul" dwarf.gif tau, nu ne dai si cateva detalii despre tine, ca suntem curiosi....? HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Bravo Roxana !!!!
Pe langa faptul ca e frumoasa e si fata de treaba ,va asigur pt ca am vorbit cu ea!
Nexus
hmmmz...da.dar nu intotdeauna conteaza frumusetea.fara 'cap' e sa zic asa...inutila(nu vb aici despre roxana)
Radu10mai
Afla ca Roxana e si frumoasa si desteapta! daca ma contrazicetzi vi-l arat eu pe "Cichi Cian"!! axe.gif
roxana
QUOTE(antisteaua @ 9 May 2006, 14:04) *
Da si mie imi place. Si mai e si cu mine in gasca. Inca un motiv de mandrie. Asa asa cat mai multe dinamoviste! Sa se delecteze si okii nostri.
O bere dau si eu 010.gif

eu cred ca tot regreti tu ca nu am pus aici o poza in costumul d baie...;))...nu e asa?...;))

QUOTE(Nexus @ 9 May 2006, 17:21) *
hmmmz...da.dar nu intotdeauna conteaza frumusetea.fara 'cap' e sa zic asa...inutila(nu vb aici despre roxana)

thumb.gif,,,,de acord cu tine..,,,eu nu ma consider ;)
Add1ct3d
opaaaa .... in fiecare zi cate o fata ! SUPER tongue.gif

Si doar fete frumoase !
paddy
QUOTE(anmini @ 9 May 2006, 11:37) *
bravo cui te-a amenintat. frumoase poze..........si.......... decente. beerchug.gif

Cind o sa vedem si cu tine 010.gif ??????? niste poze "decente" drunk.gif
roxana
;))....nu prea curand...;))
red_dog 4 ever
Adica niciodata? 256.gif
f_rares
Bravo Roxana!!Numai fete frumoase...
Nici nu mai stiu cui sa-i dau votul... help.gif help.gif
anmini
QUOTE(paddy @ 9 May 2006, 20:38) *
Cind o sa vedem si cu tine 010.gif ??????? niste poze "decente" drunk.gif

pt asa ceva ai nevoie de lampa. intreaba-l pe max. 010.gif 010.gif 010.gif

eu chiar ma bucur ca roxana a deschis topicul. e cea mai draguta.
Max
Cunostiinte vechi....nu pot sa-ti zic bravo...o sa aleaga publicul ce'i mai frumos.. thumb.gif
mrbodo2002
esty dragutza si ai facut f bine k ti-ai deschis si tu topicul.Greu imi va fi sa dau votul....
f_rares
e greu mrbodo2002...ce ne facem!?!?!ca toate fetele-s frumoase? verystrange.gif
Radu10mai
Pai eu de exemplu dau cu banul...daca e cap sau pajura o aleg pe Roxana daca e pe margine ma mai gandesc!
FarfelkugeL
paddy ca de obicei, pus pe caterinca :D
roxana
inca o poza.. icon_confused.gif Click to view attachment
red_butterfly
de ce ai pus zambaretu ala? kiar e super poza! bv cui te-a amenintat thumb.gif
mihai84
m-a luat durerea de cap cand m-am uitat pe topicul asta. ce de fete frumoase. supeeeeeeeeer. cum se poate vota?
Radu10mai
inca nu se poate, probabil dupa ce se vor mai inscrie mai multe fete.... bananasmile.gif
red_dog 4 ever
Fetelor dati buzna atunci 010.gif
Radu10mai
si retineti: cu cat avetzi haine mai putine cu atat avetzi mai multe voturi! thumb.gif drunk.gif
Cai Lun
..pai il asteptam pe "domnul" anmini sa isi deschida si el un topic, si dupa aia deschidem sectia de votare... icon_twisted.gif
paddy
QUOTE(Cai Lun @ 10 May 2006, 13:50) *
..pai il asteptam pe "domnul" anmini sa isi deschida si el un topic, si dupa aia deschidem sectia de votare... icon_twisted.gif

010.gif inseamna ca vom avea de asteptat mult si bine verystrange.gif o sa albesc de atita asteptat tongue.gif cred ca o sa-mi pun eu poza, inaintea ei 010.gif asa ca, ai face bine sa deschizi sectia de votare banned.gif
mihai84
mai sunt de venit? atunci sa vina mai repede.
DUMMY
QUOTE(Cai Lun @ 10 May 2006, 15:50) *

010.gif 010.gif am gresit / sunt taxat ! 010.gif
Radu10mai
Mai vrem fete, mai vrem fete, ca fotbalul ne dezamageste, macar fetele sa ne binedispuna.... drunk.gif Serios cand o sa se poata vota?Cai?
Andreea001
QUOTE(Radu10mai @ 10 May 2006, 14:25) *
si retineti: cu cat avetzi haine mai putine cu atat avetzi mai multe voturi! thumb.gif drunk.gif

hmmmmmmmmmmmm icon_redface.gif icon_redface.gif
f_rares
Nu esti de accord?? 010.gif
Radu10mai
eu sunt drink.gif drunk.gif
Andreea001
010.gif ...pai cum sa nu fiti,...dc nu ati fi fost as fi inceput sa imi pun anumite intrebari.... 010.gif 010.gif
f_rares
Deci suntem normali... crazysanta.gif 010.gif
roxana
regret sa va dezamagesc...dar eu nu imi voi pune poze mai "decente" p aici... icon_wink.gif
red_dog 4 ever
Si avem nevoi normale 010.gif
Radu10mai
QUOTE(roxana @ 10 May 2006, 17:52) *
regret sa va dezamagesc...dar eu nu imi voi pune poze mai "decente" p aici... icon_wink.gif

poate vrei sa spui poze mai indecente 010.gif
Andreea001
...sunteti...sunteti...cred....va pooop pe toti!!dulce.... 010.gif 010.gif
Radu10mai
cat de dulce? bananasmile.gif
Andreea001
010.gif ...foarte dulce...numai dc castiga dinamo nr 18.... 010.gif
f_rares
cine a vorbit de conditzii?!?! nono.gif Ne pupi si gata 010.gif
anmini
QUOTE(paddy @ 10 May 2006, 15:56) *
010.gif inseamna ca vom avea de asteptat mult si bine verystrange.gif o sa albesc de atita asteptat tongue.gif cred ca o sa-mi pun eu poza, inaintea ei 010.gif asa ca, ai face bine sa deschizi sectia de votare banned.gif

prima data cand sunt de acord cu paddy. 010.gif 010.gif n-as face decat sa stric media de varsta. gata, inchideti casa si la vot. beerchug.gif aveti de unde alege.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.